eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
3هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💥 فروش مجازی کتاب (مناسبات عدالت و بایسته‌های عدالت‌خواهی) 📝 اثر استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری 📚 206 صفحه (40 هزار تومان) ⚡️ با 10 درصد تخفیف و ارسال پُستیِ ارزان 📜 اگر بخواهيم در مقياس حکومت براي تحقق عدالت برنامه‌ریزی کنيم، بايد عدالت را به‌صورت يک پيوستار در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اعم از «سياست و فرهنگ و اقتصاد»، ببینیم و دنبال کنيم. نباید عدالت اقتصادی را اصل قرار دهیم و عدالت سیاسی و فرهنگی را نبینیم. نباید عدالت ملی را بریده از عدالت منطقه‌ای و جهانی ببینیم. نباید از عقبه و زیربنا و ریشۀ بی‌عدالتی غفلت کنیم و فقط به کف و خروجی و شاخه مشغول شویم. اگر به دنبال تحقق عدالت در جامعه هستيم، بايد الگوی توسعه و پیشرفت اجتماعي ـ که همۀ عرصه‌هاي اجتماعي را به‌صورت يک پيوستار تحت پوشش قرار می‌دهد ـ الگوي مبتني بر عدالت باشد و مناسبات عدالت را محقق کند. اگر الگوي توسعه و پيشرفت، اسلامی نبود، قاعدتاً نباید توقع تحقق عدالت را در موضوعات خُرد داشته باشيم. 🌀 لینک خرید آسان: 🌐 https://bookroom.ir/track/560cA9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 درخواست سایر اعضا و جوارح از زبان💠 ✍️ زبان از بزرگ ترین نعمت هایی است که خداوند به بشر ارزانی داشته و مانند سایر قوای انسان این قابلیت را دارد که هم استفاده ی خوب از آن بشود وهم استفاده ی بد. ☀️ در سوره ی مبارکه ی الرحمن بعد از مسأله ی خلقت، «تعلیم بیان» علمه البیان، مطرح شده است. ✅ نکته ی مهم این است که در کنار هر نعمت بزرگی، خطر و گناه بزرگی هم هست و این انسان است که تصمیم می گیرد از این نعمت بهره ی احسن ببرد یا از آن برای انجام گناه استفاده کند. نعمت زبان علاوه بر داشتن برکات وفواید بسیار، آفاتی هم دارد و چه بسا بیشترین آفات را داشته باشد. 🌷 حضرت امام حسین (ع) می فرماید: «إِنَّ لِسانَ ابنَ آدَمَ يُشرِفُ كُلَّ يَومٍ عَلى جَوارِحِهِ فَيَقولُ: كَيفَ أَصبَحتُم؟ فَيَقولونَ: بِخَيرٍ إِن تَرَكتَنا! وَيَقولونَ: اَللّه اللّه فينا! وَيُناشِدونَهُ وَيَقولونَ: إِنَّما نُثابُ بِكَ وَنُعاقَبُ بِكَ؛ 🌹 زبان آدميزاد، هر روز به اعضاى او نزديك مى شود و مى گويد: چگونه ايد؟ آنها مى گويند: اگر تو ما را به خودمان واگذارى، خوب هستيم و مى گويند: از خدا بترس و كارى به ما نداشته باش و او را سوگند مى دهند و مى گويند: ما فقط به واسطه تو پاداش مى يابيم و به واسطه تو، مجازات مى شويم».(1) 📚 (1) بحارالأنوار، ج71، ص278، ح14.
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مهمترین مشکلات اقتصادی کشور در بیانات رهبر انقلاب در دیدار اخیر هیئت دولت: 🔹تورّم بالا؛ یکی از اساسی‌ترین مشکلات 🔹کسری بودجه 🔹معیشت مردمِ کم‌درآمد 🔹کاهش ارزش پول ملّی 👈 این یکی از آن چیزهایی است که انسان واقعاً‌ خجالت‌زده میشود از این قضیّه. 🔹کاهش قدرت خرید مردم 🔹مشکلات فضای کسب و کار 🔹 مشکلات نظام بانکی 👈 بایستی برای هر کدام از اینها جداگانه واقعاً برنامه‌ریزی کرد و کار کرد و حلّ این مسائل، مهم است.
🦠 اطلاع نگاشت | مسئولیت‌های مهم مردم‌ در کاهش ابتلا و تلفات سنگین کرونا 👈🏼 چهار کار آسان و اثرگذار در مقابله با کرونا 🔻رهبرانقلاب: اینها همه‌ کارهای آسانی است؛ اگر‌ مردم این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء، و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد می‌آورد، به وجود نخواهد آمد. ۱۴۰۰/۶/۶
📌فضیلت روضه خوانی برای سیدالشهدا(ع) زيد شَحّام نقل مي كند: «ما و گروهى از كوفى‏ها در حضور امام جعفرصادق(ع) نشسته بوديم كه جعفربن عفان طائِی به حضور امام مشرف شد. امام به او فرمود: اى جعفر! به من رسيده است كه تو خيلى خوب در رثای حسين بن علی(ع) شعر ميگوئى؟ جعفر گفت: آرى. امام فرمود: پس شعر بگو! وقتى وى شعر گفت: امام صادق(ع) بقدرى گريه كرد كه اشك‏هاى ایشان بر گونه‏هاى صورت و ريش مباركش سرازیر گشت و افرادى هم كه حضور داشتند گريان شدند. امام فرمود: ای جعفر! احدى نيست كه درباره مصيبت حسين بن علی(ع) شعر بگويد، گريه كند و ديگران را گريان نمايد، مگر اينكه خداوند- از سر رحمت خود بهشت را بر او واجب مي كند و او را مى‏آمرزد.» 📚شیخ طوسی، اختیار معرفه الرجال، ج2، ص574.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌شهادت امام حسن(ع)، ۷ صفر یا ۲۸صفر؟ 📌۲۸ صفر چند سالی است که عده ای به تبعیت از سنت های مردم عراق، ۷صفر را در ایران روز شهادت امام حسن_مجتبی علیه السلام اعلام کرده و مراسم عزا می گیرند و حال آنکه قول مشهور و معتبر، شهادت آن حضرت در ۲۸صفر است. بنابراین، برای پاسخ به این نکته که دیدگاه آنان ضعیف است چند نکته قابل بررسی است: ✅بررسی اقوال: ◀️بسیاری از محدثان و مورخان قدیم و جدید شیعه، ۲۸ صفر را ماه شهادت امام معرفی کرده اند. ◀️برای اولین بار محمدبن مکی عاملی( معروف به شهید اول) از علمای قرن۸ نظریه 7صفر را مطرح کرده است. در سند این روایت کسی وجود نداشته و عبارت قیل آمده است؛ ◀️گزارش دیگری که مستند آنان است، از کتابی با عنوان موجز تواریخ الائمه الاثنی عشر، منتسب به یکی از علمای زیدی_مذهب(۴ امامی) به نام قاسم بن ابراهیم رسی از علمای قرن۳ است. ◀️در بررسی های انجام شده، انتساب این روایت و این کتاب مختصر با عنوان موجز به قاسم درست نیست و ایشان قول خود را بدون سند آورده است. ◀️لازم به ذکر است که قاسم رسی متوفی 246قمری است. جالب آنکه قاسم، شهادت امام عسکری علیه السلام را در سال 260 بیان کرده است. اما وی در این تاریخ(260ق) زنده نبوده است تا شهادت امام را گزارش کند، پس چگونه تاریخ شهادت امام عسکری(ع) را نوشته است؟ ◀️لازم به ذکر است که بخش انتهایی کتاب یعنی زندگانی اهل بیت(ع) در نسخه قدیمی نیست و این بخش بعدها اضافه شده است. ◀️هیچ یک از علمای بزرگ شیعه همانند شیخ صدوق، مفید، طوسی و دیگران گزارش 7 صفر را نقل نکرده اند و گویا چنین گزارشی نبوده یا اعتبار آن را نپذیرفته اند. بلکه همگی بر۲۸ صفر اتفاق دارند. ◀️گزارش قاسم نیز بر فرض پذیرش، بدون سند و مرسل است. یعنی گوینده آن مشخص نیست. لذا قابل اعتماد نیست. ◀️در منابع متقدم و معاصرشیعه، اخبار شهادت امام حسن(ع) ۲۸ صفر، مورد توجه بوده است چنانکه ابن خزاز و شیخعباس قمی ۲۸ صفر را صحيح و معتبر می دانند. ◀️نکته دیگر آنکه منابعی چون کفعمی اگرچه گزارش۷صفر را از شهید اول نقل کرده اند، اما گزارش ۲۸صفر را پذیرفته اند. 📌اما جالب آنکه در تعدادی از منابع تاربخی و حدیثی همانند: طبرسی در اعلام الوری، فتال نیشابوری در روضه الواعضین، فاضل حموی در انیس المومنين و شیهد اول در الدروس الشرعیه و شیخ عباس قمی در وقایع الایام، ۷صفر را روز میلاد امام کاظم علیه السلام نقل کرده اند. البته این روایت نیز بدون سند و ضعیف است.| 📌حال چگونه برخی روایت۷صفر درباره شهادت را از شهیداول می پذیرند ولی روایت ولادت در۷صفر را از او نمی پذیرند و می گویند ناصرالدین شاه دستور داده که روایت ولادت جعل شود، اما این روایت مال قبل از عصر ناصرالدین شاه است. 📚ر.ک. بررسی و نقد گزارشهاي تاریخ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام، فصلنامه تاریخ اسلام، شماره ۳و۴، يدالله مقدسی. 💠 جمع بندی: به نظر می رسد ۷صفر شهادت امام حسن نبوده و همان ۲۸ صفر صحیح بوده و میلاد امام کاظم(ع) نیز در ماه ذی الحجه است.