هدایت شده از سازمان اسناد ملی گیلان
https://www.aparat.com/v/aKyW6
رویداد اول (معرفی و بررسی کتاب دانشنامه علمای مجاهد گیلان با حضور نویسنده اثر حجت الاسلام مرتضی عبداللهی)
https://www.aparat.com/v/tdqYp
رویداد دوم (نظری به کتاب دانشنامه تبرستان و مازندران اثر دکتر جعفر شجاع کیهانی)
https://www.aparat.com/v/EMnWJ
رویداد سوم (معرفی و بررسی کتاب نظری به کتاب الف لام خمینی در خدمت یا خیانت؟! توسط نویسنده اثر حجت الاسلام مقدمی شهیدانی)
https://www.aparat.com/v/1IP9G
رویداد چهارم (نقد و بررسی کتاب انقلاب اسلامی در گیلان)
https://www.aparat.com/v/yAbOF
رویداد پنجم اربعین در تاریخ ایران (استاد دکتر مظفر نامدار) و تشریح و معرفی کتاب آئین عزاداری از نگاه سفرنامه نویسان خارجی توسط نویسنده اثر(دکتر جواد نظری مقدم)
https://www.aparat.com/v/NPOe5
رویداد ششم (بررسی و معرفی کتاب های " گالش ها و کوه های گیلان" توسط نویسندگان اثر آقایان دکتر میثم نوائیان و دکتر نیما فرید مجتهدی)
https://www.aparat.com/v/U3euc
رویداد هفتم (معرفی و بررسی کتاب اخبار گیلان در مطبوعات عصر قاجار توسط نویسنده اثر آقای رضا نوزاد)
https://www.aparat.com/v/evdnF
رویداد هشتم (معرفی و تشریح کتاب های جنبشی که به انقلاب تبدیل شد/کوچک خانی که باید از نو شناخت/روایتی از زندگی و فعالیت سیاسی حیدر خان عمو اوغلی توسط نویسنده دکتر ناصر عظیمی دوبخشری)
https://www.aparat.com/v/Bm8TZ
رویداد نهم (معرفی و بررسی کتاب جبهه ایرانی انقلاب جهانی با حضور مترجم کتاب دکتر محمد نایب پور)
https://www.aparat.com/v/J5P28
رویداد دهم بررسی کتاب خاطرات صادق(اثر آیت الله حاج صادق احسانبخش) با حضور خانواده (دختر و داماد ارجمند) و مشاور و محافظ مرحوم(حاج شهرام همتی)
https://www.aparat.com/v/uAXBS
رویداد یازدهم (معرفی و بررسی دو کتاب از حوزه تاریخ شفاهی)
خطابه خوان انقلاب(خاطرات حاج سید اسماعیل اتقیاء) به نویسندگی: آقای یوسف سیف زاد
به همین سادگی(خاطرات حاج حمید کامران زاده) به نویسندگی:خانم نادیا ره
https://www.aparat.com/v/zOabN
رویداد دوازدهم معرفی و بررسی کتاب از آستارا تا هوسَم با حضور نویسنده اثر دکتر ولی جهانی و همچنین ارائه طرح گردشگری جغرافیای نهضت جنگل توسط اسحاق اثری
@nlai_guilan
مستند دادستان
( زندگی و زمانه شهید ابوالحسن کریمی دادستان انقلاب اسلامی گیلان )-
قسمت اول
-https://telewebion.com/episode/0xc642ddc
قسمت دوم
https://telewebion.com/episode/0xc643a2b
@okhan_hb
مستند کوتاه دهه شصت -
(مصاحبه با آقای فرشید اباذری درباره حادثه افطار خونین رشت )
http://www.telewebion.ir/episode/0xc54fa62
@okhan_hb
.
انتخابات چند ؟!
احتمالا میپرسید چرا اکنون یعنی حدود یک ماه پس از برگزاری #انتخابات مجلس این یادداشت را می نویسم ؟
مهمترین دلیلش این است که به دوستان جوان #انقلابی یادآور شوم ، مسائل مهمی که باید پیگیری و مطالبه کنیم ،چیست ؟
شاید بیش از همه هم از تشکل های #دانشجویی و #بسیج_دانشجویی انتظار داریم .
سوال پرسیدم به نظر شما مجموع هزینه های نامزدهای انتخابات #مجلس در گیلان چقدر بوده است ؟ ( این فقط هزینه تبلیغات و یا صرفا هزینه ای که خود نامزد یا ستادش انجام داده نیست بلکه شامل هر هزینه ای است که شامل کل فرایند انتخابات برای نامزدها توسط هر کسی صورت گرفته است به غیر از اجرای انتخابات توسط دولت )
اگرچه به علت بهینه نبودن و عدم #شفافیت در فرایند انتخابات بیان دقیق کل هزینه سخت است اما مبتنی بر مشاهدات میدانی ، خرج های صورت گرفته در میدان ، گفته های نزدیکان نامزدها می توان یک برآورد نزدیک به واقع داشت .
به نظر من در حوزه انتخابیه #رشت حداقل ۲۰۰ میلیارد ت و سایر ۱۰ حوزه به صورت میانگین ۱۰۰ میلیارد هزینه شده است .
با این تفاسیر در کل استان حداقل ۱ همت ت حجم #اقتصاد انتخابات بوده است !
به عدد دقت کنید : هزار میلیارد تومان
اگر این عدد را با کل اعتبار بودجه استانی در سال ۱۴۰۲ یعنی ۳.۷ همت مقایسه کنید ، یعنی بیشتر از یک چهارم بودجه استان
دولت اعلام کرده است که برای اتمام راه آهن رشت به #آستارا که کریدور شمال - جنوب را به اتمام می رساند ۲۰ همت نیاز است .
وقتی گفته می شود؛ تبیین و تبیین گری از آنجایی که به شدت فرم زده شده ایم سریع ذهنمان به سراغ یک سری نشست ها و جلسات تبلیغ و توجیه برای حضور در آستانه انتخابات می رود ، آیا جای آن نیست که در نشست ها و جلسات تخصصی به تحلیل آثار اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی انتخابات و روش های بهینه کردن آن بپردازیم ؟ یا بماند برای همان دم انتخابات ؟
آیا مهم نیست این میزان هزینه از کجا آمده ، چگونه آمده ، برای چه آمده ، چگونه هزینه شده و چه انتظاری از این سرمایه گذاری داشته است ؟ بهرحال سرمایه گذار به صورت منطقی به هزینه - فایده مینگرد .
آیا دانشگاه های ما که رشته های مرتبط دارند نباید به این موضوعات دقت علمی کنند ؟ جای آن نیست که بخشی از پایان نامه ها و رساله ها در رشته های علوم اجتماعی ، اقتصاد ، #علوم_سیاسی ، #مدیریت ، جامعه شناسی سیاسی به این موضوع اختصاص یابد ؟
آیا نظام انتخاباتی در کشور نباید اصلاح شود ؟
طاعات قبول
#حسین_بهمنش
۱۹ فروردین ۱۴۰۳
#اقتصاد_انتخابات
@okhan_hb
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 موشن گرافی معرفی طرح ولایت
😍 از اتفاقات قشنگ دوره:
🔆 آموزش مبانی اندیشه اسلامی با رویکرد فلسفی
👨🎓 حضور اساتید مطرح و برجسته کشوری
🌱 کلاس های اخلاق و مشاوره خصوصی
🏞 برگزاری اردوهای تفریحی، فرهنگی، تشکیلاتی و ورزشی
🤲 زیارت حرم مطهر رضوی
#بیست_و_نهمین_دوره
#طرح_ولایت
🆔️ @Gofteman_Gilan
.
طوفان الاقصای ۲
و دیوار حائلی که فرو ریخت
♦️ضربتی که دیشب به رژیم صهیونیستی وارد شد، کف توانمندی های اطلاعاتی- نظامی ایران بود. در مقابل، اسرائیل با حداکثر توانمندی های رادارای و پدافندی سه لایه خود نتوانست موشک ها و پهپاد های مهاجم را عقب براند.
🔹دیشب، دیوار بازدارندگی اسرائیل و حامیانش بود که مقابل چشم همه فرو ریخت؛ و اسرائیل، بدون دیوار حائل امنیتی، دوام نمی آورد. امنیت و ثبات نیم بند اسرائیل، دیگر به قبل از۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (۲۵ فروردین) باز نخواهد گشت.
♦️دیشب فقط سامانه پدافند اسرائیل نبود که رفوزه شد و تصویر برداری محدود موبایل ها، ناتوانی اش را به رخ کشیدند؛ سامانه پدافندی و رادارای آمریکا، انگلیس، فرانسه (و اردن بی حیثیتت) هم که سعی داشتند مانع عبور موشک ها و پهپاد ها شوند، در مقابل توانمندی بالای ایران زانو زد.
🔹این عملیات موفق، در کف توان تهاجمی ایران و سقف توان پدافندی اسرائیل/ آمریکا انجام شد. بخش قابل توجهی از موشک ها و پهپاد های ایران، با عبور از رینگ های پدافندی به هدف خوردند و از این حیث، اسرائیل (و حامیانش) ضربه بدی را متحمل شدند که ظی هفت دهه گذشته بی سابقه بوده است.
♦️ایران دیشب، اسرائیل درمانده در جنگ فرسایشی غزه را ادب کرد، بی آن که مشت خود را بگشاید و توانمندی های مهیب تر را به میدان آورد. برای ملت های خوشحال منطقه هم ثابت شد که اسرائیل، با همه حمایت ها، چقدر ناتوان است. بسیج اراده ملت های منطقه دیشب وارد مرحله جدیدی شد.
🔹ایران، دیشب چند مرکز نظامی از جمله یگ پایگاه مهم را آماج حمله قرار داد. اما نه با همه توانمندی فوق مدرن خود. به نظر می رسد هنوز از توانمندی هایی مانند موشک هایپر سونیک -و ادوات و تسیلیحات رونمایی نشده- استفاده نشده است.
♦️توانمندی های غافلگیر کنندگی ایران و متحدانش، همچنان دست نخورده و ناشناخته مانده است. به این معنا، نوبت بعدی قرار نیست عملیات مجازات اسرائیل صرفا از مسافتی دورر انجام شود، چند ساعت به طول بینجامد، و یا در ابعاد عملیات دیشب محدود بماند. کابوس های بزرگ تر در راه است
🔹ایران ضمن این که توانمندی نظامی اسرائیل و حامیانش را بی حیثیت کرد، قدرت عملیاتی بخش رده پایین تر تسلیحات خود را هم در کنار توانمندی های اطلاعاتی و گرا گیری و... سنجبد.
♦️ضربت دردناک و غیر قابل جبرانی که بر پیکر رژیم صهیونیستی فرود آمد، شاید حتی ده درصد توانمندی های ایران هم نبود، اما قطعا در کریدور های سیاسی- نظامی رژیم صهیونیستی، توفانی بر پا خواهد کرد که لعنت شدن و طرد نتانیاهو، کمترین خروجی آن است.
🔹ایران در فاصله نیم روز، هم کشتی تجاری صهیونیست ها را در کنار تنگه هرمز و پنجاه کیلومتری فجیره امارات توقیف کرد -که مقدمه ای برای بستن دومین راه تنفس اقتصادی اسرائیل پس از تنگه باب المندب است- و هم عمق مراکز صهیونیستی را در فلسطین اشغالی هدف گرفت.
♦️نکته آخر، تفاوت حمله تروریستی اسرائیل در دمشق، با عملیات ایران است. اسرائیل بخش کنسولی سفارت ایران را از فاصله ۷۰ کیلومتری در جولان هدف گرفت، بدن این که پدافند موثری پیش رویش باشد. ایران اما از فاصله ۱۱۰۰ تا ۱۴۰۰ کیلومتری توانست عمق اسرائیل را در هم بکوبد.
🔹گفته می شود عملیات دیشب تمام شده است؛ به یک معنا درست هم هست. اما ضربت دیشب، به آخرین ضربت کُلنگی می ماند که زمین سخت را پس از صد ها ضربه می شکافد و آب از دل آن می جوشد. این حفره، دائما گسترده تر خواهد شد.
@IMANI_mohammad
#فصل_دوم از سلسله نشست های ماهیانه از سرگذشت تا سرنوشت
رویداد سیزدهم؛ معرفی و بررسی کتاب های " گاه شمار تاریخ گیلان دوره قاجار و تاریخ گیلان پیش از اسلام " با حضور جناب آقای قربان فاخته نویسنده اثر
💠زمان: پنجشنبه ۳۰ فروردین ساعت ۱۰ صبح
💠مکان: رشت/گاز/خیابان نامجو/بن بست دانشگاه/ سالن اجتماعات حضرت آیت الله سید محمود ضیابری سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان
@nlai_guilan
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیزدهمین رویداد
از سرگذشت تا سرنوشت
@nlai_guilan
🔸سفرنامه عکس: « سفر به ایران»
اثر اوژن فلاندن
این کتاب برگزیدهای از کتاب #سفر آقای«اوژن فلاندن» نقاش و آقای «پاسکال کست» معمار، به #ایران است. این کتاب را در سالهای ۱۸۵۱ تا ۱۸۵۲ ( در دوران #قاجار) زیر نظر و با هزینه وزارت کشور #فرانسه در چاپخانه رسمی و دولتی چاپ کردند. کتاب اصلی در چهار جلد به قطع بسیار بزرگ با ۳۵۰ قطعه تصویر می باشد.
@safarvaname | سفر و نامه
#سفرنامه_عکس
#سفر_و_نامه
#مرکز_مطالعات_سفرنامه
هدایت شده از سازمان اسناد ملی گیلان
لینک دسترسی به ویدئو سیزدهمین رویداد از سرگذشت تا سرنوشت معرفی و بررسی کتاب " گاه شمار تاریخ گیلان در دوره قاجار "
#فصل_دوم
#تاریخ_گیلان
#کرونولوژی
#دوره_قاجار
👇👇👇👇
https://aparat.com/v/Tu1VW
@nlai_guilan
چنانچه اوراق ، اسناد تاریخی ، کتب ، مجله و روزنامه های قدیمی و... در منزل موجود دارید و مایل هستید به نسل های آینده کشور برسانید ، ما می توانیم امانت دار شما باشیم .
۱۹ اردیبهشت روز اسناد ملی و میراث مکتوب
@okhan_hb