eitaa logo
نوری بر تاریکی✔️
151 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
301 ویدیو
2 فایل
سلطه گران باتولید غبار حق را می پوشانند تا به اهداف پلید خود برسند. بالکذب یتزین اهل النفاق .منافقین بادروغ خود را می آرایند. @adeli9011
مشاهده در ایتا
دانلود
بدون فروش یک قطره نفت، هم خزانه پر شد هم 200میلیون واکسن خریداری کردی؟! خسته نشدی اینهمه دروغ گفتی ؟!
گفت: آقای روحانی گفته است؛ «‌برخلاف آنچه تحویل گرفته بودیم، خزانه را پر تحویل دادیم. موجودی ارزی را چند صدمیلیون دلار تحویل گرفتیم، ولی با چند میلیارد دلار تحویل دادیم‌»! گفتم: پس چرا رسماً اعلام شد که خزانه را با ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه به دولت آقای رئیسی تحویل داده‌اید؟! و وزرای شما در اولین نشست با آقای رئیسی رسماً اعلام کردند که موجودی خزانه حتی برای پرداخت حقوق مردادماه کارکنان دولت هم کافی نیست؟! و چرا هرگز این سخن وزرای دولت خود را تکذیب نکردید؟! گفت: ایشان گفته است؛ «‌برای خرید ۲۰۰ میلیون دُز واکسن کرونا اقدام کردیم و وقتی دولت را تحویل می‌دادیم، جریان ورود واکسن‌های خریداری شده، شروع شده بود‌»! گفتم: آقای روحانی فراموش کرده‌اند که وقتی از ایشان می‌پرسیدند چرا واکسن وارد نمی‌کنید؟ در پاسخ گفته بودند؛ «واکسن کرونا سوهان قم نیست که شما وقتی از در مغازه رد می‌شوی دائما دعوتتان کنند که یک سوهان خوب دارم و آقای ربیعی سخنگوی دولت گفته بود، بدون برجام و بدون پذیرش FATF نمی‌توانیم واکسن بخریم‌»‌! گفت: پس آقای روحانی از کدام خزانه و کدام واکسن و‌... سخن می‌گویند؟! گفتم: شخصی به یک نقاش مراجعه کرد و سفارش یک تابلو از صحنه جنگ را سفارش داد. بعد از چند روز که برای تحویل تابلو مراجعه کرد، دید نقاش تابلوی ساده‌ای از یک کوه کشیده است! با تعجب پرسید؛ پس صحنه جنگ چه شد؟ و نقاش گفت؛ این کوه را می‌بینی؟ پشت این کوه جنگ است!
گفت: آقای روحانی گفته است؛ «‌برخلاف آنچه تحویل گرفته بودیم، خزانه را پر تحویل دادیم. موجودی ارزی را چند صدمیلیون دلار تحویل گرفتیم، ولی با چند میلیارد دلار تحویل دادیم‌»! گفتم: پس چرا رسماً اعلام شد که خزانه را با ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه به دولت آقای رئیسی تحویل داده‌اید؟! و وزرای شما در اولین نشست با آقای رئیسی رسماً اعلام کردند که موجودی خزانه حتی برای پرداخت حقوق مردادماه کارکنان دولت هم کافی نیست؟! و چرا هرگز این سخن وزرای دولت خود را تکذیب نکردید؟! گفت: روحانی گفته است؛ «‌برای خرید ۲۰۰ میلیون دُز واکسن کرونا اقدام کردیم و وقتی دولت را تحویل می‌دادیم، جریان ورود واکسن‌های خریداری شده، شروع شده بود‌»! گفتم: آقای روحانی فراموش کرده‌اند که وقتی از ایشان می‌پرسیدند چرا واکسن وارد نمی‌کنید؟ در پاسخ گفته بودند؛ «واکسن کرونا سوهان قم نیست که شما وقتی از در مغازه رد می‌شوی دائما دعوتتان کنند که یک سوهان خوب دارم و آقای ربیعی سخنگوی دولت گفته بود، بدون برجام و بدون پذیرش FATF نمی‌توانیم واکسن بخریم‌»‌! گفت: پس آقای روحانی از کدام خزانه و کدام واکسن و‌... سخن می‌گویند؟!
هدایت شده از Mahdi Gh
💢 وقف فاطمی ♦️ از این که مردم می گفتند:"روضه ی خانه ی حاج قاسم " ناراحت بود. ♦️ گفت بهتر است که اسمی روی این مکان بگذاریم که به آن اسم شناخته شود. ♦️ خانه اش را وقف کرد و نامش را گذاشت؛ " بیت الزهرا (سلام الله علیها) " تا دیگر اسمی از خودش نباشد. 🌺 بیاییم ما هم واقف باشیم تا ابدی شویم. ═══✼🍃◼️🍃✼═══ 🕌 @qomoghaf ═══✼🍃◼️🍃✼═══
گفت و به نظرم دولت با فرقی ندارند! گفتم بعید است معلمی نداندکه دولت روحانی با اختلاس 15هزارمیلیاردی از صندوق ذخیره جیب فرهنگیان را زد و روحانی آن اختلاس را تعویق اقساط نامید! و رئیسی باعوامل آن اختلاس برخورد و در دولت خودش را هم اجرا کرد.
بعد از 8سال دولت تدبیرشان و 4سال مجلس امیدشان فهمیدند عامل آلودگی شهر تهران،عملکرد یکساله دکتر است! اینه که قرآن برخی را؛ أُولئِكَ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ خطاب کرده است!
او و در مجلس دهم مدتی رئیس کمیسیون امنیت ملی بوده و در برابر ترین دولت تاریخ کشور، یعنی دولت روحانی و وزرایش، زبان ستایش و تمجید را بر گزیده بود حالا اما خواستار ارسال پرونده وزرای به قول خودش بی کفایت به قوه قضائیه شده!
گفت و به نظرم دولت با فرقی ندارد! گفتم بعید است کارگر باشی و ندانی دولت رئیسی درسال اول حقوق کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی را 58 درصد افزایش داد،درحالی که در دولت روحانی حتی حقوق کارگران را هم به موقع نمی دادند و هر روز در گوشه و کنار کشور اعتصاب بود!
از شبی که صرفا با دیدن یک ویدئو و بدون هیچ معاینه و دیدن عکس یا آزمایشی گفت محال است مهسا بدون ضرب و شتم اینگونه غش وفوت کرده باشد چون مرغ سربریده بال بال می زند تا آن گاف بزرگ را توجیه کند.جناب پزشکیان ادعای تو خلاف نظر مراکز تخصصی پزشکی حتی بدیهیات پزشکی بود نه آقایان!
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرود زیبا و پر محتوای دختران ایران زمین در حضور رهبر عزیز انقلاب دیدنی ست یعنی فوق العاده دیدنی است
زنان در نظام واپسگرای دست نشانده پهلوی تحقیر شدند و در انقلاب اسلامی به قله های عزت و تعالی رسیدند.
الان و مستندبه این دیدگاه آیت الله مصباح یزدی رحمه الله علیه،درجمهوری اسلامی چه کسی و درکجا به بردگی گرفته شده است؟ می توانی فقط یک مورد ذکر کنی؟ 1.مباحث علمی درمحافل علمی،ظهوری در بیرون واجتماع ندارد. 2.دفاع آقای مصباح در برابر این شبهه است که چرا پیامبر و ائمه برده داشته اند!