🔴جلوی واردات این شندره ها رو بگیرید!
🔹به نظرم اول باید جاهایی دوربین نصب کنیم که جلوی وارادت و تولید همچین لباسایی گرفته بشه! وگرنه حالا حالا دوربین تو سطح شهر نمیتونه کارایی داشته باشه ...
🔹چون حتی برای محجبه هاشم لباس مناسب پیدا نمیشه!
✍️ صمصام
🆔@ofoghkurdestan
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
... چه خاطراتی پشت اون در بوده و الان با یه قفل به قراموشی سپرده شدن
... عمر آدمی خاطرهای بیش نیست قدر همدیگرو بهتر بدونیم
🆔@ofoghkurdestan
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تروریستی اعلام کردن سپاه، عوامفریبی و برای رأی جمع کردن است؛ اروپا امنیت خود را فدای مردم ایران نمیکند!!
🆔@ofoghkurdestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ماجرای به دست گرفتن کنترل RQ-170 چه بود⁉️
⭕️ مستند #شکار_طبس؛ روایتی منتشر نشده از عملیات اقتدار آفرین نیروی هوافضای سپاه پاسداران در مهار پهپاد فوق پیشرفته و جاسوسی RQ-170 در آسمان خاطرهانگیز طبس!
@ofoghkurdestan
هردانشگاهی درکشورهای اروپایی ازجمله لندن ، کلیه دانشجویان ملزم به رعایت قوانینی می باشند.
قوانینی که برای دانشجویان دانشگاه آکسفورد لازم الاجرا می باشد به شرج زیرمی باشد.
۱_ بر اساس ضوابط دانشگاه آکسفورد هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ و خارج از عرف را ندارد؛ دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو، باز و بدون آستین را ندارند. ۲_ پسران دانشجو از بلند کردن ریش و مو مدل مو های نامناسب را ندارد.
۳_ بر اساس قوانین جدید این دانشگاه، تمامی دانشجویان دختر و پسر موظف به انتخاب کت و شلوار کت و دامن بلند با پیراهن سفید هستند، پسران باید از پاپیون و کراوات مشکی و سفید دختران از جوراب مشکی استفاده کنند.
پس حوزه اجتماعی هر کشوری با حوزه فردی و خانوادگی آن متفاوت است و آنچه ضوابط اجتماعی را مشخص می کند، ارزش ها و هنجارهای شرعی و قانونی آن کشور است در کشور ما هم آنچه حجاب نامیده می شود بر اساس سه مولفه مذکور است.
یعنی افزون بر دستور دینی و مسائل قانونی، اگر به تاریخچه ایران و آثار به جای مانده در زمان باستان نگاه کنیم ، میبینیم که نخستین ساکنان آریایی زنان پوشیده پوشیده بودند و پیراهن شلوار بلند به تن داشتند، تاریخچه غرب نشان میدهد پوشش موجب تکریم زن و عدم پوشش منجر به تغییر زن به مثابه کالای مصرفی و جنسی می شود. چنانچه در المپیک اخیر تیم ژیمنا ستیک زنان آلمان با لباسی در المپیک شرکت کردند که از مچ پا تا گردن را می پوشاند و آستین ها تا زیر آرنج دارد ،در مواجهه با علت و چرایی این قضیه، آلمانی ها گفته اند قصد شان ار انتخاب این لباس این بوده که با نگاه جنسیت زده به ورزش مورد مقابله کرد و مانع از نگاه جنسیتی زنان شود
@ofoghkurdestan
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 جزئیات گام بعدی برنامه اتصال پیامرسانهای داخلی
وزیر ارتباطات:
🔺در مرحله اولیه، امکان ارسال پیام یا هر نوع فایلی بین چهار پیامرسان در حالت به روز شده وجود دارد.
🔺در حال حاضر نسخه موبایلی فعال شده است و نسخه وب هم به زودی فعال خواهد شد.
🔺در این فاز ارسال پیام متنی، استیکر و فایل پیشبینی شده و در مراحل بعدی امکان ایجاد گروه مشترک بین مخاطبان امکانپذیر خواهد بود و مراحل بعد امکان تماسهای صوتی و تصویری قابل دسترس است.
@ofoghkurdestan
همه مردم ایران برای لحظاتی ذهن خود را از گشت ارشاد، فراجا، حجاب اجباری و اختیاری و کلا وقایع اخیر کشور خارج کنند؛ این وضعیت و گسترش آن جنگ آشکار با هویت و فرهنگ ایران و تخاصم با شرافت و حیای ایرانیان و نابود کننده تمدن ایران است. انتهای پروژه عرفی گرایی و سبک زندگی غربی همین است.
@ofoghkurdestan
♦️کشف حجاب دانشجوی کارشناسی فلسفه دانشگاه تهران در جلسهی ارائه
🔹خروجی دانشگاهی که اسپینوزا و کانت رو به عنوان علم و وحی منزل میکنه تو مخ جوونای مملکت، بهتر از این نمیشه!
@ofoghkurdestan
⛔️ نگرانی بهشتی از افشای ارتباطش با منافقین
♦️«وحید بهشتی» مدیر رسانه معاند «دُرتیوی» و از پیروان جریان درویشی «مصطفی آزمایش»، 5 اردیبهشت در شصت و یکمین روز اعتصابِ نمایشی خود، نگران افشای هویت، ارتباط و همکاریاش با «سازمان تروریستی منافقین» شد و در همین راستا با انتشار کلیپی در این رسانه، منکر هرگونه همکاری مشترکی با این سازمان از گذشته تا حال شد!
🔻این در حالی است که تنها با یک جستجوی ساده در کانال تلگرامی رسانه مذکور، میتوان دید که این فرد دروغگو با تولید 308 پُست و مطلبِ حمایتی، خوش رقصیهای زیادی برای این سازمانِ بدنامِ تروریستی انجام داده است.
🔻بهشتی با شکست پروژه براندازی در اغتشاشات سال گذشته، نمایشی را در مقابل پارلمان انگلیس در لندن مبنی بر اعتصاب غذا راهاندازی کرد، تا از کشورهای اروپایی و مجامع بینالمللی بخواهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهند.
#تصوف_فرقه_ای
@ofoghkurdestan
🌹امام خامنهای:
🔺بنده به مسائل معیشت مردم خیلی فکر میکنم، خیلی دغدغهمندم نسبت به مسئلهی معیشت مردم امّا هرچه فکر میکنم، هرچه با کارشناسها و آدمهای وارد و مطّلع مشورت میکنم، میبینم جز این راهی وجود ندارد که ما قاطعاً تکیه کنیم به مسائل داخلی. اینکه تجّار خارجی بیایند و بروند و هیچ آبی هم از اینها گرم نشود -که تا حالا [هم] نشده- [چه فایده دارد]؟ الان حدود یکسال است مدام میآیند و میروند؛ کاری هم نکردهاند. اگر هم بخواهند کاری کنند، تصرّف بازار ایران است که درست به ضرر ما است. فایدهی آمد و رفت این هیئتها باید سرمایهگذاری باشد، باید ایجاد تولید باشد، باید در جاهایی که احتیاج داریم به فنّاوری جدید، [آوردن] فنّاوری جدید باشد؛ اینها باید باشد؛ اینها نیست یا کم است. این چیزها را بایستی مسئولین محترم رعایت کنند، دنبال کنند. اینکه ما گفتیم اقدام و عمل، البتّه حالا مشغولند، باید انشاءالله نتیجهی کار محسوس بشود، ملموس بشود که مردم حس کنند، لمس کنند؛ راه این است.
@ofoghkurdestan
درباره مناظره مسعود درخشان و موسیغنینژاد
▪️آکادمی عقبتر از حکمرانی
🔹شب گذشته شبکه افق میزبان دو شخصیت برجسته علوم انسانی در رشته اقتصاد با موضوع مناظره درباره مسائل اقتصاد ایران بود.
🔹انتظار میرفت گفتوگوی دو چهره شناخته شده و اقتصاددان حاوی مطالب قابل توجهی درباره مسائل اقتصادی کشور باشد.
🔹اگرچه نفس برگزاری برنامههای گفتوگو محور در رسانه ملی را باید به فال نیک گرفت و کاملاً از آن استقبال کرد، اما نحوه ظاهر شدن غنینژاد و درخشان، حداقل در این برنامه، نشان داد فضای دانشگاهی و آکادمیک کشور تا چه میزان از قافلهی مسائل اصلی حکمرانی و داشتن ایدههای مناسب برای حل مشکلات عقبتر است.
🔹بهرغم اختلاف فکری و نظری هر دو استاد دانشگاه، مسائلی که مطرح شد بیشتر جنبه شخصی پیدا کرده و حتی برخی جاها به پرخاش کشیده شد.
🔹حال آنکه انتظار میرفت هرکدام از منظر خود برای حل مسائل ایران راهحل ارائه کنند اما حتی در برخی موارد مانند اطلاعات این دو درباره بانکداری در خاورمیانه و یکی از بانکهای خصوصی کشور، به اذعان اقتصاددانها غلط بود.
🔹یکی از علتهای این وضعیت اولاً عدم استمرار و رواج گفتوگوهای اساسی در محیطهای علمی و یا رسانهها و عادت به مونولوگ است که موجب شد آداب یک مناظره علمی هم نتواننند رعایت کنند.
🔹در حقیقت فرهنگسازی برای گفتوگوهای نظری و جدال تفکرات مختلف در محیطهای علمی شکل نگرفته و حتی مناظراتی که در دانشگاهها شاهدیم در ۹۹ درصد موارد بحثهای سیاسی و انتخاباتی است که البته در جای خود لازم است.
🔹از سوی دیگر، امروز که کشور در حوزههای مختلف علوم انسانی مانند اقتصاد، جامعهشناسی و سیاستگذاری با علامت سوال و مسائل پیچیده روبهروست، دانشمندان این حوزه آنقدر غرق در بحثهای انتزاعی و مطالب نوشته شده در کتابها هستند که از ارائه نسخه برای حل مشکلات تاحدود زیادی عاجز شدهاند.
🔹این روزها حوزه حکمرانی بیش از پیش به ایدههای علمی برای اداره کشور نیازمند است لذا دانشگاهها جایی است که میتواند دست حکمرانان را برای پیمودن مسیر صحیح بگیرد.
🔹به شرط آنکه هم دانشگاههای ما توان نسخهدادن برای مشکلات داشته باشند و هم مسئولان کشوری خود را نیازمند روشهای علمی بدانند.
@ofoghkurdestan