#امام_خامنه_ای :
#رجائی یڪ خصـوصیّت ممتـازے داشت ڪه این بـراے خود مَن همیشه بـهعنوان یڪ سـرمشق بـوده
-ادّعا نمیڪنم ڪه این سرمشق، چیزے است ڪه مَـن دائماً بـه آن عمل ڪردهام، امّا ادّعا میڪنم ڪه ایـن سرمشق،
°| چیزے است ڪه مَـن دائمـاً خواستـهام بـه آن عمل ڪنم- |°
در یڪ سخنرانۍ، خیلی صریح و روشن گفت
ڪه من طرفدار حزبالله هستم.
آن روز اصطـلاح «حزبالله» مثل امروز نبود؛ امروز همه افتخار میڪنند حزباللهیاند،
[امّا] آن روز آن ڪسانی ڪه هنوز ڪاملاً از صحنـهی ادارهی فڪر و سیاست این مملڪت ڪنار نرفته بودند، حزبالله را یڪ فحش میدانستند
و یڪ بدگویی تلقّی میڪردند.
ڪلمـهی حزبالله و حزباللهی میتوانست یڪ حوزهی انسانی و مردمیِ خاصّی را مشخّص ڪند.
°| #حزباللهی یعنـی آن آدمی ڪه در خدمـت اهداف خدایـی و انقلاب اسلامی، بیمحابا حرڪت میڪند
و چیزے ڪه از آن مـلاحظه ڪند، یا ندارد، یا موجب ملاحظـهاش نمیشود؛
این حزباللهـی است. |°
اگـر جنگ است، °| مـیشتابَـد|° به جنگ؛
اگـر صدقات است براے ادارهے حڪومت اسـلامی و جمهـوری اسلامـی و پشت جبهه،
°| هَـرچه دارد میریزد در طَبَق اخلاص؛|°
اگـر راهپیمایـی زیر آفتاب گرم یـا در زمستان سرد است، اوّل صبح مـیآید بیرون و تا آخر هست؛
اگـر پاسخ گفتن بـه نداے مسئـولان ڪشور و همواره تڪرار ڪردنِ شعارهایی است ڪه رهبر بزرگ انقلاب بـه این مردم داده،
°| او جزو یڪی از بهترینهـا است
و جزو ڪسانی است این شعارها را تڪرار میڪنند.
واقعاً بـه معنـاے واقعی ڪلمه
جزو امّت بزرگِ پشت سر امام است.|°
°| این معنای حزباللهی است. |°
@norebasirat
#مقام_معظم_رهبری:
غربیها در بارهی جنس #زن باید پاسخگو باشند؛ چون آنها به زن خیانت کردند. تمدّن غربی به زن هیچ نداده است. اگر پیشرفت علمی، سیاسی و فکرای هم در زنان دیده میشود، مال خود زنهاست. در هر کشوری چنین پیشرفتهایی نصیب زنان شود که در ایران اسلامی و در کشورهای دیگر هم شده است مال خود زنهاست. آنچه که غربیها به آن دامن زدند و تمدّن غربی پایهگذار خشت کج و بنای کجش بود، بیبندوباری و ابتذال زنانه است. زن را به ابتذال کشاندهاند و داخل خانوادهی او را هم اصلاح نکردهاند. مکرّر در مطبوعات امریکایی و اروپایی، میزان بالای زنآزاریها و شکنجهها و بیمهریها منتشر شده است. فرهنگ غربی در مورد زن و بیبندوباری و به ابتذال کشاندن زنان آن مناطق، موجب شده است که بنیان خانواده، سُست و متزلزل گردد و خیانت زن و مرد به یکدیگر، در داخل خانواده چندان مهم شمرده نشود. این گناه نیست؟ این خیانت به جنس زن نیست؟ با این فرهنگ، از همهی دنیا هم طلبکارند؛ در حالی که باید بدهکار باشند! فرهنگ غربی در مورد زنان باید در موضع مدافع قرار گیرد؛ باید از خودش دفاع کند؛ باید توضیح بدهد؛ اما غلبه و سلطهی سرمایهداری و رسانههای مستکبرِ جبّارِ غربی قضیه را بعکس میکنند؛ آنها میشوند طلبکار؛ آنها میشوند مدافع حقوق زن به قول خودشان و به اصطلاح خودشان! در حالی که چنین چیزی نیست. البته در بین غربیها هم مسلّماً متفکّرانی، فلاسفهای و انسانهای صادق و صالحی هستند که صادقانه فکر میکنند و حرف میزنند. آنچه که من میگویم، گرایش عمومی فرهنگ و تمدّن غربی به زیان زن و علیه زن است.۱۳۷۹/۰۶/۳۰
بیانات در دیدار جمعی از #بانوان
@norebasirat
🌹" #امام_خمینی(ره) و زیارت عاشورا"
حجه الاسلام و المسلمین فردوسی پور که از یادگاران جریان هفت تیر بودند می گویند:
روز اول محرم در نوفل لوشاتو بودیم و کار مهمی پیش آمد. خدمت امام رفتم.
امام در داخل اتاق، تسبیح به دست در حال ایستاده مشغول ذکر بودند و زیارت عاشورا می خواندند. به من گفتند: لطفا تا نیم ساعت مزاحم من نشوید.
گفتم: آقا بعضی وقت ها کار مهمی پیش می آید. حضرت امام فرمودند: مهمتر از زیارت عاشورا؟ ما هر چه داریم از زیارت عاشورا و اباعبدالله داریم.
☑️برنامه ثابت عموم علما، زیارت عاشورا بود.
✅خواندن روزانه زیارت عاشورا را فراموش نکنیم🔅
#زیارت_عاشورا
#حسین
@norebasirat
💠گریه بر مظلوم،فریاد مقابل ظالم
🔴 #امام_خمینی (ره) :
امام حسین با عده کم همه چیزش را فدای اسلام کرد، مقابل یک امپراطوری بزرگ ایستاد و(نه) گفت. بچه ها و جوانهای ما خیال نکنند که مسأله،مسأله ملت گریه است ،این را دیگران القاء کردند به شماها که بگوئید ملت گریه. آنها از همین گریه ها می ترسند برای اینکه گریه ای است که گریه بر مظلوم است،فریاد مقابل ظالم است.
#حسین #ماه_محرم #اربعین #روایت_کربلا #رقیه
صحیفه نور،جلد 10،صفحه 31
بیانات امام خمینی(ره) در جمع علمای غرب تهران
مورخ:1358/07/30
@norebasirat
▪️حضرت امام خمینی:
«اکنون که ماه #محرم چون شمشیر الهی در دست سربازان اسلام و روحانیون معظم وشیعیان عالی مقام سیدالشهدا(ع) است،باید حد اعلای استفاده از آن را بنمایند و با اتکا به قدرت الهی،ریشه های باقیمانده درخت ستمکاری و خیانت راقطع نمایند؛که ماه محرم،ماه شکست #قدرت_های_یزیدی و حیله های شیطانی است.»
@norebasirat
در زيارت #عاشورا قسمت صد سلام که گفته السلام علي الحسين و علي علي ابن الحسين، منظور از علي بن الحسين چه شخصي هست؟
🔹از آنجا که ما در #زیارت_عاشورا، به اصحاب کربلا سلام و درود میفرستیم و از فرزندان امام حسین(ع) تنها علی اکبر(ع) در کربلا به شهادت رسیدند، از این رو، منظور از السلام علی علی بن الحسین(ع) در زیارت عاشورا «علی اکبر» است.
🔹البته، علی اصغر دیگر فرزند آن حضرت نیز در کربلا شهید شده است که نام وی در مقتلهایی که نوشته شده است، عبدالله رضیع (شیرخوار) است، نه علی اصغر.[1
🔹علاوه بر این، وقتی ابنزیاد در دارالاماره چشمش به امام سجاد(ع) افتاد، پرسید ایشان چه نام دارند؟ حضرت پاسخ داد: «علیابن الحسین(ع)». ابن زیاد گفت: مگر خدا علی بن الحسین(ع) را نکشت؟ امام پاسخ داد: برادر بزرگتری داشتم که اسم او علی بود و مردم او را کشتند.»[2
📚 پی نوشت:
[1 شیخ مفید، الارشاد، ص 253.
[2 مقرم، عبدالرزاق، مقتل الحسین(ع)، ص 325.
#کربلا
@norebasirat
تبلور عظمت #زینب_کبری(س) در خطبه ی بازار کوفه
زینب كبری یك نمونهی برجستهی تاریخ است كه عظمت حضور یك زن را در یكی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینكه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی كربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - كه واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در كربلا تمام شد. حادثهی نظامی با شكست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی كه موجب شد این شكست نظامیِ ظاهری، تبدیل به یك پیروزی قطعیِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب كبری؛ نقشی كه حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. این حادثه نشان داد كه زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددی به این نكته ناطق است؛ لیكن این مربوط به تاریخ نزدیك است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یك حادثهی زنده و ملموس است كه انسان زینب كبری را مشاهده میكند كه با یك عظمت خیرهكننده و درخشندهای در عرصه ظاهر میشود؛ كاری میكند كه دشمنی كه به حسب ظاهر در كارزار نظامی پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع كرده است و بر تخت پیروزی تكیه زده است، در مقر قدرت خود، در كاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند و پیروزی او را تبدیل میكند به یك شكست؛ این كارِ زینب كبری است. زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد كه میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل كرد به عزت مجاهدانه، به یك جهاد بزرگ.
@norebasirat
آنچه كه از بیانات زینب كبری باقی مانده است و امروز در دسترس ماست، عظمت حركت زینب كبری را نشان میدهد. خطبهی فراموش نشدنی زینب كبری در بازار كوفه یك حرف زدن معمولی نیست، اظهارنظر معمولی یك شخصیت بزرگ نیست؛ یك تحلیل عظیم از وضع جامعهی اسلامی در آن دوره است كه با زیباترین كلمات و با عمیقترین و غنیترین مفاهیم در آن شرائط بیان شده است. قوّت شخصیت را ببینید؛ چقدر این شخصیت قوی است. دو روز قبل در یك بیابان، برادر او را، امام او را، رهبر او را با این همه عزیزان و جوانان و فرزندان و اینها از بین بردهاند، این جمع چند ده نفرهی زنان و كودكان را اسیر كردهاند، آوردهاند در مقابل چشم مردم، روی شتر اسارت، مردم آمدهاند دارند تماشا میكنند، بعضی هلهله میكنند، بعضی هم گریه میكنند؛ در یك چنین شرائط بحرانی، ناگهان این خورشید عظمت طلوع میكند؛ همان لحنی را به كار میبرد كه پدرش امیرالمؤمنین بر روی منبر خلافت در مقابل امت خود به كار میبرد؛ همان جور حرف میزند؛ با همان جور كلمات، با همان فصاحت و بلاغت، با همان بلندی مضمون و معنا: «یا اهل الكوفه، یا اهل الغدر و الختل»؛ ای خدعهگرها، ای كسانی كه تظاهر كردید! شاید خودتان باور هم كردید كه دنبالهرو اسلام و اهلبیت هستید؛ اما در امتحان اینجور كم آوردید، در فتنه اینجور كوری نشان دادید. «هل فیكم الّا الصّلف و العجب و الشّنف و الكذب و ملق الاماء و غمز الاعداء»؛ شما رفتارتان، زبانتان با دلتان یكسان نبود. به خودتان مغرور شدید، خیال كردید ایمان دارید، خیال كردید همچنان انقلابی هستید، خیال كردید همچنان پیرو امیرالمؤمنین هستید؛ در حالی كه واقع قضیه این نبود. نتوانستید از عهدهی مقابلهی با فتنه بربیائید، نتوانستید خودتان را نجات دهید. «مثلكم كمثل الّتی نقضت غزلها من بعد قوّة انكاثا»؛ مثل آن كسی شُدید كه پشم را میریسد، تبدیل به نخ میكند، بعد نخها را دوباره باز میكند، تبدیل میكند به همان پشم یا پنبهی نریسیده. با بیبصیرتی، با نشناختن فضا، با تشخیص ندادن حق و باطل، كردههای خودتان را، گذشتهی خودتان را باطل كردید. ظاهر، ظاهر ایمان، دهان پر از ادعای انقلابیگری؛ اما باطن، باطن پوك، باطن بیمقاومت در مقابل بادهای مخالف. این، آسیبشناسی است.
@norebasirat
🔴 اگر امام حسین (ع) میخواست در مقابل حوادثِ بسیار تلخ و دشواری مثل شهادت علی اصغر، اسارت زنان، تشنگی کودکان، کشته شدن همه جوانان و حوادثِ فراوانِ دیگری که در کربلا قابل احصاست، با دیدِ یک متشرّعِ معمولی نگاه کند و عظمتِ رسالتِ خود را به فراموشی بسپارد، قدم به قدم میتوانست عقب نشینی کند و بگوید: «دیگر تکلیف نداریم...اما #امام_حسین (ع) چنین نکرد...
#مقام_معظم_رهبری 75/3/14
@norebasirat
مساله ی عاقبت به خير شدن بسيار مهم است!
معتبرترين و قديمي ترين كتاب درمورد جنگ صفين ، كتاب نصر می باشدكه سابقا بسيار كمياب بود، در آن كتاب می نويسد:
"درجنگ صفين يكي از سربازان اميرالمومنين (عليه السلام) زخمي شد، او را به خيمه هاي حضرت اوردند"
حالا انصافا اين صحنه را تصور كنيد، اگر ما در آنجا بوديم و مي ديدم كه سرباز حضرت در راه ايشان زخمي شده ، از ته دل مي گفتيم خوشا به سعادتش! چه سعادتي بالاتر از مجروح شدن درجبهه ي حضرت است؟!
اما آيا ميدانيد اين سرباز كه بود؟!
نصر مي نويسد:"آن سرباز مجروح، شمر بن ذي الجوشن بود!"
عجيب است! انسان يك روز در جبهه ي حضرت #اميرالمومنين( عليه السلام) باشد و يك روز هم سر از كربلا در بياورد و آن ظلم و جنايت فجيع و غير قابل بيان را مرتكب شود!
از آن طرف #جناب_حرّ است!
درابتدا در لشكر ابن زياد است و حكم جنگ با #امام_حسين (عليه السلام) را دارد، اما در آخر در راه حضرت شهيد و عاقبت به خير مي شود
@norebasirat