🇮🇷 #روایت_فتح
🌿 #آیه_نوشت
🔺یادتون هست آن روزهایی که قدرت نداشتید و ضعیف بودید و میترسیدید که دشمنان شما را نابود کنند من به شما کمک کردم؟ امروز هم کمکتان میکنم!
💎 «وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَليلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِيالْأَرْضِ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَ رَزَقَكُمْ مِنَالطَّيِّباتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ» (انفال،۲۶)
🆔️ @oboudatian
🔘 ناهد حجاج خبرنگار-عکاس در غزه:
🔘 تعجب نکنید اگر ما، روزنامهنگاران، دیگر خبرها را پوشش ندهیم.
به خدا قسم، امروز از شدت گرسنگی نتوانستم از جا بلند شوم. هیچ غذایی وجود ندارد. حتی اگر کسی پول داشته باشد، باز هم چیزی در بازار نیست که بشود خرید. ما همه در حال گرسنگیکشیدن هستیم. ما همه در حال مردن هستیم.
🆔️ @oboudatian
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 #روایت_فتح
🌿 مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران به روایت سرلشکر شهید حاجیزاده.
🆔️ @oboudatian
🇮🇷 #روایت_فتح
◾️ #فتح_خون
🔻 آرمیتا رضایینژاد در اختتامیه جشنواره صبح گفت: «به اشتباه این جنگ رو جنگ دوازده روزه صدا میزنن در حالی که من پدرم رو پنج هزار و هفتاد و چهار روز قبلش از دست دادم!»
🆔️ @oboudatian
🌿 طرح جدید دیوارنگاره میدانانقلاب با تصویر ۲۸ خردسال و کودک شهید!
🆔️ @oboudatian
🗂مجموعه تولیدات راهبردی و حکمرانی
♨️در عرصه نبرد با اسرائیل
📋نقشه ها
نقشه ی | نظام مسائل جنگ
نقشه ی | نبرد روایت ها با اسرائیل
نقشه ی | نظم نوین جهانی ازمنظررهبری
نقشه ی | پیش بینی های مقام معظم رهبری
📖ویژه نامه ها
شماره | یک
شماره | دو
شماره | سه
🔭رصدها
رصد | اندیشکده ها
رصد | خطوط روزانه رسانه
رصد | روایت و تحلیل ناب
رصد | ایده های کنشگری میدان
🗂اطلس ها
اطلس | ایده های کنشگری میدان
اطلس | کنشگری وعده صادق سه
‼️آرشیو بروزرسانیِ تولیدات، در این فرسته اعلام می شود.
╰┈➤ ❝ [@cultural_governance]❞
🇮🇷 #روایت_فتح
◾️ #فتح_خون
🔴 یادداشت زیاد نخاله رهبر جهاداسلامی برای حاج رمضان «شهید سرلشکر ایزدی»
🔸 تمام کسانی که دوستشان داریم بدون خداحافظی میروند. در را پشت سرشان میبندند و به پشت سرشان نگاه نمیکنند... حاج رمضان یکی از کسانی است که ما را ترک کرد...
🔸 من او را در اواخر دهه ۱۹۸۰ ملاقات کردم و او شیفته فلسطین، قدس و مقاومت بود. این مرد را وقتی از دور با چنین روحیه مقاومی با لهجهای شبیه عربی میشنوی که میگفت «ما اینجا هستیم تا برای قدس بجنگیم» تعجب میکردی!
🔸 از آن زمان، احساس میکنم اولین کلمات حاج رمضان، که برای خوشآمدگویی به ما، فلسطینیهایی که به دلیل اخراج ما از فلسطین توسط اشغالگران به لبنان آمده بودیم، به کار برد، هرگز از خاطرش پاک نشده است.
🔸 او ما را در حالی ترک کرد که به زبان عربی کلاسیک تکرار میکرد: «ما مقاومت خواهیم کرد و برای فلسطین خواهیم جنگید.»
🔸 این حاج رمضان است که هرگز استراحت نکرد و به کار خستگیناپذیر خود در خدمت به مقاومت و مقاومت ادامه داد. او عصبانی و آرام، خوشحال و غمگین میشد، (اما) فلسطین همیشه قطبنمای او بود و هرگز از دید و قلبش دور نمیشد. او ما را خسته کرد و ما او را خسته کردیم. او ما را دوست داشت و ما او را دوست داشتیم. ما با او مخالفت میکردیم و او با ما مخالفت میکرد.
🔸 همه این کارها برای این انجام میشد که مقاومت قویتر و بهتر شود.
🔸 حاج رمضان یکی از ما، مردم فلسطین بود و من این را به تقلید از فرموده پیامبر اکرم (ص) میگویم: «سلمان از ما خاندان پیامبر است.»
🔸 او مسئول پرونده فلسطین در سپاه قدس بود و بهترین نماینده موضع جمهوری اسلامی ایران در مورد فلسطین بود... او با همه (همه سازمانهای فلسطینی) ارتباط برقرار میکرد، با مقامات ایرانی خستگیناپذیر مجاهده و همکاری میکرد تا بهترین پشتیبانی را از مقاومت در فلسطین ارائه دهد، نیازها و نگرانیها را پیگیری و جویا میشد و همیشه در کمک و تأمین آنچه لازم بود برای مقاومت موفق بود.
🔸 او خستگیناپذیر بود. وقتی از او در مورد چیزی میپرسیدید یا در مورد هر مشکلی کمک میخواستید، جمله معروف خود را میگفت: «مشکلی نیست». حاج رمضان داستان ایران در فلسطین و داستان فلسطین در ایران است.
🔸 خداحافظ حاج رمضان، شهید راه قدس، تا دیدار دوباره.
🆔️ @oboudatian
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به نام پدر
🌷 به مناسبت سالگرد شهادت دانشمند جوان هستهای شهید داریوش رضایینژاد
☝ گوشههایی از حضور ۱۴ سال قبل رهبر انقلاب در منزل شهید رضایینژاد و دیدار دو سال قبل آرمیتا دختر این شهید با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir