eitaa logo
در مسیر ظهور
123 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
بلاتکلیفی ۱۰۰ هزار تن کالا در بندر شهید رجایی 🔹معاون اقتصادی رئیس‎جمهور در بازدید از بندر شهید رجایی: چیزی حدود ۹ هزار کانتینر با حجم ۱۰۰ هزار تن کالا در این بندر بلاتکلیف است؛ یعنی به ازای هر خانوار ایرانی ۵ کیلو کالا. 🔸چرخه معیوب نظام اداری سبب شده که کالایی که می‌آید بجای حمل یکسره و رسیدن به دست مردم، ماه‎ها اینجا بماند. زنجیره معیشت مردم بیش از تحریم خارجی، تحت تحریم داخلی است.
📔 | 📚 عنوان کتاب: دلیل 🔻روایتی از حماسه نابغه اطلاعات عملیات سردار شهید علی چیت سازیان ✍🏼نویسنده:حمید حسام
💌 ناامیدی بعد از گناه
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | 🌟 عبور کن... 🔻 تنها راه عملیات در دل همین است "تنها کسی می تواند از سیم خاردار دشمن عبور کند که در سیم خاردار نفس خویش گیر نکرده باشد"
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 | 🔻رهبر معظم انقلاب: همسر او [علی چیت‌سازیان] می‌گوید در آخرین باری که آمد منزل و بعد [از آن] رفت و شهید شد و دیگر ندیدیمش؛ نیمه‌شب همین‌طور نشسته بود و اشک می‌ریخت و گریه می‌کرد. با اینکه مرد باصلابت و قدرتمند و فرمانده کاملاً باصلابتی بود و اصلاً اهل گریه و این چیزها نبود؛ اما اشک می‌ریخت. گفتم چرا این‌قدر گریه می‌کنی؟ گفت: فلانی را خواب دیدم. رفیق همراهش را، معاونش را. معاونش را خواب دیده بود که قبل از او شهید شده بود. می‌گوید دستش را محکم گرفتم و گفتم باید به من بگویی. ما این‌همه با همدیگر رفتیم راهکار پیدا کردیم. اینها نیروهای اطلاعات عملیات بودند که بلدچی یگان‌ها می‌شدند. قبلاً می‌رفتند راه‌ها را پیدا می‌کردند، باز می‌کردند تا یگان‌ها بتوانند حرکت کنند بروند جلو. ما این‌همه رفتیم با همدیگر راه باز کردیم، راهکار پیدا کردیم. راهکار این قضیه چیست؟ این قضیه‌ی شهادت؟ این را به من بگو، چرا من شهید نمیشوم؟ می‌گوید یک نگاهی به من کرد و گفت: 📌راهکارش اشک است، اشک.» ۹۵/۱۲/۴
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | 🔻شهید علی چیت سازیان:همین شهدایی که جلوی ما هستندمی بینیم که بارها مجروح شدند... و دو مرتبه برگشتند به خط مقدم.
🎥 سوءاستفاده عده‌ای از مطالبه کشاورزان اصفهانی/آتش زدن موتور پلیس و تخریب آمبولانس 🔺از صبح امروز با اتمام تجمع ۱۶ روزه کشاورزان در زاینده‌رود، عده‌ای دیگر که به گفته خود کشاورزان از آنها نبودند، وارد صحنه اعتراضات شدند. 🔸نوع اعتراضات، متفاوت از تجمع آرام روزهای گذشته بود. روشن کردن آتش در معابر اطراف، سنگ‌پرانی به پلیس و آتش‌ زدن اموال عمومی نمونه‌ای از کارهای این عده بود. 🔸نیروی انتظامی در مواجهه با این افراد تلاش می‌کند مانع از بی‌نظمی و ناامنی شود. 🔸خبرها حاکیست در میدان بزرگمهر، خواجو و خیابان‌های اطراف برخی افراد به سمت نیروی نظامی سنگ زدند. 🔸عده‌ای با حمله به یک آمبولانس، شیشه‌های آن را شکستند. یک موتور پلیس را به آتش کشیدند و با آتش زدن درختان در اطراف پل فردوسی و سی‌وسه پل فضای رعب و‌ وحشت برای عابرین ایجاد کردند. 🔸این افراد در دسته‌های ۴۰ و ۵۰ نفره در خیابان‌های اطراف پل خواجو حضور داشتند.
🎥 لزوم ورود جدی مسئولین برای حل و فصل معضل آب استان‌ها/جریان آب انتقالی به یزد قطع شد 👤 "جوادیان‌زاده" مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد: 🔸خط انتقال آب به یزد با لودر مورد تعرض قرار گرفت و جریان آب انتقالی دوباره قطع شد. 🔸حوضچه‌های ۳۲۷ و ۳۳۰ با لودر تخریب شده و خسارات زیادی را به‌وجود آورده است و آب انتقالی بر اثر این اتفاق در حال حاضر قطع است. 🔸هم‌اکنون اکیپ‌های امدادی در حال اصلاح حوضچه‌ها هستند.