نکته بیستم
بر اساس تسلط شما در حوزه تخصصی، نوآوری و دیدگاهی که نسبت به حوزه رشته خودتان دارید، توانایی که در پاسخ به سؤالات داشتید، تعهدتان برای حضور تمام وقت در پژوهشها، شخصیتی که از خودتان نشان دادید و نحوه تعاملی که داشتید، نگرش و اطلاعات گستردهای که دارید بر اساس نظر ارزیابان 30 امتیاز مصاحبه به شما داده می شود؛ یعنی شما می توانید سی امتیاز اینجا را بگیرید که بسیار حیاتی است. بخش عمده ای از رتبههای نهایی با این سی امتیاز مشخص می شود.
نکته بیست و یکم
آمادگی این را داشته باشید که با یک مصاحبه وقت گیر رو به رو بشوید. امکان دارد شما 8 صبح به دانشگاه مراجعه کنید و نوبت مصاحبه شما 4 عصر باشد. این یک امر طبیعی است چرا که دانشگاهها در برنامه ریزی شان برای جلسه مصاحبه تمام داوطلبان در یک یا چند رشته را دعوت می کنند و به ترتیب ثبت نامی که ابتدای روز مصاحبه انجام شده افراد را دعوت می کنند. پس آمادگی این را داشته باشید که زمان مصاحبه ممکن است طول بکشد. وارد جلسه مصاحبه که شدید به هیچ وجه خستگی خودتان را نشان ندهید، به ساعت نگاه نکنید و سعی کنید مصاحبه را تا آخرین لحظه ادامه دهید.
نکته بیست و چهارم
اینکه آمادگی سؤالات عجیب وغریب را داشته باشید! اگر سؤال عجیبی پرسیدند نگران نشوید؛ ممکن است یکی از استادان از شما بپرسد که اصلاً چرا آمدید این رشته، برو دانشگاهی که کارشناسی ارشد خواندید. ممکن است با لحن خیلی قاطع هم این را به شما بگوید. یا مثلاً به شما بگوید به نظرت سنت خیلی کم نیست برای دکترا (یا برعکس ممکن است بپرسند که سن و سالت برای دکتری خیلی زیاد نیست؟). در این مواقع آرامشتان را حفظ کنید؛ چرا که بسیاری از این سؤالات، تکنیک هایی برای سنجش روحیه و توان شما در موقعیتهای فشار روانی هستند. در چنین شرایطی شما باید با متانت و حفظ آرامش متناسب با سؤالی که استاد می پرسد جواب بدهید
May 11
چطور رزومه بنویسیم؟
این سوالی است که مطمئنا همه ما حداقل یک بار آنرا از ذهن گذرانده ایم . اگر می خواهید پاسخ این سوال مهم را بدانید پیشنهاد میکنیم مطالب کاربردی زیر را تا انتها مطالعه نمایید.
کمتر کسی است که نداند یک رزومه خوب تا چه اندازه برای موفقیت مهم است. اینکه بدانید که چگونه می باید خودتان را معرفی کنید. سوابق خود را چطور قید کنید و از تجربیات تان بگویید می تواند آینده شما را به طور کامل تغییر دهد. نوشتن یک رزومه کاری استاندارد و خوب شاید 70 درصد مسیر موفقیت شما را تعیین کند.
چگونه رزومه بنویسیم ؟
برای نوشتن رزومه شما 2 روش کلی پیش رو دارید. اینکه کدام روش را انتخاب می کنید کاملا به خودتان بستگی دارد و در نتیجه کار شاید آنقدرها تفاوت ایجاد نمی کند اما هر کدام از این دو روش تفاوت هایی دارند که در ادامه به آنها می پردازیم.
روش اول استفاده از نرم افزار ورد و نوشتن رزومه در ورد است.
روش دوم استفاده از رزومه ساز برای ساخت رزومه به صورت آنلاین است.
اطلاعات تماس:
🥏منظور از اطلاعات تماس، نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل و شماره تماس می باشد که باید در رزومه کاری خود بیان نمایید. پیشنهاد می شود اطلاعات تماس خود را در بخش پایین رزومه قرار دهید. در نوشتن اطلاعات تماس می بایست دقت کنید تا به طور دقیق از یک ایمیل استاندارد و یک شماره تماس که در دسترس است استفاده نمائید. استفاده از ایمیل هایی که آدرس های طولانی و عجیب و غریب دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود.