eitaa logo
در مسیر ظهور
126 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
26.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا اولین فرمانده ارتش توسط فرزندان مهندس بازرگان ترور شد؟ ⚠️ سخنان تکان‌دهنده‌ی قهرمانی که ایران را از تجزیه نجات داد، و با وجود مخالفت امام، توسط بازرگان برکنار و سپس توسط فرزندان عزیز او ترور شد...
⚠️ دربارۀ برخی اتهامات اخیر «خبررسان‌های طرفدار دولت» 🔴 علیرضا پناهیان: آمادۀ هزینه‌هایی بیش از این مقدار بودم و هستم/ رهبری فرمودند تحول هزینه دارد 🔸در شب هشتم سلسله جلسات هیئت هنر، علیرضا پناهیان به برخی از اتهامات رسانه‌های طرفدار دولت پاسخ داد. 👈🏼 فهرست: 🔻مهم‌ترین عامل غربت علی(ع) در مدینه، «رودربایستیِ» افراد در دفاع از حق بود 🔻برخی فکر می‌کنند بنده هزینۀ حرف‌هایی که زده‌ام را نمی‌دانم! 🔻رهبر انقلاب: شرط مهم ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمنی‌هاست 🔻 ۱۵سال در اطلاعیه‌های هیئت‌مان اسم سخنران را نمی‌نوشتیم 🔻دربارۀ برخی تخریب‌ها و تهمت‌ها ... 🔻یک‌زمانی دولت اصلاحات و مدعی آزادی، بنده را ممنوع‌المنبر کرده بود 🔻یکی از دروغ‌هایی که دربارۀ خانۀ بنده گفتند 🔻دروغ‌پردازی‌ خبررسانی‌های طرفدار دولت و ماجرای خانۀ سی‌میلیاردی! 🔻اگر هوس انتخابات دارید، الهی در انتخابات بعدی هم شما ببرید تا دیگر سطل آشغال‌ها را آتش نزنید! 🔻ترفند تکراری بی‌بی‌سی‌چی‌های خبیث برای خراب کردن افراد 🔻از جریان لیبرال انتظارِ تخریب بیشتر هم داریم، اما از نیروهای انقلابی انتظار داریم بیشتر دقت کنند! 🔻اگر کسی «راه‌حل» رسیدن به «عدالت» را روی دست گرفت، آیا دوگانه‌سازی کرده؟!
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 پاسخ حجت‌الاسلام به اتهامات مالی 💬 بعضیا فکر میکنن هر چی جنجالی بشه حتما درسته!! حتی به خودشون زحمت تحقیق هم نمیدن!
⭕️رهبر انقلاب در پیامی در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم 🔰 سخن‌نگاشت | محکوم نکردن این جرم بزرگ به بهانه آزادی بیان، عوام فریبی است 🔻رهبر انقلاب: گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّه‌ی فرانسوی در اهانت به چهر‌ه‌ی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینه‌ی شرارت‌بار دستگاه‌های سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه‌ی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانه‌ی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوام‌فریبانه است. ۹۹/۶/۱۷
⭕️ورود زائران خارجی اربعین به عراق تا این لحظه ممنوع است. 🔹سخنگوی وزارت بهداشت عراق: ورود زائران خارجی اربعین به عراق ممنوع است و هیچ تصمیم جدیدی درباره گشودن مرزها در ایام اربعین به روی زائران دیگر کشورها گرفته نشده است 🔹تنها با مبادله های تجاری محدود در گذرگاه‌های مرزی موافقت کرد.
✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: 🔹 خدا نکند حرام در نزد انسان زینت داده شود. این یک بیماری قلبی است که انسان بدان مبتلا می‌شود، و با وجود راه‌های حلال که نیازش را برآورده می‌کند، خود را به حرام گرفتار می‌نماید! انسان می‌تواند به اختیار خویش هم‌نشین سلمان، و یا ابوجهل گردد. 📚 در محضر بهجت، ج١، ص٢٩٨
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مذاکره‌ای به سبک سردار 🔸وقتی شهید حاج قاسم سلیمانی معادلات قلدرانه نظام دوقطبی را به هم زد، دستوری که باعث شد روسیه بداند ایران شریک اوست نه تابع او
3.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 🎙 🏴 موضوع:شعری که امام حسین علیه السلام در شب عاشورا خواندند 🔍 🔍
2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️باید محاسبه به نفس کرد همراه سوء ظن به نفس! صحبت‌های "حجت الاسلام استاد پناهیان" را از دست ندهید
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش: 🔺منطقه رزمایش از شرق جزیره لارک تا شمال اقیانوس هند به مساحت ۲میلیون کیلومتر خواهد بود 🔺دشمن بداند اگر قصد تعرض به منافع ما را داشته باشه قطعا پشیمان خواهد شد.
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨عملیات بیچینگ و تخلیه نفربرهای BMP از ناو نیروبر لاوان در رزمایش ذوالفقار ارتش 🔺عملیاتی که پس از سالها، در رزمایش ارتش انجام شده است.