اجمالی از زندگی امام هادی(ع) را نقل کنید؟
امام علی بن محمد(نقی و گاهی به امام هادی ذکر مىشود) فرزند امام نهم در سال ۲۱۲ در مدینه متولد شده, و در سال ۲۵۴ (طبق روایات شیعه) معتز, خلیفه عباسی با سمّ شهیدش کرده است .امام دهم در ایام حیات خود با هفت نفر از خلفای عباسی مأمون و معتصم و واثق و متوکل و منتصر و مستعین و معتز معاصر بوده است. در عهد معتصم , سال ۲۲۰ بود که پدر بزرگوارش در بغداد با سمّ درگذشت, وی در مدینه بود و به امر خدا و معرفی امامان گذشته به امامت رسید و به نشر تعالیم دینی مىپرداخت و تا زمان متوکل رسید.
متوکل در سال ۲۴۳ در اثر سعایتهایی که کرده بودند یکی از امرای دولت خود را مأموریت داد که آن حضرت را از مدینه به سامرا – که آن روز عاصمه خلافت بود- جلب کند و نامهایی مهر آمیز با کمال تعظیم به آن حضرت نوشته تقاضای حرکت و ملاقات نمود و البته پس از ورود آن حضرت به سامرا در ظاهر اقداماتی به عمل نیامد ولی در عین حال آنچه مىتوانست در فراهم آوردن و سائل اذیت و هتک آن حضرت کوتاهی نمىکرد و بارها به منظور قتل یا هتک , امام را احضار کرده و به امر وی خانهاش را تفتیش مىنمودند.
متوکل در دشمنی با خاندان رسالت در میان خلفای عباسی نظیر نداشت و بویژه با علی(ع) دشمن سرسخت بود و آشکارا ناسزا مىگفت و مرد مقلدی را موظف داشت که در بزمهای عیش تقلید آن حضرت را درمىآورد و خلیفه مىخندید!! و در سال ۲۳۷ هجری بود که امر کرد قبه ضریح امام حسین (ع) را در کربلا و همچنین خانههای بسیاری که در اطرافش ساخته بودند, خراب و با زمین یکسان نمودند! و دستور داد که آب به حرم امام بستند و دستور داد زمین قبر مطهر را شخم و زراعت کنند تا بکلی اسم و رسم مزار فراموش شود.
در زمان متوکل, وضع زندگی سادات علوی- که در حجاز بودند- به مرحله رقت باری رسیده بود چنانکه زنهای ایشان ساتر نداشته و عدهای از ایشان یک چادر کهنه داشتند که در اوقات نماز آن را به نوبه پوشیده نماز مىخواندند و نظیر این فشارها را به سادات علوی که در مصر بودند نیز وارد مىساخت.
امام دهم به شکنجه و آزار متوکل صبر مىفرمود تا وی درگذشت و پس از وی منتصر و مستعین و معتز روی کار آمدند و به دسیسه معتز, آن حضرت مسموم و شهید شد.
شیعه در اسلام ص ۲۲۵،علامه سید محمد حسین طباطبائی #مناسبت
#شهادت_امام_هادی(ع)
#پرسش_و_پاسخ
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع "شرح مدیریت ولایی در کلام امام هادی (ع) #مناسبت #شهادت_امام_هادی(ع) #سخنرانی
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 کرامتی از سردار سلیمانی
🔻 شهدا شاهد و ناظرند
♦️ شهید مدافع حرم
روضه هیئت هفتگی 97.12.19.mp3
9.19M
@Behmani
👈 در این روزهای نا آرام،
گریه بر تو آرامم میکند.😔
🎧 روضۀ امام هادی (ع)
👤 میرزامحمدی
⏱ ۳:۴۵ دقیقه
▫️#شهادت_امام_هادی (ع) را به همۀ شما دوستان تسلیت عرض میکنم.🙏
👆توسل به مقام بلند ملکوتی حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)🙏
شام سهشنبه ۶ اسفند ۹۸، اول ماه رجب ۱۴۴۱.
⭕️ #استاد_عابدینی :
🔸دوستان بنا گذاشتند به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) بروند تا برای فرج و گشایش الهی و دفع آفات و شفای بیماران، و دفع حیله خنّاسان و خنثی شدن نقشه دشمنان، دعا بکنند و از #حضرت_معصومه(س) استمداد نمایند.
🔸و نشان بدهند که در این ایام یکی از مهمترین کارها این است که #با_رعایت_اصول_بهداشتی باید به حرم رفت، چرا که آنجا #مأوا و #پناهگاه_ما برای دعاست.
(محمدرضا عابدینی، ۷ اسفند ۱۳۹۸)
✅ کانال استاد عابدینی
🔸 @abedini
♦️آیا لیله الرغائب «شب آرزوهاست»؟/ وعدههای شیرین پیامبر(ص) در یک شب روحانی
🔻پنجشنبه، مصادف با اولین شب جمعه ماه پربرکت رجب (لیلة الرغائب) نام دارد. این نام طبق روایت رسول اعظم صلی الله علیه و آله از سوی فرشتگان بر این شب نهاده شده است. (وسائل الشیعه، ج ۵، ص ۲۳۲)
برخلاف آنچه در میان مردم متداول است، لیلة الرغائب به معنی (شب آرزوها) نیست بلکه ترجمه آن یا (شب گرایشها و رغبتها) و یا (شب عطاء کثیر خداوند سبحان) است.
رغائب جمع رغیبة به معنی عطاء کثیر است و در این شب به مؤمنین وعده داده شده تا گناهان آنها آمرزیده شود و لاجرم با بخشش گناهان زمینه استجابت دعا به نحو بدیهی فراهم میشود.
چه بسا مردم به دلیل فراهم بودن زمینه استجابت دعا این شب را در میان خود به (شب آرزوها) میشناسند. (التحقیق، ماده رغب)
برای این شب اعمالی از جمله نماز اولین شب جمعه ماه رجب (پس از روزه پنجشنبه) در روایت شریف پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نقل شده که بدین شرح است :
روز پنجشنبه اول ماه رجب را روزه گرفته و سپس شب جمعه مابین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام) میخوانیم. در هر رکعت یک بار سوره حمد، سه بار سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) و دوازده بار سوره توحید (قل هو الله احد) میخوانیم.
وقتی تمام شد هفتاد بار میگوییم : اللهم صلّ علی محمد و علی آله و سپس به سجده رفته و هفتار بار در سجده میگوییم : سبّوح قدوس ربُّ الملائکة و الرّوح، سر از سجده برداشته یک بار میگوییم : ربّ اغفر و ارحَم و تجاوَز عَمّا تعلم انّک اَنتَ العلیُّ الاعظم، دوباره به سجده رفته و همان که در سجده اول گفته شد را هفتاد بار میگوییم و حاجت خود را از خدای سبحان میخواهیم و ان شاء الله تعالی برآورده میشود. (بحارالانوار، ج ۹۸، ص ۳۹۶ - وسائل الشیعه، ج ۵، ص ۲۳۲)
🔸وعده بزرگ به مومنان در «لیله الرغائب»
وعده بزرگ به مؤمنان در این شب آن است که از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نقل شده که فرمود: قسم به کسی که جانم در دست اوست، هیچ بندهای این نماز را بجا نمیآورد مگر اینکه خداوند سبحان گناهان او را میبخشد گرچه گناهان او مثل کف دریا و به عدد شنها و به سنگینی کوهها و به تعداد برگ درختان باشد و روز قیامت هفتصد نفر از خویشان خود را که سزاوار آتش باشند شفاعت میکند و در شب اول قبر هم خدای سبحان ثواب نماز را به بهترین صورت با روی گشاده و خندان و زبان فصیح برای او میفرستد که میگوید: ای حبیب من. مژده بده از هر سختی نجات یافتی. او میپرسد : تو کیستی؟ من رویی بهتر از روی تو ندیده و بویی از تو خوشتر به مشامم نرسیده است. جواب میدهد : ای حبیب من، ثواب نمازی هستم که در فلان شب، فلان منطقه، فلان ماه و فلان سال بجا آوردی، حالا امشب (شب اول قبر) آمدهام تا حق تو را ادا کنم، مونس تنهایی تو باشم و وحشت تو را از بین ببرم و زمانی که در صور دمیده میشود در قیامت بر سرت سایه افکنم. (بحارالانوار، ج ۹۸، ص ۳۹۶)
آنطور که در وسائل الشیعه (ج ۵، ص ۲۳۳) از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نقل شده در لیلة الرغائب وقتی یک سوم از شب گذشت، هیچ فرشتهای در آسمان و زمین نمیماند مگر آنکه در کعبه و اطراف آن جمع میشوند و خدای سبحان به آنها میفرماید: هرچه میخواهید از من درخواست کنید. فرشتگان عرضه میدارند: حاجت ما این است که از روزهداران رجب درگذری. خدای سبحان میفرماید: این کار را انجام دادم.
(براستی چه چیزی از این بهتر و چه پاداشی از این بالاتر که انسان در این شب به معبود خود گرایش یابد و خود را وقف عبادت نماید تا هم مشمول مغفرت و هم شایسته استجابت حاجاتش و در رأس همه حاجات، فرج امام زمان علیه السلام گردد. امید که همه ما توفیق عبادت در ماه رجب بخصوص در لیلة الرغائب داشته باشیم و از مغفرت واسعه الهی بهرهمند گردیم.)
✖️رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح #امروز (پنجشنبه) در دیدار رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با تشکر صمیمانه از وزارت بهداشت و همکاران وزیر، پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی و مجموعه دست اندرکاران پزشکی کشور در مواجهه و مبارزه با ویروس کرونا، خاطرنشان کردند:
🔻این زحمات بسیار با ارزش، جایگاه جامعه پزشکی و پرستاری را در جامعه بالا میبرد که برده است و اجر و ثواب الهی را به دنبال خواهد داشت.
متن سخنان حضرت آیت الله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻بنده میخواهم صمیمانه تشکر کنم از پزشکان و پرستاران و مجموعهی دستاندرکاران پزشکی در مواجهه و مبارزهی با این بیماریای که اخیراً در کشور بهوجود آمده. همچنین تشکر کنم از وزارت بهداشت و درمان و مجموعهی همکاران آقای وزیر بهداشت در این مجموعه به خاطر تلاشهایی که میکنند و زحمتی که میکشند. من برنامهی امروز را فقط ترتیب دادم برای همین که این تشکر را بکنم در حضور آقای دکتر مرندی رئیس محترم فرهنگستان علوم پزشکی. دوست داشتم که این تشکر قلبی خودم را به همهی برادران و خواهران محترم پزشک و پرستار و کادرهای درمانی عرض بکنم. انشاءالله که موفق باشید. کارتان بسیار با ارزش است. هم ارزش جامعهی پزشکی و پرستاری را در جامعه بالا میبرد که برده، هم مهمتر از این، ثواب الهی است که خدای متعال قطعاً به شما اجر خواهد داد و ثوب خواهد داد و امیدواریم که انشاءالله این کار برجسته و سنگین خیلی هم طولانی نشود و انشاءالله زودتر کلک این ویروس منحوس گرفته بشود انشاءالله. انشاءالله همهتان موفق باشید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
🌐 نسیم
🆘 @Roshangari_ir
تجارب تبلیغی (4) راه های شاد نمودن سخنرانی.mp3
5.66M
بسیار عالیه حتما گوش بدید واقعا عجب نکاتی استاد مطرح میکنن
🔸حجة الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد
🔹#راههای_شاد_نمودن_سخنرانی
✅ @m_asemani
✅ @m_asemani2
✅ @m_asemanii3