.
💠 نگرد نیست
آیت الله بهجت: کسانی که از مقداری معنویات برخودار بودند، دنبال کشف و کرامت نمیرفتند.
کسی که از معنویات و معرفت خدا بهرهمند است، چه نیازی به کیمیا دارد؟! چه کیمیایی بالاتر از #خداشناسی .
https://eitaa.com/olamaerabane
✅ مجرب ترین عمل
✍مجرب ترین عمل برای تقرب و نزدیکی به پروردگار متعال و کسب معنویت و ازدیاد یقین ، خواندن زیاد و بدون عدد و مداوم سوره ((قل هو الله احد)) است.. خواندن این سوره بطور دائم آثار و برکات بی شمار مادی و معنوی در بردارد.
https://eitaa.com/olamaerabane
خدایی مثل مادر!
ــــــــــــــــــــــــ
آیتاللّه بهجت میفرمود: «اگر همانقدر که بچه به والدینش اطمینان دارد، ما به خدا اطمینان داشتیم که روزی میرسد، ما هم مثل کودکان هیچ مشکل و غمی نداشتیم».
رزقی نو | مجلس اول: رازق کیست؟ | صفحه ۳۹
#آیت_الله_بهجت_ره
https://eitaa.com/olamaerabane
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ یکی از برکات ماه رمضان همین ادعیه این ماه عزیز است.
🎙امام خامنه ای مدظله العالی
https://eitaa.com/olamaerabane
🌷 شیخ جعفر #ناصری :
بعضی وقت ها ما این قدر عقب هستیم که #ماه_رمضان میآید و میگذرد اما ما متوجه نمیشویم. احیا میگیریم، #روزه میگیریم، افطار میکنیم، سحری میخوریم؛ اما فیض ماه رمضان را درک نمیکنیم. باید به ماه رمضان رسید.
https://eitaa.com/olamaerabane
.
✔️ خودت را کسی ندان!
آخوند ملا علی همدانی از علمای طراز اول همدان، روزی در مشهد، خدمت حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رسید و از ایشان تقاضای #موعظه کرد، حاج شیخ حسنعلی در جواب میگوید: «مرنج و مرنجان».
مرحوم آخوند ملاعلی همدانی میگوید:
خب «مرنجان» راحت است، ما کاری میکنیم که خودمان را بسازیم و کسی را از خود ناراحت نکنیم، اهانت به کسی نمیکنیم، غیبت کسی را نمیکنیم و این را میشود انجام داد،
اما «مرنج» را چکار کنیم؟ کسی به ما بدی میکند، غیبتمان را میکند، پولمان را میخورد، قهراً انسان رنجش پیدا میکند، مگر میشود چنین چیزی که انسان نرنجد؟
فرمودند: بله، گفت: چطور؟
فرمود: «خودت را کسی ندان»، عیب کار ما همینجا است. ما خودمان را کسی میدانیم. به ثروتمان، به علممان، به ریاستمان، به هر چیزی میبالیم، لذا هیچ کس جرأت ندارد به ما تو بگوید.
بر مال جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبی برند و آن را به تبی
https://eitaa.com/olamaerabane
💢 تلاش بیهوده برای دنیا
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 إنَّ أَخْسَرَ النَّاسِ صَفْقَةً وَ أَخْيَبَهُمْ سَعْياً، رَجُلٌ أَخْلَقَ بَدَنَهُ فِي طَلَبِ مَالِهِ، وَ لَمْ تُسَاعِدْهُ الْمَقَادِيرُ عَلَى إِرَادَتِهِ؛ فَخَرَجَ مِنَ الدُّنْيَا بِحَسْرَتِهِ، وَ قَدِمَ عَلَى الْآخِرَةِ بِتَبِعَتِهِ.
🔹 زيانكارترين مردم در معامله، و نوميدترينشان در كوشش مردى است كه بدنش را در طلب آرزوهايش كهنه نموده، و مقدرات در اين زمينه او را يارى نكرده، پس با حسرت از دنيا برود، و با گناه وارد آخرت گردد.
📚 حکمت 430 نهج البلاغه
https://eitaa.com/olamaerabane
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرح دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
💠اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وَ جَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وَ آوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الی دارِ القَرارِ بِالهِیّتِکَ یا إلَهَ العالَمین.
💠خدایا، مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده و از هم نشینی با بدان دور بدار و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به خدایی خودت ای معبـود جهانیان.
🔰#آیت_الله_مجتهدی
https://eitaa.com/olamaerabane
✅تنگی یا وسعت قبر بسته به کوچکی یا بزرگی روح ماست!
✍️استاد مسعود عالی: عالم برزخ فشاری به کسی نمیآورد. این فشار، انعکاس و پژواک دنیا است که در عالم برزخ به ما برمیگردد. درواقع فشار قبر، عذابها، سختیها و گرفتاریهایی است که بخشی از آن به دلیل آلودگیهای اخلاقی و رفتاری و اعتقادی ما و بخش دیگر آن به خاطر انس به دنیا است؛ زیرا کندهشدن از دنیا برای ما سختی دارد.
فیض کاشانی میگوید که تنگی یا وسعت قبر بسته به کوچکی یا بزرگی روح ماست. روحی که در این دنیا کوچک است یعنی روحی که حسادت و کینه دارد و در همین دنیا هم با خودش درگیر است، این فرد وقتی به عالم برزخ برود، فشارهای خودش را منتقل میکند و فشار قبر او همین است ولی روحی که بزرگ است یعنی گذشت دارد و از کسی کینه ندارد و به دیگران اعتماد دارد، این فرد در همین دنیا برایش بهشت است.
https://eitaa.com/olamaerabane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی مهمه آدم آدم باشه!!
🎤سخنان زیبای دکتر الهی قمشه ای
https://eitaa.com/olamaerabane
#نهج_البلاغه
💥وَاعْلَمُوا أَنَّ يَسِيرَ الرِّيَاءِ شِرْکٌ
🌎آگاه باشيد! #رياکارى هر چند کم باشد، شرک است.
🖊زيرا شخص رياکار، يک عمل الهى را براى رضاى بندگان و تظاهر به نيکى و جلب توجّه آنان انجام مى دهد و در حقيقت، به جاى اينکه عزّت را از خدا بخواهد که مصداق واقعى «تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ» است، از بندگان ضعيف و ناتوان مى طلبد و اين نوعى شرک و دوگانه پرستى است که با «توحيد افعالى» در تضادّ مى باشد.
📙خطبه 86
https://eitaa.com/olamaerabane