#رصد_عبری
رسانه عبری مطرح کرد؛
🔥 وجود هزاران کیلومتر انشعابات تونل در غزه
🔻 گزارش یدیعوت آحارونوت:
◽️ ارتش اسرائیل با مقاومت بسیار خشونت آمیزی مواجه شده و مجبور است از کوچهای به کوچه دیگر و از ساختمانی به ساختمان دیگر بجنگد.
◽️ ارتش معتقد بود که در غزه ۵۰۰ کیلومتر تونل وجود دارد اما هزاران کیلومتر انشعابات تونلها وجود دارد و اینها اعدادی است که قابل توصیف نیست.
@ofoghkurdestan
✅ خروج متحدان اروپایی آمریکا از عملیات دریایی تحت هدایت واشنگتن
🔸فرانسه، اسپانیا و ایتالیا خروج خود را از عملیات «نگهبان سعادت» تحت فرماندهی آمریکا اعلام کرده و افزودند که آنها فقط عملیات دریایی اضافی را ذیل فرماندهی ناتو یا اتحادیه اروپا انجام میدهند نه آمریکا.
🔸عملیات نگهبان سعادت یک عملیات نظامی در دریای سرخ است که در اوایل ماه جاری برای پاسخ به حملات ارتش یمن به کشتیهای به مقصد فلسطین اشغالی، ترتیب داده شد.
@ofoghkurdestan
♦️سنتکام مدعی حمله یمنیها به ناو آمریکایی شد
🔹سنتکام ادعا کرده که ناوشکن لابون با چهار پهپاد یمنی هدف قرار گرفته شده اما این ناو، هر چهار پهپاد را رهگیری کرده است.
🔹️فرماندهی مرکزی آمریکا همچنین مدعی شده که دو موشک بالستیک از مناطق تحت کنترل حوثیها به سمت خطوط کشتیرانی بین المللی در دریای سرخ شلیک شده است.
@ofoghkurdestan
رهبر حوثیها تهدید کرد که در صورت هدف قرار دادن یمن، به کشتیهای جنگی آمریکا حمله خواهد کرد
رهبر حوثیهای یمن روز چهارشنبه هشدار داد که در صورت هدف قرار گرفتن شبهنظامیان مورد حمایت ایران توسط واشنگتن، که این هفته یک نیروی چندملیتی برای مقابله با حملات حوثیها به کشتیهای تجاری در دریای سرخ ایجاد کرد، به کشتیهای جنگی آمریکا حمله خواهند کرد.
منبع: رویترز
@ofoghkurdestan
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ کوبنده "حمید رسایی" به رقاصی سفیر بریتانیای صغیر در شب یلدا
#کفتار_پیر
#انگلیس_خبیث
@ofoghkurdestan
🔴 ارتش رژیم صهیونیستی از هلاکت 8 سرباز در جریان نبرد با مقاومت فلسطین در نوار غزه خبر داد.
🔹همچنین رسانههای صهیونیستی از جراحت شدید ۶ سرباز دیگر خبر دادند.
@ofoghkurdestan
⭕️ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه
منابع خبری شنبه شب گزارش دادند، پایگاه نظامیان آمریکایی در حومه حسکه واقع در شمال شرق سوریه هدف حمله راکتی قرار گرفت.
#نیروی_قدس
@ofoghkurdestan
آغاز تجاریسازی تصاویر ماهواره سنجشی خیام
نماینده تجاریسازی پژوهشگاه فضایی ایران:
🔹اجرای فرآیند تجاریسازی «تصاویر ماهواره سنجشی خیام» آغاز شد.
🔹امروز خیام به مرحلهای رسیده که قادر است بحث تجاریسازی و توسعه بازار فروش خود را به صورت رقابتی پیگیری کند.
@ofoghkurdestan
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آقای سفیر انگلیس علاوه بر رقص با آهنگ صادق بوقی رشتی، کمی هم تاریخ بخوانید از آتش زدن بازار رشت!
🔹روایت دکتر زادبر از فجایعی که انگلستان با احتکار شدید بر سر مردم ایران آورد تا آتش زدن بازار رشت توسط ارتش انگلیس
@ofoghkurdestan
🔻دروغگویی به سبک خبرآنلاین؛
🔹نوروزی نماینده مجلس: حرف من را تحریف کردند/ مردم پرند بدون واسطه مشکلاتشان را به رئیسجمهور گفتند
🔹حجت الاسلام نوروزی نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی اظهارات انتساب داده شده به وی در سایت خبرآنلاین در مورد همراهی ۴۰۰ تا ۵۰۰ محافظ با رئیس جمهور در مراسم افتتاح متروی پرند را تکذیب کرد و گفت: در ماجرای افتتاح خط مترو پرند رئیس جمهور با مردم گفتگوی رو در رو و صمیمی داشتند.
🔹مصاحبه من در این باره تحریف شده و در آن دخل و تصرف صورت گرفته است.
🔹من نگفتم که آقای رئیسی در این مراسم محافظان زیادی داشت بلکه عنوان کردم که نیروهای بسیج و انتظامی برای انجام وظایفشان سر پُستشان حضور داشتند.
🔹در جریان مراسم افتتاحیه مردم پرند رو در رو و بدون واسطه مشکلاتشان را با رئیس جمهور مطرح کردند.
@ofoghkurdestan
📌هپکو بعد از ۱۵ سال به سوددهی رسید
🔹 هپکو بعد از ۱۵ سال به سوددهی رسیده و در تمامی شاخصهای عملکردی با رشد مواجه بوده است.
🔹گفتنی است اولین دستگاه سنگین بیل هیدرولیکی ۷۵ تنی کشور در اراک رونمایی شد.
@ofoghkurdestan