eitaa logo
در مسیر ظهور
126 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روحانیسم | این قسمت: ریال «ارزش پول ملی را نصف کرده‌اید و باز هم شعار می‌دهید؛ هر روز دست در جیب مردم می‌کنید و نصف پول مردم را بر می‌دارید». این جملات را یادتان هست؟
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍سخنرانی حاج آقا دانشمند 🎥موضوع: لقمه های حرام چه کرده با ما مردم؟ ‌
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اختصاصی | مردم عزیز یادتان می‌آید ؟؟؟!!! 🔸 وعده‌هایی که اتفاقاً امروز زمان به یاد آوردن آنهاست.
🏞 آخرین تدبیر | بدون شرح!
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد 📃 «همه ساکت‌اند» 🔸حداقل یک میلیون‌ جوان که بخاطر بی‌فکری مسئولین تا اخر عمر باید مجرد بمانند. 👤 استاد رائفی‌پور: به من میگن تو میای از مشکلات جوانان حرف میزنی پرروشون میکنی، پررو تویی که حرف خدا رو زمین گذاشتی.
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سخت‌تر است پ.ن: یکی از خرمشهر ها قطعاً انتخابات پرشور و انتخاب اصلح است🌺🌺🌺
✍🏼 حاج قاسم سلیمانی: وقتی خدا در ذهن کسی بزرگ شد و ماسوای آن، همه چيز حقير و كوچك بود، او در هر شرايطی پيروز است.
❇️حضور مبارک شورای نگهبان
ده‌هادلیل‌وجودداࢪد، ڪہ‌امسال‌رأےبدهیمـ ! امامهمترین‌دلیل: وصیت‌حاج‌قاسـم‌ڪہ‌گفت: جمهورےاسلامۍایࢪان‌حࢪم‌است!
قالیباف با آرای نمایندگان، رئیس مجلس ماند/مردم همچنان در انتظار تصویب طرح‌های مفید برای کشور (مانند شفافیت) در مجلس جدید 🔺 انتخابات اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه دوم در دستور کار جلسه علنی امروز قرار گرفت. 🔺 "محمدباقر قالیباف" با کسب ۲۳۰ رأی برای دومین سال مجلس یازدهم به عنوان رئیس قوه مقننه ابقا شد. 🔺 عبدالرضا مصری و علی نیکزاد که روز گذشته در انتخابات مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی از سوی اعضای این فراکسیون به عنوان نایب رئیس انتخاب شده بودند، در جلسه علنی نامزد نایب رئیسی مجلس شدند. 🔺 در صحن علنی مجلس، علی نیکزاد با ۲۰۶ رأی به عنوان نایب رئیس اول و عبدالرضا مصری با ۲۰۵ رأی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.
آیا اقامت اعضای خانواده لاریجانی در خارج موجب رد صلاحیتش شد؟ 🔹تصاویری از اعضای خانواده لاریجانی مقیم خارج از کشور در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و شنیده‌ها حاکی از این است که بخشی از دلایل رد صلاحیت لاریجانی، اقامت اعضای خانواده وی در خارج از ایران می‌باشد.
زندگی یک کار آفرین ایرانی