💠 #معرفی_کتاب
📘 چند نکته مهم درباره #رؤیت_هلال
🔹 کتاب «چند نکته مهم درباره رؤیت هلال» تالیف حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی است که از دو مبحث فرعی و دو فصل اصلی تشکیل شده است که عناوین فرعی آن اثر عبارتند از: 1. «اشاره» 2. «شورای رویت هلال».
🔹 عناوین اصلی کتاب نیز عبارتند از: 1. آیا رؤیت ماه با تلسکوپ کافى است؟ 2. آیا وحدت افق شرط است؟
🔹 عناوین فرعی فصل اول نیز به شرح ذیل است: 1.«تولّد ماه در واقع معیار نیست» 2.«رؤیت ماه معیار روایات متواتره است».
🔹 «دلایل وحدت افق»، عنوان فرعی فصل دوم کتاب است که با عناوینی همچون «طلوع ماه و تولّد آن (یک امر آسمانى است نه زمینى)» و «روایت هشامبن الحکم»، همراه شده است.
🔹 معظم له در آن اثر مهم، تشکیل شوراى استهلال را به عنوان راهکارى براى حل معضل رؤیت هلال، مورد بررسى قرار داده است که با جمع شدن عده اى از نمایندگان علما می توان به رأى واحدى رسید. با اینکه رؤیت هلال از موضوعات بوده و تشخیص آن به عهده خود مکلّفین است و مراجع و فقهاى عظام، وظیفه اى در این زمینه ندارند؛ ولى از آنجایى که مردم به بزرگان خود اعتماد کامل دارند، عادتاً در چنین مواردى به مراجع خود پناه می برند.
🔹 این اثر ارزشمند در سال 1383، در یک جلد و در 24صفحه در قطع پالتویی، توسط انتشارات امام علی بن ابیطالب(ع) به زیور طبع آراسته شده که تاکنون نیز چندین مرتبه تجدید چاپ شده است. همچنین این کتاب به زبان عربى نیز ترجمه و منتشر شده است.
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
#حدیث_روز
💠تماميت و کمال روزه با پرداخت زکات است
✍️امام صادق (عليه السلام ) :
▫️انَّ مِنْ تَمَامِ اَلصَّوْمِ إِعْطَاءُ اَلزَّكَاةِ يَعْنِي اَلْفِطْرَةَ كَمَا أَنَّ اَلصَّلاَةَ عَلَى اَلنَّبِيِّ(صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) مِنْ تَمَامِ اَلصَّلاَةِ لِأَنَّهُ مَنْ صَامَ وَ لَمْ يُؤَدِّ اَلزَّكَاةَ فَلاَ صَوْمَ لَهُ إِذَا تَرَكَهَا مُتَعَمِّداً وَ لاَ صَلاَةَ لَهُ إِذَا تَرَكَ اَلصَّلاَةَ عَلَى اَلنَّبِيِّ (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ قَدْ بَدَأَ بِهَا قَبْلَ اَلصَّلاَةِ قَالَ «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَكّى وَ ذَكَرَ اِسْمَ رَبِّهِ فَصَلّى».
▫️تماميت و کمال روزه ، به دادن زكات (فطريه) است ، همچنان كه تماميت نماز به صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آله) مى باشد؛
▫️زيرا كسى كه روزه بگيرد و زكات نپردازد، در صورتى كه در اين كار متعمّد باشد، روزهاى در نامه عملش منظور نمىشود،
▫️و در صورتى كه صلوات بر پيامبر(صلّى اللّه عليه و آله) را ترك كند نمازى براى او محسوب نمىگردد.
▫️و خداى عزّ و جلّ زكات را بر نماز مقدّم داشته، و فرموده است:« قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَكّى وَ ذَكَرَ اِسْمَ رَبِّهِ فَصَلّى » - يعنى كسى در حقيقت رستگار شد كه زكات بپرداخت و نام خداى را خود ياد كرد، و آنگاه نماز بجا آورد.
📚منبع: من لا يحضره الفقيه/ جلد۲/صفحه۱۸۳
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
احکام رمضانیه (29).mp3
5.98M
#احکام_رمضانیه(29)
🔭حجتالاسلاموالمسلمین وحیدپور
💠 چه افرادی فقیر بوده و مستحق دریافت فطریه هستند؟
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #سخن_بزرگان
🔻 امام خمینی رحمه الله علیه:
🔸 اگر با پایان یافتن ماه مبارک رمضان در اعمال و کردار شما هیچ گونه تغییری پدید نیامد و راه و روش شما با قبل از ماه صیام فرقی نکرد معلوم می شود روزه ای که از شما خواسته اند محقق نشده است.
📘 روح عرفانی روح الله
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #پرسش_پاسخ
🔻 مراد از «اتحاد افق» چیست و دیدن هلال ماه چه ارتباطی با اتحاد افق دارد؟
❓1. منظور از #اتحاد_افق چیست؟
❓2. دیدن هلال ماه چه ارتباطی با اتحاد افق دارد؟ آیا طبق این نظر، #عید_فطر ایران و عراق باید یکی باشد؟
❓3. تکلیف مقلدین مرجعی که یک روز رمضان را زودتر شروع کردند، نسبت به عید فطر چیست؟
🔹 منظور از «اتحاد افق» و شهرهای «هم افق»، شهرهایی است که در یک طول جغرافیایی و در خط واحدی واقع شده اند و یا فاصله آنها در عرض جغرافیایی کم باشد، به نحوی که اگر در شهر اول، ماه دیده شود، در شهر دوم - اگر مانعی مانند ابر نباشد- نیز دیده می شود؛ بنابراین اگر دو شهر در یک خط طولی باشند(مانند قم و تهران)، گفته می شود آنها در افق، متحد هستند.
🔹 موضوع اتحاد افق، در مسأله رؤیت هلال و اثبات اول ماه، مطرح می شود که در این باره نظراتی مطرح است:
1. اکثر مراجع می گویند: اگر در شهری، اول ماه ثابت شود، برای مردم شهر دیگر فایده ندارد؛ مگر اینکه آن دو شهر به هم نزدیک باشند، یا انسان بداند افق آنها یکی است.
2. عده ای از فقها - با پذیرش مسأله اتحاد افق- می گویند: دو شهری که نسبت به هم، یکی در شرق (مانند مشهد)، و دیگری در غرب (مانند تهران) است، اگر در شهر شرقی، ماه دیده شود، اول ماه برای شهر غربی نیز ثابت می شود.
3. برخی از فقها نیز می گویند: اگر شهرها و کشورهایی، در شب مشترک باشند - ولو اینکه اول شب یکی، آخر شب دیگری باشد- چنانچه در شهری، اول ماه ثابت شود، در شهرهای دیگر - چه دور و چه نزدیک، چه در افق متحد باشند یا نه - نیز ثابت می شود.
🔹 طبق نظریه نخست، ثابت شدن اول ماه با رؤیت هلال در یک شهر، مناطق کمتری را شامل شده و طبق نظریه سوم، تقریباً نیمی از کره زمین را شامل می شود؛ زیرا مبنای اول، نزدیکی شهرها و اتحاد افق را ملاک می داند؛ ولی در مبنای سوم، «شبِ مشترک داشتن»، ملاک است که حدود نیمی از کره زمین را شامل می شود. در هر حال، همه مراجع، اثبات هلال ماه در شهرهای هم افق را با رؤیت در یکی از آن شهرها می پذیرند.
🔹 شایان ذکر است، رؤیت هلال در ابتدای هر ماه، به صورت مستقل انجام می شود؛ یعنی ممکن است در دیدن هلال و شروع ماه رمضان اختلاف نظری باشد، ولی در رؤیت هلال و ابتدای ماه شوال (عید فطر)، این اختلاف از بین رود.
🔹پس هر مکلفی که بر مبنا و نظر مرجعش رؤیت هلال برای او ثابت شود - چه خود هلال ماه را ببیند یا به گفته عده ای اعتماد کند- و طبق آن عمل نماید، در پیشگاه خداوند معذور و مأجور خواهد بود.
👈 شرح کامل پرسش و پاسخ https://b2n.ir/m84310
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #معرفی_کتاب
🔸 به مناسبت زادروز علامه حلّی
📘 ایضاح الاشتباه فی اسماء الرواة
🔹 ابومنصور جمالالدین حسن بن یوسف بن مطهّر حلّی، معروف به علامه حلّی، مجتهد شیعه و پدر فخرالمحققین حلی بود. وی در شب جمعه ۲۹ رمضان ۶۴۸، در شهر حله به دنیا آمد. علامه حلی از اکابر عالم تشیع و از پیشگامان علوم نقلی بوده که با خلق آثار گرانسنگ خدمتی عظیم به جامعه دینی و علمی نموده و از قرن هفتم تا امروز در معرض تجلیل قرار دارد. او سرآمد علمای عصر خود بود و در اکثر علوم تبحر داشت.
🔹 این کتاب اثر مفید از علامه حلّی پیرامون شناخت نام محدثین و نام آباء و القاب آنها است. اگرچه نامهای دیگری نیز همچون «ایضاح الاشتباه فی ضبط الفاظ اسامی الرجال و نسبهم»، «ایضاح الاشتباه فی احوال الرجال»، «ایضاح الاشتباه فی اسامی الرواة» و «ایضاح الاشتباه فی ضبط تراجم الرجال» برای این کتاب مطرح است.
🔹 ساختار محتوا: این کتاب با یک خطبه و در دو بخش تحت عنوان باب اسماء و باب کنایات نوشته شد و بر اساس حروف اول نامها ترتیب یافته است، بدون اینکه ترتیب در حروف بعد و نیز نام پدران مراعات شود؛ به همین دلیل عالمانی همچو سید ابوالقاسم جعفربن الحسین خوانساری و فرزند دانشمند فیض کاشانی به ترتیب و تنظیم دقیق الفبایی آن همت گماشتند. خوانساری کتابش را به «تتمیم الافصاح فی ترتیب الایضاح» و فرزند فیض کتابش را به «نضد الایضاح» مسمّی نمودند.
🔹 «ایضاح الاشتباه» در سال 1411ق توسط انتشارات جامعه مدرسین قم به چاپ رسیده است.
👈 شرح کامل معرفی کتاب https://b2n.ir/j15771
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 بررسی اعتبار چشم مسلح در رؤیت هلال
🔻 این مطلب بیانات آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در نشست علمی استهلال با چشم مسلح می باشد که اهم عناوین به شرح ذیل می باشد:
🔹 موضوع وجوب روزه چیست؟ #رؤیت_هلال یا واقع تولد ماه؟
🔹 هلال چیست؟ آیا مجرد خروج ماه از تحت الشعاع است؟
🔹 آیا وقت ولادت تا زمانی که آن لبه نورانی می خواهد پیدا شود، به این ماه هلال میگویند یا نه؟
🔹 آیا رؤیت هلال موضوعیت دارد یا طریقیت؟
🔹 آیا رؤیت اطلاق دارد؟
🔹 آیا تقسیم احکام به شخصی و عمومی صحیح است؟
🔹 مقصود از«هِیَ مَوَاقِیتُ لِلنَّاسِ» چیست؟
🔹 آیا موضوع حکم شرعی باید وجودش برای عموم مردم قابل تشخیص باشد؟
👈 شرح کامل مطلب https://b2n.ir/j99033
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حدیث_روز
🔸 امام صادق عليه السلام: مَن طَلَبَ الرئاسةَ هَلَكَ
🔹 هر كه جوياى رياست باشد، نابود شود.
📚 بحارالانوار، ج10، ص246
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #سخن_بزرگان
🔻 حکیم ملا محمد گیلانی بید آبادی رحمه الله علیه:
🔸 نسبت به دنیا و زینت های آن بی رغبت باش زیرا دنیا جایگاه فریفتگی و خودنمایی انس و جن است و حیات آن به تصریح قرآن کریم بازیچه و سرگرمی است پس آن را بر اهلش که زنان و کودکان هستند واگذار و خود مانند مردان در طلب آخرت و حیات ماندگار باش که در نزد اهل معنی زندگی حقیقی و دائمی و واقعی در سرای بازپسین است.
📘 تذکرة المتقین
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 بایدها و نبایدهای تبلیغ در غرب و اروپا
🔻 در گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین حمید کثیری مبلغ بین الملل
🔹 تبلیغ دارای شروط عمومی است که در هر کس و در هر جا باید وجود داشته باشد. تبلیغ در #غرب و #اروپا هم اینگونه است و مُبَلِّغ باید این ویژگی های عام را داشته باشد.
🔹 تبلیغ در غرب به صورت ویژه، اقتضائات خودش را دارد؛ مُبلغ باید بداند چه چیزی را تبلیغ می کند و آن فرهنگ، فلسفه، فقه، انسان شناسی، مذهب و دینی را که می خواهد تبلیغ نماید، فهمیده باشد.
🔹 مبلغان باید توجه داشته باشند که لزوماً آنچه پیش می آید، همانی نیست که آنها برای خود و یا سازمانها و نهادهای دعوت کننده برایشان برنامه ریزی نموده اند، لذا باید در اجرای برنامه های تبلیغی منعطف باشند.
🔹 مبلغ می بایست بداند، مخاطبان او چه کسانی هستند، تا بتواند نیازها و ضرورت های تبلیغی را در ارائه مطالبش لحاظ نماید.
🔹 در زمینه تبلیغ برای بومیان در غرب فقر بزرگی وجود دارد. لازمه برطرف نمودن این فقر، تربیت مبلغ مناسب برای این مقصد است که مسلط به زبان بوده، فرهنگ، تاریخ، ساختار زبانی، ویژگی های فرهنگی و فکری و حوادث تاریخی و شخصیت های فکری آنها بداند.
👈 شرح کامل گفتگو https://b2n.ir/x84639
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #معرفی_کتاب
📘 انتخاب صالحان
🔹 این کتاب شامل بیانات امام خامنهای در سالهای مختلف درباره اهمیت #انتخابات است، که در قالب نُه جلد تدوین و عرضه شده است و هرکدام از آن، سهمی را در تبیین نظریّهی انتخاباتی معظّمٌلّه خواهد داشت.
🔹 جلد اول: واجب سیاسی
🔹 جلد دوم: راه و اصول امام
🔹 جلد سوم: خوابهای بیتعبیر
🔹 جلد چهارم: اصولگرای اصلاحطلب انقلابی
🔹 جلد پنجم: مجری و ناظر
🔹 جلد ششم: همه با هم
🔹 جلد هفتم: تکلیف نخبگان
🔹 جلد هشتم: الزامات داوطلبی
🔹 جلد نهم: ویژگیهای نماینده اصلح
🔹 مجموعه نُهجلدی کتاب «انتخاب صالحان» هرکدام سهم بسزایی برای روشن کردن هرچه بهتر راه، بهمنظور انتخاب بهترین فرد مورد نظر در پستهای مهم جهت ساخته شدن آینده بهتر کشورمان دارد که توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 فلسفه بلا و بیماری در اسلام
🔻 سلسله مباحث حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی خزائلی
⬅️قسمت اول
🔹 ثنویها که جهان را به نیک و بد تقسیم کرده اند، بهزعم خود خواسته اند، خدا را از بدی تبرئه کنند؛ اما در دام اشتباه بزرگ دیگری افتادهاند که عبارت است از شریک قرار دادن برای خداوند سبحان و اعتقاد به یزدان و اهریمن؛ یعنی خدای خوبیها و بدیها؛ اما اسلام در عین اینکه خدا را مبدأ هر وجود و دارای رحمت و حکمت بی پایان میداند، همه چیز حتی شیطان را مستند به خدا میکند؛ بهطوری که هیچ خدشهای به عدل و حکمت او وارد نمیشود.
🔻اهم عناوین بررسی شده:
🔹 صفات ذات و فعل
🔹 پذیرش و عدم پذیرش نفی و اثبات، معیار تشخیص صفت فعل و ذات
🔹 صفات حکمت و عدالت
🔹 تاریخچه بحث شُرور
🔹 راهکار ثنویها برای مسأله شرور
🔹 پاسخ حکما در مورد فناها و نیستی ها
👈 شرح کامل بحث https://b2n.ir/k30302 🔗
📢 کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حدیث_روز
🔸 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: لا تَطلُبوا عَثَراتِ المؤمنينَ؛ فإنّ مَن تَتَبّعَ عَثَراتِ أخيهِ تَتَبّعَ اللّهُ عَثَراتِهِ، و مَن تَتَبّعَ اللّهُ عَثَراتِهِ يَفْضَحْهُ و لو في جَوفِ بَيتِهِ
🔹 لغزشهاى مسلمانان را نجوييد كه هر كس لغزشهاى برادرش را پى جويد خداوند لغزشهاى او را پيگيرى مىکند و هر كه را كه خداوند عيبجويى كند رسوايش مىسازد هر چند در اندرون خانه خود باشد.
📚 الکافی: ۲/۳۵۵/۵
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #سخن_بزرگان
🔻 امام خمینی قدس سره:
🔸 کسی که با گردن کشی و تجاوزگری مأنوس شد، خود و خدایش را فراموش میکند و خود را حقیقت میپندارد و خود را برتر از دیگران میبیند، لذا علم، قدرت، مکنت و... را برای خودش میداند و با ایجاد نظامهای اقتصادی، سیاسی - اجتماعی مستکبرانه دیگران را به استضعاف میکشاند.
📘 صحیفه امام، ج 7 ، ص 489
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
📰 پیشخوان روزنامههای کشور – یکشنبه 26 اردیبهشت ماه 1400
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🔻از سوی #حوزههای_علمیه:
🔔 همایش «حمایت از نهضت مقاومت و مسلمانان مظلوم فلسطین» برگزار می شود
⏱ این همایش روز دوشنبه ۲۷اردیبهشت ساعت ۱۱/۳۰صبح
🎙 با سخنرانی آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه و عضو خبرگان رهبری
📌 با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدرسه علمیه فیضیه برگزار میگردد.
از همه اساتید و طلاب حوزه علمیه قم دعوت می گردد تا با حضور شکوهمند خود در این همایش مشت محکمی بر دهان صهیونیزم غاصب بزنند.
📢کانال رسمی هفته نامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حوزههای_علمیه و #انتخابات_1400(1)
🗂 مروری بر رهنمودها و توصیههای انتخاباتی مراجع عظام تقلید، علما و مسئولان حوزههای علمیه
🔻 امام خمینی(رحمه الله علیه): رسالت مبلغان
🔹 شماها مبلغ اسلام هستید. امروز تبلیغ اسلام برای حفظ خود اسلام، این است که رئیس جمهورتان را خودتان تعیین کنید. اهمیت این ، همان اهمیتی است که اسلام دارد. یک نفری که وارد بشود و در رأس امور واقع بشود و - خدای نخواسته - فاسد از کار درآید، یک کشور را به فساد میکشاند.
📘 صحیفه، ج15، ص16
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #معرفی_کتاب
📘 الاشراف فی عامة فرائض اهل الاسلام
🔹 کتاب الاشراف فی عامة فرائض اهل الاسلام تألیف شیخ مفید، محمدبن محمد بن نعمان بن معلم عکبری بغدادی، از چهرههای درخشان علم و فقاهت در قرن چهارم و پنجم هجری است.
🔹 او هم متکلم است و هم فقیه. ابن ندیم در فن دوم از مقاله پنجم «الفهرست» که درباره متکلمان شیعه بحث میکند، از او به عنوان «ابن معلم» یاد کرده و او را ستایش مینماید. کتاب معروف او در فقه نیز «المقنعه» است.
🔹 شیخ مفید در این کتاب فتاوای خود را در احکام شرعی آورده است. این کتاب مانند یک رساله عملیه نگاشته شده و فقط به بیان احکام شرعی اکتفا کرده و به ذکر دلیل و مستندات احکام و نقل نظریات دیگران اشارهای ندارد.
🔻 ویژگیهای کتاب الاشراف
🔹 1. نظم و ترتیب طرح مباحث فقهی و احکام شرعی در آن با کتابهای فقهی متاخرین کمی متفاوت است، زیرا این کتاب از نخستین کتابهایی است که به این روش نگاشته شده.
🔹 2. این کتاب از بیانی شیرین و رسا برخوردار است، به حدی که بعد از هزار سال هنوز هم بسیاری از عبارات آن در کتابهای فقهی متاخرین استفاده میشود.
🔹 3. مباحث عبادات تا پایان کتاب حج در این کتاب بیان شده است.
🔹 4. این کتاب شامل شیوههای ابتکاری شیخ مفید در بیان احکام شرعی و تقسیم بندیهای آن است.
👈 معرفی کامل کتاب https://b2n.ir/f73193 🔗
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 هیچ عذری برای غفلت از فقه اجتماعی پذیرفته نیست
🔻 گفتوگو با آیتالله محسن اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔹 نظام اقتصادی که میگوییم: این نظام، نظام رفتار اجتماعی و شکلگرفته در چهارچوب یک حکومت است، #فقه اینها باید استنباط شود؛ فقه نظام اقتصادی نیاز داریم، فقه نظام فرهنگی نیاز داریم. فرهنگ یک مقوله اجتماعی است؛ یعنی اگر ما تک انسان داشته باشیم، نمیخواهد فرهنگ داشته باشد. فرهنگ وقتی شکل میگیرد که مردم با هم زندگی کنند و بخواهند در قالب یک نظام با هم پیوند بخورند؛ در این صورت فرهنگ پیدا میشود. وقتی فرهنگ پیدا شد، این نظام فرهنگی را، آن نظام حاکم باید بر اساس معیارهایی که دارد، هدایت کند؛ نظریه فرهنگی و نظام فرهنگی تبیین و بعد هم اجرا شود.
🔻اهم عناوین بررسی شده:
🔹 نقشآفرینی #حوزههای_علمیه و عالمان دینی در تولید فکر برای عرصههای مختلف اجتماعی و حکومتی جامعه اسلامی
🔹 اهمیت تولید نظریههای علمی اجتهادی جدید برای رسیدن به جامعه اسلامی و سپس تمدن اسلامی
🔹 بررسی تدبیر امور لازم جهت تحقق فقه در اداره جامعه بر اساس شریعت
🔹 لزوم گسترش عقبه فکری نظام اسلامی توسط متفکّران نسبت به خطر التقاط و تحجّر
👈 شرح کامل گفتگو https://b2n.ir/w38637 🔗
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حوزههای_علمیه و #انتخابات_1400(2)
🗂 مروری بر رهنمودها و توصیههای انتخاباتی مراجع عظام تقلید، علما و مسئولان حوزههای علمیه
🔻 امام خامنهای(مدظلهالعالی): وظایف مبلغان در انتخابات
🔹 در جامعهای که دولت و نظام اجتماعی بر اساس دین بنا شده است، مبلغان دین نیز مسئولیت مضاعفی دارند؛ زیرا دین و سیاست منفک از هم نیستند و سیاست دینی بهاندازه عبادت دینی مقدس است....هر جا مبلّغ میرود، باید مردم را به اهمیت انتخابات آشنا کند و تفهیم نماید که این یک وظیفه و ضرورت است.
🎙 بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از علما و روحانیون - 13 اردیبهشت 1376
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حدیث_روز
🔻حدیث انتخاباتی (1)
🔸 امام باقر علیه السلام: مَنِ ائْتَمنَ غیرَ مُؤتَمَنٍ فلا حُجّةَ له علَی اللّه
🔹 کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد.
📚 الکافی،ج5، ص299
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #سخن_بزرگان
🔻 آیتالله حاج سیداحمد کربلائی رحمه الله علیه:
🔸 جان من به لب آمد از گفتن اینکه راه نجات و خلاص در استغراق ذکر الهی و تفکر در معرفت نفس و خودشناسی است. ذکر و فکر خود رهنمای تو خواهد شد. یا من اسمه دواء و ذکره شفاء دواؤک فیک و لا تبصر و داؤک منک و لا تشعر
📘 تذکرةالمتقین، ص 185
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
📰 پیشخوان روزنامههای کشور – دوشنبه 27 اردیبهشت ماه 1400
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah