🌸حضرت آیت الله مرندی:
✨استاد ما #سید_علی_قاضی(ره)، اهل کرامت بود، خدمت #امام_زمان(ع) تشرف داشت؛ کم حرف و کم خواب و کم غذا بود؛ بسیار اهل مراقبه، مخصوصاً مراقبه از زبان بود.
🌹 @olamaorafa
#سيد_رضي (ره) صاحب #نهج_البلاغه پس از وفات مادرش فرمود: " پس ازاين با كدام دست بلاها را رد كنم؟!"
دست #مادر كه بالا ميرود و دعايتان ميكند ، بلاها از شما دفع ميشود.
@olamaorafa
🔴 حاج اســماعیل دولابی:
سـواری ڪه از دور میآید پیش از آنڪه خـودش برسـد و دیده شود گرد و غُــــباری ڪه از زیرِ پای اسبش بر میخـــیزد دیده می شــــود.
🔹گرد و غبار آشوبها و ناآرامیهای
جـــهان در روزگار ما #خــــبر از
نزدیڪ شدن فارسُ الحجاز یعنی
#امام_زمان (عـــج) می دهــــد.
🎀 @olamaorafa 🎀
#انس_با_نهج_البلاغه
♦️مهجوریت #نهج_البلاغه !
📱یكی از مسایل دردناك كه هرگز نمیتوان انكار نمود، مسئله مهجوریت نهج البلاغه در میان امت اسلامی و حتی شیعیان آن حضرت است، گرچه به بركت نظام اسلامی نهج البلاغه نیز همانند بسیاری از معارف مهجور الهی به تدریج از مهجوریت رهایی یافته، اما این واقعیت تلخ هرگز قابل انكار نیست كه نهجالبلاغه مهجور است همانطور كه امیرمۆمنان، مظلوم بلكه مهجور بود، برخی از بزرگان نكتهآموز درباره مهجوریت نهج البلاغه این گونه نالیدهاند:
👌 (... عجیب این است كه نهج البلاغه در دیار خودش در میان شیعیان علی ـ علیهالسلام ـ در حوزههای علمیه شیعه غریب و تنهاست هم چنان كه خود علی ـ علیهالسلام ـ غریب و تنهاست، بدیهی است كه اگر محتویات كتابی و یا اندیشهها و احساسات و عواطف شخصی با دنیای روحی مردمی سازگار نباشد این كتاب و یا آن شخص عملاًَ تنها و بیگانه میماند هر چند نامشان با هزار تجلیل و تعظیم برده شود، ما باید اعتراف كنیم كه با نهج البلاغه بیگانهایم، دنیای روحی كه برای خود ساختهایم دنیای دیگری است غیر از دنیای نهج البلاغه.
👤[شهید #مطهری ]
@olamaorafa
بهترین زمان #استغفار سحر است
وبهترین سحر ,#شب_جمعه است
برای قرار عاشقی ساعت های قلبمان را کوک کنیم
#آیت_الله_جوادی_آملی:
اگر انسان یک وقت، یکجا نشسته ناگهان خلاف و گناه بیست سال قبل یا سی سال قبلش یادش آید، این فرد باید خدا را شکر کند که به یادش انداخته تا استغفار کند.
برای «توبه کردن» نه روبهقبله بودن لازم است، نه غسل لازم است، بلکه فرد میتواند همانجا بگوید خدایا بد_کردم، اشتباه کردم، مرا ببخش.
خدا که قریبالاجابه است، سریعالرضاست، الآن هم گناه فرد را به یاد او انداخته تا استغفار کند.
التماس دعا
🌟🌾🌟🌾🌟🌾🌟🌾🌟🌾🌟🌾
@olamaorafa
🔹حکایتی از اهتمام به درس🔹
علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی رضوان الله علیه
🌹برای حقیر همشیرۀ بزرگ عذرا خانم دام توفیقها داستانی عجیب از اهتمام و کوشش و رغبت و علاقۀ به درس همشیرۀ دیگر ما خانم مرحومه الحاجیه ربابه خانم رحمةالله علیها بیان کردند؛ ایشان گفتند:
🌹در وقتی که همشیره ربابه خانم در کوچۀ قجرها منزل داشت (خیابان ری - کوچۀ مقابل کوچۀ آبشار) و تازه خانه ای خریده بودند که بسیار محقّر بود و شاید جمیع مساحت آن از 60 متر تجاوز نمیکرد. این خانه فقط دارای یک اطاق معمولی و یک پستو و یک مطبخ کوچک بود؛ و حیاط آن 3*4 یعنی 12 متر بود و در وسط حوضی داشت بقدر یک سینی مدوّر بزرگ و در آن زمان طهران لوله کشی آب نبود و منزل ایشان برق هم نداشت.
🌹من یک شب برای دیدن همشیره به منزل او رفتم؛ دیدم طشت رخت شوئی را در کنار حوض گذارده و مشغول رخت شستن است، بدین طریق که با آفتابه از حوض در طش آب میریزد و سپس آفتابه را در روی لبۀ حوض گذارده و کتاب «سیوطی» را باز کرده و بر روی آن نهاده است و یک چراغ لامپای نفتی پهلوی آفتابه گذارده تا نورش بر کتاب بیفتد.
🌹او دائماً که من آنجا پهلویش نشسته بودم، با من سخن میگفت و نگاهش به کتاب بود و مشغول شستن رخت بود. رحمةالله علیها رحمةً واسعةً.
📚«جنگ خطی 16» ص 194 و 195
@olamaorafa
✳️نماز نجوای انسان مومن با خدای خود است/ائمه جمعه همواره باید در جهت رشد معنوی خود بکوشند
آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار جمعی از ائمه جمعه شهرهای مختلف استان آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت خاص نماز جمعه، اظهار داشتند:
🔷نماز ستون دین است و هر ستونی یک «ستون دار» لازم دارد و ستونِ نماز اکنون به دست شما برافراشته و اقامه شده است، مخصوصا ستون نماز جمعه که در میان ستون های دیگر دین، یک ستون ویژه ای است که خیمه دین به وسیله آن برپا شده است و جمعیت کثیری زیر این خیمه جمع شده اند و از برکات فراوان آن بهره می برند.
🔷 اگر نماز بتواند جامعه ما را زیر یک خیمه، آن هم خیمه دین جمع کند و نگه دارد، دیگر هیچ مشکلی نخواهیم داشت، مشکل بسیاری از افراد جامعه این است که باور نکردند و نپذیرفتند که نماز معراج مومن است.
🔷ما یک «نجوا» داریم و یک «ندا»؛ نماز واقعاً نجوای انسان مومن با خدای خود است! اگر «قربة الی الله» در کار باشد حتماً مومن از مرحله «ندا» به مرحله «نجوا» می رسد؛ در «ندا»، محورِ گفتگو با خداوند، فقر، نیاز، رفع نقص، طلب و خواستن است اما در «نجوا» سخن از نیاز نیست، بلکه صحبت از ناز است، آنجا جای ناز کردن با خداست.
🔷 در دعای افتتاح شبهای ماه مبارک رمضان به خداوند عرض می کنیم حالا که در این شهر رمضان مهمان تو هستیم می خواهیم با تو ناز کنیم! ناز کردن یعنی چه؟ در مناجات شعبانیه که از غرر مناجات های ماست می خوانیم، وقتی درجات قرب را به وسیله هدایت ائمه علیهم السلام طی کردیم، به مقام نجوا می رسیم و انسان وقتی به مرحله نجوا رسید با خدا ناز می کند و به خدا عرض می کند تاکنون من با تو سخن می گفتم اما حالا من سکوت می کنم تا تو با من سخن بگویی!
🔷در مرحله ناز به خداوند می گوییم اگر تو از من بازخواست کنی که چرا گناه کردی؟ من پاسخ می دهم تو که بزرگتر بودی، تو چرا نبخشیدی؟! این «مُدِلّاً علیک» یعنی خدایا به من اجازه داده شده با تو «دلال» کنم، «دلال» یعنی ناز کردن، این راه تنها مخصوص ائمه(ع) که نیست! این راه برای همه ما باز است وگرنه از ما نمی خواستند که این دعاها را بخوانیم.
🔷 پس دو راه داریم یک راه «نیاز» و یک راه «ناز»؛ ما با این خدا روبه رو هستیم، با پیمودن این راه ها آنقدر باید جامعه ما فرشته خو باشد که دیگر خبری از اختلاس، نجومی، فقر و دیگر مشکلات در این کشور نباشد.
🔷کسانی که لباس روحانیت بر تن دارند در این خصوص باید احساس وظیفه بیشتری کنند، الان که به برکت خون های پاک شهدا و ایثار جانبازان، این کشور طیب و طاهر شده است اگر نتوانیم از این زمین پاک میوه طیب و طاهر به دست بیاریم حقیقتاً خسران است.
🔷 همه انسان ها در خطر گرفتار شدن در دام دنیا هستند و ائمه جمعه بیش از دیگران باید این خطر را احساس کنند لذا همواره در جهت رشد معنوی خود بکوشید و لحظه ای از خود غافل نشوید که امیدواریم به برکت ذات مقدس الله، ستون دین همواره به دست شما در اهتزاز باشد.
@olamaorafa
حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره:
بالاخره، حالا که کار را به اینجا رساندیم، خودمان میدانیم دوایش #استغفار است، [آیا استغفار] میکنیم؟ چارهای نیست از اینکه باید بهسوی خدا برویم، اگر بهسوی خدا نرفتیم موانع هم اگر رفع بشود، موقتاً رفع میشود، دائماً رفع نمیشود.
بهسوی محبوب، ١٠۴
تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف #صلوات بفرستید.
@olamaorafa