🔰 سخننگاشت | اولین توصیه رهبر انقلاب به دولت سیزدهم:
زمان شتابان میگذرد، از هر لحظه این چهارسال استفاده کنید
🔻رهبرانقلاب: یک توصیهای به همهی مسئولین در دورههای مختلف داشتم، به شما هم عرض میکنم، زمان شتابان میگذرد. این چهار سال زود تمام میشود و لذا از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و متعلق به اسلام هست تضییع بشود و از همهی امکانات زمانی و وقتی استفاده کنید. ۱۴۰۰/۶/۶
#رهبری
🔰 سخننگاشت | در عرصههای مدیریتی بازسازی انقلابی و عقلانی ایجاد کنید
🔻رهبرانقلاب: در مدت خدمت و مسئولیت، همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریتی انشاءاللّه بوجود بیاید. انقلابی بودن حتماً بایستی همراه باشد با عقلانیت که این شیوهی صحیح جمهوری اسلامی از اول کار تا امروز این بوده که حرکت انقلابی با حرکت اندیشهورزانه و عقلانی همراه باشد.۱۴۰۰/۶/۶
#رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امروز
19 محرم الحرام :
حرکت کاروان کربلا به سوی شام:
در این روز اهل بیت سیّد الشّهداء علیه السّلام را از کوفه به سوی شام حرکت دادند.
(الوقایع و الحوادث: ج 4، ص 114)
زنهای غیر هاشمیه از انصار امام حسین علیه السّلام که در کربلا اسیر شدند با شفاعت اقوام و قبایلشان نزد ابن زیاد از قید اسیری خلاص شدند، و فقط زنهای هاشمیات برای اسارت به شام برده شدند.
(ابصار العین فی انصار الحسین علیه السّلام: ص 133)
#مناسبتی
#محرم
14000606_41625_1281k.mp3
12.16M
انگیزه های قیام امام حسین(ع) (قسمت دوم)
امام حسین(ع) فرمود:
«اگر آنان(بنی امیه) از من تقاضاي بیعت هم نکنند من باز هم آرام و ساکت نخواهم نشست ؛
زیرا اختلاف من با دستگاه خلافت تنها بر سر بیعت با #یزید نیست که با سکوت آنان در موضوع بیعت، من نیز سکوت اختیار کنم؛ بلکه وجود یزید و خاندان وي موجب پیدایش
◀️ ظلم و ستم
◀️ و سبب شیوع_فساد
◀️ و تغییر در احکام اسلام گردیده
و این وظیفه من است که در راه اصلاح این مفاسد و امر به معروف و نهی از منکر و احیاي قانون جدم رسول خدا(ص) و زنده کردن راه و رسم پدرم علی(ع) و بسطعدل و داد بپا خیزم و ریشه این نابسامانی ها را که خاندان بنی امیه است قلع و قمع نمایم.»
📚ابناعثم كوفي، کتاب الفتوح، ج5، ص21؛
📚خوارزمي، مقتلالحسين، ج1، ص189 ـ 188؛
📚ابنشهراشوب، مناقب آلابيطالب، ج4، ص97
#مناسبتی
#محرم
🌀 استفتاء درباره واکسیناسیون عمومی
📝 همه باید عمل کنند
❓سؤال: اگر طبق مقررات، زدن واکسن الزامی شود، تکلیف چیست؟
✅ پاسخ: اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی را اعلام کند، همه باید عمل کنند.
#رهبری
🏴ابراهیم کربلا: بُشر بن عمرو
▪️بشر بن عمرو از کوفه به امام حسین (ع) پیوست. روز تاسوعا پیکی از جانب کوفه به بُشر خبر آورد که فرزندش عمرو در مرز ری به اسارت در آمده است و اگر اندیشناک و نگران سرنوشت اوست، برای رهاییاش باید سریع چارهای بجوید.
▪️کشمکش غریبی بود بین انتخاب ماندن و رفتن، عاطفه و عقل و کربلا و ری! در این اندیشه بود که امام رافت و رحمت او را فراخواندند: «خدایت رحمت کند بشر! تو یاور و دوستدار مایی. تو فداکار و وفاداری؛ اما بیعت خویش را از تو برداشتم. برو و برای رهایی فرزندت چاره ای بیندیش.» انگار تعلقی به دنیا نداشت که گفت:
« مولای من، نه، هرگز نمی روم. درندگان بیایان زنده زنده قطعه قطعه ام کنند، اگر از تو جدا شوم! من بروم و در این غربت و تنهایی رهایت کنم؟ ! بروم و عزیز پیامبر را به گرگان درنده و خون خواران این دشت بسپارم؟!»
▪️سید الشهدا (ع) او را ستوده و فرمودند: « اینک که نمی روی، این پارچه های بُرد یمانی را به پسرت محمد بسپار تا در آزادی برادرش هزینه کند.»
▪️بشر همچون ابراهیم (ع) از پسرش گذشت و لقاء محبوب و شهادت در راه معشوق را برگزید.
📗منبع: محمدرضا سنگری، آیینه داران آفتاب، ج2، ص 986، 987
#مناسبتی
#محرم
🔰 بازسازی اعتماد، چرا و چگونه؟
🔻بررسی مهمترین مؤلفهها در بازسازی اعتماد عمومی به دولت
▫️ساماندهی ساختار سیاسی جمهوری اسلامی بر اساس کلانایدهی «مردمسالاری دینی» تمام مؤلفههای سیاستگذاری کلان و راهبردهای عملی را بر اساس رابطهی حکومت با مردم تحت تأثیر قرار داده است.
▫️وقتی در تشکیل جمهوری اسلامی «مردمسالاری دینی» نرمافزار ادارهِی نظام سیاسی شد، حتی در فرآیند شکلگیری و تثبیت اصل نظام، قدمبهقدم فرآیندها با ارجاعات رهبر فقید جمهوری اسلامی، امام خمینی رحمهاللهعلیه به رأی و نظر مردم سپرده شد. وقتی سازمان سیاسی بر اساس رابطه با مردم ظهور و بروز پیدا کند، کیفیت این رابطه از سوی تمام ارکان نظام سیاسی اهمیت پیدا میکند.
▫️اگر این رابطه در مقاطعی آسیب ببیند، بازسازی اعتماد عمومی مسئلهی حیاتی دستگاه سیاست میشود. برای همین در اوّلین دیدار رهبر انقلاب با رئیسجمهور جدید و همکاران او در دولت سیزدهم محور اصلی بیانات رهبری با محوریت بازسازی اعتماد عمومی ایراد شد.
✍🏼 یادداشتی از آقای مسعود فروغی؛ روزنامهنگار و فعال رسانهای
🔍 ادامه این یادداشت را از این آدرس بخوانید👉🏼
💠به مناسبت سالروز شهادت مظلومانه شهیدان رجایی و باهنر💠
✍ هشتم شهریور مصادف است با عملیات كمسابقه تروریستی علیه مقامات ارشد كشورمان در سال ۱۳۶۰ كه به شهادت رئیسجمهور و نخستوزیر ايران و تنی چند از همراهان آنها انجامید؛ این اقدام تروریستی، به دست منافقین کوردل، با هدف مقابله با اراده انقلابی ملت ایران و فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد.
✅ این واقعه درست دو ماه پس از آن رخ داد که "آیتالله سیدمحمد حسینی بهشتی" و بیش از ۷۰ تن از چهرههای سیاسی و اجرایی عضو حزب جمهوری اسلامی در انفجار دفتر این حزب به شهادت رسیده بودند.
✅ محمدعلي رجایی پس از پیروزی انقلاب، ابتدا سمت وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشت و سپس در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مردم تهران وارد مجلس شورای اسلامی شد. در ۲۰ مرداد ۱۳۵۹ به نخستوزیری و پس از عزل بنیصدر از مقام ریاست جمهوری در انتخابات دوم مرداد ۱۳۶۰ با کسب بیش از ۱۳ میلیون رأی مردم به عنوان دومین رئیس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
✅ محمد جواد باهنر پس از پیروزی انقلاب مسئولیتهایی از جمله عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مردم کرمان در مجلس خبرگان، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، و دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی (پس از شهادت دکتر بهشتی) را برعهده داشت. او پس از انتخاب شهید رجایی به ریاستجمهوری، از سوی وی به نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
#مناسبتی
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Hossein Taheri _ Ah Az Doori (320).mp3
4.02M
●━━━━━━─────── ⇆ㅤ
ㅤㅤ ◁ ㅤ❚❚ㅤ▷ ㅤ
🎼#نواےعاشقے♥️|…
🎤#حسیݩطاھرے
<َخَوّاْبٍّمٌیًّدًیُدْمٍ..ٌمًنٌوٌاْشّڪٍُوٌحٍرَمٍَمَےٍَمَوَنِیًمًَتٌاْسّحٍرًتُنُهّاَےّْتٍنُھًاً>ً
#توشھاربعیݩ
#تااربعیݩ30روز
#مناسبتی
#محرم
💢 تفسیر زیبای استاد مطهری از جمله معروف امیرالمؤمنین(ع)
🔸علی(ع) حالت خودش و روحیه خودش را این طور شرح میدهد:
🔹«وَ اللهِ لَوْ اُعْطیتُ الاَْقالیمَ السَّبْعَةَ بِما تَحْتَ اَفْلاکها عَلی اَنْ اَعْصِی اللهَ فی نَمْ لَةٍ اَسْلُبُها جُلْبَ شَعیرَةٍ ما فَعَلْتُهُ».
🔹«به خدا قسم اگر تمام آنچه در زیر قبه آسمان است به من بدهند برای اینکه به یک مورچه ظلم کنم به اینکه پوست جوی را از او بگیرم، نمیکنم».
🔸یعنی تمام دنیا در نظر من آن مقدار ارزش ندارد که به یک مورچه ظلم کنم. علی(ع) در این جمله خود، ارزش دنیا و مُلک دنیا را پایین نیاورده، ارزش حق و عدالت را بالا برده. نمیخواهد بگوید دنیا و آنچه در زیر آسمان است چون خیلی بیقیمت است من آن را در ازای یک عمل کوچک ـ که ظلم به مورچه است ـ نمیخواهم، بلکه میخواهد بفرماید که ظلم اینقدر بزرگ است که تمام مُلک دنیا با کوچکترین افراد ظلم ـ که ظلم به مورچه است به گرفتن پوست جوی از دهانش ـ برابری نمیکند.
🔸سعدی در همین مضمون میگوید:
🔹دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی
🔹زنهار بد مکن که نکرده است عاقلی
🔸سعدی هم نمیخواهد بگوید که دنیا اینقدر کمارزش است که به یک پریشان کردن دل که چیز کوچکی است نمیارزد؛ میخواهد بگوید پریشان کردن دل آنقدر مهم است که به بهای تمام دنیا هم نباید قبول کرد.
📗 بیست گفتار، ص۶۹
#مناسبتی
#محرم
#سخن_بزرگان
#رهبر_معظم_انقلاب
هفتهی دولت مزیّن به اسم شهید رجائی و شهید باهنر است؛ یعنی به یاد شهادت و نام شهادت مزیّن است. رحمت خدا بر این دو مرد بزرگ، بزرگوار، فعّال و سعادتمند به شهادت؛ [که] حقیقتاً قصد خدمت داشتند، اگر چه زمانشان کوتاه بود، لکن نشان دادند که با اخلاص وارد این میدان شدهاند و قصد خدمت دارند و روششان روش اسلامی و مردمی و مجاهدتآمیز بود که [این] درسی است برای همهی عناصری که هستند.
۱۴٠٠/٠۶/٠۶
#مناسبتی
#هفته_دولت
#رهبری
#امروز مصادف است با
♻️ مفقود شدن "امام موسي صدر" در ليبی(1398 ق)
✍ سید موسی صدر معروف به امام موسی صدر (زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ش در قم)، از عالمان و اندیشمندان شیعه در عرصه فرهنگی و سیاسی، و از شاگردان آيات عظام امام خميني، سيد احمد خوانساري و حجت است که پس از هجرت از ایران راهی نجف اشرف شد و سپس به لبنان رفت و در آنجا مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل را تأسیس کرد و رهبری فکری و سیاسی شیعیان این کشور را عهدهدار شد.
✅ او در ۹ شهریور ۱۳۵۷( ۲۵روز رمضان ۱۳۹۸ ق) طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی، ناپدید شد. بسیاری گزارشها حاکی از شهادت او در همان زمان توسط قذافی است، ولی گزارشهایی نیز در دست است که او کشته نشده و در زندانهای لیبی بوده است. پس از سقوط معمر قذافی نیز هیچ گزارش رسمی جدیدی از وضعیت او به دست نیامد.
#مناسبتی
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | توصیههای اساسی رهبر انقلاب به دولت سیزدهم
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR توصیههای رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم را در این نماهنگ مرور میکند.
🏷 #دیدار_هیئت_دولت
📥 دسترسی به سایر کیفیتها👇
Farsi.khamenei.ir/video-content?id=48597