🔴نمونه راه شکار نظامی های ایران توسط آمریکا
📣الحق که دوستانت راست می گویند که کله ات بوی قرمه سبزی می دهد
شبی در بهار سال ٧١ شام را خوردم و خوابیدم؛ ساعت ٢ و نیم بامداد تلفن زنگ خورد!
با خودم گفتم نصفه شبی چه کسی با ما کار دارد
تلفن را برداشتم.
👈شخصی گفت: آقای جهانی؟
گفتم: بله
👈گفت: من از سفارت فلان کشور در تهران با شما تماس می گیرم.
دولت آمریکا از ما خواسته تا با رضایت شما، ترتیب انتقال شما و خانواده ات را به آمریکا بدهیم.
اول فکر کردم یکی از دوستان بی خواب شده و نصفه شبی شوخیاش گرفته ...
گفتم دولت آمریکا چه نیازی به من دارد؟
👈گفت: شما به عنوان کسی که هشت سال تجربه جنگی با سامانه پدافندی هاوک دارید، از طرف شرکت ری تیان دعوتنامه دارید تا با فلان مبلغ حقوق ماهیانه به همراه منزل و اتومبیل، به عنوان مشاور در این شرکت مشغول به کار شوید!
آن شب هر طور بود با جواب های سر بالا، وی را دست به سر کردم تا باصطلاح، بی خیال ما شود؛ اما مدتی بعد دوباره در همان ساعات نیمه شب تماس گرفت و همان حرف ها را دوباره تکرار کرد...
این بار در جوابش گفتم: من در ایران یک قطعه زمین دارم و اگر از ایران بروم، احتمال اینکه این قطعه زمین از دستم برود هست!
👈گفت: مرد حسابی!
من به تو می گم شرکت ری تیان ضمانت داده اگر پایت را داخل آمریکا بذاری، فلان مبلغ را به حساب بانکی خودت واریز کند.
با این پول می توانی کل محله تان را بخری !
حالا ارزش آن قطعه زمین در برابر این مقدار پول چقدر است ؟!
گفتم :
🌹 این قطعه زمین،
🌹یک قبر است در بهشت زهرا کنار آرامگاه پدر و مادرم
🌹مجاورت قطعه همرزمان شهیدم در پدافند زمین به هوای ارتش !
اگر دولت آمریکا می تواند چنین قطعه زمینی را در خاک آمریکا برایم کنار بگذارد، فردا صبح نه همین الان می آیم و خودم را به سفارت شما معرفی می کنم!
👈گفت: الحق که دوستانت راست میگویند که کله ات بوی قورمه سبزی میدهد!
گفتم: زمانی که ما وارد ارتش شدیم این شعر با گوشت و خونمان آمیخته شد:
🌹اگر ایران جز ویران سرا نیست
🌹من این ویران سرا را دوست دارم
🌹اگر آب و هوایش دلنشین نیست
🌹من این آب و هوا را دوست دارم
🌹اگر آلوده دامانید اگر پاک
🌹من ای مردم ایران شما را دوست دارم
این شعر را که خواندم، بدون خداحافظی گوشی را قطع کرد و دیگر تماس نگرفت !
✅خاطرهای که خواندید از سرهنگ دکتر "خسرو جهانی" فرمانده سابق پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) و رکورددار جهان در انهدام ۶٨ فروند جنگنده پیشرفته و انهدام دو فروند هواپیمای دشمن با یک تیر موشک در دو مرحله (عملی بینظیر در دنیا) است.
➖➖➖➖➖➖
@norebasirat
⭕️جزئیات پیام محرمانه امریکا به ایران پس از حمله به عین الاسد
🔹سردار علیرضا افشار، معاون پژوهشی دانشگاه دفاع ملی روز گذشته در همین راستا و در جریان گفتوگوی خود با «رادیو گفتوگو» ماجرای ارسال پیام محرمانه از سوی ایالات متحده امریکا به ایران را بار دیگر تایید کرد و گفت: «حمله موشکی عینالاسد نشان داد این دستاوردها واقعی است زیرا توانستیم ضربهای به امریکا بزنیم و امریکا جرات نکرد کوچکترین پاسخی به ایران بدهد. امریکا در پی این حمله از طریق عمان پیام فرستاد که ایران اجازه دهد به یک نقطه غیرمسکونی موشک شلیک کنیم، اما جمهوری اسلامی پاسخ داد اگر امریکا هر حرکتی انجام دهد، ایران محکمتر پاسخ خواهد داد و این نشان از ذلت امریکا است.»
@norebasirat
🔴 اگه مذاکره با آمریکا باشه هم روحانی به بهونه کرونا نمیره؟
🔹چندی پیش رییسجمهور برای دفاع از وزیر پیشنهادی صمت به مجلس نیامد؛ امروز هم ایشان مدارس را بصورت مجازی افتتاح کرد. در هر دو مورد، بهانه عدم حضور #کرونا بوده!
سوال: اگر بنای مذاکره با اروپاییان یا #کدخدا بود، باز هم #کرونا را بهانه میکردند یا این بهانهها صرفا مصرف داخلی دارد؟!
مجتبی رضاخواه
➖➖➖➖➖➖➖
@norebasirat
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی، تنها مسیر ورود معلّم به آموزش پرورش
گزیده سخنرانی رهبر انقلاب در اجلاس سالیانه رؤسا و مدیران آموزش و پرورش
@norebasirat
سه عامل مهم در صیانت از شأن و نقش معلّم: ۱) خود معلّم
خب ما باید از شأن معلّم و نقش معلّم صیانت کنیم. چه کسی صیانت بکند؟ در درجهی اوّل خود معلّمین؛ یعنی معلّم توجّه کند و بداند که آیندهی کشور متأثّر از همّت او و حکمت او است؛ بداند که کاری که او دارد الان سر کلاس انجام میدهد -مخاطبش هر که میخواهد باشد؛ از کودک خردسال تا یک جوان هفده هجده ساله- در واقع دارد آیندهی کشور را میسازد؛ هر معلّمی بایست این را احساس بکند. این به او اعتماد به نفْس میدهد، به او امید میدهد و به او انگیزه میدهد که بتواند کار خودش را خوب انجام بدهد، شأن خودش را والا بداند. وقتی که خود شما شأن خودت را والا دانستی، مردم هرچه فکر میکنند، بکنند. انسان وقتی خودش فهمید، به معنای واقعی کلمه فهمید که چه شأن والایی دارد -که واقعاً هم شأن معلّمی والا است- آن وقت این موجب میشود که از این شأن صیانت بشود و حفاظت بشود.
۲) حمایت آموزش و پرورش
دوّمین عامل، آموزش و پرورش است که باید در عمل، معلّمین را مورد حمایت قرار بدهد. من خوشحال شدم از این گزارشی که راجع به مسکن و مانند اینها آقای وزیر دربارهی معلّمین گفتند -البتّه نشنیده بودم- این کارها باید انجام بگیرد. البتّه مجلس و دستگاههای گوناگون و مرتبط -[یعنی سازمان] برنامه و بودجه و دیگران- هم باید کمک کنند. نگاه به آموزش و پرورش، نگاه به یک دستگاه مصرفی نباید باشد؛ نگاه به یک دستگاه زیربنائی باید باشد. شما اگر چنانچه مبالغ میلیاردها خرج کنید برای اینکه مثلاً یک سد بسازید یا مثلاً یک بزرگراه بسازید، هرگز فکر نمیکنید که پولتان را مصرف کردید و مثلاً هدر دادید. آموزش و پرورش بمراتب، بمراتب، مهمتر از دستگاههای سازندگی دیگری است که در کشور وجود دارد. اینجا جای سرمایهگذاری است؛ شما در واقع هرچه اینجا پول خرج میکنید، دارید سرمایهگذاری میکنید، دارید زیربنا میسازید؛ این را بایستی همه [توجّه کنند]؛ هم مجلس توجّه کند، هم دولت توجّه کند، هم سازمان برنامه توجّه کند و هم خود آموزش و پرورش هم که توجّه به این معنا دارد. این هم عامل دوّم برای صیانت از شأن و نقش معلّم.
۳) فرهنگسازی توسّط دستگاههای تبلیغی
عامل سوّم، دستگاههای تبلیغاتیاند که باید فرهنگسازی کنند؛ یعنی معلّمی باید [یک] شأن باید باشد که عمدهی این به عهدهی صدا و سیما است. مثلاً فرض کنید که شما میتوانید یک فیلمی بسازید که در آن فیلم معلّم وجود داشته باشد و نقشی داشته باشد که وقتی انسان آن فیلم را نگاه میکند، وقتی انسان این فیلم را میبیند، آرزو کند «کاشکی من معلّم بودم»! این کار، کار لازمی است؛ این کار، کار واجبی است. حالا من گفتم فیلم، نه اینکه یک فیلم درست کنیم و خیال کنیم که کار تمام شد؛ نه، اصلاً این یک جریانی باشد که مرتّباً به شکلهای مختلف، به شکلهای هنری، معلّم ترویج بشود، معلّمی ترویج بشود، احترام و اکرام معلّم به صورت یک فرهنگ عمومی دربیاید و در افکار عمومی اثر بگذارد. این هم این [عامل]. اگر چنانچه این [موضوع، عملی] شد، آن وقت جایگاه معلّم اعتلا پیدا میکند. و این یک مسئله که مسئلهی حفظ جایگاه معلّمی است.
#دانشگاه_فرهنگیان و #دانشگاه_شهید_رجائی، تنها مسیر ورود معلّم به آموزش پرورش
مسئلهی دوّم، مسئلهی جذب معلّم است؛ از کجا معلّم پیدا کنیم؟ چه جوری معلّم تربیت کنیم؟ به نظر من این دو دانشگاهی که شما دارید، بسیار چیزهای خوبی است. من سال ۹۷ در دانشگاه فرهنگیان همینها را گفتم.(۵) دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی یکی از آن بهترین مراکزی است که در کشور برای مسائل فرهنگ و مانند اینها به وجود آمده. باید این جور باشد که حتّی یک معلّم از غیر این مسیر وارد آموزش پرورش نشود. ما دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی را جوری ظرفیّتسازی کنیم و جوری سازماندهی کنیم که همهی معلّمین به قدر کفایت بیایند از اینجا عبور کنند و وارد آموزش و پرورش [بشوند]. حتّی دورههای کوتاهمدّتی که حالا برنامهریزی شده و دورههایی که وجود دارد، مثلاً یکساله و مانند اینها هم در سایه و در ضمن و با مسئولیّت این دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی باشد؛ این کار بسیار لازمی است. خب، پس یک نکته این شد که مسیر عبور معلّم و ورودش به آموزش پرورش صرفاً از اینجا باشد. حالا من اینجا به عزیزان مجلس هم سفارش کنم این طور نباشد که یک جوری تصویب کنند که مثلاً یک جمعی، یک وقت بیحساب به شکل برفانباری، همین جوری وارد آموزش پرورش بشوند؛ این جوری مصلحت نیست. هر کاری انجام میگیرد، ورودی معلّمین [باید] از طریق این دو دانشگاه باشد.
@norebasirat
🔰 خاطره رهبر معظم انقلاب از 17 شهریور 1357:
من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند. این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم. آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم. روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران 1376/6/19
@norebasirat
🔴تصمیم جدید: حضور دانشآموزان در مدرسه الزامی نیست
🔸وزیر آموزش و پرورش: با توجه به بررسیهای انجام شده، تصمیم بر این شد که برای حضور دانش آموزان در مدارس الزام نباشد.
🔸به نگرانی خانوادهها احترام میگذاريم. والدین میتوانند یکی از دو روش حضوری یا غیرحضوری را انتخاب و به مدارس اعلام کنند.
🔸هيچ یک از مدارس دولتی و غیردولتی حق ندارند دانشآموزان را ملزم به حضور در مدارس كنند./فارس
#کرونا
@norebasirat
««نامه پادشاه عربستان به سردار سلیمانی، »»
اگر ناو ایران راه خود رابه یمن ادامه بدهد،
واگرازخط قرمزماعبورکند، بااولین هواپیما ان راخواهیم زد.
»»»پاسخ سردار سلیمانی به پادشاه عربستان »»»»
ناو ایران راه خود رابه یمن ادامه میدهد، و۱۱روزدیگربه یمن میرسد وبه شرفم قسم کوچکترین تیری ازعربستان به ناو ایرانی برسدطی ۴۸ساعت با اجازه رهبر انقلاب عربستان رابجز مکان های مذهبی با خاک یکسان میکنم وجمعه همان هفته مردمان پارسی نماز جمعه ی خود را در مکه کنار خانه خدا برپا میکنند. »»»»»
یاد شیر مرد سرزمینمان«شهیدعزیزحاج قاسم سلیمانی» همیشه پایدار وسرفراز باد
نثار روح مطهرش صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّوَعَجِّلْفَرَجَهُم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@norebasirat
وقتی در امر به معروف و نهی از منکر جدیت داشته باشی.جریان تحریف با سر خط کردن رسانه های پولی برای تخریب چهرههای از جمله #رائفی_پور و #پناهیان وارد عمل می شوند.
((«اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید»))
#ما_همه_پناهیانیم
@norebasirat
عجیب است
فرانسوی ها که در تولید بهترین عطرها معروف هستند
هنوز نمیدانند
وقتی شیشه عطری را بشکنی
بویش بیشتر در فضا میپیچد...🧡
#یارسولالله...❤️
#من_محمد_را_دوست_دارم
@norebasirat
✅ بعضی از کتبی که رهبر انقلاب برای مطالعه پیشنهاد کردند؟⁉️
📙همپای صاعقه / گلعلی بابایی و حسین بهزاد
📙دن آرام / میخائیل شولوخوف
📙بینوایان / ویکتور هوگو
📙مهاتما گاندی / رومن رولان
📙لذات فلسفه / ویل دورانت
📙جان شیفته / رومن رولان با ترجمه م.ا. بهآذین
📙المعجم فی فقه لغة القرآن و سرّ بلاغته / آیتالله محمد واعظ زاده خراسانی
📙فرهنگ جبهه / سید مهدی فهیمی
📙آب هرگز نمیمیرد / سردار میرزامحمد سُلگی
📙دختر شینا / خاطرات خانم قدمخیر محمّدیکنعان
📙آن بیست و سه نفر / احمد یوسف زاده
📙من زندهام / معصومه آباد
📙سرباز کوچک امام / مهدی طحانیان
📙وقتی مهتاب گم شد / خاطرات جانباز سرافراز آقای علی خوشلفظ
📙تنتَن و سندباد / محمد میرکیانی
📙جشن حنابندان / محمدحسین قدمی
📙خداحافظ کرخه / داوود امیریان
📙تیپ 83 / سید محمدعلی دیباچی
📙تجاوز که آغاز شد .../ سیدمحسن علامه
📙لشکر خوبان / مهدیقلی رضایی
📙زنده باد کمیل / محسن مطلق
📙یادداشتهای ناتمام / کمال سپاهی، شهید علی سمندریان، هدایت الله بهبودی و شهیدسید محمد شکری
📙سفر به قبله / هدایت الله بهبودی
📙تپههای لاله سرخ / حجت ایروانی، شهید سید محمدرضا فیض و غلامرضا نباتی
📙پیامبری و انقلاب، پیامبری و جهاد و پیامبری و حکومت / جلال الدین فارسی
@norebasirat
🔸برنامه ریزی سازمان تبلیغات برای #اربعین
حجتالاسلام مصطفی جلالی، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی:
🔹با عنایت به تجربه برگزاری مراسم دهه اول محرم، برنامهریزی های لازم را برای روز اربعین انجام داده و مشارکت فعالانه داریم.
🔹با میدانداری هیئات مذهبی و مجاهدت خطبا و مادحین، مراسم قرائت زیارت اربعین در سراسر کشور با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
🔹طبق هماهنگیهای انجام شده، این مراسم از شبکههای مختلف صداوسیما به صورت مستقیم پخش می شود.
#شبکه_خبر
@norebasirat