فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️تسلیت، تسلیت
🔺به کی یا به کیا؟
👈به اونایی که دل بستن به انتخاب "بایدن" در ریاست جمهوری آمریکا، تا از این نمد یه کلاهی برا خودشون ببافن
📽اظهارات بایدن در برابر ایران را ببینید
💢🆔 @norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شما لیبرالها شکست خوردید
🔺 عباس عبدی گفته آقای روحانی ۴۰ ساله کارگزار همین سیستم بوده و انتهای این سیستم میشه آقای روحانی
🔺 خطاب به شمایی که میگفتید دنیای فردا، دنیای گفتمان است نه موشک؛ شمایی که نمیدانستید جنگ اقتصادی و ارزی یعنی چه و امروز دم از جنگ میزنید
🔺 حاصل سیستم ما طهرانی مقدم و شهریاری هستند که از هیچ، صنعت موشکی و هستهای را به لبههای تکنولوژی رساندند
سیستم لیبرالیسم شکست خورد
#شکست_را_بپذیرید
💢🆔 @norafkan
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هجوم مردم فرانسه به حومه شهر قبل از اجرای قرنطینه سراسری و ایجاد ترافیک ۷۰۰ کیلومتری
🔺البته خیلی عجیب هم نیست، وقتی توی آمریکا و آلمان بر ضد ماسک زدن راهپیمایی میکنن، این قبیل رفتارهای احمقانه هم قابل پیشبینیه
#غرب_بدون_سانسور
💢🆔 @norafkan
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 محمدرضا پهلوی: زنان حتی لیاقت آشپز خوب شدن هم ندارند!
🔺 بله بزرگواران؛ مسیری که قرار بود بریم دقیقا همین بود، همین مسیری که غرب توی لجنش داره دست و پا میزنه
✖️اینکه هزاران زن رو به خدمت بگیری برای صنعت پورن
✖️اینکه هزاران زن رو به خدمت بگیری برای صنعت تبلیغات و جذاب کردن فیلمها و سریالها
🔺 اینکه از اندام زن پول دربیاری ولی واسه شرف و عزتش هیچ ارزشی قائل نباشی ...
💢🆔 @norafkan
⭕️ مصطفی معین: احتمالا شورای نگهبان نتایج انتخابات ۱۴۰۰ را مهندسی نمی کند / تقلب ، اسم رمز آشوب 1400 ؟
♨️ «مصطفی معین» وزیر علوم دولت اصلاحات و کاندیدای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ در مصاحبه با روزنامه آرمان در پاسخ به این سوال که «در شرایط کنونی اصلاح طلبان باید با چه استراتژی ای وارد رقابت های انتخاباتی شوند؟
🔻آیا در صورتی که شرایط تغییر نکند و نهادهای نظارتی گزینه های اصلاح طلب را ردصلاحیت کنند، تکرار استراتژی سال ۹۸ را در ۱۴۰۰ صحیح می دانید؟»
🔴 گفت: «انتخاب رئیس جمهور به عنوان دومین مقام کشور با انتخابات نمانیدگان مجلس قابل مقایسه نیست و کمیت رای دهندگان و کیفیت برگزاری آن از نظر آزاد و سالم و رقابتی بودن، پیامدهای مهم داخلی و بازتاب جهانی خواهد یافت.
🔻بنابراین می توان احتمال داد که با اشاره مسئولان عالی نظام، انعطاف بیشتری در بررسی صلاحیت نامزدان گروه های اصلاح طلب از سوی شورای نگهبان و جلوگیری از تخلف های انتخاباتی و مهندسی شدن نتایج آن مشاهده شود».
♨️ معین در ادامه گفت: «البته هنوز اظهارنظر قطعی در این موارد زود است. در هر صورت دو گزینه شرکت بی قید و شرط در هر انتخابات و معرفی نامزد یا تحریم آن قابل قبول و منطقی نیست. شرکت مشروط(به شرط وجود فرصت های برابر انتخاباتی برای کاندیداهای مختلف) یا در صورت ردصلاحیت یکطرفه و گسترده نامزدان اصلاحات، عدم شرکت و ندادن رأی، دو گزینه ای است که از منطق عقلانی و سیاسی بیشتری برخوردار است».مصطفی معین در شرایطی نسبت به برگزاری انتخابات سالم و غیرمهندسی شده در ایران ابراز تردید کرده است که خود در سال ۸۴ به عنوان کاندیدا در انتخابات شرکت کرده بود.
💢معین در آن سال علیرغم تبلیغات بسیار گسترده و حمایت ویژه «محمد خاتمی» از وی، در انتخابات شکست خورد و از میان هفت نامزد در رتبه پنجم قرار گرفت.
🔻طیف تندرو اصلاح طلب در سال ۸۸ نیز به جهت اینکه جنبه شکست در انتخابات را نداشت، با «دروغ تقلب»، چندین ماه کشور را در آشوب و التهاب فرو برد و قطعنامه ۱۹۲۹ را به مردم ایران تحمیل کرد.
♨️ در همان مقطع اشخاصی همچون «محمد خاتمی» و «مصطفی تاجزاده» در محافل خصوصی صراحتا اذعان کردند که تقلبی در انتخابات صورت نگرفته است. «محمد علی ابطحی» معاون رئیس دولت اصلاحات نیز صراحتا اعلام کرد که «تقلب، اسم رمز آشوب بود».
💢 اصلاح طلبان در بیش از هفت سال اخیر و پس از برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری در ۹۲ و ۹۶، اکثریت مطلق دولت را در اختیار گرفتند. اما این طیف به جهت اینکه، علاوه بر بی جنبه بودن در شکست، ظرفیت پیروزی در انتخابات را هم ندارد، با دروغ «کمبود اختیارات»، از رسیدگی به مطلبات مردم شانه خالی کرد.
‼️طیف اصلاح طلب بانی اصلی وضع موجود است. مسبب اصلی قیمت های سرسام آور دلار و سکه و خودرو و مسکن و...اما بجای عذرخواهی از مردم و تلاش برای جبران خسارت ها، ژست طلبکار به خود گرفته و مدعی است که به صورت مشروط در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت می کند!
💢🆔 @norafkan
⭕️ چرا جمعیت ایران باید دستِکم به ۱۵۰میلیون برسد؟!
♨️ بررسی وضعیت جمعیتی ایران با همسایه خود ترکیه، در شاخصهای مختلف نشان میدهد علیرغم اینکه وسعت جغرافیایی ایران 2برابر ترکیه است و هر دو کشور جمعیت یکسانی دارند، اما اقتصاد ترکیه 1.6برابر بزرگتر از ایران است.
🔻در سال 2020، جمعیت ایران 84.3 میلیون و جمعیت ترکیه 84.5 میلیون نفر برآورد شده است، در حالی که نرخ رشد جمعیت ترکیه از سال 2018 تقریباً در میزان 1.34 درصد ثابت مانده و بهعوض نرخ رشد جمعیتی کشور ما به زیر 1 درصد سقوط کرده است!
💢 جمعیت شهرنشین هر دو کشور نیز تقریباً برابر 75 درصد از جمعیت این کشورهاست؛ تراکم جمعیتی کشور ترکیه 110 نفر در هر کیلومترمربع است در حالی که تراکم جمعیتی کشور ایران 52 نفر در هر کیلومترمربع است.
🔻در این رابطه، بازخوانی بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در "همایش ملی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه" در تاریخ 1392/8/6 جالب توجه است:
♨️ "بنده همچنان معتقدم کشور ما، کشور 75میلیونی نیست، کشور ما، کشور 150میلیونی [است]؛ حالا ما دستِکم را گرفتیم گفتیم 150میلیون؛ بیشتر هم میشود گفت. قطعاً این کشور با این سطح وسیع، با این تنوّع آبوهوایی، با این امکانات فراوان زیرزمینی، با این استعداد بالقوّهی علمی که در این کشور وجود دارد، میتواند یک کشور پرجمعیّتی باشد و انشاءالله خودش هم این جمعیت را اداره کند؛
💢 یعنی همچنان که ما فکر میکنیم که اگر چهار پنج بچّه افتاد روی دوش یک خانواده، وضع زندگیشان چگونه خواهد شد، فکر این را هم بکنید که این چهار پنچ بچّه وقتی بزرگ شدند و کاری پیدا کردند و شغلی پیدا کردند چه کمکی میتوانند به پیشرفت کشور بکنند؛ یعنی این را هم باید فکر کرد."
🔴 مقایسه وضعیت جمعیتی، مساحت جغرافیایی و توسعه اقتصادی کشور ما با ترکیه، خود به خود موضوع مورد بحث مقام معظم رهبری را تأیید و اثبات میکند؛ جمعیت، نرخ رشد جمعیت، درصد شهرنشین، تراکم جمعیت و مساحت از عوامل تأثیرگذار بهروی شاخصهای توسعه اقتصادیاند.
🔻متأسفانه کشور ما از این نظر در مقایسه با کشور همسایه خود در وضعیت هشدار قرار دارد؛ نرخ باروری کشور در زمان حاضر به حدود 1.7 فرزند سقوط کرده و نرخ رشد جمعیت نیز کمتر از 1 درصد است؛ اینها در حالی است که بحران سالمندی جمعیت کشورمان با سرعت در حال نزدیک شدن است؛ در این رابطه هیچگونه واکنش و دورنگری از مسئولان و ارگانهای مربوطه مشاهده نمیشود و اکثر مسئولان هنوز که هنوز است، بحران کاهش جمعیت را جدی و در اولویت رسیدگی نمیدانند!
💢🆔 @norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فیلادلفیا از کنترل خارج شد!
♨️ تنها چند ساعت بعد از تیراندازی پلیس آمریکا به یک سیاهپوست 27 ساله و قتل او، هرج و مرج کامل و غارت گسترده فروشگاه ها در فیلادلفیا به وقوع پیوست.
💢🆔 @norafkan
⭕️ مستحکم سازی حفاظ فروشگاهها در واشنگتن از ترس خشونتهای بعد از انتخابات
♨️ به دنبال نگرانیها از احتمال وقوع اعتراضات و خشونتهای عمومی بعد از انتخابات آمریکا، بسیاری از صاحبان فروشگاهها و ادارات در آمریکا در حال مستحکمتر کردن حفاظهای ساختمانهای تجاری و اداری هستند تا با این روش بتوانند از خسارات احتمالی جلوگیری کنند.
🔻 این گزارش افزود، به دنبال وقوع خشونتهایی در روز 20 ژانویه 2017که همزنان با مراسم تحلیف ریاست جمهوری ترامپ در واشنگتن دی سی به وقوع پیوست به بسیاری از فروشگاهها و ساختمانها در این شهر خسارت وارد شد.
💢🆔 @norafkan