eitaa logo
در مسیر ظهور
126 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همبرگر ویژه!/ پلمپ یک مرکز تولید همبرگر در نزدیکی شهریار 🔺این همبرگر که با عنوان "همبرگر ویژه" به بازار عرضه می‌شد، با استفاده از اسکلت مرغ و چربی و به شکل غیربهداشتی تولید می‌شد. 🔸همبرگری که در غیربهداشتی بودن و بی‌کیفیتی به درستی همبرگر ویژه بود.
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۷۰۰ هزار میلیارد تومان پول مردم که به‌خاطر یک تصمیم به هدر رفت! 👤 "شمس‌الدین حسینی" رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس: 🔺از سال ۱۳۹۷ تاکنون به‌خاطر ارز ۴۲۰۰ تومانی فقط از پول نفت حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان از دست داده‌ایم.
4.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده فیلم خبرساز دستگیری یک دختر توسط نیروی انتظامی 👈 جرم واقعی دختری که پلیس دستگیرش کرده چه بود؟
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد 🔖 «جبهه رسانه‌ای غرب برای تحریف منجی»
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ سیاسی محمود احمدی نژاد از رد صلاحیت تا دیپورت پس از خودشیرینی برای صهیونیست ها 🔹محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسبق کشورمان در حین سفر چند روزه به امارات دیپورت شد. 🔸احمدی نژاد که از سفر به نمایشگاه اکسپو امارات قصد تبلیغاتی داشت و قرار بود چندین مصاحبه و همچنین کنفرانس خبری را برگزار کند تا بعد از چندین ماه سکوت، دوباره به صدر رسانه‌ها بازگردد، با نیمه‌کاره ماندن سفر خود به تهران بازگشت. 🔹پلیس امارات با تذکر جدی به احمدی نژاد به او گفته که اهل شلوغ‌کاری است و نمی‌تواند امنیت او را در این کشور تامین کند. 🔸پلیس امارات همچنین به تیم همراه احمدی نژاد گفته که نمایشگاه اکسپو جای کار سیاسی نیست و امارات تنها از برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دنبال منافع مالی، توریستی و فنی آن بوده و دستور دیپورت احمدی نژاد را داده است‌. 🔹این دیپورت پس از خود شیرینی احمدی نژاد برای صهیونیست ها در حالیست که بخشی از تحلیلگران سیاسی معتقدند این اتفاق پسا رد صلاحیت ایشان برای ریاست جمهوری ایران را مرگ سیاسی وی و گفتمان بهاری‌اش میدانند
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس جمهوری که هسته خرما از روی زمین برمیداشت!!! 👈 صدهزار درخت خرما را وقف نیازمندان کرد
2.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی: نماز جمعه یک عبادت سرتاپا سیاسی است آیت الله طالقانی: در برابر فتنه ها تحریک ها نباید ساکت بنشینیم رهبر معظم انقلاب: در نماز جمعه آنچه مهم است توصیه به تقواست
نگاهی به مخالفت برخی سران قوه قضاییه با مصوبه اخیر مجلس چرا شورای نگهبان باید در مقابل فشارها ایستادگی کند؟
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شریعتی: برای ما زشت است که با توجه به منابع انرژی غنی در کشور، در تابستان و زمستان سوخت کم بیاوریم. کم آفتاب ترین نقاط کشور ما از پر آفتاب ترین نقاط اروپا بهتر است.
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستکاری انتخابات عراق با هدف ضربه زدن به مقاومت 👤خالد السرای عضو ائتلاف دولت قانون در گفتگو با وبگاه "المعلومه" در رابطه با آخرین انتخابات عراق و مسئله دست‌بردن در آرا اعلام کرد: پروژه تقلب در انتخابات تهدیدی برای "الحشد الشعبی" و مقاومت بوده و ما اجازه این کار را نخواهیم داد. 🔹السرای افزود: کمیساریای عالی انتخابات بایستی از درخواست تظاهر کنندگان که شمارش دستی آرا بوده پیروی کند. تقلب در انتخابات به وسیله برخی احزاب سیاسی در داخل و به‌منظور ضربه زدن به مقاومت اتفاق افتاده است. 🔸عضو ائتلاف دولت القانون ادامه داد: هدف نیروهای مقاومت و نیروهای نظامی ایجاد دولتی برای قطع دست بیگانگان از خاک عراق است. 🔹شمار زیادی از عراقی‌ها در یکی از دروازه‌های منطقه سبز بغداد دست به اعتصاب زدند و اعلام کردند تا روشن شدن مسئله شمارش مجدد آرا به صورت دستی اعتصاب را رها نخواهند کرد. 🎥 بخشی از اعتصاب عراقی‌ها در مقابل دروازه منطقه سبز بغداد.