🌕 برخی سخنان #آیتالله_بهجت (رحمه الله علیه) پیرامون #امام_عصر (ارواحنا فداه)
🔹۱- چقدر حضرت [#امام_زمان علیه السلام] مهربان است به کسانی که اسمش را می برند و صدایش می زنند و از او استغاثه می کنند؛ از پدر و مادر هم به آنها مهربان تر است!
🔹۲- لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولی عصر (ارواحنافداه) تشرّف حاصل کند؛ بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز، سپس توسّل به ائمه (علیهم السلام) بهتر از تشرّف باشد.
🔹۳- ما در دریای زندگی در معرض غرق شدن هستیم؛ دستگیری ولیّ خدا لازم است تا سالم به مقصد برسیم. باید به ولیّ عصر (عجل الله تعالی فرجه) استغاثه کنیم که مسیر را روشن سازد و ما را تا مقصد، همراه خود ببرد.
🔹۴- دعای تعجیل فَرج، دوای دردهای ما است.
🔹۵- در زمان غیبت هم عنایات و الطاف امام زمان (ارواحنافداه) نسبت به محبّان و شیعیانش زیاد دیده شده؛ باب لقا و حضور بالکلیّه مسدود نیست؛ بلکه اصل رؤیت جسمانی را هم نمی شود انکار کرد!
🔹۶- با وجود اعتقاد داشتن به رئیسی که عینُ الله الناظره است، آیا می توانیم از نظر الهی فرار کنیم و یا خود را پنهان کنیم؛ و هر کاری را که خواستیم، انجام دهیم؟! چه پاسخی خواهیم داد؟!
🔹۷- هر چند حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه) از ما غایب و ما از فیض حضور آن حضرت محرومیم؛ ولی اعمال مطابق یا مخالف دفتر و راه و رسم آن حضرت را میدانیم؛ و این که آیا آن بزرگوار با اعمال و رفتار خود خشنود، و سلامی – هر چند ضعیف – خدمتش میفرستیم؛ و یا آن حضرت را با اعمال ناپسند، ناراضی و ناراحت می کنیم!
🔹۸- علایمی حتمیّه و غیر حتمیّه برای ظهور آن حضرت ذکر کرده اند. ولی اگر خبر دهند فردا ظهور می کند، هیچ استبعاد ندارد! لازمۀ این مطلب آن است که در بعضی علایم، بَداء صورت می گیرد و بعضی دیگر از علایم حتمی هم، مقارن با ظهور آن حضرت اتفاق می افتد.
🔹۹- انتظار ظهور و فرج امام زمان (ارواحنافداه)، با اذیّت دوستان آن حضرت، سازگار نیست
🔹۱۰- خداوند کام همۀ شیعیان را با فَرج حضرت غائب (عجل الله تعالی فرجه) شیرین کند! شیرینیها، تفکّهاتِ زائد بر ضرورت است؛ ولی شیرینی ظهور آن حضرت، از اَشدّ ضرورات است.
🔹۱۱- افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فرج او دعا کنند.
🔹۱۲- بهطور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت، مؤثر است، اما نه لقلقه
🔹۱۳- آن کسی با حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) دوست تر است که بعد از اتیان (انجام دادن) واجبات و ترک محرمات و طاعت خدا در واجبات و محرمات برای او (ارواحنافداه) بیشتر دعا کند. برای فرج او !
🔹۱۴- خدا نکند که برای تعجیل فرج امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف دعا کنیم، ولی کارهایمان برای تبعید فرج آن حضرت باشد!
🔹۱۵- تا رابطه ی ما با ولی امر امام زمان(ارواحنافداه) قوی نشود ، کار ما درست نخواهد شد و قوت رابطه ی ما با ولی امر عج هم در اصلاح نفس است.
🔹۱۶- برای ازدیاد محبت به حضرت حق تعالی و حضرت ولی عصر (علیه السلام) ؛ گناه نکنید و نماز اول وقت بخوانید.
🔹۱۷- زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غائب علیهالسلام را در خواب دید، حضرت به او فرمود: اینها که در اینجا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و…، ولی هیچکس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من بهطور جدی دعا نمیکند!
🔹۱۸- اگر برای فرج دعا میکنید، علامت آن است که هنوز ایمانتان پا برجاست.
🔹۱۹-یک چیز هست که انسان باید ملتفت باشد که او( امام زمان عجل الله تعالی فرجه) همیشه حاضر است او ما را میبیند ما او را نمیبینیم اگر ما این را بدانیم حیا میکنیم از معصیت حیا میکنیم از غفلت!
@PastoyeFarhangVaSiyasat
https://eitaa.com/olamaorafa
#علامه_مصباح_یزدی
⬆️حرکت به سمت قله ایمان
🔸️ما باید بهاندازه توان خودمان، و بگونهای که وضع زندگیمان ایجاب کند، به آن حضرت تأسی کنیم؛ ما قطعاً نمیتوانیم به پیغمبر اکرم صلیالله علیه وآله یا امیرالمؤمنین علیهالسلام اقتدای کامل کنیم؛ اما باید آنها را همچون قلهای درنظر بگیریم و بهسمت آنها حرکت کنیم، و هر اندازه میتوانیم به آنها شباهت پیدا کنیم.
📚کتاب سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه، صفحه ۱۴۱
📚@Ketabe_Mahya
https://eitaa.com/olamaorafa
📙کتاب ارتباط عاطفی با خداوند شامل درسگفتارهای #آیتالله_مظاهری در خصوص برقراری ارتباط با خداوند با نظر به سیرهی پیامبر و امامان است.
دربارهی کتاب ارتباط عاطفی با خداوند
چگونه میتوان ارتباط عاطفی با خداوند برقرار کرد؟ از چه راههایی میتوان چنین ارتباطی را با خداوند عمق بخشید و وسعت داد؟ آیا ما میتوانیم مانند پیامبر و امامان و اهل بیت، مدهوش خداوند شویم و ارتباط عمیق قلبی با او برقرار کنیم که در لحظه لحظههای زندگیمان، یار و یاورمان باشد و در سختیها، مانند سفینهی نجات عمل کند؟ برای رسیدن و حفظ چنین ارتباطی، چطور باید عمل کنیم؟
در کتاب ارتباط عاطفی با خداوند، آیت الله مظاهری در ۱۲ بخش، از زندگی حضرت محمد (ص)، امامان و اهل بیت مثالهایی میاورند و با آیات قرآن و احادیث ما را برای شکل دادن به چنین ارتباطی یاری و راهنمایی میکنند.
📚@Ketabe_Mahya
https://eitaa.com/olamaorafa
کسانی که کتابها را کیلویی میخوانند
📚 روش نقد، جلد ۵ | ص ۱۶
#استاد_علی_صفایی_حائری
@einsad
https://eitaa.com/olamaorafa
.
#رهبر_معظم_انقلاب ۴ روز پیش: رژیم صهیونسیتی حتما به دست فلسطینیان و نیروهای مقاومت ریشهکن خواهد شد.
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/olamaorafa
#مقام_معظم_رهبری؛
«نیروی انتظامی یکی از ستونهای استوار امنیت در کشور است. این نقش ارزشمند، در سالهای اخیر برجستگی بیشتری یافته است.»
https://eitaa.com/olamaorafa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه اسلام در یک جمله!
توصیه مهم #آیتالله_فاضل_لنکرانی به فرمانده نیروی انتظامی
امان یافتگان روز قیامت چه کسانی هستند؟
برشی از سخنرانی حجت الاسلام #راجی به مناسبت روز نیروی انتظامی
https://eitaa.com/olamaorafa
عملی مورد پسند #امام_زمان علیهالسلام
حضرت #آیتالله_بهجت قدسسره:
آقایی میگفت محضر امام زمان علیه السلام مشرّف شدم، ولی نمیدانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از اینکه دیدارمان تمام شد، یکدفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است.
🔹 این آقا میگفت که من ضمن صحبتهایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت میشوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام اینها را تکرار کردم.
🟢 حضرت فرمود: یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع میشود، این است که به محض اینکه صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی!
📚 کتاب حضرت حجت، ص ۳۳۶
@PastoyeFarhangVaSiyasat
https://eitaa.com/olamaorafa
#امام_زمان ارواحنافداه می فرمایند:
«سجده شکر از الزامی ترین مستحبات الهی است»
_ _ _ _ _ _ _ _
بهترین اوقات برای بجا آوردن سجده شکر بعد از نمازهای پنجگانه است.
_ _ _ _ _ _ _ _
حضرت #آیتالله_کشمیری استاد اخلاق و عرفان
بعد از نماز
①⚘سر را به سجده میگذاشتند و
سه مـرتبه
❍اَلْـحَـمْـدُلِلّٰـهِ
سپس
②⚘گونه راست
را بر مُهر میگذاشتند و
سه مـرتبه
❍شُکـرََٱ لِلّٰـهِ
و سپس
③⚘گونه چپ را بر مُهر می گذاشتند و
سه مـرتبه
❍اَسْـتغْـفِـرُٱللّٰـهَ
میگفتند.
از ایشان سؤال شد
این چه سجده ای است؟
پاسخ دادند:
〘 حضـرت ابراهیم علیه السّلام به یاری این سجده خلیل الله شد. 〙
📚روح و ریحان ص۱۷۰
https://eitaa.com/olamaorafa
#آیت_الله_حائری_شیرازی:
🔸استراتژی جنگ با صهیونیستها در قرآن : «وارد حصارشان بشوید!»🔸
قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] میگوید:
لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و عامل شکست میداند.
میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. وارد حصارش بشو ! دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/olamaorafa