فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از اعتراضهای من این است: چرا اسناد لانه جاسوسی را در مجموعهی مدارس و کتب درسی دبیرستان و دانشگاه قرار نمیدهید؟
پ.ن: البته خبری از این اسناد در نظام آموزشی #حوزه هم نیست.
#رهبر_معظم_انقلاب
#آموزش_طراز
#سیزدهم_آبان
#مرگ_بر_آمریکا👊✊🇺🇸
2020.mp3
46.9M
همان طور که انقلاب از قم جوشید، یک ضد انقلاب هم از قم به وجود بیاورند از قم آنتی تز انقلاب درست می کنند.
🔻بعد از فتنه ۸۸فتنه های بزرگتری درپیش است.
♨️حداقل ۷۰مجتهد در این فتنه ها نقش دارند .
جبههی دشمن برای کشور ما و انقلاب ما برنامهریزی بلندمدت دارد، پس ما هم باید برنامهریزی بلندمدت داشته باشیم
۸۹/۰۴/۰۸
#فتنه
#آنتی_تز_انقلاب
بصیرت قطب نماست
بصیرت در دو سطح تعریف می شود
یک سطح، سطح اصولی و لایهی زیرین بصیرت است. انسان در انتخاب جهانبینی و فهم اساسی مفاهیم توحیدی، با نگاه توحیدی به جهان طبیعت، یک بصیرتی پیدا میکند. فرق بین نگاه توحیدی و نگاه مادی در این است: با نگاه توحیدی، این جهان یک مجموعهی نظاممند است، یک مجموعهی قانونمدار است، طبیعت هدفدار است؛ ما هم که جزئی از این طبیعت هستیم، وجودمان، پیدایشمان و زندگیمان هدفدار است؛ بیهدفبه دنیا نیامدیم. این، لازمهی نگاه توحیدی است. معنای اعتقاد به وجود خداوند عالم و قادر این است. وقتی فهمیدیم هدفدار هستیم، آنگاه در جستجوی آن هدف برمیآئیم. خود این جستجو، یک تلاش امیدوارانه است. تلاش میکنیم آن هدف را پیدا کنیم. بعد که هدف را یافتیم، فهمیدیم هدف چیست، تلاشی شروع میشود برای رسیدن به آن هدف. در این صورت همهی زندگی میشود تلاش؛ آن هم تلاش جهتدار و هدفدار. از آن طرف این را هم میدانیم که با نگاه توحیدی، هر گونه تلاش و مجاهدتی در راه هدف، انسان را قطعاً به نتیجه میرساند. این نتائج مراتبی دارد؛ یقیناً به یک نتیجهی مطلوب میرساند. با این نگاه، در زندگی انسان دیگر یأس، ناامیدی معنی ندارد. از نظر خدای متعال که آفرینندهی هستی است، خود این تکاپو هم اجر و پاداش دارد. به هر نقطهای که رسیدید، در واقع به هدف رسیدید.
فرمود: «ما لنا الّا احدی الحسنیین»؛ یکی از دو بهترین در انتظار ماست؛ یا در این راه کشته میشویم، که این بهترین است؛ یا دشمن را از سر راه برمیداریم و به مقصود رسیدیم واین مبارزه تلاش مقدس است
این پایهی اساسی #معرفت و #بصیرت است
۸۹/۰۴/۰۸
ضیافت بلوط سبز
سيدمحمد خاتمي با ويزاي ويژه رئيسجمهور آمريکا براي 2 هفته به شرق ايالات متحده رفت و عصر دوشنبه 20 شهريور 1385 پس از ديدار با جورج سوروس از رهبران «کودتاي مخملي» و سيدحسين نصر از رهبران «سنتگرايي» راهي تپههاي معروفِ «بيکون هيل» نيويورک شد تا در واپسين نقطه توقف خود شام آخر را در منزل زني به نام دکتر الگا ديويدسن صرف کند.
پس از انتشار گزارش صفحه پاورقی روزنامه کیهان درباره 'ارتباط سید محمد خاتمی با عوامل سرویسهای جاسوسی غربی' و دیدار وی با 'ریچارد فرای' با عنوان «ضيافتِ بلوط سبز با حضور محمد خاتمی و بزرگترین جاسوس خاورمیانه و تئوریسین مکتب ایرانی»، جهان نيوز به سایت «بنیاد آیلکس» دست یافت که عکس های ضیافت شام ترتیب داده شده برای وی و همراهانش را منتشر کرده است.
#فتنه۸۸
#خاتمی
#جورج_سوروس