فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معضلی به نام بی تفاوتی و تماشاگری
📌 اصطلاح تماشاگر بودن "Bystander effect" نمایانگر یکی از معضلات زنان در غرب و کشورهای خو گرفته با فرهنگ غربی میباشد. «تماشاگر» به شهروندانی میگویند که هنگام مواجهه با مزاحمتها و آزارهای جنسی علیه زنان در هر سطحی واکنشی مداخلهگرانه در راستای دفاع از زنان ولو در قالب تماس با پلیس و گزارش مزاحمت انجام نمیدهند.
✍#پایگاه_تحلیلی_عصرزنان
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
معضلی به نام بی تفاوتی و تماشاگری 📌 اصطلاح تماشاگر بودن "Bystander effect" نمایانگر یکی از معضلات ز
💠 «در فیلم اولیهی مصاحبه با دختری که شهید الداغی برای دفاع از او با اراذل و اوباش درگیر شد، مادر این دختر در ارزشمندی عمل شهید گفتند: «میتوانست مانند دیگران ببیند و جلو نیاید، رد شود اما اینکار را نکرد. اگر مثل دیگران بود شاید دخترم دیگر زنده نبود.»»
🔹 جالب است که اصطلاح تماشاگر بودن "Bystander effect" نمایانگر یکی از معضلات زنان در غرب و کشورهای خو گرفته با فرهنگ غربی میباشد. «تماشاگر» به شهروندانی میگویند که هنگام مواجهه با مزاحمتها و آزارهای جنسی علیه زنان در هر سطحی واکنشی مداخلهگرانه در راستای دفاع از زنان ولو در قالب تماس با پلیس و گزارش مزاحمت انجام نمیدهند. تنها عکسالعمل این شهروندان تماشاگری و در نهایت فیلمبرداری از صحنهی آزارگری است.
🔸 درهمین راستا سال ۲۰۲۱ پلیس فیلادلفیا آمریکا گزارش داد که زنی درحالی که سوار قطار بود، در مقابل چشمان شهروندان بی تفاوت، به مدت ۴۰ دقیقه مورد آزارجنسی و تجاوز قرار گرفت، این درحالی بود که آنان درحال فیلمبرداری بودند اما با پلیس تماس نگرفتند!
🔹 موج تبلیغاتی گستردهای که طی ده سال اخیر و به ویژه در یکسال گذشته علیه فریضهی امر به معروف و نهی از منکر توسط رسانههای خارجی و از خودبیگانهی داخلی راه افتاد، و آن را مترادف با «فضولی» و «دخالت» القا کردند، در حقیقت در صدد تحریف معنای اصیل و حفاظتگونهی این حکم الهی بودند.
تلاش غرب در راستای زدودن معضل «تماشاگری» را میتوان در فیلمها و مستندهایی دید که تلاش در راستای کاهش آزاردیدگی زنان در معابر و خیابانهاست.
🔸 فریضهی الهی امر به معروف و نهی از منکر نقطهی مقابل معضل «تماشاگری» و آسیبهای دنبالهروی آن است، آسیبهایی که تیزی آن بر گردن زنان و امنیت جانی، روانی و حیثیتی آنان است. فریضهای که نبودش در غرب سبب به سخره گرفته شدن مطالبهی معروف فمینیسم به نام «حق تسلط بر بدن» زنان توسط مردان متجاوز در معابر و خیابانها شده است!
#تماشاگری
#فریضه_امر_به_معروف_ونهی_ازمنکر
#بصیرت_افزایی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
📚همسر اداری تهدیدی جدی برای از بین رفتن ارزش های خانوادگی و اجتماعی شما!. 3⃣قسمت سوم ❓آیا داشتن را
📚همسر اداری تهدیدی جدی برای از بین رفتن ارزش های خانوادگی و اجتماعی شما!.
3⃣قسمت چهارم
حفظ حریم اصلی ترین راه حل برای حفظ منافع خانوادگی و شغلی:
با قاطعیت باید گفت هیچ کس دوست ندارد، زندگی خانوادگی و خصوصی اش از هم پاشیده شود. اما این اتفاق ناخوشایند برای شما اتفاق خواهد افتاد اگر روابط کاری و اجتماعی خود را کنترل نکنید. به بیان دیگر شما باید همواره از خودتان در محیط های کاری و اجتماعی محافظت کنید و اجازه ندهید روابط کاری شما به روابط خصوصی تری تبدیل شود. برای این منظور باید حد و حدود خود را با همکاران جنس مخالف خود رعایت کنید و خودتان را کنترل و محافظت کنید.
#آثاروتبعات_پدیده_شوم_غربی_همسراداری_درمیان_متاهلین
#همسراداری_تهدید_جدی_برای_ازبین_رفتن_ارزشهای_خانوادگی_واجتماعی
#مرز_روابط_زن_و_مرد_در_محیط_کار
#اشتباه_رایج_ارتباطی_بین_زن_ومرد_در_محیط_کار
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👮♂️طرح جدید مقابله با بدپوششی و بدحجابی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
38.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافی روزهای هفته سلامت ۱۴۰۲
#هفته_سلامت
#سلامت_برای_همه_با_پزشکی_خانواده
🔰 ارسالی از مشاور محترم امور زنان و خانواده مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مازندران-سرکار خانم بازیار
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
تقدیر از همکاران ماما بیمارستان خلیج فارس بندرعباس به مناسبت روز ماما با حضور مدیر محترم درمان آقای دکتر مومنی و مشاور امور بانوان
🔰ارسالی از مشاور محترم امور زنان و خانواده مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان-سرکار خانم عالمی نسب
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
⭕️نظر '#بارون_دو_مونتسكیو' متفکر سیاسی فرانسه در مورد #حجاب_زن!
قوانین طبیعت حكم می كند زن خوددار باشد زیرا مرد، با تهور آفریده شده و زن نیروی خودداری بیشتری دارد. بنابراین، تضاد بین آنها را می توان با حجاب از بین برد و براساس همین اصل، تمام ملل جهان معتقدند که زنان باید حیا و حجاب داشته باشند.
#قانون_طبیعت
#اسرار_آفرینش
#تبیین_واجب_فوری_عینی_وقطعی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
چگونه برای دریافت سهام کودکان ثبت نام کنیم ؟
👇👇👇👇
http://my.gov.ir
#دریافت_سهام_کودکان
#پنجره_ملی_خدمات_هوشمند
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
📍رونمایی از سامانه ایران جوان
🔹خانوادههای دارای فرزند سهقلو و بیشتر میتوانند جهت استفاده از حمایتهای بنیاد ۱۵ خرداد به این سامانه به نشانی iranejavan.۱۵۴۲.ir مراجعه و ثبت نام کنند.
🔸جزئیات خبر در 👇👇
https://www.irna.ir/news/85100117
#تبرج_و_تعرف
#صورت_محوری_وسیرت_محوری
🔹 به دو آیه زیر دقت بفرمایید؛ هیچ ارتباطی بین این دو نمیبینید؟!
"وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا: و شما را گروه گروه و تیره تیره قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید" (حجرات/۱۳).
"يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْن: ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها [حجابهای بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است" (احزاب/۵۹).
🔹 فصل اشتراک دو آیه فوق، واژگان" لِتَعَارَفُوا: تا یکدیگر را بشناسید" (در آیه اول) و " أَنْ يُعْرَفْنَ: برای اینکه شناخته شوند" (در آیه دوم) است که هر دو از ریشه عَرَفَ به معنای شناخت هستند. طبق آیه اول، محله و شهر بایستی به نحوی طراحی و مدیریت شود که امکان تعرّف و شناختِ حداکثری بین همسایگان و شهروندان میسّر گردد. طبق آیه دوم نیز حجاب و عدم تبرّج، سبب تعمیق شناخت و به تبعش، دور ماندن بانوان از اذیت و آزار اغیار میگردد.
🔹 بر این اساس، عدم تعرّف به معنای عدم تعمیق روابط همسایگی است که نتیجهاش، بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. و مبرهن است که آنگاه که شناختهای فانتزی و صورتمحور، جایگزین شناختهای عمیق و سیرتمحور در روابط اجتماعی گردد، تبرّج به اوج میرسد؛ زیرا در چنین شرایطی در نبود تعرّف و شناختهای عمیق، افراد سعی میکنند با صورتنمایی و تبرّج، تصویر جذابتری از صورت خود برای افرادی که از سیرت آنها شناخت عمیقی ندارند به نمایش بگذارند. لذا هرچه تعرّف کمتر، تبرّج بیشتر.
🔹 از دلایل مهم تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در شهرهای معاصر همین است. زیرا در شهرها و کلانشهرهای معاصر، به دلیل سیاستهای اشتباه شهرسازی و مدیریت شهری، اولا تراکم انسانی به قدری بالا رفته است که به دلیل شلوغی بیش از حد محلات، دیگر امکان تعرّف و تعمیق روابط اجتماعی میسر نیست و ثانیا به دلیل اشتباه در سیاستهای آمایشی، شاهد ازجاکندگیهای مکرّر و نوعی حس بیوطنی هستیم که نتیجهاش، جابجاییهای دائم جمعیتی و به تبعش، تضعیف تعرّف و بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. نتیجه غلبه این نوع شناختهای فانتزی، غلبه صورتمحوری بر سیرتمحوری در روابط اجتماعی و تبلور هرچه بیشتر تبرّج و تننمایی در تلاطم حس بیوطنی است. پس اگر میخواهیم مسئله حجاب و عفاف را اساسی حل کنیم و صرفا با سطحی نگری به معلولها نپردازیم، بایستی با درک عمیق از علل بروز تبرّج و تننمایی، ریشههایی نظیر عدم تعرّفها و ازجاکندگیها و بیوطنیها را تدبیر نماییم تا با حل آن علل، معلولهایی نظیر تبرّجها و تننماییها نیز تدبیر شود.
#فرهنگ_عفاف_و_حجاب
#تدبر_در_قرآن
#تبیین_واجب_عینی_فوری_وقطعی