🌺🌺🌺🌺
امام رضا عليه السلام :
فَانظُر ما يُوافِقُكَ و يُوافِقُ مِعدَتَكَ و يُقَوَّى عَلَيهِ بَدَنُكَ ويَستَمرِئُهُ مِنَ الطَّعامِ فَقَدِّرهُ لِنَفسِكَ وَاجعَلهُ غَذائَكَ ؛
امام رضا عليه السلام :
بنگر چه چيزى با تو و معده تو سازگار است ، و بدنت از آن نيرو مى گيرد و آن را گوارا مى داند ؛ چنين غذايى را براى خود برگير و آن را خوراك خود بدان .
. بحار الأنوار ، ج 62 ، ص 310 .
⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘
💠آثار بلاء
🌴استاد علی صفایی حائری:
بلاء، نقطههاى ضعف و اسارت را نشان مىدهد. بلاء،بتها و تعلقها را مىشكند. چون شهود مىكنى كه بتها شكستنى هستند و مىبينى كه پناهگاههاى تو را مىسوزانند و بر تو آوار مىشوند. بلاء، دل را مىشكند و به اخبات و انخفاض مىرساند كه در لغت مخبت به زمين پايين و فرو افتاده مىگويند، زمينى كه آب بر آن سوار مىشود و سركشى و ارتفاع ندارد.
اين خاصيتهاى سهگانه و غير از اينها باعث مىشود كه تو بر بلاء شاكر باشى، نه جزع كنى و نه صبور باشى كه طلب و شكر برخوردهاى مناسبترى هستند.
«اللهم لك الحمد حمد الشاكرين لك على مصابهم». ١
و همين است كه امام سجاد عليه السلام مىخواهد تا شكرش بر محروميتها بيشتر و وافرتر باشد از شكرش بردارايىها.
«اللهم اجعل شكرى لك على ما زويت عنى اوفر من شكرى اياك على ما خولتنى». ٢اگر با اين ديد همراه باشيم تمامى رنجها و گرفتارىهاى زمان انتظار، نعمتها و عنايتهايى مىشوند كه شكر و طلب را سزاوار هستند نه صبر و جزع را.
بلاء عامل تمحيص است. آدمها و حالتها را غربال مىكند و از يكديگر جدا مىسازد. غربال كفر از ايمان، و كافر از مؤمن و غربال حالتها و ذلتها و عزتها و تعلق و فراغت و توجه و غفلت.
📚وارثان عاشورا: ص 62
🌻کانال افق معرفت🌻
👇👇👇
🆔@ofogh_marefat
هدایت شده از 🇮🇷روزی یک حدیث🇵🇸
امام صادق عليه السلام :
مَن قَبِلَ اللّه مِنهُ صَلاةً واحِدَةً لَم يُعَذِّبهُ و َمَن قَبِلَ مِنهُ حَسَنَهً لَم يُعَذِّبهُ؛
خداوند از هر كس يك نماز و يا يك كار نيك را قبول كند، عذابش نمى نمايد.
كافى(ط-الاسلامیه) ج 3، ص 266، ح 11
#حدیث_نماز