eitaa logo
کانال تخصصی مقاله نویسی بر محوریت تولید علوم انسانی اسلامی
147 دنبال‌کننده
54 عکس
9 ویدیو
43 فایل
ارتباط با 09159112763
مشاهده در ایتا
دانلود
موضوع محور در فضای حل مشکلات ذهنی و همی است و با جایی و مشکل عینی گره نمی خورد و مساله محور با مشکل عینی و خارجی گره می خورد.
این کتب حتما دیده شود و با دقت مطالعه گردد.
روش شناسی مطالعات دینی تحریری نو نوع اثر : کتاب ناشر : دانشگاه علوم اسلامی رضوی نویسنده : احد فرامرز قراملکی صفحات کتاب : 444 کنگره : 9ر4ف/41BL دیویی : 1/200 کتابشناسی ملی : 411733- 84م شابک : 5-10-7673-964-978 سال نشر : 1385 دریافت این اثر کتاب‌الکترونیکی500 تومان برچسب ها: دین روش شناسی پویش کتاب خانه خلاصه اثر روش شناسی مطالعات دینی، نخستین گام در تدوین نظام مند روشها و مبانی دین پژوهی در جامعۀ ماست که در فرآیندی تعاملی با خوانندگان، تغییر نگرش، ارتقای دانش، توسعۀ مهارت و افزایش توانایی دین پژوهان را هدف خود قرار می دهد. مطالعات دینی در جامعۀ ما، از آغاز سدۀ اخیر، تحوّلات پرفراز و نشیبی یافته است. این تحوّلات، از سویی، برخاسته از توسعۀ سیاسی و از سوی دیگر، متأثر از تحوّلات جهانیِ پس از قرن هیجدهم است. انقلاب صنعتی و پیشرفتهای روزافزون فن آوری اطلاعات، به ویژه پدیدۀ جهانی شدن، نه تنها محققان اسلام شناس را درگیر با مسائل کاملاً نوینی کرده، بلکه ذهن و زبانِ مخاطبان وحی را نیز دگرگون ساخته است. گسترش برنامه های ترویج دین و توسعۀ مطالعات دینی در چنین بستری ضرورت خود را نشان می دهد؛ با این حال، توسعۀ کمّیِ برنامه های دین آموزی و دین پژوهی، بدون دغدغۀ کارآیی و اثربخشی این برنامه ها، حذف مسائل به جای حلّ آنهاست. کارآیی و اثربخشی مطالعات دینی در عصر جهانی شدن، آرمانی است که به سهولت نمی توان بدان دست یافت. گام نخست در این راه، توسعۀ کمّی و کیفی در روش و ابزار چنین مطالعاتی است. بهره جستن حدّاکثری از روشها، روی آوردها و ابزارهای متنوّع تحقیق، تمایز کاربرد بجا و نابجای آن ها و استفادۀ بهینه از روشها، پژوهش های دین شناسی را بارور می سازد. کتاب‌الکترونیکی 500 تومان حجم : 2.3 مگا بایت
📜حدیث روز |جایگاه عالمان صاحب قلم در آخرت 🔺 رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم ) در این روایت به جایگاه عالم صاحب قلم در آخرت اشاره کرده اند.    پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: المؤمنُ إذا ماتَ و تَرَکَ وَرَقةً واحِدَةً علَیها عِلمٌ تَکونُ تِلکَ الوَرَقةُ یومَ القِیامَةِ سِترا فیما بَینَهُ و بَینَ النّارِ، و أعطاهُ اللّهُ تبارکَ و تعالی بکُلِّ حَرفٍ مَکتوبٍ علَیها مَدینَةً أوسَعَ مِن الدُّنیا سَبعَ مَرّاتٍ. هرگاه مؤمن بمیرد و یک برگه که روی آن علمی نوشته شده باشد از خود بر جای گذارد، روز قیامت آن برگه پرده میان او و آتش می شود و خداوند تبارک و تعالی به ازای هر حرفی که روی آن نوشته شده، شهری هفت برابر پهناورتر از دنیا به او می دهد.     📚الأمالی للصدوق: ۹۱/ ۶۴ @olome20ensani
در مشاوره ای که به یک دانشجوی علاقه مند به معماری اسلامی دادم نقشه تولید علم دینی را اینگونه بیان کردم که برای شما عزیزان مفید است و در واقع در مقام تولید علم دینی می توانید استفاده کنید.
صوتهای فوق نقشه راه تولید علم دینی است و تجربه ده سال مطالعات در زمینه چگونگی تولید علم دینی است.
۱.موضوع شناسی و طراحی اطلس موضوعات ۲. مسئله سازی و شبکه مسائل ۳. مخزن شناسی (منابع دین و معارف دین) ۴. تطبیق مبانی پارادایمیک اسلامی بر معماری ۵. پاسخ دادن به مسئله ها بر اساس مخازن دینی و مبانی پارادایمیک ۶. برطرف کردن تزاحمات احتمالی در مقام اجرا ۷. تبدیل به الگوی معرفتی با رویکرد سیستمی ۸. تبدیل الگوی معرفتی و ذهنی به مدل عینی و خارجی به کمک ابزارها و تکنیکهای موجود.