💠صبح امروز خبر نامه رهبر انقلاب خطاب به مجلس شورای اسلامی در خصوص عدم تحمیل تکلیف مالایطاق به بانکها منتشر شد.
محمدباقر قالیباف با اعلام این خبر در صحن مجلس گفت: اگر ما شاهد بالارفتن نرخ کالاها و خدمات در سطح جامعه هستیم همه به تکالیف مالایطاق برمیگردد که از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی به بانکها تحمیل میشود. زمانی که این تکالیف به بانک مرکزی و سایر بانکها تحمیل میشود نتیجه آن افزایش تورم است.
رئیس مجلس تصریح کرد: به دنبال نامه رییس کل بانک مرکزی به رهبر معظم انقلاب درباره تکالیف مازاد بر شبکه بانکی در مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه، حضرت آقا روز گذشته نیز در نامهای به بنده و سایر نمایندگان به صورت مکتوب هشدار دادند که تکلیف مالایطاقی به بانکها داده نشود.
قالیباف در ادامه بدون هیچ استدلالی مطرح کرده است: این هشدار حضرت آقا هم به مجلس و هم به دولت است! گاهی دولت به سایر بانکها فشار آورده و آن بانکها نیز ناچار به فشار به بانک مرکزی میشوند. درست است که در اینجا دولت تکلیفی به بانک مرکزی نداشته است اما به طور غیرمستقیم بانک مرکزی تحت فشار گذاشته است.
این تحریف آشکار در حالی صورت میگیرد که علاوه بر رئیس کل بانک مرکزی، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در یادداشتی که روزنامه همشهری روز شنبه آن را منتشر کرد نکاتی را درباره اصلاحات کمیسیون تلفیق مجلس در بودجه ۱۴۰۱ متذکر شده بود که یکی از مهمترین بخش های آن به این دغدغه و هشدار رهبر معظم انقلاب دلالت داشت .
خاندوزی در این یادداشت گفته بود: «افزایش حدود هزار هزار میلیارد تومان بر تسهیلات تکلیفی بانکهای دولتی که غالباً خود دچار مشکل ترازنامه هستند یا به معنای عدمتحقق تکالیف بودجه از روز نخست تلقی میشود یا بر دامنه مشکلات شبکه بانکی خواهد افزود . بنده بهعنوان کسی که مدافع نظریه «هدایت اعتبار» هستم و از ایفای نقش بانکها در زمینه اهداف توسعه اقتصاد ملی حمایت میکنم این شیوه از تسهیلات تکلیفی را مفید به حال اقتصاد ایران نمیدانم.»
مشخص نیست در وضعیتی که نامه رهبر انقلاب که پس از درخواست رئیس کل بانک مرکزی و همسو با انتقادات دولت به تکالیف نادرست مجلس به بانکها نگاشته شده، رئیس مجلس با چه هدفی مخاطب این فرمان رهبری به نمایندگان را «دولت و مجلس» میداند!/ رجانیوز
#ایران_قوی
#رهبر_معظم_انقلاب
@om_abiiha
🔰معنویت اساس پیشرفت
آن چیزی که ما به آن نیاز داریم، این است که نقشه ی پیشرفت کشورمان را بر اساس جهان بینی اسلام برای این انسان، انسانِ در منطق اسلام، فراهم و تهیه کنیم. در این پیشرفت و تحول، دیگر معنا ندارد که پیشرفت با فحشا و فساد همراه باشد. معنویت پایه ی اساسی این پیشرفت خواهد بود.
🗓مقام معظم رهبری ۸۶/۰۲/۲۵
#ایران_قوی
#رهبر_معظم_انقلاب
@om_abiiha
🔰عدالت
یک شاخص دیگر برای پیشرفت، عدالت است. اگر کشوری در علم و فناوری و جلوه های گوناگون تمدن مادی پیشرفت کند، اما عدالت اجتماعی در آن نباشد، این به نظر ما و با منطق اسلام پیشرفت نیست.
🗓مقام معظم رهبری ۹۱/۰۷/۲۲
#ایران_قوی
#رهبر_معظم_انقلاب
@om_abiiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به زبان ساده 👌👌👌👌👌
کوتاهه حتما ببینید.🤔
شبکه ملی 👈 سرعت بالا 🌸
شبکه ملی👈ارزانتر🌸
#ایران_قوی
@om_abiiha
4_5881911622577948366.mp3
3.94M
⏯ واحد احساسی #امام_زمان(عج)
🍃تو با خبری از دلم و هر چی که گفتم
🍃هر وقت که دلم میگیره یاد تو میفتم
🎤 #محمود_کریمی
👌بسیار دلنشین
🌷 #سه_شنبه_هاى_جمكرانى
@om_abiiha
💠 اطلاعاتی دقیقتر از طرح صیانت که رسانه ها به مردم نمیگویند
آزیتا همتیان
♦️از دیروز که بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس مطرح شد بخشی از مردم و نخبگان به خاطر نتایج حاصل از بی کفایتی دولت روحانی که منجر به بروز بحران های این روزهای کشور شده است ،دچار نگرانی و نوعی باورپذیری در اظهار نظرهای مخالفان و شانتاژهای رسانه ای شده اند . که متاسفانه وجود چنین فضایی ؛ ناشی از عدم اقناع سازی مردم و گفتگوی صریح و مستقیم نمایندگان مجلس قبل از رونمایی از چنین طرحی می باشد .
👇اما آنچه از این طرح باید بدانیم :
1️⃣طرح صیانت از فضای مجازی به دنبال رفع تبعیض بین پلتفرمهای داخلی و خارجی است. تا امروز برای پهنای باند به طرف خارجی پول پرداخت میکردیم اما طبق این طرح، به تولیدکننده محتوای داخلی حقالسهم خواهیم داد و اعتبار این کار از محل صندوق تأمین میشود.
2️⃣طبق این طرح تا زمانی که نرمافزارها و پلتفرمهای داخلی رشد نکرده و نتوانند تمام سرویسهای مورد نظر را ارائه دهند، هیچکدام از پلتفرمهای خارجی، فیلتر و یا متوقف نمی شوند .
3️⃣ این طرح دست مسوولان را باز میکند تا با پلتفرمهای خارجی رایزنی کنند که در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی فعالیت کنند.
4️⃣ طرح صیانت از فضای مجازی درواقع آغاز قانونمند شدن فضای مجازی برای حمایت از کاربران است.صاحبان پلتفرمها و اپراتورها و کسانی که دوست ندارند فضای مجازی قانونمند باشد، با این طرح مخالف هستند. پلتفرمهای خارجی درآمد بالایی از کشور ما دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمیکنند.
5️⃣ در صورت تصویب نهایی این طرح، اختصاص امکانات خدمات پرداخت الکترونیک، حقالسهم پهنای باند برای تولیدکنندگان محتوای داخلی و معافیتهای مالیاتی از ابزارهای حمایتی ما برای پلتفرمهای داخلی است.
6️⃣ در این طرح حق مالکیت معنوی افراد کاملاً مورد توجه قرار گرفته، و به هیچوجه قرار نیست هیچ شبکهای در فضای مجازی مسدود شود.
تا زمانی که پلتفرمهای داخلی ما نتوانند با نمونه خارجی رقابت کنند، پلتفرمهای خارجی به کار خود ادامه خواهند داد و مسدودسازی نیست.
⬅️در پایان با وجود همه نگرانی ها ؛ این طرح در مرحله بررسی است و در فاز اجرایی قرار نگرفته است . اما فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا نااهلان دیگر نتوانند ملت را فریب دهند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند.
#طرح_صیانت
#ایران_قوی
@om_abiiha
ماجرای این روزهای طرح اینترنت
1⃣ بیشتر جوسازی ها و انتشار اطلاعات غلط علیه ساماندهی فضای مجازی توسط برخی شرکتها و افرادی انجام میشود که وزارت ارتباطات دولت روحانی با آنها برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات قرارداد بسته بود .
2⃣ احتمال خرابکاری واختلال در سرعت اینترنت در روزهای اخیر توسط این شرکت ها هم متصور است. چون قانونی برای حمایت از کاربران وجود ندارد لذا الان کسی نمیتواند پیگیر اختلال سرعت اینترنت باشد . برخی شرکت های ذینفع در پهنای باند اینترنت با جوسازی علیه قانون حمایت و ساماندهی فضای مجازی میخواهند همچنان این فضا بدون قانون باشد تا منفعت بیشتری ببرند
3⃣ در کشورهای مختلف بعد از اعمال قوانین حمایتی از کاربران فضای مجازی ،پلتفرمهای بزرگ مانند اینستاگرام و و توییتر واتساپ مجبور به تمکین از قوانین آن کشورها شدند. چرا عده ای از تمکین این پلتفرمها از دولت ایران و قانونمند شدن فضای مجازی میترسند؟
4⃣ در اروپا و آمریکا محدودیت های سختگیرانه سنی مختلفی برای افراد خصوصا کودکان در فضای مجازی اعمال میشود اما در کشور ما کودکان و نوجوانان بدون هیچ قانون و محدودیتی درگیر فضای مجازی شده اند و آسیب های جدی هم دیده اند. چه کسانی از آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایران ذینفع هستند که علیه قانونمند شدن فضای مجازی جنجال بپا میکنند.
5⃣ چرا بیشترین جوسازی علیه قانونمند شدن و ساماندهی فضای مجازی توسط سیاسیون انجام میشود؟ در آمریکا آنقدر قوانین فعالیت در فضای مجازی سختگیرانه است که وقتی ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا توییتی خلاف منافع و امنیت ملی آمریکا زد توییتر اکانت وی را بست . اما در ایران یک رئیسجمهور گرای زدن هواپیمای مسافربری را به دشمن میدهد و مسئول دیگری گرای آشوب و اغتشاش در خیابانها را میدهد اما کسی با آنها کاری ندارد . آیا سیاسیون هم از هرج و مرج و بی قانونی در فضای مجازی ذینفع هستند؟
#طرح_صیانت
#ایران_قوی
#نفوذ
@om_abiiha
در بابِ صیانت از طرحِ صیانت
🔺 خبر اول:
در کشور ..... برای مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود میکنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرمافزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرمفزار روی گوشی انجام میشود.
🔺 خبر دوم:
در کشور..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه میبایست دادههای مربوط به تمامی تماسهای ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمانهای اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است.
🔺 خبر سوم :
در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمالکنندهی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم میشوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند...
🔵 به نظر شما به جای این نقطهچینها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟
🔹 با توجه به القایِ دروغین رسانهای و تصویرسازی غلطی که از مسایل مهم و جدی در کشورِ ما، بواسطهی جنگ شناختی و نبرد ترکیبی افتادهاست؛ تنها نامی که باید بر مسند نقطهچینها قرار گیرد؛ ایران است! اما به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود....
🔹 آری؛ باید در تدوین این طرح ملاحظهی فضای کسب و کار مجازی ، مولفهی شفافیت در اطلاع رسانی، حفظ حریم شخصی و... صورت گیرد، اما اصل طرح باید مهم و ضروری شمردهشود تا این فضای رها و بیبند و بار به سامانی مبتنی بر منافع آحاد مردم برسد. چرا که جدیترین منتقدان این طرح نیز بر اصل حکمرانی فضای مجازی تأکید دارند.
🔻در بررسی و ارزیابی این طرح باید از فضای رادیکال یعنی صفر و صدی (مخالف یا موافقت تام) خارج شد و با تشکیل اتاقهای گفتگو در سطح مسئولین و کارشناسان از تشدید هیجانات و دوقطبیهای فرساینده عبور کرد تا طرح مناسبی مبتنی بر منافع ملی و با هدف صیانت از کسب و کارهای مردم و حفظ سرمایههای فرهنگی-اجتماعی در کشور تنظیم گردد و دقت کنیم که در نقشهی راه دشمنان و پازل طراحی شدهی آنها حرکت نکنیم.
مقام معظم رهبری:« یک وقت میبینید ما در داخل جدول و پازلهای دشمن قرار میگیریم... خب، این خیلی چیز بدی است؛ ما باید سعی کنیم که تأمینکنندهی اجزاء او نباشیم. مثل این جدول حروف متقاطع که وقتی کنار هم گذاشته میشود، یک کلمهای از تویش در میآید. دشمن یک جدولی این جوری درست کرده، برای اینکه یک حرفی از تویش در بیاورد؛ چند تا از این حروف را هم ما بگذاریم! این را باید مراقبت کرد؛ بحث سر این است؛ باید جدول دشمن را کامل نکنیم؛ پازل دشمن را کامل نکنیم؛ ببینیم دشمن چه کار دارد میکند و چه کار میخواهد بکند؛ اهداف و حضور "واضح" او را ببینیم.» ۱۳۸۸/۷/۲
✍🏻جواد خسروی
#طرح_صیانت
#ایران_قوی
@om_abiiha
🕋دمی با قرآن🕋
میدونی چرا گاهی دلت بی دلیل میگیره؟ شاید به این علته که تو این عالم تنهایی😔 درسته که خانواده و دوستان کنارتن و دوستت دارن، ولی خودت خوب میدونی اینا همیشگی نیست و یه نگرانی همیشگی از نبودنشون تو دلته!! بهت بگم چی آرومت میکنه؟
اینکه بدونی یکی هست که بودنش و دوست داشتنش همیشگیه و هیچوقت تنهات نمیذاره و هر وقت و هرجا ازش کمک خواستی، بی منت دستتو گرفته: «هر کجا باشید او با شماست: هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنْتُمْ»(حدید ۴). 😊
نی أم ز کار تو فارغ همیشه در کارم
که لحظه لحظه تو را من عزیزتر دارم
به ذات پاک من و آفتاب سلطنتم
که من تو را نگذارم به لطف بردارم
❄️چهارشنبه ۴ اسفند❄️
@om_abiiha