eitaa logo
کانال تخصصی مقاله نویسی بر محوریت تولید علوم انسانی اسلامی
149 دنبال‌کننده
54 عکس
9 ویدیو
43 فایل
ارتباط با 09159112763
مشاهده در ایتا
دانلود
لینک عضویت در گروه برای ارسال به دوستان
دوستان عزیز امروز نشست خوبی حول پروژه توانمندسازی اقشار کم برخوردار در موسسه مطالعات برگزار گردید.
ما می توانیم بر اساس منابع و معارف دین اسلام مشکلات جامعه را با ارائه مدل های راهبردی حل نماییم.
تفاوت موضوع و مسأله موضوع یک زمینه کلی است که درباره آن تحقیق می‌­کنیم؛ مثل: توحید، قرآن شناسی، تاریخ قرآن، عصمت و… اما مسأله از آن جزیی­‌تر است. رابطه موضوع و مسأله مانند رابطه کشور و شهر است. درباره موضوع می­‌توان مطالعه کرد اما تا زمانی که محدود نشود نمی­‌توان به عنوان یک مسأله پژوهشی در آن کار کرد. بنابراین «توحید» موضوع است و «رابطه توسل با توحید عبادی» یک مسأله است.
موضوع محور در فضای حل مشکلات ذهنی و همی است و با جایی و مشکل عینی گره نمی خورد و مساله محور با مشکل عینی و خارجی گره می خورد.
این کتب حتما دیده شود و با دقت مطالعه گردد.
روش شناسی مطالعات دینی تحریری نو نوع اثر : کتاب ناشر : دانشگاه علوم اسلامی رضوی نویسنده : احد فرامرز قراملکی صفحات کتاب : 444 کنگره : 9ر4ف/41BL دیویی : 1/200 کتابشناسی ملی : 411733- 84م شابک : 5-10-7673-964-978 سال نشر : 1385 دریافت این اثر کتاب‌الکترونیکی500 تومان برچسب ها: دین روش شناسی پویش کتاب خانه خلاصه اثر روش شناسی مطالعات دینی، نخستین گام در تدوین نظام مند روشها و مبانی دین پژوهی در جامعۀ ماست که در فرآیندی تعاملی با خوانندگان، تغییر نگرش، ارتقای دانش، توسعۀ مهارت و افزایش توانایی دین پژوهان را هدف خود قرار می دهد. مطالعات دینی در جامعۀ ما، از آغاز سدۀ اخیر، تحوّلات پرفراز و نشیبی یافته است. این تحوّلات، از سویی، برخاسته از توسعۀ سیاسی و از سوی دیگر، متأثر از تحوّلات جهانیِ پس از قرن هیجدهم است. انقلاب صنعتی و پیشرفتهای روزافزون فن آوری اطلاعات، به ویژه پدیدۀ جهانی شدن، نه تنها محققان اسلام شناس را درگیر با مسائل کاملاً نوینی کرده، بلکه ذهن و زبانِ مخاطبان وحی را نیز دگرگون ساخته است. گسترش برنامه های ترویج دین و توسعۀ مطالعات دینی در چنین بستری ضرورت خود را نشان می دهد؛ با این حال، توسعۀ کمّیِ برنامه های دین آموزی و دین پژوهی، بدون دغدغۀ کارآیی و اثربخشی این برنامه ها، حذف مسائل به جای حلّ آنهاست. کارآیی و اثربخشی مطالعات دینی در عصر جهانی شدن، آرمانی است که به سهولت نمی توان بدان دست یافت. گام نخست در این راه، توسعۀ کمّی و کیفی در روش و ابزار چنین مطالعاتی است. بهره جستن حدّاکثری از روشها، روی آوردها و ابزارهای متنوّع تحقیق، تمایز کاربرد بجا و نابجای آن ها و استفادۀ بهینه از روشها، پژوهش های دین شناسی را بارور می سازد. کتاب‌الکترونیکی 500 تومان حجم : 2.3 مگا بایت
📜حدیث روز |جایگاه عالمان صاحب قلم در آخرت 🔺 رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم ) در این روایت به جایگاه عالم صاحب قلم در آخرت اشاره کرده اند.    پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: المؤمنُ إذا ماتَ و تَرَکَ وَرَقةً واحِدَةً علَیها عِلمٌ تَکونُ تِلکَ الوَرَقةُ یومَ القِیامَةِ سِترا فیما بَینَهُ و بَینَ النّارِ، و أعطاهُ اللّهُ تبارکَ و تعالی بکُلِّ حَرفٍ مَکتوبٍ علَیها مَدینَةً أوسَعَ مِن الدُّنیا سَبعَ مَرّاتٍ. هرگاه مؤمن بمیرد و یک برگه که روی آن علمی نوشته شده باشد از خود بر جای گذارد، روز قیامت آن برگه پرده میان او و آتش می شود و خداوند تبارک و تعالی به ازای هر حرفی که روی آن نوشته شده، شهری هفت برابر پهناورتر از دنیا به او می دهد.     📚الأمالی للصدوق: ۹۱/ ۶۴ @olome20ensani
در مشاوره ای که به یک دانشجوی علاقه مند به معماری اسلامی دادم نقشه تولید علم دینی را اینگونه بیان کردم که برای شما عزیزان مفید است و در واقع در مقام تولید علم دینی می توانید استفاده کنید.