🔰وسعت قلمرو نظم
📌البته قلمرو نظم، وسیع است. از زندگی خصوصی انسان و درون اتاقی که در آن زندگی یا کار میکند، نظم مطرح میشود - اتاق منظّم، اتاق نامنظّم - تا رفتارهای فردی او در محیط کار و درس و تحصیل و تا محیط اجتماعی و ساخت جامعه و بنای نظام اجتماعی؛ یعنی همان ساختی که از نظم ویژهای که تابع فلسفهی خاصّی است، سر چشمه گرفته است. همهی این ها مشمول «و نظم امرکم» است که امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام در این قطعه از وصیّتشان آن را بیان فرمودند.
🗓بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۸۱/۰۹/۰۱
#تحول_معنوی
@om_abiiha
shabnameh721.m4a
7.27M
💠 شبنامه / صحبتهای مهمی که فراتر از سخنرانیست / حرفهایی که گویا با در نظر گرفتن وضعیت این روزهای فضای مجازی مطرح شده / نکات مهم آیت الله خامنهای درباره غیرت دینی / غیرتِ دینی همراه با عقلانیت، از طریق بصیرت کسب شده و به خدمتِ به وطن منجر میشود / این نکات را جامعه مذهبی بارها و بارها باید بخواند / قسمت ۷۲۱
@om_abiiha
تغییر شرایط کشور بدون تغییر مدیران میانی ممکن نیست
🔹️دبیر جمعیت پیشگامان انقلاب اسلامی اصفهان: از زمان آغاز تا پایان دولت روحانی اقلام اساسی افزایش قیمت بسیار زیادی داشت و به نوعی میتوان گفت روحانی زمین مینگذاری شده را به دولت فعلی تحویل داده است و لازم است شرایط کشور برای مردم تبیین شود.
🔹در این چند ماه اقدامات قوی و خوبی توسط دولت جدید صورت گرفته است از جمله در خصوص واکسیناسیون و مقابله با کرونا اقدامات قابل توجهی صورت گرفت و کاهش آمار ابتلا و فوتیها موید این موضوع است.
🔹شاهدیم هنوز مسؤولانی که نیاز است تغییر کنند تغییر پیدا نکردهاند؛ آیتالله رئیسی بیان کرده بود افرادی که باعث بهوجود آمدن وضع موجود شدهاند باید کنار بروند در صورتی که همچنان برخی از این افراد در مسؤولیتهای خود هستند.
@om_abiiha
🏡در خانوادههایی که افراد به یکدیگر احترام میگذارند:
⭕️تنش و مشاجرات کمتری وجود دارد
⭕️کمتر با مشکلات جسمی و روحی رو به رو میشوند
⭕️میتوانند بهتر و راحت تر مسیر خواستهها و اهدافشان را طی کنند
⭕️میتوانند در مورد مشکلاتشان با یکدیگر صحبت کنند
⭕️زمانهای بیشتری را در کنار یکدیگر سپری میکنند
و…
#سبک_زندگی
@om_abiiha
🔴سلامی: بخشی از انتقام سخت هنوز باقی مانده است
👤فرماندهکل سپاه:
🔹بخشی از انتقام سخت را گرفتهایم و بخش دیگری از آن هنوز باقی مانده است و مطمئناً همه این را میدانند، مقامات آمریکایی باید بدانند که نمیتوان به ملتی تهاجم کرد و از انتقام متقابل او در امان بود.
🔹هدف ما ماندن این استقامت و هدف دشمن شکست آن؛ اما واقعیتهای میدان میگوید که ما پیروز شدهایم.
🔹در اقصینقاط جهان اسلام شمشیرهای مسلمانان کشیده شده و سرزمین امنی برای دشمنان خدا وجود ندارد و دیگر سیطره کفار بر مسلمانان ممکن نیست و ایران امروز الگوی این مقاومت بزرگ است.
#حاج_قاسم
#انتقام_سخت
@om_abiiha
دشمن شناسی و سواد رسانه
🔹در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمیتوان دید؛ گاهی اوقات، دشمن کار را به گونه ای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند...
🔸این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعه اش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را کامل نباید کرد. در این حد هوشیاری لازم است! بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما بسیار هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضع گیری شما استفاده کند. این، اصل اول و یک خط قرمز است...
🔹 چطور دشمن را بشناسیم؟ چطور تمایلات او را کشف کنیم؟ چطور بفهمیم که این کار به نفع دشمن یا به ضرر دشمن است؟ این همان نقطهی اساسی است؛ این همان جایی است که به اهتمام کامل، مطلقاً سهل انگاری نکردن و هوشیاری و بیداری کامل احتیاج دارد....
🔸اگر هم در جایی برای انسان مطلب روشن نیست، آن جا نباید حرکت کند. اگر دیدید زیر پا محکم است، پا بگذارید؛ اگر دیدید مشکوک است، پا نگذارید. بنابراین محافظه کار نباشید، اما هوشیار باشید؛ این، آن خط سیاسی است. البته سخت است و آسان نیست؛ اما شما هم مرد کارِ سختید؛ بسیجی هستید و باید این کار سخت را به عهده بگیرید...
🔹حقایق را از ورای جناح بندیهای سیاسی نگاه کنید و ببینید؛ از بالا نگاه کنید و جبهه را ببینید. در یک جبههی گسترده که ممکن است طول آن صد کیلومتر باشد، واحدهای گوناگونی هستند؛ یک نفر در یک واحد، فقط خودش را میبیند. اما آن کسی که با هلیکوپتر از بالا عبور میکند، آرایش جنگی مجموع این واحدها را میبیند....
🔸از بالا اوضاع کشور را نگاه کنید؛ آن وقت جای خودتان را درست پیدا میکنید که کجا باید باشید، چه کار باید بکنید، به چه چیز باید حساسیت نشان بدهید، به چه چیز باید حساسیت نشان ندهید. همان طور که گفتم گاهی یک حرف حق را نباید زد؛ چون گفتن این حرف، پازل دشمن را تکمیل میکند. مواظب باشید در هیچ مرحله ای، شما تکمیل کننده پازل دشمن نباشید...
📝 مقام معظم رهبری در دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاهها (۱۳۸۶/۰۲/۳۱)
@om_abiiha
13901106_3866_64k_01.mp3
2.37M
🎧 بشنوید | راه مجاهدت باز است...
🔹 بازنشر گزارش صوتی از متن و حاشیه دیدار رهبر انقلاب اسلامی با خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در سال ۱۳۹۰
@om_abiiha
🔰سرچشمه گرفتن نظم از تقوا
📌آن حضرت[امام علی علیه السلام] قبل از آنکه نظم را مطرح کنند، تقوا را مطرح کردهاند. اوّلِ وصیت هم تقوا آمده است - «اوصیکما بتقویاللَّه و ان لا تبغیا الدّنیا و إن بغتکما» - ولی بعد از دو سطر، باز میفرمایند: «اوصیکما و جمیع ولدی و اهلی و من بلغه کتابی بتقویاللَّه و نظم امرکم»؛ اینجا تقوا را مجدداً تکرار میکنند. این شاید اشاره به این نکته باشد که نظمی در زندگی فردی و نظام زندگی عمومی و اجتماعی انسان مطلوب است که از تقوا سرچشمه گیرد و با تقوا همراه و هماهنگ باشد.
🗓بیانات مقام معظم رهبری1381/09/01
#تحول_معنوی
@om_abiiha
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۶)
🌀 خبر: رهبر معظم انقلاب در سالگرد حماسه ۱۹ دیماه مردم قم از برنامهریزیهای دشمن پرده برداشته و نسبت به سناريوي «حساسیتزدایی نسبت به اصول و بينات و مباني انقلاب» هشدار دادند.
❌ نکات تحلیلی: سناريوي "حساسیتزدایی" و "بیاعتبار سازی" بهعنوان جزئي از جنگ نرمِ طراحیشده دشمن، از طريق شگردهايي دنبال میشود:
1⃣ از يکسو تلاش دارد تا با اختلافافکنیها، فعالسازی نفوذيها، تهاجمات نظامي و فرهنگي و تحريم همهجانبه اقتصادي مانع از تحقق عملي اصول شود.
2⃣ از سوي ديگر تلاش میشود تا پروژه استحاله اصول را رقمزده و با کنار گذاشتن اصول اوليه، اصولي ديگر که خاستگاهي بيرون از گفتمان انقلاب اسلامي دارند را جايگزين کنند؛ و يا اينکه خوانشي متفاوت از اصول ارائه دهند که جهتي بيرون از هدفگذاری اسلام انقلابي داشته باشد.
3⃣ به فراموشي سپردن اصول و آرمانها ترفند ديگري است که در پروپاگانداي رسانهاي دشمن جاي دارد. بالأخص آنجا که ما بهنوعی با گسست نسلها مواجهيم و مبتني بر اين ترفند نبايد اجازه داد تا اصول انقلاب براي نسل جوان امروز بازخواني شود.
4⃣ القاء ناکارآمد بودن اصول و آرمانهای انقلاب و به قول حکيم انقلاب: «(القاء) اين تصور که اصول انقلاب براي مردم و آينده سودمند نيست!»، شگرد رسانهای ديگر اين جريان است. اين ادعا در حالي مطرح ميگردد که همه دستاوردهاي موفقيتآميز امروز کشور محصول پافشاري بر اصول بوده و اتفاقاً ضعفها و کاستيها آنجايي ظهور يافته است که ما از اصول دست کشيده و يا بهدرستی آن را جامعه عمل نپوشاندهايم.
✍ مهدی سعیدی
#روشنگری
#ثامن