eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2هزار ویدیو
3هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻س: اگر كسى نماز ظهر را به هر دليلى غلط خوانده باشد و در هنگامى كه نماز عصر را مى‌خواند، متوجه ‌شود كه نماز ظهرخوانده شده باطل است، آيا بعد از اين كه نماز ظهر را دوباره خواند بايد نماز عصر را هم اعاده کند؟ 🔺ج) اگر پس از نماز عصر متوجه شده باشد، اعاده عصر لازم نيست.
📖یکی از اصحاب امام صادق علیه السلام به نام حمّاد بن عیسی می گوید: 🔰روزی امام صادق علیه السلام فرمود: «ای حماد! آیا نمازت را خوب اقامه می کنی؟» ▪️عرض کردم: «آقای من! کتاب حریز (یکی از اصحاب امام صادق علیه السلام) که درباره نماز نوشته شده است همه را حفظ هستم.» حضرت فرمود: «مانعی ندارد، بایست و نماز بخوان» ایستادم و یک نماز را به عنوان نمونه خواندم. ▫️حضرت فرمود: ای حماد! خوب نماز را اقامه نمی کنی! چقدر زشت است که شخص، شصت یا هفتاد سال بر عمرش بگذرد و یک نماز تمام و کامل با حدود و آداب آن به جا نیاورده باشد. 🔻حماد می گوید: در خودم احساس کوچکی کردم. پس گفتم: فدایتان گردم، پس نماز را به من بیاموزید. 💠امام صادق علیه السلام ایستادند و دو رکعت نماز با آداب و حدود آن اقامه نمودند و فرمودند: این چنین نماز اقامه نما.[1] 🔸پی نوشت ها [1] امالى صدوق، ص 414؛ وسائل الشيعه، ج 4، ص 673؛ قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اللَّهِ يَوْماً تُحْسِنُ أَنْ تُصَلِّيَ يَا حَمَّادُ قَالَ فَقُلْتُ يَا سَيِّدِي أَنَا أَحْفَظُ كِتَابَ حَرِيزٍ فِي الصَّلَاةِ ....
⬛️شهادت مظلومانه قرآن ناطق، امام صادق علیه‎السلام بر شما تسلیت باد! 🖤🖤🖤 ➖➖➖ (ع)
Sobh-ShahadatImamSadegh1391[01].mp3
2.63M
🏴🏴🏴سلام بر امام صادق علیه السلام با نوای حاج میثم مطیعی ➖➖➖ (ع)
❓❓❓نحوه تدریس امام صادق(ع) به چه صورت بوده است به صورتی که چهار هزار نفر در محضر درس امام(ع) حاضر می شدند و دستگاه های صوتی متداول امروزی نبوده است؟ ♦️توجه داشته باشیم که حضرت امام صادق(ع) مانند معلمان، دبیران و اساتید رسمی دانشگاهها تدریس نمی کردند. چنین نبود که همه کسانی که از شاگردان امام صادق(ع) به شمار می آیند، هر روز ساعت هشت صبح در کلاس درس حاضر باشند و امام صادق(ع) هم مانند یک دبیر و معلم دولتی سر ساعت هشت حاضر می شد و تدریس می کرد. این چهار هزار نفری که از امام صادق(ع) علم اخذ کرده اند، برخی از آنان از خواص امام بودند و همواره در خدمت امام بودند و امام هم نسبت به آنها توجه خاص داشت مانند ابان بن تغلب و زراره و مانند اینها و برخی از این راویان، هر وقت که فرصت پیش می آمد، خدمت امام می رسیدند و از آن حضرت استفاده می کردند و برخی از این شاگردها سالی یک بار خدمت امام مشرف می شدند و برخی در چند سال یک بار از آن حضرت مطلب و علم، اخذ می کردند. بر این اساس نیاز نبود که در جلسه تدریس و تعلیم، نیاز به بلندگو و وسایل صوتی باشد. (ع)
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام سید محمد ضیاءآبادی با موضوع وظایف شیعیان امام علی (ع)، ویژه ی شهادت امام صادق (ع) (ع)
🔷حداقل ها در احکام برای شک در احکام شرعی، در بسیاری از موارد، باید بنا را بر کمتر گذاشت. به چند نمونه از آنها اشاره می شود: 🔸1.کسی که چند نماز از او قضا شده و شماره آنها را نمی داند مثلا نمی داند چهارتا بوده یا پنج تا، چنانچه مقدار کمتر را بخواند کافی است و همچنین اگر شماره آنها را می دانسته و فراموش کرده، اگر کمتر را بخواند کفایت می کند. 🔹2. اگر برای عذری چند روز روزه نگیرد و بعد شک کند که چه وقت عذر او برطرف شده، می تواند مقدار کمتر را که احتمال می دهد روزه نگرفته قضا نماید، مثلا کسی که پیش از ماه رمضان مسافرت کرده و نمی داند پنجم رمضان از سفر برگشته یا ششم، می تواند پنج روز روزه بگیرد. 🔸3. اگر کسی در تعداد تسبیحات اربعه شک کند، اگر به رکوع نرفته باید بنا را بر کمتر بگذارد و آن را تکمیل کند. 🔹4. اگر در عدد رکوع های نماز آیات و یا در تکبیرها و قنوت های آن شک کند، باید بنا را بر کمتر بگذارد و اگر از محل گذشته یعنی وارد سجده شده نباید به شک خود اعتنا کند. 📚( احکام دو دقیقه ای، جلد سوم، صفحه 40)