11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😡 با وجود گرونیها چطور حرف از نزدیک بودن به قله میزنید⁉️
✅ پاسخِ نقضی حجت الاسلام #رضا_خیابانی به این شیخ را بشنوید.
📚 منتظر پاسخهای حلّی، دقیقتر و کاملتر نیز باشید.
_______________________
🛡تجهیز برای جهاد تبیین👇
@serateammar
📣 کانال رسمی رضا خیابانی👇
@Reza_Khiyabani
4_5789656558283526290.ogg
18.21M
💫گفتگوی زنده( ۱۸۲)
💥موضوع :
شهادت شهید سیدرضی موسوی و مجموعه ضرباتی که ایران به اسراییل زدند
سورنا چگینی: تحلیل گر مسائل امنیتی و ژئوپلتیک
https://t.me/+41ObiU0HhgEzMjBk
https://rubika.ir/ssssprf
https://eitaa.com/neveshtehh
https://eitaa.com/neveshtehhasorenachhhh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی:
دلسرد کردن مردم از #انتخابات به ضرر کشور است. راهحل مشکلات کشور انتخابات است.
👈 لطفا دو سه ماه به اسم روشنگری و مطالبه گری و... سیاهنمایی نکنید تا انتخابات به خوبی و درست برگزار بشود. اغلب پستها در گروههای مدعی روشنگری و مطالبه گری و... بوی ناامیدی از انتخابات میدهد. نکنید. بترسید از خدا.
➖➖➖
پیدا کن پرتغال فروش هایی که به اسم جهادتبیین ومطالبه گری و کف پوشی مشکلات حق کشور را بدون توجه به وضعیت کشور بیان میکنند
💥ودر نتیجه خودشون مکمل پازل نا امیدسازی دشمن میشوند.
34.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲 نماز استغفار وآثار و برکات آن
🔸 نحوه خواندن نماز استغفار
نماز استغفار مانند سایر نمازهای مستحبی دو رکعت است به این ترتیب که در هر رکعت بعد از خواندن سوره حمد، سوره قدر را می خوانیم و پس از آن، ۱۵ مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار کرده. سپس به رکوع رفته و پس از ذکر «سبحان ربی العظیم و بحمده» ، ذکر «استغفر الله» را ده مرتبه تکرار می کنیم. هنگام برخاستن از رکوع دوباره ده مرتبه «استغفر الله» گفته، در سجده اول پس از ذکر «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه، میان دو سجده ده مرتبه، در سجده دوم نیز پس از «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه و پس از برخاستن از سجده دوم نیز ده مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار می کنیم و رکعت دوم را نیز همانند رکعت اول به جای می آوریم و با تشهد و سلام نماز را تمام میکنیم.
نکته؛ فقط ذکر عبارت «اَستَغفرُالله» کفایت می کند و نیازی به اضافه کردن «ربی و اتوب و الیه» نیست.
نکته: در برخی از منابع اشاره شده است که بهتر است نماز را مانند نماز جعفر طیار به پایان برسانید. البته در اکثر منابع به اتمام معمولی نماز اکتفا نموده اند.
🔸زمان خواندن نماز استغفار
آیت الله بهجت رحمه الله بهترین زمان برای استغفار را هنگام سحر، به خصوص سحرگاه روز جمعه میدانند. البته ایشان نماز استغفار را هر روز به هنگام سحر میخواندند. زیرا به فرموده پیامبر اکرم صلی الله: «إِذا رَأَیْتَ فى مَعاشِکَ ضیقاً وَ فى أَمْرِکَ إِلْتِیاثاً فَأَنْزِلْ حاجَتَکَ بِاللهِ تَعالى وَ جَلَّ ، وَلاتَدَعْ صَلاهَ الإِسْتِغْفارِ …» یعنی هرگاه که در رزق و روزىِ خود تنگنا و سختى دیدى و در امورِ خویش پراکندگى و از هم پاشیدگى مشاهده کردى که کار را برای تو مشتبه ساخت، حاجتِ خود را با خدای تعالی در میان بگذار و نماز استغفار را رها مکن.
✅ نماز استغفار در سیره بزرگان و عالمان دین
علما و بزرگانی چون آیه الله بهجت و آیه الله شاه آبادی خواندن این نماز را وسیلهای معتبر برای افزایش رزق و روزی، گشایش در امور، طلب فرزند، بخشش گناهان، تسهیل در امر ازدواج و برطرف شدن مشکلات میدانند.
ایشان به شدت تأکید میکردند که حتماً این نماز را بخوانید، به ویژه در شبهای باارزش قدر.
وی معتقد بود که بهترین زمان برای خواندن نماز استغفار به جهت داشتن فرزند، در آخرین ثلث شب است، اما چنانچه خواندن در این زمان ممکن نبود، در سایر اوقات نیز معتبر و مؤثر خواهد بود.
اساتید بزرگ دینی در رابطه با برکات و آثار باورنکردنی ذکر استغفار می فرمایند:« استغفار بندها و گرایش های بدی که برای ما اتفاق افتاده است را شستشو داده و پاک می کند. چنانچه اهل استغفار شویم، بسیاری از برکات و رزقهای مادی و معنوی ما گره خورده و محدود شده بود، به گونه ای باور نکردنی باز می شود. سند آن هم، روایات متعددی است که در این باب از معصومین علیهم السلام نقل شده است.»
آیه الله بهجت پس از بیان طریقه خواندن نماز حاجت به کیفیتی که ذکر شد، فرمودند اگر این نماز ده مرتبه خوانده شود، درهای رحمت و برکت خداوند به سوی مؤمنان گشوده میشود. اگر می خواهید در کارتان گره نیفتد و موفق باشید، تا می توانید استغفار کنید. اگر اثر نکرد، جوابگویش من هستم
🔸 توصیه به استغفار در روایات
روایت شده که شخصی به حضور امام رضا علیه السلام رسید آمد و از خشکسالی و قحطی به محضر ایشان شکایت کرد. امام رئوف در بیان راهِ حل فرمودند: استغفار کن. شخص دیگری به حضور ایشان آمد و از فقر و نداری گلایه کرد. آن حضرت فرمودند: استغفار کن. باز شخص دیگری به حضور ایشان آمد و از آن حضرت تقاضا کرد تا دعایی فرماید که خداوند فرزند پسری به او عطا نماید. امام، به آن شخص فرمودند: استغفار کن.
همراهان با تعجّب از ایشان پرسیدند: این سه شخص با سه حاجت متفاوت، نزد شما آمدند و شما هر سه را به استغفار توصیه نمودید؟! حضرت فرمودند: من این توصیه را از نزد خود نگفتم. همانا من در این رهنمود از کلامِ خداوند الهام گرفتم و آن گاه ایشان آیات ۱۰- ۱۲ سوره مبارک نوح را تلاوت کردند: «فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّارً* یُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَیْکُمْ مِدْرَارًا* وَیُمْدِدْکُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِینَ وَیَجْعَلْ لَکُمْ جَنَّاتٍ وَیَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهَارًا»؛ باز گفتم: به درگاه خدای خود توبه کنید و آمرزش طلبید که او بسیار خدای آمرزندهای است. تا باران آسمان بر شما فراوان نازل کند. و شما را به مال بسیار و پسران متعدد مدد فرماید و باغهای خرّم و نهرهای جاری به شما عطا کند.
پیامبر اکرم صلی الله فرمودند: «درهای بلاها و گرفتاری ها را به کمک استغفار ببندید.»
قال على علیه السلام: «الذُّنوبُ الدّاءُ، و الدَّواءُ الاستغِفارُ، و الشِّفاءُ أن لا تَعودَ»؛ گناه بیماری است و داروی آن استغفار و درمانش بازنگشتن به آن است.
✅ برکات و معجزات نماز استغفار
پیامبر اکرم : در هنگام سختی و گرفتاری در امور زندگی، نماز استغفار برای طلب حوائج را رها مکن و خواسته ی خود را با خدای تعالی در میان بگذار تا امور بر شما سهل شود و از تنگنا و درماندگی در امان بمانید.
اسماعیل بن سهیل گوید:
برای امام باقر علیه السلام نامه ای نوشته و مشکل خود را اینگونه عنوان کردم که گرفتار قرض و بدهی سنگینی شده ام، به گونه ای که همه ی فکرم را به خود مشغول کرده و آبروی مرا به خطر انداخته است.
ایشان در جواب نامه ی من نوشتند: «أَکْثِرْ مِنَ الإِسْتِغْفارِ وَ رَطِّبْ لِسانکَ بِقَراءَهِ «إِنّا أَنْزَلْناهُ»؛ زیاد استغفار کن و زبانت را به تلاوت سوره «اِنا اَنْزلناهُ» تر و تازه گردان و سوره قدر را مرتّب تلاوت کن .من چنین کردم و مشکلم برطرف شد.
روایت شده که در صورت خواندن نماز استغفار؛ «یصلح الله لک شأنک کله» یعنی خود خداوند با تمام جلال و جبروتش تمام شئونات زندگی ات را اصلاح خواهد کرد.
📙پی نوشت ها
مکارم الأخلاق، ج۱، ص ۳۲۸
مکارم الأخلاق، ترجمه میرباقری، ج ۲، ص ۱۳۴
میزان الحکمه، ج۴، ص۲۶۲
عوالم العلوم و المعارف و الأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال، ج ۲۳، ص ۴۶۲