🔴محمود المبحوح فرمانده ارشد حماس (سال ۲۰۱۰) در دوبی توسط موساد ترور شد ولی هیچ کدام از مقامات عربی جرأت نکردند از خونخواهی او حرف بزنند...
🔹امروز در پیام #رهبرانقلاب خونخواهی ترور #هنیه وظیفه «ایران» و نه حتی جبهه مقاومت عنوان شد...
🔹انجام وظیفه هم واجب است...
✍ احسان تقدسی
#اسماعیل_هنیه
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حوادث، ایرانِ مظلوم را،قدرتمندتر خواهند کرد!
#اسماعیل_هنیه
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اهتزاز پرچم سرخ انتقام برفراز گنبد مسجد جمکران
🔹در پی ترور ناجوانمردانۀ شهید اسماعیل هنیه، پرچم سرخ یالثارات الحسین بر فراز گنبد آستان مسجد مقدس جمکران به نشانۀ انتقامخواهی خون این مهمان ایران به اهتزاز درآمد.
#هنیه #جمکران
#اسماعیل_هنیه
@norafkan
♨️✍توئیت عجیب وزیر ارشاد که تصویر شهید رییسی و شهید امیرعبداللهیان را در کنار شهدایی که توسط رژیم صهیونیستی ترور شدهاند قرار داده و تهدید به انتقام کرده است!
#اسماعیل_هنیه
#پایان_اسرائیل
@norafkan
ایدی کوئین خطاب به ایرانیان:
اکنون فهمیدید چه کسی هلیکوپتر ریاست جمهوری را سرنگون کرد؟!
پ ن:
نتیجه کتمان ترور آیت الله رئیسی توسط اسرائیل با کمک رژیم صهیونیستی آذربایجان ، زبان باز کردن این نجس ها و وقیح شدن و جری تر شدن آنها شده است.
#محو_کامل_اسرائیل
@norafkan
🔴 مجازات سخت
🏴 در پی شهادت اسماعیل هنیه ، رئیس دفتر سیاسی حماس ، توسط جنایتکاران صهیونیست در تهران ، مقام معظم رهبری طی پیامی فرمودند :
🔺« رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست ، میهمان عزیز ما را در خانه ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد ، ولی زمینه ی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت .
ما در این حادثه تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است ، خونخواهی او را وظیفه خود می دانیم .»
🔺با توجه به وضعیت پیش آمده ، موقع آن است که جمهوری اسلامی ایران ، انتقام شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش و نیز اسماعیل هنیه را یکجا از جنایتکاران صهیونیست بگیرد .
🔺کمترین توقع ملت ، ارسال صدها فروند پهپاد و صدها فروند موشک برای درهم کوبیدن لانه فساد رژیم صهیونیستی و به هلاکت رساندن مسئولین و فرماندهان نظامی صهیونیست است .
کامران غضنفری نماینده مجلس
@norafkan