7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ| هر کاری توانستند کردند
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: «سؤال من از آمریکاییها این است که شما در این چهار دههای که از انقلاب گذشته، چه کار میتوانستید علیه ملّت ایران بکنید که نکردید؟ هر کاری نکردهاند، چون نمیتوانستند، چون برایشان صرفه نداشته؛ اگر میتوانستند، میکردند.» ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
🔰حجت الاسلام و المسلمین حسن معلمی
🔻نگاه نقادانه را تقویت کنید؛ البته نقادی بعد از فهم
▫️ روحیه آزاد اندیشی داشته باشید ؛ در عین حال که به افراد ارادت دارید و محبت دارید ، اسیر فکری شان نشوید. این مطالب را رعایت کنید وقتی اینطور باشید نگاه نقادانه تان تقویت می شود منتهی نقادی بعد از فهم است. لذا اگر می خواهیم نقد کنیم نقادی واجب و لازم است ولی به شرطی که اول حرف طرف را درست فهمیده باشیم. (مدرسه شبهه پژوهی تفکر صحیح/آبان 1401)
◄ مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 دوستان اهلبیت (ع) این ویژگیها را دارند
🔻مرحوم آیت الله مصباح یزدی
🔹یکی از گرایشهای فطری انسان، بلکه بالاترین و عمیق ترین گرایش فطری او، رسیدن به کمالات معنوی و اوج گرفتن روحش در فضای ملکوت است. این گرایش عرفانی در عمق فطرت همه انسانها وجود دارد، اما بالاترین مرتبه آن نزد انبیا و اولیای خد(علیهم السلام) ، به خصوص وجود مقدّس پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و پس از ایشان، ائمه اطهار(علیهم السلام) است. هرکس از آنها بهتر پیروی نماید و به دستوراتشان بیش تر عمل کند، در یافتن این گمشده موفق تر است. اما راهها و مسلکهای دیگر، هر کدام کمابیش انحرافات و اشتباهاتی دارند که گاهی به خطرهای بزرگی هم منجر میشود.
🔗 شرح مطلب
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 همراهی طلاب با مردم در مشکلات افتخار روحانیت است
🔻 حجت الاسلام و المسلمین حمید ملکی در دیدار با اساتید، مدیران حوزه علمیه استان البرز
🔹امروز طلاب در عرصه های اجتماعی نقش مهمی ایفا می کنند و در مشکلات همراه مردم هستند. از طرفی همراهی طلاب با مردم در حل آسیب های اجتماعی افتخار روحانیت است و طلاب بدانند که اگر یک نفر از جامعه را احیا کنند انگار همه انسان ها را احیا کرده اند.
🔹دشمن با تمام توان به میدان آمده و برای سست کردن ایمان جوانان ما برنامه ریزی کرده است، اگر ما نتوانیم همانند علامه امینی ها شب و روز سخن گفته، تولید محتوا کنیم و از مکتب اهل بیت(ع) دفاع کنیم، در این جنگ شکست می خوریم. این امر نیاز به تلاش های مجدانه و مجاهدانه حوزویان دارد.
🔹ما باید خود را دنباله رو اساتید بزرگ تاریخ تشیع بدانیم؛ افرادی همچون شهید اول و شهید ثانی در اوج سختیها به سر بردند و علیرغم دشواریها به تولید علم پرداختهاند.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
📜 پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی به همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی
🔻متن پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی به همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی، که امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در محل سالن اجلاس سران برگزار شد به این شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله رب العالمین و الصلاة علی سیدنا محمد و آلهالطاهرین
در آغاز سخن از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در همایش «مسئولیت اجرای قانون اساسی» تشکر مینمایم و امیدوارم إنشاءالله این همایش به اهداف مورد نظر دست یافته و گامهایی سودمند در راستای اجرای هر چه بهتر قانون اساسی در جامعه اسلامی و پیشرفت کشور بردارد.
بیتردید تجربه تدوین قانون اساسی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تجربهای ارزشمند بود. قانونی که بنیان آن شریعت نورانی اسلام و برخوردار از حمایت مردم از همه اقوام، مذاهب و سلائق بود و با توجه به جوانب مختلف و در راستای تبیین و تقنین وظایف و حقوق حکومت و مردم تدوین گردید.
مشارکت نخبگان در تدوین، دقت و تعمق در مواد قانونی، رعایت دو اصل مهم جمهوریت و اسلامیت و ... همگی از ویژگیهای قانون اساسی جمهوری اسلامی بوده که آن را ماندگار و پابرجا کرده است.
بدیهی است که تدوین قانون، بخشی از راهی است که باید پیموده میشد اما مهمتر از آن التزام به قانون و تعهد به رعایت آن و پرهیز از قانون گریزی و قانون شکنی است. زیرا هر قدر قانون مترقی بوده اما التزامی به اجرای آن نباشد، منشا اصلاح مشکلات و کاستی های یک جامعه نخواهد بود.
به نظر می رسد در این باره توجه به چند نکته شایسته است:
۱. دستگاه قانون گذاری کشور تجربیات آن ایام را مورد توجه قرار داده و در تصویب قوانین نهایت دقت و موشکافی را به کار بندد و با شناخت کامل از جوانب یک موضوع درباره آن قانونی تصویب نماید. تحلیل درست، سودمندی قوانین در زندگی مردم و تسهیل امور می باید همواره در انشاء و تصویب قوانین مورد توجه باشد.
۲. وظیفه اصلی قانون ایجاد نظم و هماهنگی در جامعه و پرهیز از تشتت و سلیقه گرایی است. قانونی که واقعگرا نباشد زمینهساز تخلف و سرپیچی را فراهم میسازد. آشنایی با مشکلات مردم، شناخت کاستیهای قوانین در حال اجرا و موانع موجود در اجرای قانون و مانند آن، عوامل موثر در تدوین قوانین سودمند است.
۳. قوانین جامع و صریح راه را بر تخلفات شِبه قانونی می بندد و اجازه دورزدن قانون با استفاده از خلأهای قانونی را، سلب می کند که این با همفکری مجریان و قانونگزاران ممکن است.
۴. مجریان قانون أولا بر اجرای آن مصمم باشند حتی اگر آن را ناقص می دانند چراکه آسیبها و خطرات بی قانونی بسیار بیشتر از قانون ناقص است و ثانیاً همه مواد قانون را اجرا کنند. توجه به بخشی از قانون و غفلت یا تغافل از بخشی دیگر، سزاوار نیست.
۵. روشنگری و اقناع اذهان عمومی در مراحل تدوین و تصویب و اجرای قانون و بیان آثار و منافع قوانین و زوایای مختلف آن برای مردم سبب جلب افکار و آراء خواص و عموم مردم شده و بستر مناسبی را برای اجرای آن در جامعه فراهم کرده و مردم اثر مثبت آن را در جامعه احساس می کنند.
این جانب برای همه خدمت گزاران نظام اسلامی و هم چنین مردم عزیز ایران و همه کسانی که دل درگرو این سرزمین مقدس دارند از درگاه خداوند متعال، آروزی موفقیت و سعادت داشته و امیدوارم با همکاری و همفکری میان همه بخش های کشور، شاهد پیشرفت و بالندگی در زمینه قوانین و اجرای آن در کشور و تحقق جامعه دیندار همراه با عدالت و رفاه باشیم.
قم- ناصر مکارم شیرازی
۱۱ آذر ۱۴۰۱
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #حدیث_روز
🔸امام کاظم علیه السلام : اِجعَلوا لِأَنفُسِكُم حَظّا مِنَ الدُّنيا بِإِعطائِها ما تَشتَهي مِنَ الحَلالِ و ما لا يَثلِمُ المُرُوَّةَ و ما لا سَرَفَ فيهِ. وَ استَعينوا بِذلِكَ عَلى اُمورِ الدّينِ؛ فَإِنَّهُ رُوِيَ : لَيسَ مِنّا مَن تَرَكَ دُنياهُ لِدينِهِ، أو تَرَكَ دينَهُ لِدُنياهُ .
🔹براى جان هاى خويش، بهره اى از دنيا برگيريد، بدين سان كه به هر چه از حلال ميل دارند ـ چندان كه با جوان مردى بسازد و زياده روى در آن نباشد ـ، كاميابشان كنيد و از اين كاميابى، براى كار دين، يارى بجوييد؛ كه همانا روايت شده است: «از ما نيست آن كه دنيايش را براى دينش رها كند، يا دينش را براى دنيايش واگذارَد» .
📚تحف العقول : ص ۴۱۰
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #سخن_بزرگان
🔻حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 آینده میزان نیست، عاقبت میزان است. اگر در ابتدا (دنیا)، بندگی نماید به ترک معصیتِ معبود در اعتقاد و عمل، در عاقبت از مقربان است.
📚 به سوی محبوب، ص٨٧
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
📰 پیشخوان روزنامههای کشور - یکشنبه 13 آذر 1401
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir