4_5944915249462248670.mp3
4.26M
✅ #پیشنهاد_دانلود
📌 #بلا و #دعا دو تا رفیقن ..!
▪️قدیما وقتی بیماری ای فراگیر
میشد مردم چه کار میکردند؟!
🔶 إِنَّ اَلدُّعَاءَ يَرُدُّ البَلاء
🚩دعا ، بلا را برطرف می کند🚩
🎙حجت الاسلام میرزامحمدی
❤️ دخیلک #یااباعبدالله ❤
🔸اجرا شده در سحر کمیل ۲ اسفند ۹۸
♦️تشکر عمیق از ملت ایران در پی امتحان بزرگ و مطلوب انتخابات
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با تشکر از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تأکید کردند:
🔻در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هوشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.
🔸حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با شکر خداوند متعال و قدردانی عمیق از حضور گسترده مردم در انتخابات برغم این تبلیغات مغرضانه، گفتند: خداوند اراده کرده است این ملت را پیروز کند.
ایشان دشمنیِ دشمنان با ملت ایران را محدود به عرصههای اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی و انقلابی مردم ندانستند و افزودند:
🔸آنها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند چرا که نمیخواهند پدیده شرکت مردم بهنام دین در پای صندوق رأی و در خدمت انقلاب، بهعنوان یک واقعیت تثبیت شود.
🔸حضرت آیت الله خامنهای برگزاری انتخابات در نظام اسلامی را باطلکننده ادعای دشمنان مبنی بر مخالفت دین با آزادی و دموکراسی خواندند و گفتند: انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد که دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشاندهنده اهتمام بینظیر نظام اسلامی به مردمسالاری است.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگان به شناخت دشمن و هوشیاری در مقابل آن، تأکید کردند:
در مقابل فعالیت هزاران نفر از جبهه دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهه ملت ایران باید میلیونها نفر آماده دفاع، ضربه و حمله متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند.
#رهبری
#انتخابات
♦️مقایسه های نابجا♦️
🔻بسیاری از مردم با مقایسه های نابجا، احکام الهی را زیر پا می گذارند. در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره می شود:
1.خرچنگ همچون میگو است، پس حلال است.
2. خرگوش و خوک همچون گوسفند علف می خورند و سُم دارند پس اینها هم حلال هستند.
3. در مناطق چهارگانه تخییر ( مسجد الحرام، مسجد النبی، مسجد کوفه و حائر حسینی ) در نماز مخیریم، پس روزه هم اختیاری است.
4. نماز و روزه را نمی توان برای زنده به جا آورد، پس حج هم نمی شود.
5. کسی که روزۀ قضا دارد نمی تواند روزۀ مستحبی بگیرد، اگر نماز قضا هم داشته باشد نمی تواند نماز مستحبی بخواند.
6. کسی که بعد از ظهر مسافرت کند روزه اش کامل است، پس نمازش هم کامل است.
7. بانک ها بهره می دهند پس بهره دادن ما هم اشکال ندارد.
8. پوشش روی پا در نماز بر زنان لازم نیست پس در برابر نامحرمان هم لازم نیست.
9. مادربزرگ بر انسان محرم است، پس مادرِ زن پدر هم به انسان محرم است.
10. داماد بر مادر زن محرم است، پس داماد دختر ناتنی هم محرم است.
11. فرزند محرم است، فرزند ناتنی هم محرم است.
12. وضوی زن در برابر نامحرم گناه است، پس وضویش هم باطل است.
13. غیبت و دروغ گناه است، روزه را هم باطل می کند.
احکام دو دقیقه ای، جلد 3، صفحه 21
#احکام
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سخنرانی
حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی
با موضوع
مقایسه ی انسان مؤمن و کافر در قرآن
#اخلاق
2.mp3
5.05M
🔰 برترین های تبلیغ 🔰
📝 تجارب تبلیغی 📝
🔸حجة الاسلام والمسلمین مسعود عالی
🔹برای منبر چه چیزی مطالعه کنیم
تفسیر
حدیث
آثار شهید مطهری
آثار تربیتی
تاریخ
عقاید
ادبیات فارسی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
#منبری_های_معروف
کانالی برای 🌸 موفقیت فوری🌸
با ما #پیشرفت_سریع را تجربه کنید.
لطفا #نشر دهید.
✅ @m_asemani
✅ @m_asemani2
✅ @m_asemanii3
✅ @shop_asemani
نماز میت
بسیاری از مردم ذکر های نماز میت را نمی خوانند و فقط تکبیر ها را می گویند و فکر می کنند نماز میت همانند نماز جماعت یومیه است که حمد و سورة آن را نباید خواند!، در حالی که باید ذکر های نماز را همه نماز گزاران بخوانند.
مسأله؛ کسی که نماز میت را به جماعت می خواند باید تکبیر ها و دعاهای آن را هم بخواند .
توضیح المسائل مراجع ،ص 375،م610
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
♦️احکام آسان♦️
🔸احکام شرعی با شرایط و توان مکلف همراه است. گاه شرایط مکلف ایجاب می کند که احکام شرعی تخفیف پیدا کند، همچون نماز مسافر و گاه شرایط مکلف ایجاب می کند که تکلیف تبدیل پیدا کند، همچون تیمم به جای غسل و وضو؛ و گاه شرایط مکلف به گونه ای است که به صورت مرحله ای و تدریجی وظیفۀ خود را عمل کند. که در احکام شرعی مصادیق فراوانی دارد. به عنوان نمونه: اگر کسی نمی تواند ایستاده نماز بخواند، می تواند نشسته بخواند و اگر نشسته نیز نمی تواند نماز بخواند، می تواند خوابیده نماز بخواند. و گاه تکلیف و وظیفه ساقط می شود، همچون روزه برای بیماران و نماز برای زنانی که در عادت ماهیانه هستند. ( احکام دو دقیقه ای، جلد 3، صفحه 22)
#احکام
نماز شب آسان
مواردى که گفته شد، در بیدار شدن براى نماز شب و رفع کسالت در آن هنگام، بسیار مؤثر است اما آنچه امروزه متدینین و به ویژه جوانان را براى شب زنده دارى با مشکل مواجه نموده، بیدار بودن بى دلیل آنها تا پاسى از شب در مقابل تلویزیون و رایانه و... مى باشد و حال آنکه دیدن بسیارى از سریال ها و فیلم هاى تلویزیون و حضور در جلسات دوستانه و یا وب گردى هاى طولانى، علاوه بر این که ضرورتى ندارد بلکه ممکن است سودمند نیز نبوده و چه بسا زمینه هاى گناهان متعددى را براى انسان فراهم نماید.بنابراین در صورتى که مقدور است باید حدود ساعت ۱۰ شب خوابید و در طول روز نیز یک ساعت استراحت نمود. اگر چه ممکن است روزهاى اول، عملى نمودن این برنامه کمى مشکل باشد، اما پس از مدت زمان اندکى افراد به این وضع، عادت خواهند نمود.با پیاده نمودن این برنامه اگر بتوان تنها نیم ساعت قبل از اذان صبح بیدار شد، افراد هم نماز شب را درک خواهند نمود و هم توفیق خواندن نماز صبح در اول وقت را پیدا خواهند کرد.
اما اگر شرایط شما به گونه اى است که نمى توان ساعت ۱۰ شب بخوابید،از آنجا که وقت نماز شب از نیمه شب شرعى تا اذان صبح مى باشد و از سویى دیگر مى توان آن را به صورت مختصر نیز خواند. براى درک فضیلت نماز شب، بعد از نیمه شب شرعى که معمولا حدود ساعت یازده و بیست دقیقه به بعد مى باشد، براى اطلاع دقیق از زمان نیمه شب شرعى مى توانید به اخبار شبانگاهى صداو سیما که معمولا ساعت نیمه شب شرعى هر شب در پایان آن اعلام مى گردد مراجعه نمائید. هشت رکعت از نماز شب و ده دقیقه قبل از نماز صبح، نماز شفع و وتر را به صورت مختصر - مثلاً بدون قرائت سوره و یا به صورت نشسته - بخوانید؛ و یا تمامى یازده رکعت را به طور مختصر بعد از نیمه شب بخوانید و اگر خواندن یازده رکعت به صورت مختصر براى فردى سخت جلوه نمود مى تواند تنها به اقامه نماز شفع و وتر اکتفا نمائید و به مرور زمان خود را به بیدار شدن در پایان شب عادت داده و مستحبات دیگر نماز شب را به آن اضافه نمود.
با این حال اگر کسى باز هم توفیق نماز شب را از دست داد مى تواند قضاى آن را در روز بعد بجا آورده و فضیلت نماز شب را تا حدودى درک کند چرا که رسول خدا (صلى الله علیه وآله) فرمودند: «ان الله یباهى بالعبد یقضى صلوة اللیل بالنهار یقول: ملائکتى عبدى یقضى ما لم افترضه علیه الشهدوا انى قد غفرت له ». بحارالانوار، ج ۸۷، ص ۲۰۲.؛ ( همانا خداوند مباهات مى کند به بنده که نماز شب را در روز قضا کند و مى فرماید:اى فرشتگان من ! بنده من قضا مى کند چیزى را که من براو واجب نکرده ام گواه باشید که من او را آمرزیدم.
#پرسش_و_پاسخ
منشور روحانیت.pdf
2.76M
📚عنوان : منشور روحانیت
📖موضوع : حوزه
📄تعداد صفحات : ۲۸ صفحه
📆به مناسبت سالروز ابلاغ پیام مهم منشور حوزه و روحانیت توسط امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۷
#حوزه
#منشور_روحانیت
@sahifeh_noor