هدایت شده از مربی یار
✨﷽✨
⚫️ #تخریب_بقیع_سند_مظلومیت_شیعه
▪️تخریب بقاع متبرکه ائمه مظلوم (ع) مدفون در قبرستان بقیع در مدینه منوره توسط وهابیون سعودی و دشمنان از خدا بیخبر و سفاک قرآن و عترت در هشتم ماه شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری (حدود صد سال پیش) یکی از ناگوارترین و اسفناکترین حوادث تاریخ اسلام به شمار میرود.
▪️پس از اشغال مکه، وهابیان به سرکردگی «عبدالعزیز ابن سعود» به مدینه روی آوردند و پس از محاصره و جنگ با مدافعان شهر، سرانجام آن را اشغال کرده و به تخریب قبور ائمه بقیع و دیگر قبور همچنین قبر ابراهیم فرزند پیامبر اکرم (ص)، قبور زنان آن حضرت، قبر امالبنین مادر حضرت اباالفضل العباس (ع) و قبر عبدالله پدر پیامبر (ص) و بسیاری قبور دیگر پرداختند .
▪️ این تفکر به زمان «ابن تیمیه» درقرن هفتم برمیگردد و خاندان آل سعود به این تفکر دست یافتند و احیاگر این تفکر شدند.
▪️یکی از جهانگردان غربی به نام "میستر" که به فاصله کوتاهی از ویرانی، حرم بقیع را دیده، ویرانی و خرابی آنجا را اینگونه ترسیم میکند:
"چون وارد بقیع شدم، آنجا را همانند شهری دیدم که زلزله شدیدی در آن به وقوع پیوسته و به ویرانهای تبدیل شده است، زیرا در جای جای بقیع به جز قطعات سنگ و کلوخ به هم ریخته و تیرهای چوب کهنه چیز دیگری نمیتوان دید. ولی این ویرانیها و خرابیها در اثر وقوع زلزله و یا حادثه طبیعی نبوده، بلکه با عزم و اراده انسانها به وجود آمده بود و همه آن گنبد و بارگاههای زیبا و سفید رنگ که نشانگر قبور فرزندان و یاران پیامبر اسلام بود، با خاک یکسان گردیده است. "
▪️مذاکرات دولت ایران با دولت عربستان برای بازسازی حرم ائمه، قبل از انقلاب تا سال 1349 ادامه پیدا میکند اما ایران معمولا میشنود که «تشخیص قبور به وسیله سنگچینی اطراف آن و گذاردن سنگ قبر شرعا مانعی ندارد، ولی بیش از آن مطابق مذهب وهابی که مذهب رسمی دولت عربی سعودی است ممنوع میباشد.»
🏴هشتم شوال سالروز تخریب حرم ائمه بقیع بر دوستداران اهلبیت (ع) تسلیت باد 🏴
#کانال_جامع_مبلغین
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
✅ ایتا JOin↶
http://eitaa.com/joinchat/2642477059C7af752f8f9
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ کشتیگیر اوکراینی:آرزویم دیدن آقا سیدعلی خامنهای است/عاشق شهید حججی هستم
👤«المار نور علیاف» در گفتوگو با فارس:
🔻مرجع تقلید من آقا سیدعلی خامنهای است.
🔻من نیت کرده بودم که اگر این مدال طلا را کسب کنم با تصویر حضرت آقا به روی سکو بروم.
🔻به حق که نام آقا را چه لاتین و چه فارسی از هر طرف بنویسید آقا است.
🔻این نام برازنده مولای ما سید علی خامنهای است؛"جانیم سنه قربان اولسون" (جانم فدای تو باشد).
🔻دیدار با آقا سیدعلی خامنهای آرزوی من است؛ کاش روزی برسد که ایشان را ببینم.
🔻عاشق شهید حججی هستم و دوست دارم من هم همانند او باشم.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از شبکه فعالان قرآن و عترت و فرهنگی دانشگاه
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
بیانیه عجیب و کمتر شنیده شده حضرت امام پیش از وفات، درباره آینده انقلاب اسلامی و اتصال آن به دوران ظهور و #مقدمه_سازی_برای_ظهور
استاد #پناهیان
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
✳️ شبکه فعالان قرآن و عترت دانشگاه ها
@daneshgahequrani
هدایت شده از شبکه ادیان
#وهابیت، مار انگلیسی در آستین مسلمانان!
به مناسبت هشتم شوال؛ #سالروز_تخریب_قبور ائمه #بقیع
#مناسبت
#تخریب_بقیع
🌐 @adyan8
هدایت شده از شبکه ادیان
◾️شرحی بر واقعه تخریب #بقیع و قبور ائمه علیهم السلام توسط #وهابیت
#تخریب_قبور_ائمه_بقیع
#٨شوال
#مناسبت
#تخریب_بقیع
🌐 @adyan8
هدایت شده از کانال میز معارف
#شرح_احادیث_اخلاقی_در_بیان_مقام_معظم_رهبری
موضوع : 🔅 خوشرویی و خوشبرخوردی🔅
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله ربّ العالمین
📝متن و شرح:
من مواعظ علی علیه السلام:
إنّ أحسن ما یألف به الناس قلوب اودّائهم ونفوا به الضّغن عن قلوب أعدائهم حسن البشر عند لقائهم و التفقد فی غیبتهم و البشاشة بهم عند حضورهم.
خوشرویی و خوشبرخوردی، سبب جلب محبت افراد و تألیف قلوب است. در روایت وارد شده که: «التودّد نصف العقل». این حدیث برای همه مسئولین در نظام اسلامی و بالاخص روحانیونی که مسئولیتی را در اداره یا نهادی عهدهدار هستند بسیار قابل توجه است. زیرا افرادی که برای انجام کاری مراجعه میکنند، از نظر ایمان در یک سطح نیستند چه بسا یک برخورد سرد و یا یک بیاعتنایی به ارباب رجوع موجب شود که او از دین زده شود و اعتقادش سست شود. و بالعکس اخلاق خوش موجب میشود که او به دین و اسلام خوشبین شده و جذب شود. «المؤمن بشره فی وجهه و حزنه فی قلبه.»
تحفالعقول ص 218
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir/hadis-content?id=17162
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
هدایت شده از کانال میز معارف
#شرح_احادیث_اخلاقی_در_بیان_مقام_معظم_رهبری
موضوع : 🔅 همه ضرر و زیانهای جامعه در اثر چهار صفت🔅
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله ربّ العالمین
📝متن و شرح:
من مواعظ علی علیه السلام:
من استطاع أن یمنع نفسه من أربعة اشیاء فهو خلیق بأن لاینزل به مکروهٌ أبداً قیل: وما هنّ یا أمیرالمؤمنین! قال: العجلة واللجاجة والعُجب والتّوانی.
هرکس این چهار صفت را از خود دورکند خواه فرد باشد، خواه مجموعه دستاندرکاران و رؤسای جامعه، هیچگاه حادثه و واقعه ناخوشایندی، متوجه او نخواهدشد:
1- عجله، بدون تأنّی و دقت، تصمیمگیری کند یا کاری را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است).
2- لجاجت، یکی از مسائل خطرناک و بلاهای دامنگیر، اصرار و پافشاری ناحق، در مسألهای است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعی اتخاذ کرده حاضر نیست عقبنشینی کند و لو خلاف آن ثابت شود.
3- مغرورشدن و خودشگفتی، که انسان نقصها و ضعفهای خود را ندیده و احیاناً محسناتش را بزرگ بشمرد.
4- کاهلی و سستی، کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن.
بنده، در اثر تجربیاتی که در سالهای متمادی پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که این سخن علی (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامی است و همه ضرر و زیانهایی که متوجه جامعه شده است در اثر این امور بوده. خداوند ان شاءاللّه ما را با مجاهدت خودمان و با توفیق خودش از این صفات دور بدارد.
تحفالعقول ص 222
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir/hadis-content?id=17163
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
هدایت شده از کانال میز معارف
🔰#گزیده_بیانات_مقام_معظم_رهبری🔰
✅اینکه مدام میگوییم انقلابی باشیم، انقلابی بمانیم، معنایش چیست ؟
بدیهی است که این آرمانها (آرمان های سیزده گانه ) در کوتاهمدّت تحقّق پیدا نمیکند؛ اگر بخواهیم این آرمانها در جامعه تحقّق پیدا کند، یک حرکت بلندمدّت لازم دارد. یعنی چه؟ یعنی زنده بودن انقلاب. ببینید! اینکه مدام میگوییم انقلابی باشیم، انقلابی بمانیم، معنایش این است. اگر چنانچه انقلاب استمرار پیدا کرد، تحقّق این آرمانها ممکن خواهد شد؛ اگر چنانچه این استمرار با آگاهی و هوشیاری و دقّتِنظر و مانند اینها باشد، تحقّق این آرمانها قطعی خواهد شد؛ امّا اگر وسط راه به این نتیجه رسیدیم که انقلاب دیگر لازم نیست، دیگر دیوانسالاری و تشکیلات حکومت [باشد، اینها تحقّق پیدا نمیکند]. مگر ما اصلاً انقلاب کردیم برای اینکه آنها بروند، حکومت را بدهند به ما؟ مگر برای این انقلاب کردیم که حکومت را [بگیریم]؟ آنهایی که مبارزه میکردند، آنهایی که شلّاق میخوردند، آنهایی که زندان میرفتند، چیزی را که فکر نمیکردند، این بود که یک روزی این انقلاب پیروز بشود، اینها مثلاً بشوند وزیر و وکیل و رهبر و رئیس و این حرفها؛ به ذهنها خطور نمیکرد؛ برای هدفی حرکت میکردند و کار میکردند. هدف این نبود که یک عدّهای مدیریّت را تحویل ما بدهند، ما هم مثل آنها شروع کنیم مدیریّت کردن، منتها [آنها] آدمهای بدی بودند، ما آدمهایی خوبی باشیم؛ که اگر آن جور باشد خوب هم نمیمانیم؛ انسانْ خوب هم نمیمانَد. پس بنابراین، انقلاب باید استمرار پیدا کند. ببینید! من با استدلال دارم میگویم که انقلابی باید بود و انقلابی باید ماند و انقلابی باید حرکت کرد، که طبعاً این الزاماتی دارد؛ انقلابی حرکت کردن الزاماتی دارد.
(۷ /خرداد/ ۱۳۹۷ بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان در روز دوازدهم ماه مبارک رمضان)
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی