#شهوت #فرعون #معاویه
🔻 اهل شهوت و اهل شکم، چه کافر باشد و چه مؤمن، از درک صحیح دور هستند. فرق فرعون با معاویه این بود که فرعون در یک سِری امور خوب بود اما معاویه خیلی پایینتر از فرعون است؛ یعنی در جهنم در درکات پایینتری است و خیلی پَستتر از فرعون است؛
🔸 با اینکه فرعون ادعای خدایی میکرد و این (معاویه) نماز میخواند ولی این عبد شهوت و بطن خود بود و عبد پلیدی بود.
فرعون در صفات، برخی صفات خوب را داشت مانند اینکه اهل سفره داری و اطعام هرروزی بود و غرق در شکم و شهوت نبود.
🔹 آنطور که در قرآن هم نقل شده است موسی را که گرفت؛ سبک برخورد و صحبت او با موسی طوری بود که پلیدی در حرفهای او نیست؛ حرف باطل می زند اما سنگین حرف میزند و یک حرف سبک در کلامش نبود؛
🔸 اما در حرفهای معاویه پلیدی بود؛ نجاست معاویه را گرفته بود؛ یعنی پیچیدگی، مدام پیچیدگی. از آن طرف موقعیت حضرت امیر علیه السلام را میدید و گاهی خود او هم تعریف امیرالمؤمنین (علیه السلام) را میکرد و از آن طرف هم برای آزار و اذیت حضرت برنامه میریخت،
🔹 ولی فرعون یک امتیازاتی کأنّه در برخی صفات داشته است؛ هر چند هر دو در جهنم هستند اما جایگاهشان متفاوت است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@om_abiiha
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسترسی اینترنشنال به دوربینهای مداربسته ایران
👆 تصاویر دوربینهای مداربسته خیابانها و پمپ بنزینهای ایران در تلویزیون سعودی ایران اینترنشنال!!
🔻این رسانه سعودی و ضدایرانی به چه صورت به این دوربینها دسترسی پیدا کردهاند
#بنزین
@om_abiiha
آینده جمعیت ایران
🔺مرکز آمار ایران با بررسی شاخصهای کلان اقتصادی و اجتماعی، تغییرات جمعیتی ایران در سالهای آینده را پیشبینی کرده است.
🔹افزایش فاصله جمعیت شهری نسبت به روستایی، کاهش فاصله جمعیت مردان و زنان و افزایش درصد سالمندی جمعیت از مهمترین تغییرات جمعیتی تا سال ۱۴۱۵ خواهند بود./ایرنا
#ایران_قوی
@om_abiiha
واکنش رئیسی به اختلال در سامانه سوخت
🔺آیتالله رئیسی در جلسه هیات دولت:
🔹پیشبینی، پیشگیری و تجهیز در مقابل حملات سایبری ضروری است.
🔹هدف حمله به سیستم جایگاه سوخت، ایجاد اختلال و بینظمی در زندگی مردم بود.
🔹مردم آگاهی خود را در مواجهه با این مشکل نشان دادند و با مسئولان همکاری کردند.
🔹وزارت نفت نسبت به جبران آثار اخلال بوجود آمده اقدام نماید که حقی از مردم ضایع نگردد.
#رئیسی
#بنزین
#ایران_قوی
@om_abiiha
🌓گنجشک درنده و پروژه شرطی سازی آبان
ماجرای هک جایگاه های سوخت و ثبت شماره دفتر رهبری روی پمپ های بنزین و شعارنویسی بر بیلبوردهای خیابانی قرار است چه پروژه ای را رقم بزند؟
اسم گوجه سبز نمک زده میآید احتمالا بذاق دهان تان ترشح می کند. این واکنش طبیعی به خاطر تجربه قبلی است. در سیاست نیز شرطی سازی داریم. اسم کشور اوکراین میآید ناخودآگاه ذهن ایرانی سمت یک رخداد تلخ می افتد؛ هواپیمای اوکراینی. اسم اسرائیل می آید ذهن خودبه خود به رژیم کودک کش منتقل می شود.
این شرطی سازی کاملا طبیعی صورت می گیرد. اما همین ویژگی طبیعی خیلی وقت ها مورد دسیسه قرار می گیرد. اینکه تلاش کنند با تکرار و تکرار، یک روایت ناحق وغلط را در ذهن شرطی کنند.
ماجرای هک بنزین نیز همین است. اصل داستان شرطی سازی آبان 98 است. این پروژه جزئی از یک پازل عملیات روانی است. از هفته ها قبل تلاش کردند موضوع آبان را زنده نگه دارند. برای به ثمر نشاندن این پروژه نیاز به رویدادسازی داشتند و لذا ماجرای راهزن های هکری رقم خورد.
اما چرا آبان 98 تکرار می شود؟
چون مبهم است. هنوز در ذهن خیلی ها آنروزها شبهه است و نظام را متهم می دانند. آبان 98 ناقص روایت شد. این نقصان روایی ناشی از ضعف عملکرد نهادهای مسوول و مراکز امنیتی است. شوک ویرانگر دولت در ماجرای بنزین با اعتراضات به حق مردمی و سواستفاده دشمن تبدیل به یک عملیات تروریستی تمام عیار و جنگ خیابانی شد که کمترین نتیجه اش کشته شدن 250 نفر از مردم عادی و ماموران ناجا و البته به هلاکت رسیدن تروریست ها و مزدوران وطنی بود.
طبق یک برآورد اولیه در همان ایام 15 هزار میلیارد تومان براورد خسارت ها بود
تنها فرشگاه رفاه اعلام کرد 700 میلیارد تومان آسیب دیده است.
طبق گزارش ها، 50 پمپ بنزین، 256 بانک، 23 پایگاه بسیج، 760 خودرو را آتش زدند و ویران کردند.
در برخی شهرها پرچم داعش بالا بردند، در دربند تهران 4 خمپاره انداز ودر اسلامشهر ارپی جی کشف کردند. در ماهشهر تیربار آوردند و ...
اجازه ندادند جزئیات روایت این عملیات تروریستی به دست مردم برسد...
وقتی در بیان روایت حقیقی کم بگذاریم، راوی دروغ با تکرار، مخاطب را مسخ می کند. هنوز هم خیلی ها آمار کشته ها را 1500 نفر رویترز می دانند نه آمار 250 نفر وزیر کشور که یک سال اندی بعد اعلام شد.
آبان اسم رمز دعوت مردم به شورش است؛ آنهم با فشار به مردم. با این خیال خام که اگر مردم بنزین 3 هزارتومانی بزنند و سفره شان تنگ شود، قیام می کنند. همین اندازه جاهلانه.
اگر غرش، صفت مگس شد، درندگی نیز صفت گنجشک می شود و این دسیسه های کودکانه نیز منجر به متلاشی شدن خانواده ایران.
#بنزین
#نفوذ
#ایران_قوی
@om_abiiha
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🚫 امنیت سایبری شوخی بردار نیست
🔺زیر ساختهای سایبری کشور هر چه سریعتر باید بومی شده و زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح قرار گیرد
همانطور که در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا اینگونه است.
❌با حمله سایبری امروز باید هر چه زودتر تصمیمی برای حفظ و تقویت زیرساخت های سایبری کشور گرفته شود....
👤مستند کلیپ NSA با سخنرانی استاد حسن عباسی
#بنزین
#رئیسی
#ایران_قوی
@om_abiiha
⁉️یادتونه؟ همین چندماه پیش بزرگترین خط لوله انتقال بنزین و... آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفت.
❌آمریکا اعلام وضع اضطراری کرد، تمام سیستم هاشون مختل شدن، به گفته خودشون خسارت بارترین حمله ای بود که بهشون شده بود.
✅چرا اعتراض نشد، چون رسانه های خوکی پشتش نبود.
#بنزین
#ایران_قوی
#حمله_سایبری
@om_abiiha
🔴 تحریم ها مانع از میزبانی ایران از مردمان افغانستان است
👤 مخبر: تحریم ها مانع میزبانی شایسته ایران از مردمان افغانستان است
🇮🇷🍃 ایران نگران مردم افغانستان است و همسایگان را دعوت می کند تا راه های کمک به مردم افغانستان برای عبوراز بحران ها را پیدا کنند.
✅ طبق دستور رهبر انقلاب ، ایران تمام مرزها را برای کمک به مردم افغانستان باز نگه داشته است.
🇮🇷🍃 ایران طی ۴۰ سال گذشته میزبان مردم افغانستان بوده اما تحریم ها مانعی شده تا امکان مدیریت این جمعیت انبوه را نداشته باشد
#نفوذ
#افغانستان
#ایران_قوی
@om_abiiha
✋
حفره خطرناک سایبری کشور!
🔹محمد شلتوکی نوشت: از دیروز منتظر بودم کسی این را بگوید، تا اینکه امروز آقای پاریاب به این نکته مهم اشاره کرد.
🔹(این تصویر ) ماهواره بدر ۵ شرکت عربست متعلق به عربستان سعودی، زیرساخت ارتباطی شبکه هوشمند سوخت کشور!
🔹امیدوارم اتفاقات دیروز تلنگری باشد تا متوجه مخاطرات عقبماندگی صنعت فضایی بشویم.
🔹 نه فقط شبکه هوشمند سوخت، شبکه بانکی و بخشهایی از صنعت نفت هم از این بستر استفاده میکنند؛ قراردادش با ایران تا سال ۲۰۳۱ است و دوستان در اقدامی ابتکاری اسمش را ایرانست گذاشته اند!
#بنزین
#نفوذ
#دولت_انقلابی
@om_abiiha
🔰سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
🚨توافق ایران و اتحادیه اروپا برای آغاز گفتگوها در «بروکسل»/ عصبانیت آمریکا: پاسخ سوالات نزد ما در «وین» است نه «بروکسل»
🔹فروردین ماه سال جاری بود که عباس عراقچی در نشستی با حضور اعضای باقیمانده توافق برجام به صورت مجازی شرکت کرد. خروجی این جلسه اما بیانیه عجیبی بود که حاکی از چند عقبنشینی جدید از سوی تیم مذاکرهکننده داشت.
🔹 پذیرش مذاکره برای رفع تحریمها به جای لغو یکباره آنها، سخن گفتن از ترتیبات اجرایی به معنای پذیرش طرح گام به گام و موافقت با حضور آمریکا در جریان مذاکرات، همگی بر خلاف سیاست قطعی نظام بود که متاسفانه با عقبنشینی تیم مذاکرهکننده به وقوع پیوست و کشور را در مسیر غیرلازمی به نام «جلسات گروههای کارشناسی» قرار داد.
🔹با وجود تکذیب حضور آمریکا در مذاکرات از سوی مقامات وزارت خارجه از جمله ظریف و عراقچی، آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که در مذاکرات حضور دارد و صراحتا از طرح گام به گام خود برای لغو تحریمها سخن گفت. همچنین در این بیانیه صراحتا سخن از گفتگوی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بود که از سوی تیم ایرانی تکذیب میشد.
🔹موضع ایران که تا پیش از آن لغو یک جای تحریمهای برجامی و تحریمهای دوره ترامپ بود، با پذیرش این روند دچار اختلال جدی شد. تایید این سازوکار مسالهدار از سوی تیم ظریف، منجر به دستهبندی تحریمهای آمریکا به سه گروه شد که ایالات متحده تنها برای برداشته شدن هر کدام از آنها اما و اگرهای مختلفی به میان آورد.
🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم و رصد فضای بینالمللی، طی روزهای گذشته علی باقری اعلام کرد که برای رایزنی درباره آغاز گفتگوهای هستهای، این هفته به بروکسل و مقر اتحادیه اروپا سفر خواهد کرد. او تاکید کرد که گفتگوها با انریکه مورا به عنوان نماینده اتحادیه اروپا برای آغاز مذاکرات «نتیجه محور» خواهد بود. علی باقری با اعلام خبر سفر خود به بروکسل، سیاست فشار حداکثری آمریکا را «شکست خورده» خوانده و گفته بود که «ادامه این سیاست نمیتواند موانع پیش روی مذاکرات را بردارد» و «بر پیچیدگیهای فراوان مذاکرات خواهد افزود.»
🔹رابرت مالی، مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا نتوانست خشم خود را از این موضوع پنهان کند و با ذکر اینکه «تهران میتواند با هر طرفی که بخواهد مشورت کند، اما این مشورتها نمیتواند جایگزین مذاکرات مستقیم با ایالات متحده شود» تصریح کرد که «اگر ایران سوالی درباره نحوه رفع تحریم و تعهد آمریکا دارد، باید پاسخ را از ما بشنود». او با تاکید به اینکه «ایران تمایل به گفتوگوی مستقیم با آمریکا ندارد»، گفت: «حداقل آنها باید این سوالات را در فرمت وین مطرح کنند. چون در گفتوگو با اتحادیه اروپا، پاسخ خود را دریافت نخواهند کرد.»
🔹پس از این موضع تهدیدگونه آمریکا، سفر علی باقری امروز به مقصد بروکسل انجام شد. این سفر بر خلاف خواسته آمریکا که آغاز مذاکرات را به حضور و اظهارنظر خود گره زده بود، دستاورد مشخصی برای آغاز دور جدید گفتگوها داشت. علی باقری در صفحه شخصی خود نوشت که «گفتوگوی جدی و سازندهای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم.» و اعلام کرد «توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد.»
🔹همچنین حسین امیرعبداللهیان در تهران نیز صبح امروز در موضعی روشن اعلام کرد: ما نمیخواهیم از نقطه بن بست وین وارد مذاکرات شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفتوگوهای امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره اینکه در چه تاریخی وارد گفتوگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم میگیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفتوگوها را از سر میگیریم.
🔹اعلام خبر آغاز مذاکرات هستهای از «بروکسل» به جای «وین»، طرح آمریکا برای حضور و نقشآفرینی در مذاکرات را با شکست جدی روبرو کرده است. ایالات متحده باید پیام روشن این اتفاق را درک و تحلیل کند: «از نظر جمهوری اسلامی، واشنگتن در حال حاضر عضو توافق نیست و صلاحیت تعیین تکلیف برای طرفها را ندارد.»
#ایران_قوی
#دکتر_رییس
#دولت_انقلاب
@om_abiiha
✅✅اینکه اولویت آقای رییسی مسائل داخلی است، نقطه قوت دولت است. لغو سخنرانی در اجلاس افغانستان و سرزدن به وزارت نفت وپمپ بنزین ها، همدلی با مشکل مردم است.
✅✅کار نیکو را باید پاس داشت.
💯💯مشکل اساسی دولت آقای روحانی اولویت بخشی به سیاست خارجی در مقابل مسایل داخلی بود
#دولت_انقلابی
#ایران_قوی
@om_abiiha