#ارتباط_موفق
رئیس محترم !
اگر شما بعنوان مدیر یا والد، انسان صبوری نیستید
و مدارا با دیگران را نیاموختهاید و اهلِ واکنشهای لحظهای / تند / و هیجانی هستید؛
هرگز محلِ امن برای دیگران نبوده و قدرت جذب بالایی نخواهید داشت.
اینکه با اولین اشتباه دیگران قهر میکنید، پرخاش میکنید، جریمه میکنید و .... یعنی؛ دائماً در قلبشان از اشتباهات احتمالیشان ناامنی ایجاد میکنید!
لذا هرگز احترام و اطاعتشان قلبی و از روی محبت نخواهد بود.
منبع : ارتباط_موفق 28 / اصل مهم خودسازی
@ostad_shojae
🔹اگر لوطی ای، کو مردانگیت، کو گذشتت
🔹توصیه آیت الله محمد بهاری علیه الرحمه و الرضوان:
🔹اگر اهل علمی، كو عملت و حلمت، كو تواضعت و تخشّعت، كو زهدت؟
🔹 و اگر كاسبی، كو امانتت، كو تَفَقُّهَت، كو تدیّنت؟
🔹اگر متعبّدی، كو توكلّت، كو مناجات در خَلَواتت، كو بیداری شبت، كو صوم ایام صیفت[تابستان] كو گریه های اطراف لیل و نهارت؟
🔹اگر عارفی، كو معرفتت، كو تسلیم و رضایت، كو ترك ماسِوایت؟
🔹اگر لوطی ای، كو مردانگیت، كو گذشتت، كو دستگیری از ضعفایت،
🔹 اگر درویشی می گویند كلاه درویش باید مشتمل بر چهار ترك باشد، كه هر تركی كاشف باشد از ترك دیگری، اول ترك دنیا، دوم ترك عقبی، سوم ترك مولی، چهارم ترك ترك، كدام یكی از این ترك ها را انجام داده ای؟؟!
_____________________
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 چرا آتشبس در غزه شکستی بزرگ برای اسرائیل است؟
•┈┈••✾🍂🍁🍂✾••┈┈•
🔹️ *امروز؛ اولین روز از آخرين ماه فصل پاییز*
❓️راستی چقدر در تربیت فرزندانمان از طبیعت و فصلها و این همه نعمت و زیباییهای خدا کمک میگیریم؟
.
.
•┈┈••✾🍂🍁🍂✾••┈┈•
جلسه سوم.mp3
8.27M
🔺 سبک زندگی اسلامی
⚠️ تربيت فرزند
🔝 جلسه سوم
🎙 مدرس: سرکار خانم دکتر عباسی/مدرس حوزه و دانشگاه
#تربيت_فرزند
#آموزش
ـ
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبر انقلاب، صبح امروز: رژیم صهیونیستی در حادثه #طوفان_الاقصی ضربه فنی شد
🔴رهبر انقلاب: بمبارانها عمر رژیم اشغالگر را کوتاهتر خواهد کرد
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار ورزشکاران و مدالآوران ایران:
رژیم صهیونیستی در حادثهی طوفانالاقصی ضربه فنی شد. یعنی حماس بعنوان یک گروه مبارز، نه بعنوان یک دولت، نه بعنوان یک کشور با امکانات زیاد بعنوان یک گروه، یک گروه مبارز توانست دولت غاصب صهیونیست را با آن همه امکانات ضربه فنی کند.
تا امروز هم نتوانستند از زیر بار فشار و ننگی که این شکست بر آنها وارد کرده خودشان را خارج کنند. بله قدرتنمایی میکنند؛ اما کجا؟ در بیمارستان مریضهای غزه، در مدرسهی غزه، روی سر مردم بیپناه مردم غزه این قدرتنمایی ارزشی ندارد. این مثل این است که؛ که یک ورزشکاری در میدان شکست بخورد، بعد برای تلافی آن شکست به طرفدارهای تیم مقابل حمله کند، به آنها فحاشی کند و آنها را کتک بزند یعنی فضاحتبارتر از کاری که رژیم صهیونیستی کرده انصافاً وجود ندارد.
آن باخت سنگین، آن باخت سنگین رژیم صهیونیستی با این بمبارانها جبران نخواهد شد و اینجور بمبارانها عمر این رژیم غاصب را کوتاهتر خواهد کرد، این ظلم و بیرحمی بیپاسخ نخواهد ماند.