eitaa logo
نسخه‌های حکیمانه
398 دنبال‌کننده
511 عکس
309 ویدیو
9 فایل
ارتباط با ما @hakimanehadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کوکاکولا، یک نوشیدنی با سابقه‌ای تاریک! ♻️ از سیاست‌های پشت پرده و مخوف چه می‌دانید؟ 🔹 تغییرات اقلیمی، زیستگاه‌ها و منابع، سرقت آب، ایجاد آلودگی، نقض حقوق حیوانات 🔹 فریب افکار عمومی با دادن رشوه به دانشمندان برای فروش بیشتر 🔹 افکار نژادپرستانه ❗️ و از همه مهمتر 🔸 کوکاکولا سابقه ۵۷ ساله‌ی حمایت از رژیم غیرقانونی اسرائیل را دارد! انتخاب با شما!
21.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دارویی که دارو نیست!!! ♻️ بگردید و پیدا کنید پرتغال فروش را 🔉 دکتر یعقوب زلکی قربان پور
💠 مروری بر سیاست‌های نظام سلامت تقلیدی و استعماری!! 🎓ماموران بهداشت با موارد زیر مشکل دارند : 😳پخت نان در تنورگلی 😳 پخت نان با هیزم 😳پخت کباب روی ذغال 😳مصرف پیاز در رستوران ها 😳استفاده از نمک طبیعی دریا 😳فروش شیر طبیعی و فله ای 😳تولید و ارائه آرد کامل سبوسدار 😳حجامت کردن و آموزش آن 😳فروش روغن حیوانی 😳فروش شکر سرخ نیشکر 😳و.... هر غذا و داروی سالم و مفید غیر صنعتی 🎓ولی همین ماموران بهداشت اصلا با موارد زیر هیچ مشکلی ندارند بلکه سیب سلامت هم بهش میدن : 😳تولید و فروش سیگار و تنباکو 😳تولید و فروش چیپس 😳تولید و فروش پفک 😳تولید و فروش آدامس و پاستیل 😳تولید و فروش نوشابه و دلستر 😳تولید و فروش ساندیس 😳تولید و فروش سوسیس و کالباس 😳فروش روغن پالم 😳فروش روغن و تفاله سویای دستکاری شده ژنتیک 😳 و صدها غذا و داروی مضر صنعتی دیگر 🟢 تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
آیا_هر_اعتراضی_بازی_در_زمین_امپریالیسم_است؟_مازیار_اشرفیان_بناب.mp3
28.72M
🔴 فروش بانک ژنتیک ایرانیان به انگلیس ♻️ توصیه میکنم به همه دوستان وقت بذارید و این ۳۰ دقیقه جذاب و فوق العاده رو گوش بدید. در این گفتگو خیلی چیزها مشخص میشه، از جمله علت ممانعت رهبر معظم انقلاب از ورود واکسن انگلیسی و آمریکایی!
🔴 پس از واکسیناسیون کرونا، هرروز شاهکار علمی تازه‌ای رو می‌شود. پس از SADS (سندرم مرگ آریتمی ناگهانی)، اکنون کشف جدیدی رو شده: یک چهارم مرگ‌های دنیا به خاطر لخته‌های خونی است! ♻️ به همین سادگی! ما هم باید بپذیریم! ولی کسی نباید بپرسد: چه شد که لخته شدن خون، در جمعیت 8 میلیاردی کرهء زمین افزایش یافت؟ چرا؟ 🔺بلومبرگ، در گزارش اخیر خود به این موضوع پرداخته و در خلال مطلبش، به دو داروی ضد انعقاد اشاره کرده که باید مصرف شوند. البته، به دلیل عوارضی که در این داروها هست، شرکت‌های داروسازی معروف مثل نوارتیس، بایر و جانسون، در تلاش برای تولید داروهای جدید در این زمینه‌اند (و احتمالاً خیلی طول نمی‌کشد که داروهای‌شان را هم معرفی می‌کنند، فعلاً در حال بازار گرمی‌اند...) 🔺تخمین زده شده که فروش این داروها در سال 2035، به رقم 55 میلیارد دلار برسد. 🎉خوب! تبریک می‌گم به تمام شرکت‌های دارویی که در سایهء همین موضوع، برای داروهای‌شان، دستکم چند میلیارد مشتری تازه یافتند. 🔺احتمالاً به زودی شرکت‌های دارویی ایران، با افتخار خواهند گفت که در تولید داروی فلان (همون داروهایی که قراره نوارتیس و جانسون و بایر تولید کنند و همگی هم قطعاً ثبت اختراع دارند) به خودکفایی رسیدیم (شبیه داستان رمدسیویر یا...) به به، چه چه! تولید دانش بنیان کردیم (ای خدا..........) ⁉️ولی سوال اصلی همچنان پابرجاست: چی شد که لخته شدن خون در آدم‌ها، این قدر شایع شد؟ 🔺درخصوص افزایش لختهء خونی بعد از واکسیناسیون شواهد و مباحث علمی هم وجود دارد، مثلاً نشریهء نیچر، در مقاله‌ای به این موضوع پرداخته که دانشمندان در حال بررسی هستند که چرا پس از واکسیناسیون کرونا، لخته شدن خون زیاد می‌شود. دو دلیل احتمالی هم آورده: یکی ناخالصی‌های موجود در واکسن‌های باقی‌مانده از فرآیند تولید - مثلاً قطعات DNA شناور در محلول، دیگری آدنوویروس موجود در واکسن که می‌تواند به پلاکت‌ها متصل شده و سبب کاهش آنها شود و بدین ترتیب، لخته شدن افزایش یابد. (نمونهء واکسن‌های آدنوویروسی، آسترازنکا، جانسون و اسپوتنیک می‌باشند). 🔺پیشتر نیز اخباری از ارتباط واکسن آسترازنکا و نیز جانسون، با لخته شدن خون آمده بود (مثلاً اینجا و اینجا را ببینید) (بامزه آن است که حالا خود جانسون، می‌خواهد داروی جدید ضد انعقاد بسازد، دارویش هم احتمالاً خوب از آب در می‌آید، چون خودش می داند پادزهر آنچه در واکسن ریخته، چیست) ⁉️سوال اصلی فراموش نشود: چی شد که لخته شدن خون در افراد، این‌قدر زیاد شد؟ البته خیلی به این سوال فکر نکنید و نگران نباشید... فقط با خیال راحت دُز چهارم را بزنید!
🔴 دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی: این همه بیماری نتیجه نظام بهداشت ناکارآمد است / این که عده ای جدیدا می گویند که اسلام طب یا اقتصاد ندارد نتیجه نگاه واتیکانی به اسلام است. حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری : اگر نظام بهداشت و درمان کشورمان کارآمد بود نباید شاهد این همه بیماری صعب العلاج و مرگ و میر ناشی از آن باشیم. عده ای سودشان در این است که مردم مریض شوند و نظام بهداشت و درمان فعلی فقط به سود فروش دارو و تجهیزات پزشکی است. در حال حاضر مساله در کشورمان متولی ندارد و به همین دلیل شاهد افزایش مصرف فست فودها و شیوع استفاده از محصولات تراریخته در کشور هستیم. سلامت جامعه در گرو تغییر سبک زندگی است و سبک زندگی هم در خانواده شکل می گیرد و باید مردم را نسبت به این موضوع آگاه کنیم. یکی از اسرار اهل بیت است و در پیشگیری و درمان بیماری ها نقش کلیدی دارد، این نمک را با جایگزین کرده اند و تبلیغات وسیعی در مورد مضرات آن به راه انداخته اند که بتوانند آن را از سفره های مردم کنند. ، درصورتی که نمک طعام با کلرید سدیم اصلا قابل مقایسه نیست. بعضی جدیدا مطرح می کنند که اسلام طب ندارد و به اصطلاح "آخوند را چه به این حرف ها"! یک نفر دیگر هم می گوید اسلام اقتصاد ندارد و ... مشخص است که این ها می خواهند اسلام را واتیکانی کنند. اما کسی نیست اینها را محاکمه کند که پس از دهها سال تسلط بر بهداشت و درمان، اقتصاد و ... چرا جامعه را به این اوضاع وخیم کشانده اند و دست بردار هم نیستند. آمار درصدی مرگ و میر حاصل از بیماری های قلبی و عروقی، بسیار نگران کننده است.
🔴قحطی در ایران اوايل دهه شصت تنها شامپوی موجود، شامپوی خمره ای زرد رنگ داروگر بود. تازه آن را هم باید از مسجد محل تهیه می كردیم و اگر شانس یارمان بود و از همان شامپوها یك عدد صورتی رنگش كه رایحه سیب داشت گیرمان می آمد حسابی كیف میكردیم. سس مایونز كالایی لوكس به حساب می آمد و پفک نمکی و ویفر شكلاتی یام یام تنها دلخوشی كودكی بود. صف های طولانی در نیمه شب سرد زمستان برای 20 لیتر نفت! بگو مگو ها سر كپسول گاز كه با كامیون در محله ها توزیع میشد...خالی كردن گازوئیل با ترس و لرز در نیمه های شب. جیره بندی روغن، برنج و پودر لباسشویی... نبود پتو در بازار، تازه عروسان را برای تهیه جهیزیه به دردسر می انداخت و پوشیدن كفش آدیداس یك رویا بود. همه اینها بود، بمب هم بود و موشك و شهید و ... اما كسی از قحطی صحبت نمیكرد. یادم هست با تمام فشارها وقتی وانت ارتشی برای جمع آوری كمك های مردمی وارد كوچه میشد بسته های مواد غذایی، لباس و پتو از تمام خانه ها سرازیر بود. همسایه ها از حال هم با خبر بودند، لبخند بود، مهربانی بود، خب درد هم بود. و اما امروز.... امروز فروشگاه های مملو از اجناس لوكس خارجی در هر محله و گوشه كناری به چشم میخورند و هرچه بخواهید و نخواهید در آنها هست. از انواع شكلات و تنقلات گرفته تا صابون و شامپوی خارجی، لباس و لوازم آرایش تا موبایل و تبلت و ... داروهای لاغری تا صندلی های ماساژور، نوشابه انرژی زا تا بستنی با روكش طلا! و حال، این تن های فربه، تكیه زده بر صندلی های نرم اتومبیل های گرانقیمت از شنیدن كلمه قحطی به لرزه افتاده به سوی بازارها هجوم میبریم. مبادا تی شرت بنتون گیرمان نیاید! مبادا زیتون مدیترانه ای نایاب شود! صورت های دستکاری شده جراحی های بیهوده دلهای اجاره ای متاسفانه اشتهایمان برای مصرف، تجمل، فخر فروشی و له كردن دیگران سیری ناپذیر شده است! ورشكسته شدن انتشارات و تعطیلی مراكز ادبی فرهنگی و هنری برایمان مهم نیست ولی راستش از گران شدن ادكلن مورد علاقه مان سخت نگرانیم! میشود در این باره كتابها نوشت... خلاصه اینكه این روزها لبخند جایش را به پرخاش داده و مهربانی به خشم. فقط كافیست یك ذرّه احساس كنیم كه یكى مخالف نظر ماست آنوقت چنان نابودش میكنیم كه انگار هیچ خدایی رو بنده نیستیم. قحطی امروز که ما ایرانیان در این روزگاران آن را به وضوح لمس میکنیم: قحطى اخلاق است! قحطی همدلیست! قحطى رفاقت است! قحطی عشق است! قحطی انسانیت است ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﻤﺎﻥ ﺗﺸﻨﻪ ﯼ ﻓﻬﻢ ﺍﺳﺖ... ببار ای ابر آگاهی....😔ببار
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. آموزش تهیه روغن حنظل از هندوانه ابوجهل با یک روش خانگی🍾 حتما ببینید و ازدستش ندید . .💯
⭕️ شرکت بیوتکنولوژی Oxitec که توسط بیل گیتس تأمین مالی می شود، از آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA) درخواست مجوز برای تولید و فروش پشه های اصلاح شده ژنتیکی (GM) داده تا در مناطقی از سراسر ایالات متحده رها شوند و واکسن را به طور مستقیم به مردم تزریق کنند ⚠️ این پشه ها در واقع همان " واکسن های پرنده " هستند که حق انتخاب را از مردم خواهند گرفت !!! 🌺یا أللّٰهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیمُ! یا مُقَلِّبَ القُلوبِ! ثَبِّت قَلوبنا عَلیٰ دینِکَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله 🟣این فیلم خیلی ساده ، نحوه ایجاد و تشکیل سنگ کلیه و حرکتش به سمت حالب رو نشون میده و اینکه چطور اونهایی که سنگ کلیه دارند دچار درد شدید میشن. 🌀اگر زودتر به سراغ حل مشکل سنگ کلیه نریم عملکرد کلیه رو دچار اخلال میکنه. 🔰بخشی از موارد پیشگیری و درمان های خانگی سنگ کلیه 🔸مخلوط مساوی از ترکیب گردو+زنیان هر چهار ساعت یک قاشق چایخوری 🔸صبح ناشتا یک لیوان آب ولرم +یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 🔸مصرف ترب 🔸مصرف انفیه در زمان درد 🔸حجامت و بادکش لغزان کلیه و حالب 🔸پوست خشک شده سنگدان مرغ محلی جهت درمان بسیار نافع هست👌 🔹پرهیز از سردی جات و گرم نگه داشتن کلیه
قسمت اول 💥 جوانه‌ها، دوستداران ِطبیعت بدن آدمی! 🌱 جوانه به مرحله قبل از سبز شدن کامل گیاهان، غلات و حبوبات گفته می‌شود. جوانه‌‌ها معمولاً شامل قسمت‌های ابتدایی ریشه، ساقه و برگ‌ها هستند. 🌱 دانه‌های گیاهان خوراکی و مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند که اگر اهل مصرف آن هستید که مرحبا بر شما. اما اگر تاکنون از آن‌ها سراغی نگرفته‌اید بهتر است در رویه غذایی خود تجدید نظرکنید و جوانه‌ها را مهمان سفره خود کنید. شناخت بیشتر: 🌱 جوانه‌ی حبوبات؛ جوانه‌های کوچکی که علیرغم ظاهر شکننده؛ معجزه‌ی انتی‌اکسیدان، سرشار از آنزیم‌ها، پروتئین‌ها، و ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی هستند و قرن‌هاست که به دلیل فواید غذایی و خواص دارویی؛ مورد استفاده قرار می‌گیرند. امروزه نیز مصرف آن‌ها رایج‌شده و خواص فراوان آن‌ها مورد توجه قرارگرفته‌است. 🌱 جوانه‌ها در گروه سبزیجات قرارمی‌گیرند اما ترکیبات بسیار بهتر و بیشتری نسبت به این گروه دارند. آنچه که این گروه مواد غذایی را ارزشمندتر می‌کند، کاهش کربوهیدرات و کاهش کالری آزاد شده است. 🌱 البته خوب است بدانید که خواص دانه‌ها پس‌ از جوانه‌زدن، به بیشترین مقدار ممکن می‌رسد. 🌱 جوانه‌ها با طبیعتی نزدیک به اعتدال؛ دوست‌دار سیستم گوارش هستند. توصیه به مادران گرامی این است که از کودکی خوردن جوانه را در خانواده نهادینه بفرمائید.
👈🏻 امروزه به دلیل زندگی ماشینی کسی راه نمیره! این امر باعث ضعیف شدن پاها و عدم گردش خون کافی در مناطق لَگنی شده 💡 در پیاده‌روی بیشتر پایین تنه درگیره و بر اثر بی تحرکی و یکجا نشینی سرد میشه؛ لگن سرد بشه 👇🏻👇🏻 ⬅️ اندام های اطرافش هم سرد میشن ⬅️ رحم، مثانه و... هم سرد میشه ⬅️ خونرسانی کم میشه ⬅️ روده فعالیتش کم میشه ⬅️ رخوت ایجاد میشه ⚠️ دافعه‌ی این عضو‌ها خراب میشه! 👈🏻رخوت‌ها و عدم کنترل‌ها یه دلیلش سردی بود؛ جاذبه هم خراب میشه ⏮ یعنی هم دفع خوبی نداریم هم جذب 👈🏻 مثلا رحم فضولات رو از کل بدن میکشه و دفع میکنه! ( رحم ضعیف میشه) 🦵🏻عضوهای دیگه مثل دستگاه گوارش، کلیه، مثانه و سیستم ادراری هم همین کارو میکنن! ⚠️ پس کسی که راه نمیره، بدنش دچار تنبلی میشه