هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
غضب خراب می کند
🖌 #رسول_خدا صلى الله علیه و آله فرمود: غضب ایمان را خراب می کند همانطور که سرکه عسل را.
🖌عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله الْغَضَبُ يُفْسِدُ الْإِیمَانَ كَمَا يُفْسِدُ الْخَلُّ الْعَسَلَ.
📚 اصول کافى جلد3 صفحه: 412 روایة:1
#حدیث #خشم
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 خمس صندوق قرض الحسنه خانگی
💠 سؤال: آیا به مبلغی که برای شرکت در #قرعه_کشی های خانگی پرداخت می شود و تا سر #سال_خمسی دریافت نمی شود، #خمس تعلق می گیرد؟
✅ جواب: در صورتی که از درآمد و #حقوق باشد، #سر_سال_خمسی باید خمس آن پرداخت شود؛ البته در صورتی که مبلغ را به دیگری وام داده باشید و سر سال خمسی قابل دریافت نباشد، می توانید خمس آن را پس از دریافت مبلغ، پرداخت کنید.
#احكام_خمس #خمس_پس_انداز
✅ @leader_ahkam
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیش حقوقی شهید فخریزاده رو نشون محسن هاشمی بدید که میگفت حقوقم بیست میلیون تومنه و همینطور نشون نوبخت که میگفت نجومی بگیران از ذخایر نظام هستن!
آققای نوبخت، ذخیره و موتور متحرک این مملکت امثال شهید فخریزاده و شهریاری و طهرانی مقدمها هستن، نه کسایی که به اسم مسئولیت، جیب مردم رو میزنن...
@Bisimchimedia
هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
خشم جهنمی
🖌 خدمت حضرت #امام_باقر (ع) از غضب سخن به میان آمد. حضرت فرمود: ممکن است کسی خشمگین شود و خشمش فرو نمی نشیند مگر آنکه داخل دوزخ می شود.
🖌 ذُكِرَ الْغَضَبُ عِنْدَ أَبِى جَعْفَرٍ علیه السلام فَقَالَ إِنَّ الرَّجُلَ لَيَغْضَبُ فَمَا يَرْضَى أَبَداً حَتَّى يَدْخُلَ النَّارَ .
📚 اصول کافى جلد3 صفحه: 412 روایة:2
#حدیث #خشم
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 کیفیت نماز جعفر طیار
📕 #نماز_جعفر_طیار #دو_نماز_دو_رکعتی است، در هر ركعت حمد و سوره و بعد از آن #پانزده_مرتبه: «سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ للَّه وَ لا الهَ الَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ اكْبَر» خوانده شود، همين #تسبيحات را #ده_مرتبه در ركوع و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از ركوع، و ده مرتبه در سجدۀ اول و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ده مرتبه در سجدۀ دوم و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته شود، در رکوع و سجده می توان ذکر مخصوص ـ سبحان ربی ... ـ را نگفت، اما احتياط مستحب آن است كه علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود. اين نماز سوره مخصوصى ندارد، لكن افضل آن است كه در ركعت اول، سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ» و در ركعت دوم، سوره «وَ الْعَادِيَاتِ» و در ركعت سوم، «إذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ» و در ركعت چهارم، سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ احَد» خوانده شود.
#احکام_نماز #نماز_جعفر_طیار
🆔 @leader_ahkam