فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیتالله سیدمصطفی خامنهای: امام خمینی قبل از انقلاب ۱۰۰ درصد آماده فدا شدن و کشته شدن بود، بنده این را به وضوح احراز کردم
✅#اخبار_جبهه_مقاومت👇👇
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔️ @akhbarmoghavmat
🤲 شب جمعه است و یاد شهدا با ذکر سه صلوات
❤قوانین ده گانه شهید علمدار که در دفترچه خاطرات خود به یادگار گذاشته است 👇🌸👇🌸👇
🔸قانون اول: بارالها، اعتراف میکنم از اینکه قرآن را نشناختم و به قرآن عمل نکردم. حداقل روزی ده آیه قرآن را باید بخوانم. اگر روزی کوتاهی کردم و به هر دلیلی نتوانستم این ده آیه را بخوانم روز بعد باید حتماً یک جزء کامل بخوانم.(تاریخ اجرا 4 مرداد69)
🔸قانون دوم: پروردگارا! اعتراف میکنم از اینکه نمازم را بی معنی خواندم و حواسم جای دیگری بود، در نتیجه دچار شک در نماز شدم. حداقل روزی دو رکعت نماز قضا باید بخوانم. اگر روزی به هر دلیلی نتوانستم این دو رکعت نماز را بخوانم، روز بعد باید نماز قضای یک 24 ساعت (17 رکعت) بخوانم.(تاریخ اجرا 11 مرداد 69)
🔸قانون سوم: خدایا! اعتراف میکنم از اینکه مرگ را فراموش کردم و تعهد کردم مواظب اعمالم باشم ولی نشدم. حداقل هر شب قبل از خواب باید دو رکعت نماز تقرّب بخوانم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این دو رکعت را بجا بیاورم روز بعد باید 20 ریال صدقه و 8 رکعت نماز قضا بجا بیاورم.(تاریخ اجرا 26 مرداد 69)
🔸قانون چهارم: خدایا! اعتراف میکنم از اینکه شب با یاد تو نخوابیدم و بهر نماز شب هم بیدار نشدم. حداقل در هر هفته باید 2شب نماز شب بخوانم و بهتر است شبهای پنجشنبه و شب جمعه باشد. اگر به هر دلیلی نتوانستم شبی را بجا بیاورم باید بجای هر شب 50 ریال صدقه و11 رکعت تمام را بجا بیاورم .(تاریخ اجرا 16 شهریور 69)
🔸قانون پنجم: خدایا! اعتراف میکنم از اینکه «خدا میبیند» را در همه کارهایم دخالت ندادم و برای عزیز کردن خودم کارکردم. حداقل در هر هفته باید دو صبح زیارت عاشورا و صبح جمعه باید سوره الرحمن را بخوانم. اگر به هر دلیلی نتوانستم زیارت عاشورا را بخوانم باید هفته بعد 4 صبح زیارت عاشورا و یک جزء قرآن بخوانم و اگر صبح جمعهای نتوانستم سوره الرحمن بخوانم باید قضای آن را در اولین فرصت به اضافه 2 حزب قرآن بخوانم.(تاریخ اجرا 13 مهر 69)
🔸قانون ششم: حداقل باید در آخرین رکوع و در کلیه سجدههای نمازهای واجب صلوات بفرستم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم، باید به ازای هر صلوات 10 ریال صدقه بدهم و 100 صلوات بفرستم.(تاریخ اجرا 18 آبان 69)
🔸قانون هفتم: حداقل باید در هر 24 ساعت 70 بار استغفار کنم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را بجا آورم، در 24 ساعت بعدی باید 300 بار استغفار کنم و باز هم 300 به 600 تبدیل میشود.(تاریخ اجرا 30 آذر 69)
🔸قانون هشتم: هر کجا که نماز را تمام میخوانم باید در هفته 2 روز را روزه بگیرم. بهتر است که دوشنبه و پنج شنبه باشد. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را بجا بیاورم، در هفته بعد به ازای 2 روز، 3 روز و به ازای هر روز 100 ریال صدقه باید بپردازم. (تاریخ اجرا 19 بهمن 69)
🔸قانون نهم: در هر روز باید 5 مسئله از احکام حضرت امام (ره) را بخوانم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را بجا بیاورم روز بعد باید 15 مسئله بخوانم. (تاریخ اجرا14 فروردین70)
🔸قانون دهم: در هر 24 ساعت باید 5 بار تسبیح حضرت زهرا(س) برای نماز یومیه و 2 بار هم برای نماز قضا بگویم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این فریضه الهی را انجام دهم باید به ازای هر یکبار، 3 مرتبه این عمل را تکرار کنم. (تاریخ اجرا15 خرداد 70)
نامه معنوی مرحوم علامه آقاسیدعلی قاضی به شاگردانش در آغاز ماه رجب المرجب
۸۶ سال پیش، در روز شنبه پنجم شهریورماه ۱۳۱۷ و یک روز مانده به آغاز ماه رجب، مرحوم قاضی (آیتالله سیدعلی قاضی استاد علامه طباطبایی) نامهای معنوی به شاگردان خود نوشت و در آن به اهمیت، عظمت و معنویت ماه رجب( ماه امیرالمؤمنین علیه السلام) پرداخت. او در قالب دستوراتی عملی، شاگردان را به بهرهگیری از این فرصت گرانبها فراخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد للّٰه رب العالمین، و الصلوة و السلام علی الرسول المبین، و وزیره الوصیّ الأمین، و أبناءهما الخلفاء الراشدین و الذریة الطاهرین، و الخلف الصالح و الماء المعین. صلّی الله و سلّم علیهم أجمعین.
هشدار: اکنون در ماههای حرام هستید
تیقّظ کن! تا زاد و توشهات بیفزاید و این فرصت را غنیمت شمار.
شبهایش را اقامه بدار و روزهایش را روزه بگیر،
تا شاکر پروردگاری باشی که در فضل و لطفش کامل و سرشار است.
در شبها بسیار کم بخواب، بلکه بیدار بمان و شبزندهداری کن.
چه بسیار عاشقانی که شب را در بیداری میگذرانند و نمیخوابند.
قرآن کتاب حقیقت را با صوتی نیکو و حزین بخوان،
که نورش تاریکیها را روشن میکند.
و هیچ محتوایی نمیتواند مانند آن باشد.
کسی که غیر از این ادعا کند، خطا کرده است.
۱. توبه کنید:
بهویژه شب جمعه یا روز یکشنبه پیش از شروع ماه رجب، نماز توبه را بهجای آورید. پس از توبه، باید از گناهان کبیره و صغیره اجتناب کنید. بر اساس شرایط، بار دیگر نماز توبه را در دومین روز ماه رجب بخوانید.
۲. محاسبه و مراقبه:
هماهنگ با شرایط، بر مراقبهی کوچک و بزرگ، محاسبه اعمال و معاقبه (خودتنبیهی برای لغزشها) همت گمارید، چراکه این زمینهساز رشد برای کسانی است که میخواهند بیدار شوند و خشیتی در دل داشته باشند.
۳. اقامه نماز و نوافل همراه با حضور قلب:
نمازهای واجب را در بهترین اوقات خود بهجا آورید (به همراه نوافل، که در مجموع ۵۱ رکعت است). اگر توان انجام همهٔ آنها را ندارید، ۴۴ رکعت را به جا آورید و اگر باز هم موانع اجازه نمیدهند، به نماز «اوّابین» اکتفا کنید.
۴. نماز شب:
هیچ راه گریزی برای مؤمنان از نماز شب وجود ندارد. عجیب است اینکه کسی کمالات را جستوجو کند، اما شبزندهداری نکند. هیچکس بدون شبزندهداری به مرتبهای از کمال نرسیده است.
۵. تلاوت قرآن:
قرآن را شبها با صدایی حزین و بهگونهای نیکو بخوانید، زیرا این شراب مؤمنان است.
۶. دعای فرج و استغفار:
دعای فرج حضرت ولیعصر (عج) را در قنوت نماز وتر یا هر روز بخوانید. همچنین بر استغفار تمرکز داشته باشید تا عیوب و گناهانتان را جبران کنید.
۷. ذکر بعد از نماز:
پس از نمازهای واجب، تسبیحات حضرت فاطمة الزهرا (س) را ترک نکنید. این یکی از بزرگترین ذکرهاست و باید حداقل در هر مجلس یک دور آن را انجام دهید.
۸. زیارت اهل قبور:
قبور مؤمنان را مرتب زیارت کنید، اما زیارت در شب را ترک کنید و فقط روزانه انجام دهید.
۹. ارتباط با مؤمنان و اهل خیر:
ارتباط خود را با برادران مؤمن و نیکوکار حفظ کنید و این روابط را غنیمت شمارید، زیرا آنها یارانی در مسیر سخت هستند.
۱۰. زیارت مساجد و اماکن مقدسه:
مسیر خود را برای زیارت مشاهد مشرفه یا مساجد مقدس تغییر دهید. شخص مؤمن در مسجد همچون ماهی در آب است.
هشدار درباره دنیا:
خود را فریب ندهید! دنیا ما را به خود مشغول ساخته، ما را فریفته و به بیراهه کشانده است. امّا دنیا از آنِ ما نیست؛ خوشا به حال مردانی که وجودشان در ناسوت است، ولی دلهایشان در ملکوت! اینان همانهایند که در ظاهر کمشمارند، ولی در حقیقت بسیارند.
📚 منبع:
(صفحاتٌ من تاریخ الأعلام فی النجف الأشرف، ج۱، ص۱۸۵–۱۸۸)
@saeidkaramiii
پیکر مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی پنج تکه شده بود و سر نداشت
🔹سردار سیدمحمد باقرزاده: آن شبی که ما در معراج شهدای تهران به وضعیت پیکر حاج قاسم سلیمانی و همراهانشان رسیدگی میکردیم، وضعیت خاصی داشتیم. اجزای پیکرها با هم مخلوط شده بود و باید تکه ها و بدن های اربا اربا شده این شهدا به پیکر اصلی ملحق میشد.
◾️پیکر شهید ابومهدی المهندس و شهید حاج قاسم سلیمانی چند تکه شده بود. بدن حاج قاسم پنج تکه شده بود. باید اجزا را ملحق میکردیم. دیانان آنها سریع بررسی شد و شب قبل از مراسم وقتی بدنها میخواست برای نماز به اقامت حضرت آقا در دانشگاه تهران آماده شود، ما به معراج شهدای تهران آمدیم.
🔹برای پیکرها امکان غسل نبود. باید آن را تیمم میدادیم از نظر خودمان آنها را تیمم داده، کفن کرده و تجهیز و آماده کردیم و بعد در تابوتها قرار دادیم و برای برنامه های بعدی و تشییع آماده شد.
🔹خدمت حضرت آقا عرض کردم آقا ما برای آماده سازی پیکر مطهر شهدا اقدام کردیم. نمیشد آنها را غسل بدهیم، تیمم داده و تجهیز شدند. کفن، پنبه، پارچه، نایلون و وسایل دیگر موجود بود، ولی در آمادهسازی این پیکرها خیلی اذیت شدیم. به این معنا که به سختی تکه پاره های این پیکرها را جمع و جور کردیم. گوشت های پراکنده را سامان دادیم تا بتوانیم در قالب یک پیکر درآورده و آنها را در تابوت قرار دهیم.
◽️شهید سلیمانی سر نداشت، بخشی از کتف ایشان باقی مانده بود و بخشی از مچ پا به پایین و دست و اجزایی که کوبیده شده بود. اینها اربا اربا بودند. من اینها را خدمت آقا عرض کردم و بعد هم به کربلای حضرت اباعبدالله اشاره کردم و گفتم «ما که با این وضعیت به سختی شهیدان را جمع و جور کردیم، نمیدانم امام زینالعابدین در کربلا چگونه تنها با بوریا پیکر حضرت اباعبدالله علیه السلام را مهیای تدفین کردند؟!».
🔺آقا فرمودند «شما به زحمت افتادید اینها شهید معرکه بودند» یعنی غسل و کفن نداشتند در حقیقت این همه بحثی که ما کردیم، دیدیم با یک فتوای فقهی یکدفعه فضا عوض شد و این شهیدان به حکم «لایغسل و لایکفن» نیازی به غسل و کفن نداشتند. حتی تیمم هم نداشتند
@saeidkaramiii
سخنرانی در جمع علماء شیراز.mp3
11.34M
🎙سخنرانی در جمع علماء شیراز
پنج شنبه 13 دیماه 1403
حوزه علمیه منصوریه شیراز
کارگاه تخصصی ویژه شبکه سازی دانش آموزان ویژه فرهنگیان.mp3
31.96M
🎙کارگاه تخصصی ویژه شبکه سازی دانش آموزان ویژه فرهنگیان
➖چرا دانش آموزان سرکش شدند؟
➖ روش جذب و مدیریت دانش آموزان
➖روش شبکه سازی مسجد محور
#شیخ_قمی
🔆بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت و ماها و همه است.
♦️ امام خامنهای در سالگرد رحلت آیت الله مصباح (ره) در دیدار با خانواده ایشان، بزرگداشت ایشان را از «واجبات حوزه و روحانیت» دانستند. عبارتی که کمتر در مورد بزرگان به کار بردند. علت این بیان ایشان ویژگیهای کم نظیر یا منحصر به فرد آیت الله مصباح (ره) بود:
۱. جامعیت بی نظیر
مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود.(بیانات رهبری ۱۴۰۱/۱۰/۵)
۲. بصیر به معنای واقعی کلمه
این سه جهت در ایشان جمع است؛ هم علم، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه و هم صفا. این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است. خداوند متعال انشاء ا... وجود ایشان را برای ما و انقلاب محفوظ بدارد و وجود ایشان را سالم بدارد تا همه بتوانند از برکات ایشان استفاده نمایند. »
۳. مصداق «مَن یُذَکِّرُکُمُ اللهَ رُؤیَتُه»
آدم میفهمید ایشان یک مرد متدیّن، اهل دین و اهل تقوا بودند. از جملهی آن کسانی بود که «مَن یُذَکِّرُکُمُ اللهَ رُؤیَتُه»(۷) بود؛ رؤیت ایشان هم آدم را کمک میکرد، پیش میبُرد، به یاد خدا میانداخت. (بیانات رهبری ۱۴۰۱/۱۰/۵)
۴. جایگزین علامه طباطبایی و شهید مطهری
«بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحبنظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر می کند.» (روزنامه ی جوان، 14 شهریور 78، صص1-2)
۵. حضور انقلابی در میدان
در حضور انقلابی در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است.(بیانات رهبری ۱۳۹۹/۱۰/۱۷)
۶. مورد هجمه دشمن بخاطر منطق قوی
وقتى یک نفر مثل جناب آقاى مصباح مورد هجوم تبلیغاتى قرار مىگیرد، مىبینید که همین «و هم ینهون عنه و ینأون عنه». حرف رسا و نافذ، منطق قوى و مستحکم، هر جایى که باشد، دشمن آنجا را زود تشخیص مىدهد؛ چون حسابگر است. دشمن آنجا را مىشناسد و به مقابلهاش مىآید. با مرحوم شهید مطهرى نیز همینگونه برخورد کردند. (بیانات رهبری ۱۳۷۹/۶/۱۰)
️ حجتالاسلام طاهری آکردی
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در پایان مراسم روضه به مناسبت شهادت امام علی النقی الهادی علیهالسلام ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
فرا رسیدن ۱۶ دیماه، روز شهدای دانشجو 🌹🇮🇷 گرامی باد.
🕊 16 دی ماه سالروز شکلگیری حماسه خونین هویزه به دست دانشجویان پیرو خط رهبری و به فرماندهی دانشجوی شهید، سیدحسین علمالهدی است.
⬅️ این دانشجویان رزمنده در سال ۱۳۵۹، عملیاتی را در هویزه و سوسنگرد آغاز کردند و پیروزیهای مهمی به دست آوردند.
⬅️ نیروهای اسلام ✊ در حالی که تجهیزات نظامی در اختیار نداشتند، تا آخرین قطره خون به دفاع از سرزمین ایران اسلامی 🕌 پرداختند، مظلومانه به شهادت رسیدند و حماسه هویزه را آفریدند. 🕊
⬅️ به پاس تجلیل از رشادتهای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، به ویژه شهید علمالهدی، شانزدهم دی، روز «شهدای دانشجو» 🕯 نام گرفت.
🌹 یاد و خاطره این عزیزان گرامی باد.
https://eitaa.com/haamimsetad
درس اخلاق هفتگی 12-10-1403.mp3
27.51M
🎙 #درس_اخلاق_هفتگی
◽️ با بیان #استاد_عابدینی
🔖 مراقبات ماه رجب
1:28 حقیقت تو روزهاست!
3:18 عمرت را چه کردی؟
5:06 حقیقت ماه حرام
7:38 معصیت جنگ با خدای سبحان است.
9:07 رفیق های شیطانی و رفاقت خدا
11:09 جذبه ها الهی خوش نشین اند
13:35 اهمیت حدیث ملک داعی
14:29 ندای ملک داعی
16:48 مراقبه شب و روز ها
18:50 طوبی للذاکرین
19:47 حقیقت شجره طوبی
20:54 برنامهریزی خدا در سه ماه سلوک
23:18 گره زدن اعمال با ولایت
26:20 اهمیت نماز اول وقت
28:42 همنشینی با خدا
30:10 اطاعت خدا، استجابت الهی میآورد.
32:29 به خدای متعال اعتماد کنیم.
35:54 رجب، ماه استغفار است.
38:02 رحمت بی دریغ الهی
39:20 گوینده خدای بی نهایت است.
41:16 ما از غفلت مرده ایم و ندا برای مرده نیست.
45:11 مگر اینکه ندای الهی ما را بیدار کند.
47:08 ما کجا؟ ذات الهی کجا؟
48:57 در پیش خدا بیچاره ایم!
51:20 همه با توفیق الهی موفق شدهاند.
53:20 محبت اهل بیت تنها اندوخته ماست.
54:54 اعمالمان را هدیه کنیم
🗓 چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳
📍مدرسهعلمیهثامنالائمه(ع) قم
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
Fath-22.mp3
6.04M
🔰 تفسیر سوره فتح -جلسه ۲۲
🔻عطایای الهی
تمامی فایل صوتی و مکتوب جلسات تفسیر ایشان را از لینک زیر می توانید مشاهده کنید👇👇👇👇👇
🗂 پرونده ویژه تفسیر سوره فتح | فیلم
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 Eitaa.com/joinchat/366215168Cc0e81daf3e
آغاز دوره آموزش مجازی تعالی
ویژه ائمه جماعات دانشگاهی
دوره دوم آموزش مجازی ائمه جماعات دانشگاهی؛ تعالی، توسط مرکز اقامه نماز دانشگاهیان آغاز گردید.
این دوره بر روی سامانه ائمه جماعات دانشگاهی (ساجد) به نشانی sajed.nahad.ir در دسترس ائمه محترم جماعات خواهد بود.
ضروریست ائمه محترم جماعات تا تاریخ ۳۰ دی ماه سال 1403 این دوره را به اتمام برسانند.
♦️دوره آموزشی طلیعه نیز تمدید شد و تا همین تاریخ در دسترس عزیزان خواهد بود.
گواهی هم جهت استفاده ائمه جماعات بعنوان رزومه به ایشان تعلق خواهد گرفت.
🔶مرکز اقامه نماز دانشگاهیان
@nsajed
💠 #فراخوان مقالات، آثار فرهنگی، هنری و ادبی"دومین اجلاس سراسری نماز در مراکزعلمی، آموزشی و پژوهشی "
✍️محورهای کلي اجلاس:
۱. جایگاه اقامه نماز در آموزه های اسلامی، سیره بزرگان و شهدا
۲. نماز و تربیت تمدن ساز
۳. الگوها، شیوه ها و راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز
۴. نماز و جامعه جوان تمدن ساز
۵. نماز و سلامت
۶. نماز و خانواده مطلوب
۷. رویدادهای ویژه در تجارب موفق و ایده های برتر
🔹راههای ارتباطی با دبیرخانه اجلاس:
سايت اختصاصي (سامانه دریافت مقالات و سامانه داوران): Maaref.ihu.ac.ir
ايميل: maaref@ihu.ac.ir
تلفن ثابت:02174188415
تلفن همراه: 09031748052 (ارتباط از طريق پيام رسان ايتا جهت دریافت آثار فرهنگی،هنری و ادبی)
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
لینک کانال اطلاع رسانی اجلاس در ایتا:
https://eitaa.com/ejlase_namaz_ihu
🔴تمدید شد🔴
🔰نخستین فراخوان ایده دعوت به نماز
ویژه مبلغان و ائمه جماعات دانشگاهی
♦️قالب های ارسال آثار:
1️⃣ متن
2️⃣ کلیپ
3️⃣ فیلم کوتاه
4️⃣ پوستر
5️⃣ موشن گرافی
6️⃣ اینفوگرافی
🔸جوایز:
نفر اول: 10 میلیون تومان
نفر دوم: 8 میلیون تومان
نفر سوم: 5 میلیون تومان
نفر چهارم: 4 میلیون تومان
نفر پنجم: 3 میلیون تومان
و ده جایزه یک میلیون تومانی
🔶از کلیه مبلغان و ائمه جماعات دانشگاهی دعوت میگردد آثار خود را بر بستر سامانهی sajed.nahad.ir به دبیرخانه ارسال نمایند.
🔸جهت ارسال ایده کلیک کنید🔶
مهلت ارسال آثار: ۳۰ دی ماه سال ۱۴۰۳
♦️مرکز اقامه نماز دانشگاهیان♦️
کتاب «هنر تحریم_ها» نوشته «ریچارد نفیو».pdf
1.76M
🔸کتاب «هنر تحریم_ها» نوشته «ریچارد نفیو».pdf
🔻کتابی که بر اساس آن تحریم ها در مورد ایران انجام می شود
🔻با مطالعه این کتاب با دستی پر به بحث دشمن شناسی خواهید پرداخت