هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
🔺هفتاد دارویی که نتیجه آزمایش اعتیاد را مثبت می کند! امپرازول، زیر مجموعه حشیش هست و رانی تیدین، زیر مجموعه شیشه و...
❓آیا تا به حال شنیده اید که این داروهای مذکور( علاوه بر به جا گذاشتن عوارض مختلف...) #درمان هم بکنند؟!
آقا رسول الله صلوات الله علیه و آله فرمودند: لاَ شِفَاءَ فِي حَرَامٍ.
📚عوالی اللّئالی ج۲ ص۳۳۳
🗞 جهت مطالعه و آشنایی با «الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء»👇
https://eitaa.com/ketab_olgou/94
@Darol_salam
هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بانکها تسهیلات ازدواج را به کارکنان خودشان دادند❗️
👤حجتالاسلام پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی:
🔹براساس گزارش سازمان بازرسی، بانکها به اسم تسهیلات ازدواج به یکسری از کارمندان خود وام پرداخت کردهاند...
〰〰〰〰〰〰
✍ روز بانکداری اسلامی به #بانکهای_ربوی_که_همچنان_هم_غلط_میکنند، شاد باش باد!!
درشگفتم که چگونه میشود به پدیده ای چون بانک که زاییده #تفکر_سرمایه_داری و در خدمت آن است و برآمده از فقه اسلام نیست، پیوست #عدالت و اسلامی را افزود؟! هر وقت خوک حلال اسلامی! قابل تصور بود، پسوند «اسلامی» در مورد بانک هم قابل مسامحه خواهد بود!
❓اما در ویدئوی بالا بحث واقعا بر سر چیست؟!
ای کاش جناب پژمانفر قدری افق دغدغه خود را بالاتر میبردند و به این مطلب هم اشاره میکردند که به هر حال چه بانکها تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به کارکنان خود اختصاص دهند و یا تسهیلات غیر قرض الحسنه را به همراه سود بیشتری، در هر دو صورت دارند شدیداً غلط میکنند!!
در صورت اول که خلاف قانون عمل کرده اند و دزدی. در صورت دوم هم زنای با محارم!!😳 چرا که گرفتن یک درهم بهره یا همان #ربا به فرموده امام صادق علیه السلام در نزد خداوند گناهش سخت از سی مرتبه زنای با محارم مانند مادر و خواهر و دختر و خاله و عمه است که صورت بگیرد!!
📚تهذیب الاحکام ج۷ ص۱۴
👈 با عوارض ششگانه اقتصاد دولتی و بخش خصوصی آشنا شوید.
@Darol_salam
هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
✍ یکی از مضرات فروشگاه های زنجیره ای تحت حمایت بانکها!( که وسعت دهنده جیب سرمایه داران اند!!🏦🏭) راکد شدن فروشگاه ها و مغازه های کوچک و بلعیده شدن دکان های خورد محله ای است...
و این با #تجارت_غیرمتمرکز_و_مردمی
و با #تعرف_و_شناخت افراد در قالب محله ناسازگاره.
#تجارت_غیرمتمرکز_و_مردمی✅
#مدیریت_شهری_محله_محور✅
@Darol_salam
🔺مرگ سالانه ۳۰ هزار نفر بر اثر بیماری زا بودن نان/ هوشمندسازی نان، شکست خورد❗️
محمدرضا خواجه، نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات کشور با تاکید بر اینکه طرح هوشمندسازی نان در عمل شکست خورد، علت و شرایط بیماری زا بودن نان را نیز واکاوی کرد.
https://B2n.ir/k13511
✍ مسأله تولید نان سالم با وصف «طیّب»، امری مهم در تأمین سلامت جامعه بوده و بی توجهی به #آداب_فقهی_طبخ_نان، آسیب های جدی را به سلامت و امنیت مردم وارد میکند.
چهار اصل فقهی در طبخ نان عبارتند از: ۱.تهیه نان با آرد سبوسدار کامل، ۲.پختن نان بر روی تنور گلی و پرهیز از آهن، ۳.طبخ نان به صورت خانگی و غیرمتمرکز، ۴. تهیه نان از جو و گندم زکات داده شده
📌مطالعه بیشتر؛
https://eitaa.com/olgou4/4171
#نظام_سازی_فقهی
#الگوی_فقهی_تولید_نان
#برنامه_فقهی_تولید_نان
https://eitaa.com/olgou_mashhad
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مطالعهای شنیدنی در آمریکا در مورد اثرات حضور جنّیان در زندگی انسان
«حجت الاسلام سعادتمند»
〰〰〰〰〰
✍ نهی امام علیه السلام از ۴ متر بلندتر ساختن خانه، تنها یکی از ده ها توصیه های اهل بیت عصمت و طهارت برای ساخت یک خانه مطلوب است.
#دار_واسعه
#مقررات_فقهی_ساختمان
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
📌جهت مطالعه تکمیلی؛ کتاب «مقررات فقهی ساختمان»را بخوانید.
https://eitaa.com/olgou_mashhad
📢 (به فضل الهی) اولین جلسه از دوره مباحثاتی «طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه» برگزار شد
📌چکیده بحث:
این دوره بحثی، یکی از سرفصل های نظریه فقهی«پیشگیری ساختاری از بیماری» (به عنوان نظریه مادر و شاخص اصلی پیشرفت در حوزه سلامت) است.
👌در این دوره به مسائلی همچون؛ ۱. تبیین ماده تشکیل دهنده مغز و اعصاب، ۲. زمان تشکیل مغز و اعصاب در دوران حمل، ۳. ارتباط میان مغز و اعصاب و سایر اعضای بدن( مغز و اعصاب و قلب، مغز و اعصاب و جمجمه، مغز و بینی و...)، ۴. طبقه بندی بیماری های مغز و اعصاب بر اساس توصیف های وحیانی، ۵. معرفی ۱۰ نوع دواء برای مدیریت بیماری های مغز و اعصاب، ۶. الگوی پیشگیری از بیماری های مغز و اعصاب(از مرحله حمل تا دوران پیری...) پرداخته میشود.
👌محتوای این دوره بحثی در مقایسه با محتوای کتاب دو جلدی مغز و اعصاب در عمل بالینی(برادلی) تبیین شده و محور این مقایسه در سه مساله؛ ۱. ارتباط میان مغز و اعصاب و قلب، ۲. طبقه بندی بیماری های نورولوژیک، ۳. تدابیر پیشگیری و درمان رقم خواهد خورد.
🗞جهت دریافت و مطالعه کتاب؛
«طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه»
https://eitaa.com/olgou_mashhad
✍ ارتقاء درک عموم مردم و اطباء از عملکرد اعضای بدن، به عنوان مقدمه برای تحقق #پیشگیری_ساختاری_ازبیماری بوده و زمینه را برای اصلاح ساختارهای حیات در یک جامعه( همچون تحول در الگوی تغذیه، تحول در الگوی معماری، تحول در الگوی مشاغل...) و هماهنگی ساختارها با عملکرد اعضای بدن فراهم میکند.
📌مراحل سه گانه ارتقاء درک از عملکرد اعضای بدن عبارتند از:
۱. تعریف جدید از عضو ( بخش تعریف)
۲. تبیین اختلالات عضوی ( بخش تصویر)
۳. پیشگیری و درمان اختلالات (بخش تصمیم)
👌در حوزه مفاهیم و تعریفات، اگر ما تعریفمان مثلا از قلب و کارکردهای آن، همانند تعریف جناب (براونوالد) باشد که میگوید: قلب، پمپ خون بدن است...، یک طور زندگی میکنیم، اما اگر به تبعیت از دانش امیرالمومنین علیه السلام، شش نوع عملکرد برای قلب قائل شدیم، ساختار حیات را تابعِ عملکرد قلب باز تعریف خواهیم کرد. در نتیجه درک از عضو ارتقاء پیدا میکند. و هکذا در بحث مغز و اعصاب...
👌روش صحیح شناخت کامل عضو، شناخت آن به #وحدت_ترکیبی(شامل طبائع، طینت و...) است. برخلاف طب سنتی که طبِ شناخت «اخلاط اربعه» است و بس. و برخلاف طب مدرن که درکش از عضو و عملکرد آن، محدود به شناخت سلول و تمرکز بر روی تغییرات و فعل و انفعالات سلولی میباشد...
🗞جهت دریافت و مطالعه کتاب؛
«طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه»
#ارتقاء_درک_از_عضو
#وحدت_ترکیبی
#سلسله_نشستهای_طبیب_مشاور
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️چند نکته غم انگیز درباره وضعیت بذر کشور/ کشور در حوزه بذر به خارج از کشور وابسته است!
❓بذر ذرت، فلفل، کلزا، گیاهان علوفهای، آفتابگردان، گوجه فرنگی، ملون، خیار، پیاز، بادمجان، عدس، کدو، پنبه، کنجد، بذر گیاهان زینتی، جو و سیب زمینی از خارج کشور وارد می شود!
❓ واردات بذر از کشورهای اتیوپی، عراق، ایتالیا، برزیل، ترکیه، انگلستان، هلند، روسیه، هند، امارات، قزاقستان، عمان، افغانستان، سوئیس، انجام می شود.
❓ارزش مالی بذر وارداتی ایران در نیمه اول امسال ۱۰ همت است.
🗞 مطالعه بیشتر درباره وضعیت بذر در کشور:
https://farsnews.ir/Behruz_noori/1728721282177784775
📚 ۶ توصیه فوری برای احیای روستا:
https://eitaa.com/olgou4/6988
#برنامه_احیای_روستا
#تولید_غیر_متمرکز_بذر
#پدافند_غیر_عامل
https://eitaa.com/olgou4
✍ شاخص رشد و پیشرفت در حوزه سلامت مغز و اعصاب، کاهش بیماری های مغز و اعصاب است.
❓اشکالات پنج گانه به کارآمدی نورولوژی؛
۱. افزایش سکته های مغزی؛(ابتلای سالانه ۷۹۵۰۰۰ نفر به سکته مغزی در آمریکا/پنجمین عامل اصلی مرگ در گروه سنی ۱۵ تا ۵۹ سال در جهان/ مقایسه آمار ابتلای به سکته مغزی در آمریکا و ایران؛ حدود ۵۵۰ هزار نفر سالانه در ایران مبتلای به این بیماری میشوند! و میزان این بیماری در ایران بالاتر از بسیاری از کشورهای دنیاست!)
۲. گسترش بیماری MS خصوصا در بین بانوان؛( ام اس در بین زنان سه برابر بیشتر از مردان بوده و در زنان در سنین باروری بیشتر از هر گروه سنی دیگری شیوع دارد. این علائم ممکن است که در زمان هایی مثل قاعدگی، بارداری، یائسگی بدتر شود).
۳. افزایش سردردهای خوشه ای و میگرن؛ (ابتلای ۲۰٪ بانوان کشور به میگرن و ۸ میلیون نفر از جمعیت کشور هم دچار اختلالات در خواب هستند!/ بیش از یک میلیارد نفر در سراسر دنیا با میگرن زندگی میکنند و میگرن سومین بیماری شایع در جهان است/ طبق گزارشی در سال ۲۰۲۰، در انگلستان سالانه ۲۵ میلیون روز کاری یا تحصیلی به دلیل میگرن از دست میرود..)
۴. کاهش شدید قوه حافظه مردم؛( در جهان بیش از ۵۵ میلیون مبتلای به آلزایمر و نیز زوال عقل وجود داشته و هزینه سالانه درمان این بیماری، بیش از ۲ تریلیارد دلار است!/ هفتمین علت مرگ و میر در میان سالمندان..)
۵. افزایش هزینه های درمانی مرتبط با بیماری های مغز و اعصاب؛( وجود چالشِ «هزینه برای غذا یا برای درمان؟؟» در کشوری مثل آمریکا! و..)
🗞جهت مطالعه کتاب؛
«طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه»
https://eitaa.com/olgou_mashhad
✍ روش مطالعه و تحقیق، باعث تولید گزاره های علمی میشود.طبیعتا تفاوت در روش تحقیق، تفاوت در مفاهیم را در پی خواهد داشت. این غلط است که تصور کنیم تنها یک روش تحقیق برای دستیابی به گزاره های علمی وجود دارد!
اصولا علمی نیست به فعالیت کسانی که با روش تحقیق دیگری با مسائل برخورد میکنند( مثل نقد و مخالفت اطباء اسلامی با واکسنها و یا مخالفت با تراریخته ها..) برچسب غیر علمی بودن و شبه علم بزنیم! لذا در حوزۀ مثلا طب، پزشکان سلول پایه نمیتوانند بر اساس روش تحقیق خودشان، به مفاهیم طب اسلامی( که روش تحقیق مستقلی دارد) ایراد گرفته و آن را شبه علم خطاب کنند!
📌اشکال جدی روش تحقیق پوزیتویستی، #حدس_محوری و #حیث_محوری آن است؛یعنی یک دانشمند بر اساس بررسی دو یا چند متغیر از یک موضوع، از بسیاری از متغیرها غافل شده و تاثیر آن ها را در نتیجه گیری لحاظ نمیکند و درنتیجه به یک گزاره ظنی(با شکل و شمایل علمی!) دست می یابد. در حالی که میبینیم این روش تحقیق(که اساس مطالعاتی در شکل گیری مدرنیته است)،بدلیل #عدماشرافعلمی، چالشهای فراوانی را برای بشر ایجاد کرده است.(کما اینکه مثلا صنعت ساخت شوینده ها، هم تالی فاسدهای سلامت دارد و هم تالی فاسدهای زیست محیطی..)
👌در روش تحقیق جدید، به جهت #جوامع_الکلم و #جوامع_العلم بودن معصومین علیهم السلام، به کلمات ایشان رجوع میکنیم که علاوه بر اشراف علمی به مجموعه خلقت، توصیف جامعی از آنها در اختیار ما قرار داده اند. در واقع یکی از دلائل عصمت را باید در اشراف علمی امام معصوم دنبال کرد.
🗞جهت مطالعه کتاب:
«طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه»
https://eitaa.com/olgou_mashhad
مراسم پرفیض دعای ندبه
👌جهت گفتوگو پیرامون نظریات تمدنی، فردا در خدمت برادران تمدنی خودمان هستیم.
✅ان شاالله در پایان جلسه میهمان سفره امام زمان(عجلالله تعالی فی فرجه) خواهیم بود.
https://eitaa.com/olgou_mashhad