eitaa logo
در مسیر ظهور
126 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 همه چیز درباره تاجگردون در 60 ثانیه 🔹 از مدارک جعلی تا دستکاری در بودجه .../ آیا پیگیری اعتبار نامه تاجگردون به نتیجه خواهد رسید ؟
🔴 شواهد و قرائنی عجیب و شنیدنی با دقت بسیار و کمی حوصله ، این چند خبر را مطالعه کنید : 1⃣ سال گذشته آمریکا اعلام کرد که ابوبکر البغدادی را در عراق کشته است و یک فیلم مبهم از یک انفجار در شب را به عنوان مدرک این ادعا منتشر کرد. اما سه کشور روسیه و ترکیه و سوریه اعلام کردند : با اطلاعاتی که آمریکایی ها اعلام می کنند نمی توان صحت کشته شدن البغدادی را تایید کرد. در شرایطی که آمریکا در حال مفتضح شدن بود ، ناگهان سازمان اطلاعات عراق(وکاله الاستخبارات والتحقیقات الاتحادیه العراقیه) وارد معرکه شد و با صدور بیانیه ای ادعای آمریکا را تایید کرد! همان روز در مطلبی این حرکت اطلاعاتی های عراق را به عنوان یکی از شواهدِ نفوذ آمریکایی ها در استخبارات عراق عنوان کردیم. نکته جالب اینجاست که رئیس سازمان اطلاعات وقت عراق ، مصطفی الکاظمی بود! 2⃣ پس از ترور ناجوانمردانه حاج قاسم و ابومهدی ، "شیخ قیس الخزعلی" دبیرکل جنبش "عصائب اهل الحق" اعلام کرد که حاج قاسم در یکی از آخرین دیدارهایش اسناد جاسوسی یکی از سران قوا و رئیس یکی از نهادهای اطلاعاتی عراق را به او نشان داده است!!! 3⃣ دوماه پس از حذف حاج قاسم (که نماینده تام الاختیار نظام جمهوری اسلامی در عراق بود) ، شمخانی به عنوان اولین مقام ایرانی به عراق سفر کرد و در خلال دیدارهای مختلف در اقدامی تامل برانگیز ملاقاتی هم با مصطفی الکاظمی(رئیس وقت استخبارات عراق) داشت . پس از این دیدار بود که نامزدی الکاظمی برای نخست وزیری بسیار جدی تر مطرح گردید. 4⃣ زمانی که نام مصطفی الکاظمی برای پست نخست وزیری مطرح شد ، مسئول واحد اطلاعات کتائب حزب الله(یکی از اصلی ترین گروه های حشد الشعبی) با صراحت هرچه تمام تر اعلام کرد که الکاظمی جاسوس و عامل آمریکایی هاست و با همکاری یکی از سران قوای عراق در ترور حاج قاسم و ابومهدی با آمریکایی ها همکاری داشته است!!! 5⃣ حالا دیگر مصطفی الکاظمی به طور رسمی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق شده است!!! چند روز پیش نفیسه کوهنورد خبرنگار فعلی بی بی سی فارسی در عراق (خبرنگار اصلاح طلب سابق در ایران) در اظهاراتی جنجالی گفت : مصطفی الکاظمی گزینه مورد علاقه رئیس جمهور ایران حسن روحانی بوده است. حسن روحانی و مصطفی الکاظمی از دوران ریاست روحانی بر شورای عالی امنیت ملی یکدیگر را می‌شناختند و با هم ارتباط نزدیکی داشتند!!! 🔺حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ... ✍"قاسم اکبری"
📢 قاضی غلامرضا منصوری، متهم ردیف نهم پرونده اکبر طبری و بازپرس سابق دادسرای کارکنان دولت و فرهنگ و رسانه، از کشور متواری شده و به دریافت رشوه بالغ بر ۵۰۰ هزار یورو متهم است. منصوری پرونده بسیاری از فعالان رسانه‌ای و عدالتخواه را بازپرسی کرد و به دادگاه ارجاع داد.
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خاطره شنیدنی مرد شماره یک اطلاعات ایران در دهه ۶۰: من شهادت می‌دهم که آیت‌الله خامنه‌ای آرزوی شهادت داشت، ولی آرزوی قدرت نداشت.
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زمان بازنشستگی حیاتی مشخص شد 🔸ماجرای جنجال محمدرضا حیاتی گوینده خبر از تمجید اِبی تا رسیدن به خط پایان
❤️✨ ڪاش میشــد عــمر خــود را هدیــه مـیکردم بـہ او 😘 زندگے را دوســتـ دارمـ رهبـرمـ را بیـشـتر♥️
🔺ایران با ۳۴ زیردریایی در جایگاه پنجم بیشترین زیردریایی های جهان قرار دارد.
‏در پرونده طبری ۶۱متهم وجود داره. طبری مقام قضایی نبوده. واسطه اخذ رشوه و اعمال نفوذ در پرونده‌ها بوده. برای همین ۲۵۰ پرونده دیگر هم بررسی شده. در واقع ۱۴میلیارد، ۸میلیارد، ۴۲میلیارد، ده‌ها آپارتمان و غیره اعداد رشوه‌ان. رقم پرونده‌هایی که برا حلش اینقدر رشوه دادن چقدر بوده؟
📸مقارنه ماه و سایه دماوند 🔸عکاس این تصویر «مجید قهرودی» ۴ سال برای ثبت این لحظه به دماوند صعود کرده است
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این کلیپ نشان می‌دهد چقدر خانواده‌ی رفسنجانی عادی زندگی کردند😔 بعد از مراسم حرم امام با هلیکوپتر رفتند سد لتیان مشغول قایق سواری وجت‌اسکی! مثل همه‌ی خانواده‌های عادی...
🔸همه اسامی مطرح شده در دادگاه طبری 🔹نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری صبح امروز در حالی آغاز شد که این دادگاه ۲ متهم سرشناس دیگر هم داشت.