فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️واسه چی سنگ این نظام رو به سینه میزنی؟ سهمت همینقدره؟
✌️تقدیم به تمام مجاهدان و شهیدان راه حق؛ به ویژه شهید حسنصیادخدایی
@om_abiiha
🔴امام خامنه ای (حفظه الله):
♦️ایستادگی در مقابل دشمنان مقتدر و مسلط، زورگوی ظالم و پرروی گستاخ، کار بسیار بزرگ و با عظمتی است. این همان کاری است که مردم ما کردند و عظمت ملت ما به خاطر همین شهادت جوانان شما و شجاعت فرزندانتان بود.
@om_abiiha
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | جایگاه فرزند و فرزند آوری در قرآن
🍃🌹🍃
1️⃣ زینت زندگی: الْمالُ وَ الْبَنُونَ زينَةُ الْحَياةِ الدُّنْيا (کهف/۴۶).
2️⃣ جزو #باقیات_صالحات: اموال و فرزندان هرگاه در مسیر الهی قرار بگيرند آنها هم به رنگ باقیاتصالحات (ارزشهای پايدار )درمىآيند.(تفسير نمونه، ج۱۲، ص:۴۴۷).
3️⃣ تأمینکننده انواع نیازهای انسان: بِالْوالِدَيْنِ إِحْساناً (کهف/۸۳):
✔️ تأمینکنندۀ نیازهای #عاطفی (محبت و...): وَ اخْفِضْ لَهُما جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَة (اسراء/۲۴).
✔️ تأمینکنندۀ نیازهای #اجتماعی (امنیت و...): أَمْدَدْناكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنينَ(اسراء/۶).
4⃣ فرزندان، نور چشم ( مایه سرور و خوشحالى) خانواده: هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ(فرقان/۷۴).
5⃣ و...
✅ نتیجه: داشتن فرزند، یکی از نیازهای اصلی و ضروری فرد و بهتبع آن نیاز جامعه است. اگر در این مسئله کوتاهی کنیم، بعد از چند سال از جهتِ فردی و اجتماعی(کشوری) دچار مشکلاتِ فراوان میشویم و در یک جمله ممکن است به دشمن نیازمند شده و تسلیم او میشویم‼️
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن | #ضرورت_فرزند_آوری
@om_abiiha
اعضای کامل هیئت رئیسه مجلس مشخص شد
🔺 امروز انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم در اجلاسیه سوم در دستورکار قرار گرفت که ترکیب جدید هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
🔹 محمدباقر قالیباف: رئیس
🔹 علی نیکزاد: نایب رئیس اول
🔹 عبدالرضا مصری: نایب رئیس دوم
🔹 ناظران: سید نظامالدین موسوی، حجتالاسلام علیرضا سلیمی و محمدرضا دشتی اردکانی
🔹 دبیران: علی کریمی فیروزجایی، سید محسن دهنوی، احمد نادری، محمد رشیدی، احمد امیرآبادی فراهانی و حسینعلی حاجی دلیگانی
@om_abiiha
🔴 نگاه آخرالزمانی
به دورانی رسیده ایم که اگر بخواهیم هر تحلیل کلانی با هر موضوعی (از جنگ اوکراین و تحولات منطقه گرفته تا داستان کرونا و چالش کمبود مواد غذایی در دنیا و ...) انجام دهیم ؛
حتماً بایستی با نگاه آخرالزمانی باشد وگرنه آن تحلیل یک تحلیل ناقص و غیر دقیق خواهد بود ...
#امام_زمان
#سلام_فرمانده
✍"قاسم اکبری"
@om_abiiha
۲۰ فرمانده صهیونیست
توسط ایران به هلاکت رسیدهاند
🔺شبکه تلویزیونی الجزیره از عملیاتهای متعدد و فاش نشده ایران علیه صهیونیستها در گذشته خبر داد و اعلام کرد در این عملیاتها بیش از ۲۰ فرمانده صهیونیست کشته شدهاند.
🔹شبکه الجزیره قطر، گزارشی با عنوان «عملیاتهایی که طی آنها ایران اسرائیلیها را هدف قرار داده است» پخش کرد. در این گزارش آمده است: «یک منبع غیررسمی و نزدیک به سپاه قدس در گفتوگو با شبکه تلویزیونی الجزیره فاش کرد که نیروهای سپاه پاسداران انقلاب و نهادهای امنیتی ایران بارها شماری از فرماندهان اسرائیلی در داخل مناطق فلسطین اشغالی و خارج از آن را هدف قرار دادهاند.»
🔹الجزیره مدعی شد: «تهران، تاکنون بارها منافع اسرائیل در داخل فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
🔹عملیات انهدام باند جاسوسی و خرابکاری در ایران که یکشنبه روی داد، درواقع بهعنوان یک تحول کیفی به کشمکش موجود شکل علنی بخشید. این امر باعث میشود تا واکنش ایران از این پس شکل علنی به خود بگیرد.»
🔹نام و عنوان برخی فرماندهان اسرائیلی که توسط نیروهای ایران کشته شدهاند، به این شرح است:
افسر موساد، «فهیم هیناوی» ۴۵ ساله در ۴ دسامبر ۲۰۲۰ (جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۹) در چهارراهی در منطقه جیناتون در جنوب شرقی تلآویو ترور شد.این عملیات تنها ۷ روز پس از ترور دانشمند ایرانی محسن فخریزاده با شلیک بیش از ۱۵ گلوله به خودرو وی انجام شد.
ایران در سال گذشته غیر از هیناوی دو افسر دیگر را در داخل تلآویو در واکنش به ترور فخریزاده از پا درآورد.
🔹«ژنرال شارون أسمان» فرمانده لشکر ناحال در ارتش اسراییل ۴۲ ساله در اول ژانویه ۲۰۲۱ (جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۹) در یکی از پایگاههای نظامی در شهر نتانیا در مرکز فلسطین اشغالی کشته شد.
🔹«گابریل تالکر» افسر بلندپایه موساد اسرايیل در سطح معاون وزیر به همراه ۱۲ تن دیگر در ۱۳ مارس گذشته (یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰) در اثر موشک باران مقر موساد در اربیل عراق توسط ایران کشته شد.»
🔹الجزیره همچنین گفت: «ما گزارشهای مستندی درخصوص کشته و زخمی شدن شماری از عناصر اسرائیلی در این حمله مانند ماتیس داتریس، اسمیت، آدام باتلر، شاوول، ملیس رابرت با نام مستعار آفینز، جونی، جونز، گابریل تالکرو مارک زال در اختیار داریم.
🔹ایران از اعلام اینکه در بسیاری از عملیاتها علیه اوضاع امنیتی داخل رژیم صهیونیستی دست دارد، هراسی ندارد.
🔹عملیاتهای دیگری نیز علیه عناصر اسرائیلی در کشورهای مستقل انجام گرفته، اما ایران مسئولیت آنها را برعهده نگرفت هر چند رهبران اسرائیل به خوبی میدانند که ایران در آنها دست داشته است».
✍محمد ایمانی
@om_abiiha
202030_1938293675.mp3
5.45M
🎙 بشنوید | بهمناسبت #روز_مقاومت_دزفول
🔺 #خاطره_گویی آیتالله خامنهای در خطبههای نماز جمعه ۴۲ سال پیش درباره ایمان و فداکاری مردم #دزفول
@om_abiiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی سوپرانقلابیها طاقت نیاوردند انقلابی بمانند
@om_abiiha
🔴 اصلاً چرا تبیین لازم است؟ چون مسیر هدایت، پیچیدگی دارد
🔴 پیچیدهترین بخشی که نیاز به تبیین دارد، عرصۀ سیاسی است که محلّ مظلومیت اولیاء خداست
📌 #جهاد_تبیین –حرم حضرت معصومه(س) - ج۲
🔻 دینداری یعنی حلّ معما؛ بدون تفکر و صرفاً با یادگیری عقاید و احکام، پیچیدگی دین مشخص نمیشود
🔻 بعد از تبیینِ دین «تفکر» لازم است؛ حتی تبیین پیامبر(ص) هم جای تفکرِ مردم را نمیگیرد
🔻 دشمنانِ ما از پیچیدگی و ابهامی که در تطبیقِ دین بر جزئیات زندگی هست، سوءاستفاده میکنند
____
اساساً چرا «تبیین» لازم است؟ چون قرآن و مفاهیم دینی و پیداکردن راه هدایت، یکمقدار پیچیدگی دارد و ما در زندگی فردی و اجتماعی، میتوانیم خودمان را در پیداکردنِ راه هدایت، فریب بدهیم و دیگران هم میتوانند ما را فریب بدهند.
ما در جامعۀ خودمان، این پیچیدگی را خوب جا نینداختهایم و حتی گاهی برعکسِ آن را گفتهایم؛ یعنی گفتهایم که راه، کاملاً واضح و روشن است. البته به یک معنا راه، روشن است اما بعد از تفکر، بعد از تقوا، و قدرت تشخیصی که خدا عنایت میکند که نامش «فرقان» است.
صرفاً با یادگیری اصول عقاید و احکام و یکسلسله داناییها، راه برای کسی مشخص نمیشود؛ نه در زندگی فردی و نه اجتماعی. بلکه اگر کسی اطلاعات دینی داشته باشد اما نخواهد تفکر کند، چهبسا پیچیدگیهای این راه، برای او بیشتر بشود و اطلاعاتش موجب گمراهی بیشترش بشود.
خداوند میفرماید «وَ أَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ» یعنی ما قرآن را نازل کردیم، اما تبیینِ پیامبر هم لازم است. اینجا دو مرحله دارد: مرحلۀ اول «لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ» یعنی پیامبر باید برای مردم تبیین کند. مرحلۀ دوم «لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ» یعنی مردم باید بعد از تبیین پیامبر، تفکر کنند.
بدون تفکر، حتی با تبیین پیامبر(ص) هم بهجایی نمیشود رسید. حتی اگر در محضر ائمۀ هدی هم باشید، اینطور نیست که هر روز صبح، از امام معصوم بپرسید «آقا امروز من چهکار کنم؟» ایشان هم دقیقاً همهچیز را بگوید و شما این دستورها را فهرست کنی و از صبح تا شب دانهدانه انجام بدهی! اصلاً دین ، این سبکی نیست.
اولیاء خدا در مسائل فردی و اجتماعی، هیچوقت بنا نداشتند تمام جزئیات را بههمه بگویند. بلکه انتظار داشتند مردم، خودشان بفهمند و گاهی به مردم اجازۀ اشتباهکردن میدادند. پس چون همهچیز کاملاً واضح و روشن نیست، ما باید در مقام عمل، در مقام تشخیص مصداق و در مقام تشخیص اولویت، تفکر کنیم.
دشمنان ما از پیچیدگیهای زندگی و ابهامی که در دین هست، در مقام تطبیقدادنِ دین بر جزئیات زندگی سوءاستفاده میکنند. اصلاً همیشه دینداری کردن در زندگی فردی و اجتماعی یعنی حلّ معما. معما هم یک سؤال ساده نیست و فکر میخواهد، چون پیچیدگی دارد و یک فریبی در آن هست.
امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «يَبْتَلِي خَلْقَهُ بِبَعْضِ مَا يَجْهَلُونَ أَصْلَه» خدا در موضوعاتی امتحان میگیرد که یک جهلی برای ما وجود دارد. همین جهل و بیخبری، جزئی از ماجرای امتحان الهی است. پیشنهاد میکنم به عنوان یک تاکتیکِ ضدّ عملیات روانی دشمن، هرجا خواستید کار تبیینی کنید، اول همین روایت را به مردم یاد بدهید: خدا از چیزهایی امتحان میگیرد که انسان یک بخشهایی از آن را نمیداند.
در امتحانها معمولاً برخی سؤالها طوری پرسیده میشود که شما جواب غلط را انتخاب کنید؛ امتحانات الهی هم گاهی اینگونه است. گاهی خدا طوری فضا را پیچیده قرار میدهد که آدمها بتوانند از این پیچیدگیها سوءاستفاده کنند.
اگر خدا کسی را ناسالم و نالایق ببیند، او را به اشتباه میاندازد. مثلاً شما از سرِ رفیقبازی، یک کسی را-که آدم لایقی نیست- بهزور متقاعد کردهای و به مسجد آوردهای، درست در همان شب، خدا کاری میکند که مثلاً کفشهایش گُم بشود یا دزدیده شود، او هم میگوید «این مسجد شما دزدبازار است! من دیگر نمیآیم!»
هم در عرصۀ زندگی فردی نیاز به تبیین و تفکر داریم هم در زندگی اجتماعی. اما به زندگی اجتماعی که میرسیم اوضاع پیچیدهتر میشود، به زندگی سیاسی که میرسیم خیلیخیلی پیچیدهتر میشود؛ اینجا محلّ مظلومیت اولیاء خداست.
پیچیدهترین بخشی که به تبیین نیاز دارد عرصۀ سیاسی است. خیلی از اوقات، اشتباه در عرصۀ زندگی اجتماعی، جبرانپذیر نیست. مثلاً اگر بهخاطر حرف بعضی از اشخاص، موشکهای خودمان را از دست داده بودیم، الآن چه وضعیتی داشتیم؟ آن اشتباه دیگر جبرانپذیر نبود، چون نابود شده بودیم! این مسائل، نیاز به تبیین دارد.
👤علیرضا پناهیان- ۱۴۰۱/۲/۲۷
@om_abiiha
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر معظم انقلاب،در دیدار نمایندگان مجلس: مراقب باشید پهلو به دشمن ندهید
♦️ دشمن بیش از آنکه به تواناییهای خودش امیدوار باشد به خطاهای ما امیدوار است.
به تعبیر رایج فارسی "چشم اسفندیار" را در خودمان کشف کنیم
@om_abiiha