9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 از کنار رنجهای رسول خدا ساده نگذریم!
◾️چطور مظلومیتهای امام حسین(ع) باید ذکر شود، اما مظلومیتهای پیامبر(ص) نباید ذکر بشود؟!
چہخبرهاسٺدراینڪوےحسینےمذهب
ڪاشیڪچندنفرےپیشِحسنمےرفتند😔
یا ڪه هر زائر #بین_الحرمین با پر دل
تا بقیع هم گُذرے پیشِ حسن مےرفتند🥀
#غریبمدینه💔
🏴 #امام_حسن مجتبی (ع):
◾️قالَ الْحَسَن(ع) لِبَعْضِ وُلْدِهِ: یا بُنَی لا تُواخِ أَحَدًا حَتّی تَعْرِفَ مَوارِدَهُ وَ مَصادِرَهُ فَإِذَا اسْتَنْبطْتَ الْخُبْرَةَ وَ رَضیتَ الْعِشْرَةَ فَآخِهِ عَلی إِقالَةِ الْعَثْرَةِ وَ الْمُواساةِ فِی الْعُسْرَةِ.
◾️امام به یکی از فرزندانش فرمود: ای پسرم! با احدی برادری مکن تا بدانی کجاها می رود و کجاها می آید، و چون از حالش خوب آگاه شدی و معاشرتش را پسندیدی با او برادری کن به شرط این که معاشرت، بر اساس چشم پوشی از لغزش و همراهی در سختی باشد.
📚تحف العقول ، ص۲۳۳
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 داستان زیبای پیامبر(ص) و جوان خمره به دوش
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Marzieh sadat:
🔴 فوری / اغتشاشگران در کربلا، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران را محاصرە کردەاند
کارکنان ارشد کنسولگری نظام در کربلا بە دفتر حشدالشعبی پناه بردەاند.
✒لاعشق الاحسین (ع) ✒:
🔴پشت پرده فتنه در عراق
آنچیزی که در حال حاضر شاهد آن هستیم فتنه ای بزرگ که منجر به تنش و درگیری بین شیعیان شده است . بزرگترین مشکل این مدل تظاهرات نبود رهبر و ساختار است که باعث می شود کسی هیچ گونه مسئولیتی را برعهده نگیرد . شبکه های اجتماعی و موسسات غیر دولتی همچنان مردم را به خروج و تحصن در خیابان ها دعوت می کنند . سلبریتی های مانند احمد البشیر در اردن نیز مردم را به خروج دعوت می کند اما خود که از اهل سنت است هیچ گاه از جوانان استان های خود نخواست تا به میدان بیایند . تقریبا از اوایل ماه اکتبر تاکنون 180 نفر در استان های شیعه کشته شدند .