👤 علیرضا پناهیان: توسل خانوادگی در شب سال نو را جدی بگیریم و به دیگران توصیه کنیم(۲۸اسفند۹۸)
🙏 به امید رهایی مردم جهان از ابتلا به بیماری کرونا
👈🏻 قرائت دعای توسل در شب شهادت باب الحوائج امام کاظم(ع)
🔻فردا، ساعت ۲۰، خانه هر ایرانی
#نجوای_مردم_ایران
⭕️ تفاوت بین #نوروز_باستانی و #نوروز_ایرانی در کلام حضرت امام خامنه ای (س) : «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش ، خیر ، بد است!
⭕️ حضرت امام خامنه ای (س) :
🔻 نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش ، خیر ، بد است! «باستانی» یعنی اینکه همهی این جشنهای دورهی سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیدهی دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است
#نه_به_نوروز_باستانی
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=32698
لشکریان عباسیان را عمدتا ایرانی ها تشکیل می دادند و خلیفه عباسی برای رضایت آنها نوروز را جشن میگرفت.
جشن او یک سفره هفت سین ساده نبود، احیای سنت کسراها بود. مثل شاهان ساسانی می نشست و امراء و فرمانداران و تیول داران برایش هدایای قیمتی می آوردند.
اینبار به اصرار و به اکراه، امام کاظم(ع) را هم کنار خود نشاند!
هدایای گرانبها در نوروز تقدیم و بالای تالار چیده میشد؛ تا اینکه پیرمرد فقیری وارد شد. به جای شاه عباسی، امام کاظم(ع) را خطاب کرد:
مرد فقیری هستم که وضع مالی ام خوب نبود تا برای شما هدیه بیاورم اما سه بیت شعر که جدم درباره جدت -سیدالشهداء(ع)- سروده را بعنوان هدیه نوروز تقدیم میکنم:
"تعجبم از شمشیرهای آبدار، چگونه بر پیکرت فرود آمدند؟
با اینکه غبار غریبی چهره عزیزت را گرفته بود!
در شگفتم از تیرها، در مقابل چشم بانوان حریمت!
که با اشکهای جاری جد خود را می طلبیدند.
چگونه نشکستند؟! و چرا بزرگواریت مانع فرورفتن آنها در بدنت نشد؟!"
فضای شاهانه عوض شد؛ زودتر از دعبل و امام رضا(ع) در کاخ مٲمون، پیرمرد ایرانی نزد امام کاظم(ع) روضه خوان سید مظلومان شد!
امام نیز هدایا را با اجازه سلطان جور به پیرمرد فقیر پیشکش کرد.
(تفصیل ماجرا را درمناقب ابن شهرآشوب ج۴ص۳۱۸و۳۱۹بخوانید).
امسال نوروز، همه بر آستان موسی بن جعفریم!
اینبار او وردست سلطان حقیقی عالم، خالق مرگ و حیات، بیماری و بهار نشسته است!
ما هم آن ایرانی فقیر و گرفتاریم!
از اجداد پاکت، شعری بخوان و صله ای بستان!
(این خاطره را به کسانی که دوستشان دارید، هدیه دهید)
ShahadatImamKazem1393[01](1).mp3
2.21M
🎙صلوات بر امام موسی کاظم (علیه السلام)
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
اللَّهُمَّ صَلِّ وَ سَلِّمْ وَ زِدْ وَ بَارِكْ عَلَى السَّيِّدِ الْكَرِيمِ وَ الْإِمَامِ الْحَلِيمِ وَ سَمِيِّ الْكَلِيمِ الصَّابِرِ الْكَظِيمِ الْقَائِدِ الْجَيْشِ الْمَدْفُونِ بِمَقَابِرِ قُرَيْشٍ صَاحِبِ الشَّرَفِ الْأَنْوَرِ
وَ الْمَجْدِ الْأَظْهَرِ وَ الْجَبِينِ الْأَزْهَرِ الْإِمَامِ بِالْحَقِّ أَبِي إِبْرَاهِيمَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ وَ سَلَامُهُ عَلَيْهِ.
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@nahjolbalagheiha
┗━━━🍂━
جمله منتخب سال ۱۳۹۸ امام خامنهای از نظر مردم؛
"حوادث اخیر به ما خبر میدهد، پدیدهای یکتا در آینده تاریخ در راه است"
@Bisimchimedia
📊 نمودار پیام نوروزی رهبر انقلاب بهمناسبت آغاز سال۹۹
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۹، سال جدید را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR پیام نوروزی رهبر انقلاب را در این نمودار درختی مرور میکند.
📥 نسخه PDF👇
http://farsi.khamenei.ir/roadmap-content?id=45196
🌀 تحلیل تازه و نو از معنای کاظم الغیظ بودن حضرت موسی بن جعفر (ع)
🔰رابطه کاظم الغیظ بودن با استکبار ستیزی
🔺مشهورترین لقب حضرت موسی بن جعفر (ع)، کاظم هست. ما معمولا معنای درستی برای کاظم الغیظ بودن حضرت موسی بن جعفر ع، در ذهن خودمان نداریم فکر می کنیم حضرت هم مثل ما آدم های عادی خشم خود را می خوردند. نه اینطوری نیست. آن خشم حضرت خشم به جا و درستی بود. آن خشم، خشمی بود به خاطر مصالحی خورده می شد. خشم حضرت علیه مستکبرین زمان خودشان بود که فرصت بروزش را پیدا نکردند.
🔺امام خمینی ره فرمود هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید. امام کاظم ع هرچه فریاد داشت نتوانست بر سر مستکبر زمان خودش بزند. یعنی حضرت یک خشم درست را خورد. این معنا خیلی فرق می کند با آنچه که ما در ذهن خودمان از فرو خوردن خشم داریم. خشم ما آدم های معمولا بی جا هست. اما این خشم به جا هست اما فرصت بروزش نیست.
🔺چقدر مهم هست که آدم یک جایی خشم به جا داشته باشد. بعضی ها طوری اخلاقی صحبت می کنند از دین که کلا صلح کل هستند. انگاری کلا خشم مساوی هست با بد اخلاقی در حالی که خشم گاهی اوقات نه تنها بد اخلاقی نیست بلکه عین اخلاق هست. ما در میان احساسات خودمان بگردیم ببینیم چند تا خشم به جا داریم؟ چقدر شبیه موسی بن جعفر ع هستیم در داشتن خشم های به جا.
🔺خشم علیه ظالمان، چقدر خوب هست. ما چقدر از این خشم ها ته دلمان داریم؟ هرچه می توانی این خشم ها را تقویت کن. بعضی ها مزاج خاک شیری دارند. این خوب نیست. مومن باید هم جاذبه داشته باشد و هم دافعه. بعضی اوقات ما اهل بیت را فقط جاذبه ای توضیح می دهیم. این تحریف شخصیت حضرات هست. از صدا و سیما خصوصا چهره ای را نشان می دهند که انگاری حضرت اصلا نجنگیدند اهل مبارزه با دشمن نبودند. صلح کل بودند. آدم نیستیم اگر خشم به جا نداشته باشیم. اگر خشم به جایت را به جایش مصرف نکنی در جای دیگر بدترش را بی جا مصرف می کنی.
🔺بگرد ببین تا حالا جایی بوده که خشم به جا باید داشته باشی و نداشتی؟ بله خشم به جا. بعد تازه می رسد به امتحانات الهی، خشم به جا داری یا نداری؟ ظلمی دیدی سکوت کردی یا خشمگین شدی؟ بعدش نوبت به امتحانات بعدی هست. حالا یک جا خدا به تو می گوید بنده خوب من خشم به جایت را بخور. حالا مرد میدان کیست؟ موسی بن جعفر خشم به جایش را خورد.
🔺شیخ مفید، از علمای برجسته شیعه در توضیح لقب کاظم چنین مطالبی را فرمودند. «سُمِّيَ بِالْكَاظِمِ لِمَا كَظَمَهُ مِنَ الْغَيْظِ وَ صَبَر عَلَيْهِ مِنْ فِعْلِ الظَّالِمِينَ بِهِ حَتَّى مَضَى قَتِيلًا فِي حَبْسِهِمْ وَ وَثَاقِهِم ؛ لقب کاظم را از آن جهت گفته شده است که حضرت نسبت به هر نوع سرکوبی و ستمی که از ستمگران میدید، خشم خود را فرو می خورد، به حدي که با زهر جفا در سیاهچاله ي زندان به شهادت رسید.»(الإرشاد، المفيد ،ج2،ص:236). البته حضرت هر جا فرصت کردند این اظهار بیزاری از دشمن زمان را بروز دادند. آن خشم به جا خود را نشان دادند.
🔺ما معمولا موسی بن جعفر ع را به عنوان مرد مبارزه با استکبار نمی شناسیم. در حالی که سرتاسر زندگی حضرت مبارزه سیاسی علیه مستکبر زمان خودشان هست. به قول مقام معظم رهبری مردی که در اتاق شخصی خودش، سه چیز را به دیوار آویزان کرده بود. یکی شمشیر بود(سیف معلق) و دیگر لباس جنگی و قرآن. حالا شما از این شخصیت چه تصوری دارید؟!
#منبر_مکتوب
✅ #کانال_مبلغان
https://eitaa.com/moballeghan
انا لله وانا الیه راجعون روح برادر وهمکار عزیزمان مرحوم حجه الاسلام والمسلمین صالحی معاون فرهنگی وسیاسی نهاد امروز بعد از ظهر ودر در سالروز شهادت حضرت موسی بن جعفر ع به ملکوت اعلی پیوست ضمن عرض تسلیت به همکاران وخانواده مکرمش رحمت واسعه وغفران الهی وحشر ومعیت با ائمه هدی صلوات الله علیهم اجمعین را برای این عزیز سفر کرده و صبر واجر را برای بازماندگانش از حضرت احدیت مسئلت مینماییم.
به یاد عزیز سفر کرده فاتحه ایی با صلوات قرائت فرمایید
⚫️ متن پیام ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
حجه الاسلام والمسلمین رستمی
در پی درگذشت
حجه الاسلام والمسلمین صالحی
معاون فرهنگی وسیاسی نهاد
▪️ انا لله و انا الیه راجعون
فقدان حجه الاسلام و المسلمین صالحی عزیز آنقدر سهمگین و جان فرساست که زبان را در دهان و قلم را در دست می خشکاند.
▪️جامعه دانشگاهی کشور و خانواده نهاد رهبری در دانشگاه امروز سوگوار مردی فاضل از جنس علم و دین،تقوا و عقلانیت،دیانت و پارسایی است.
▪️روحانی جوان و فاضلی که در هر مسئولیتی که خدمت کرد جز به اعتلای اسلام عزیز و انقلاب نیندیشید و عمل نکرد.
▪️برخود وظیفه می دانم این ضایعه بزرگ را به خانواده محترم ایشان،همکاران ارجمند در نهاد نمایندگی و جامعه دانشگاهیان کشور تسلیت عرض نموده و از خدمات کادر درمانی در مدت بستری پس از سانحه رانندگی آن مرحوم تشکر کنم، همچنین برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگانش صبر جزیل از درگاه حضرت احدیت مسئلت کنم.
◽️مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
دوستان عزیز لینک هدیه ختم دسته جمعی قران کریم به روح همکار عزیزمان حجت الاسلام و المسلمین صالحی معاون محترم فرهنگی سیاسی نهاد👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(انا لله و انا الیه راجعون)
بدینوسیله ضمن عرض تشکر از ابراز همدردی کلیه شما عزیزان در غم از دست دادن مرحوم حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی صالحی و با توجه به ممنوعیت برگزاری مراسمات تشییع، تدفین و ختم بصورت عمومی خواهشمند است
با قرائت فاتحه و قرآن و اهدای آن به روح آن عزیز سفر کرده ما را در تحمل این مصیبت یاری فرمایید
ازطرف خانواده واقوام مرحوم
📙بخشی از بیانات مرحوم حجت الاسلام محمد مهدی صالحی سال 1391 مشهد مقدس، دانشگاه فردوسی،
❇️صبر یعنی برخورد عاقلانه با مشکلات
🔻طبیعت زندگی دنیا و نقش انسان در جهان همراه با ناملایمات و پستی و بلندیهایی است بطوری که در این دنیا کامیابی بدون رنج، سلامتی بدون بیماری، شادمانی بدون اندوه، رفاه بدون دردسر، دیدار بدون فراق، وصل بدون هجران و آرامش بدون هراس وجود ندارد. زندگی انسان در دنیا توام با مشکلات است که شکیبایی و مقاومت در برابر مصائب و بلایا به یقین به پیروز منجر خواهد شد. از طرفی تسلیم شدن و زانو زندن در مقابل مشکلات هیچگاه انسان را به مقصد نخواهد رساند و به همین دلیل است که در زندگی افرادی که کارهای بزرگ بجای نهاده و اثرات بزرگی را از خود به یادگار گذاشتهاند، پشتکار و تسلیم نشدن و صبر در برابر ناملایمات بسیار به چشم میآید.
🔻در زندگی تمام انسانها، متدین باشد یا کافر، بلاها و مشکلات، طبیعی و غیرطبیعی موجود است، اما آنچه تفاوت دارد در نوع نگاه انسان و جهان بینی او است که باتوجه به مبانی و اصول موجود در دین اسلام، تفاوتی که میان متدینین و غیردینداران براساس آیات قرآن وجود دارد این است که افراد با ایمان نور امید با توجه به ایمان به خدا در دلشان روشن است، درحالی که کفار برای آنها اینگونه نیست.
🔻 اگر انسان یقین و امید به خدا داشته باشد و این نور در دل او روشن باشد و بداند که خداوند پس از هرتنگنا، گشایشی، پس از هر بلا، عافیتی و پس از هر سختی، آسایشی مقرر فرموده است، هرگز خسته نشده و به حرکت رو به جلوی خود استمرار میبخشد.
🔻پس انسان مومن در دلش اعتماد و نور امید به خداوند در بلایا و مصیبتها برخلاف کفار روشن است و همچنین با این ویژگی در بلایا و مصیبتها دعوت به صبر و شکیبایی شده است.
🔻اما نکتهی قابل توجه اینکه درست است که در مبانی اعتقادی ما توجه و اعتماد به خداوند در برابر مشکلات توصیه شده است، اما این بدین معنا نیست که انسان دست روی دست بگذارد و بگوید که خداوند مشکلات را تبدیل به راحتی میکند و از خود حرکتی نشان نداده و برای رفع مشکل و مصیبت به فکر چارهای نباشد.
🔻براین اساس توجه به معنای درست صبر بسیار مهم است. راغب اصفهانی در معنای صبر میفرماید:
🔻«صبر، یعنی خویشتن داری و حبس نفس بر چیزی که عقل و دین تقاضا میکند و خویشتن داری و حبس نفس از چیزی که شرع و عقل از آن نهی میکند. به عبارت دیگر، صبر، یعنی وارد کردن خویشتن بر تبعیت از دستورات عقل و دین. صبر به معنای چارهی کار و تبعیت از دستورات دین و عقل است.
♦️چکیده سخنرانی حجت الاسلام محمد مهدی صالحی،
🔸در سفر تبلیغی به روستای قائم آباد نیمروز شهرستان زابل 🇮🇷🇮🇷سال 1395
🔻هفت گام موفقیت در سبک زندگی،
1،بجای قهر سرسنگین شدن 2،رازداری 3،گذشت رحماء بینهم 4،زود رنج نبودن 5،یاد آوری خوبی های همدیگر 6،در امور مباح اظهار نظر ودخالت نکردن 7،اگر دچار یک مشکل شدید عمدا به مشکلات دامن نزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات مسئول و ایده پرداز
پیام رسان ایتا
حجه الاسلام امینی
S B M:
S B M:
سلام
روزتون بخیر
گزارش تصویری فعالیت گروه جهادی تشکیل شده از ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی مازندران و روحانیون شهرستان ها به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی مازندران 👆👆