eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2هزار ویدیو
3هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال : آیا صحبت یا شوخی با نامحرم به شکل صوتی، تصویری یا نوشتاری و نیز فالو یا لایک کردن جنس مخالف در فضای مجازی حرام است❔ ✅ج. به طور کلی ارتباط با نامحرم که مستلزم مفسده بوده و یا خوف وقوع در حرام در میان باشد، جایز نیست. سوال : ورود به دانشگاه یا دانشکده ای که باعث اختلاط با زنانی که بدون پوشش برای تحصیل در آن جا حضور دارند می شود، چه حکمی دارد❔ ✅ج. وارد شدن به مراکز آموزشی برای تعلیم و تعلّم اشکال ندارد، ولی بر زنان و دختران حفظ حجاب واجب است و بر مردان هم واجب است از نگاه حرام خودداری نموده و همچنین از اختلاط که موجب خوف فتنه و فساد است، اجتناب نمایند. سوال : نگاه های ممنوع و حرام کدام اند❔ ✅ج. ۱- نگاه به بدن زن نامحرم (به جز صورت و دست ها تا مچ ). ۲- نگاه به دست و چهره آرایش شده‌ی زن نامحرم. ۳- نگاه به زیور آلاتی که زن پوشیده بدون این که محل زیور دیده شود، بنابر احتیاط واجب. ۴- نگاه مرد نامحرم به عکس بی حجاب زن آشنایی که مُتهتّک نیست. ۵- نگاه با ریبه (ترس افتادن به حرام ). ۶- نگاه زن به بدن مرد نامحرم (به جز صورت و دست ها و پاها به مقداری که معمولاً نمی پوشانند). ۷- نگاه هوس آلود (هر چند به صورت و دست ها و یا به بدن هم جنس). سوال : هرگاه نهی از منکر باعث نگاه به زنان بی مبالات و آرایش کرده شود، آیا باز هم واجب است❔ ✅ج. نگاهِ اول اگر بدون قصد باشد، اشکال ندارد، ولی نگاه عمدی به غیر از صورت و دست ها تا مچ به شرطی که بدون آرایش باشند، جایز نیست، هر چند به قصد امر به معروف باشد.
سوال: خرید و به گردن انداختن صلیب و نماد فروهر چه حکمی دارد❔ اگر کسی با این نمادها نمازبخواند آیا نماز باطل است❔ ✅پاسخ: اگر از طلا نباشد، نماز صحیح است ولی استفاده از زیورآلاتی که استعمال آن تقلید از فرهنگ تهاجمی دشمنان اسلام و مسلمین محسوب شود، جایز نیست. 🔰اشیائی­ که به شکل بت ساخته می­شود و عنوان عبودیت و حتی بت را ندارد؛ مثل عروسکی که به شکل یکی از بت­های معروف کنونی هند، به عنوان اسباب­بازی می‌سازند یا در مناطقی که بت‌پرستی رایج نیست، مجسمه‌ای را به شکل یکی از بت­های هند -برای نصب در پارک یا سالن پذیرایی- می‌تراشند، بدون ­آنکه عنوان عبودیت یا بت داشته باشد. یا گردن‌بندی به شکل صلیب می­سازند و جوان مسلمان به تقلید از مسیحیان برای زینت، نه برای تقدیس آن، به گردن می­آویزد ، معامله در این موارد حرام نیست، مگر آنکه ترویج فرهنگ یا مذهب کفر باشد که در آن صورت جایز نیست .
✏️مسیحیان به نشانه مصلوب شدن حضرت عیسی(ع) در راه گناهان بشر نشان صلیبی به گردن می آویزند. ⚠️حضرت عیسی بارها به تأکید گفته است که پیرو واقعی او کسی است که صلیب خود را بردارد و به دنبال او برود. ✅از این سخن می توان به روشنی دریافت که سابقه آویختن نشان صلیب به دوران زندگی آن حضرت باز می گردد و نباید آن را نشانه مصلوب شدن او دانست. 📔چند نمونه از سخنان حضرت عیسی که موید مطلب ماست : ✨«و هنگامی که جمعی کثیر همراه او می رفتند روی گردانیده بدیشان گفت: اگر کسی نزد من آید و پدر و مادر و زن و اولاد و برادران و خواهران، حتی جان خود را نیز دشمن ندارد، شاگرد من نمی تواند بود و هرکه صلیب خود را برندارد و از عقب من نیاید نمی تواند شاگرد من گردد.»✨ نجیل لوقا، 14: 25-27 ✨«پس مردم را با شاگردان خود خوانده گفت: هرکه خواهد از عقب من آید، خویشتن را انکار کند و صلیب خود را برداشته مرا متابعت نماید. زیرا هرکه خواهد جان خود را نجات دهد، آن را هلاک سازد و هرکه جان خود را به جهت من و انجیل بر باد دهد، آن را برهاند.»✨ انجیل مرقس، 8: 34-35 🔰طبق آیات کریمه قرآن حضرت عیسی (علیه السلام) به صلیب کشیده نشده و فرد دیگری بجای ایشان به دار آویخته شد . این مطلب از آیه 157 و 158 سوره مبارکه نساء استفاده می شود که می فرماید: ✨وقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِيحَ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَإِنَّ الَّذِينَ اخْتَلَفُوا فِيهِ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ وَمَا قَتَلُوهُ يَقِينًا ﴿۱۵۷﴾ بَلْ رَفَعَهُ اللَّهُ إِلَيْهِ وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا ﴿۱۵۸﴾✨ و گفته ايشان كه ما مسيح عيسى بن مريم پيامبر خدا را كشتيم و حال آنكه آنان او را نكشتند و مصلوبش نكردند ليكن امر بر آنان مشتبه شد و كسانى كه در باره او اختلاف كردند قطعا در مورد آن دچار شك شده‏ اند و هيچ علمى بدان ندارند جز آنكه از گمان پيروى مى كنند و يقينا او را نكشتند (۱۵۷)بلكه خدا او را به سوى خود بالا برد و خدا توانا و حكيم است (۱۵۸)
✨اینفوگرافی✨
اعمال دحوالارض
آیت الله جوادی آملی - دحوالارض.mp3
11.3M
سخنرانی آیت الله جوادی آملی در رابطه با دحوالارض