13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ایده حجتالاسلام علیرضا پناهیان برای افزایش مشارکت در انتخابات بعدی
پناهیان: به من میگویند خودت به لیست رای دادی، یا پیشنهاد کردی که مردم رای بدهند. بله! من خودم گاهی ممکن است این کار را کرده باشم، ولی این روش صحیح نیست. در شرایطی هستیم که چه بسا انتخابات بعدی هم مجبور شویم لیستی رای بدهیم، ولی اینکه یک گروهی آن بالا بنشینند و خودشان، خودشان را انتخاب کردهباشند و برای بقیه لیست دهند، روش درستی نیست. باید روشها عوض شود تا سطح مشارکت افزایش پیدا کند. باید از خجالت این فضای سیاسی دربیاییم.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
📰 روزنامه صهیونیست: لاف نزنید، سکوت کنید
♨️ یکی از روزنامههای رژیم صهیونیستی با انتقاد از درماندگی سران این رژیم در مقابل ایران نوشت: شما در برابر ایران لاف میزنید اما به جای این کار بهتر است سکوت کنید.
🗞 روزنامه هاآرتص درباره تهدیدهای تکراری سران رژیم صهیونیستی علیه ایران نوشت: رجزخوانیهای تلآویو درخصوص ایران، سیاست خارجی نیست، فقط لاف زدن است. گاهی یک حکومت فقط باید سکوت کند. ابهام، سیاست بسیار بهتری از لاف زدن است. وقتی شرایط چندوجهی و حساس است، نظیر وضعیتی که بین اسرائیل و آمریکا درخصوص موضوع ایران وجود دارد، باید بیشتر سکوت کرد.
#ثامن
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه "رأی الیوم" خطاب به مدیران يوتيوب: چرا ما را از گفتن حقیقت منع میکنید؟! اسرائیل یک رژیم جنایتکار است!
🔺 عبدالباری عطوان، تحلیلگر برجسته عربی ضمن انتقاد از "یوتیوب" در خصوص نقض آزادی بیان، مقاومت را حق مشروع و قانونی ملت فلسطین برشمرد!
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
🎞 جایزه اسکار برای فیلم ضد شیعی
📽 فیلم سینمایی «Dune» تلماسه، پرفروشترین فیلم سینمایی هالیوودی، در حالی در مراسم «اسکار ٢٠٢٢» برنده ۶ جایزه شد تا بازهم به ما یادآوری کند که اسکار بیش از آنکه جایزهای هنری باشد، جایزهای ایدئولوژیک است.
🎥 در این فیلم، نویسندگان صراحتاً به امام زمان (عج) اشاره داشته و گام دیگری را در ذهنیت سازی منفی از منجی و موعود اسلامی با چاشنی «شیعه» برمیدارد.
✅ در این فیلم سینمایی، صریحاً از لفظ «مَهدی» و «لسانالغیب» صحبت میشود. این نشانگر این است که هالیوود در طی این سالها بهشدت پیگیر احادیث شیعه در زمینه مهدویت بوده است.
#ثامن
✅بصیرت
📈 تحلیلی بر علل برخی نابسامانیها در بازار
📝 علی محمدی
💰 پیرامون علل نابسامانی های اخیر بازار و برخی گرانی چند نکته را می توان مد نظر داشت:
1⃣ _ نکته اول اینکه؛ دور از انصاف است که همه چالشهای اقتصادی یک دهه گذشته را گردن دولت سیزدهم بگذاریم و همزمان انتظار داشته باشیم که ظرف شش ماه یا یک سال همه این مشکلات را مرتفع کند. در ماههای گذشته، دولت با بودجهای اقتصاد را مدیریت کرده که دخلوخرج آن بر اساس منویات دولت سابق طرحریزی شده است. وقتی میتوان قضاوت صحیحی از عملکرد دولت سیزدهم داشت که با مدیریت و برنامهریزی خودش، بودجه را به عنوان زیربناییترین سند اقتصادی سالانه، تدوین و اجرایی کند.
2⃣ _ مهار و کاهش تورم مستلزم اتخاذ برخی سیاستهای پولی و مالی در یک دوره زمانی است تا درنهایت بتوان اثر این اقدامات را بر نماگرهای اقتصادی مشاهده کرد. بااینحال، طی ماههای گذشته، رشد فزاینده شاخصهایی مثل نقدینگی، پایه پولی، استقراض از بانک مرکزی و ... توسط دولت رئیسی کنترل شده است و قاعدتاً مشاهده اثر آن بر تورم، نیازمند گذشت زمان است.
3⃣ _ برخی از گرانی بصورت جهانی و متاثر از برخی تحولات بین المللی مانند جنگ اوکراین است که باید در تحلیل لحاظ شود.
4⃣ _ بخشی از مشکلات اقتصادی بالاخص در حوزه بازار متأثر از ضعف در سیستم نظارت و کنترل است و تردیدی نیست که باید دولت در این بخش بیشتر متمرکز شود.
5⃣ _ برخی نیز با تمرکز بر درآمدهای نفتی، بیان میدارند که چرا این درآمدها وارد سفره مردم نشده است. این در حالی است که این منابع باید صرف بدهیهای ارزی دولت و توسعه پروژههای سرمایهای شود، نه اینکه به ریال تبدیل شده و به جیب مردم واریز گردد و درنهایت نیز با تشدید تورم، دودش به چشم همین مردم رود.
✅ نکته پایانی اینکه؛ در شرایط فعلی باید محدودیتهای دولت سیزدهم را در نظر گرفت و برای قضاوت صحیح از عملکرد دولت، مهلت و زمان کافی داد تا برنامههایش را عملیاتی سازد.
#ثامن
📌کیهان: اجازه ندهیم نفت از تنگه هرمز به کره جنوبی برود
🔹حسین شریعتمداری در سرمقاله کیهان نوشت: چرا باید کشورهایی که تحریمهای آمریکا علیه ایران را عملیاتی و اجرا میکنند، از عواقب این اقدام غیرقانونی و پلشت خود در امان باشند؟! مثلاً چرا باید کشوری مانند کره جنوبی ۷ میلیارد دلار دارایی ایران را مسدود کرده و از پرداخت آن تنها به این علت که آمریکا موافق نیست، خودداری کند؟!
🔹ما میتوانیم و باید تنگه هرمز را به روی کشتیهای تجاری و نفتکشهای کره جنوبی و تمامی شناورهایی که برای کره جنوبی کالا حمل میکنند و یا از مبدا کره جنوبی بارگیری کردهاند ببندیم و مادام که ۷ میلیارد دلار طلب کشورمان را پرداخت نکردهاند به آنها اجازه تردد از تنگه هرمز را ندهیم.
✡ آتش در خانه عنکبوت / تحلیلی بر تحولات فلسطین
✅ درباره تحولات روز جمعه فلسطین و خیزش فلسطینی ها چند نکته تحلیلی را می توان مدنظر داشت:
👈 این تحولات پس از آن آغاز شد که رافائل موریس، رهبر جنبش افراطی بازگشت به کوه معبد اعلام کرد که مراسم قربانی عید پسح یا فطیر را در مسجدالاقصی برگزار میکنند.
👈 این جنبش افراطی در سال ۱۹۶۷ توسط فردی به نام «گرشون سالمون» یکی از افسران ارتش رژیم صهیونیستی بنیان نهاده شد و خواهان تخریب مسجدالاقصی و اخراج تمام مسلمانان و مسیحیان از آنچه «سرزمین اسرائیل» مینامند، هستند.
👈 این گروههای افراطی، تخریب مسجدالاقصی و ساخت معبد هیکل سلیمان را آغازگر جنگ آخرالزمانی آرمگدون میدانند.
👈 دولت نفتالی بنت پس از عملیاتهای فلسطینیها در روزها و هفتههای اخیر، تا مرز انحلال دولتش پیش رفته و برای بهرهگیری سیاسی از رأی یهودیانِ ارتدوکسِ افراطی، از وجود چنین حرکتهای افراطی حمایت میکند.
👈 آخرین عملیات فلسطینیها در دایزنگوف تلاویو توسط یک جوان 27 ساله شکل گرفت که نشان میدهد که مقاومت در 74 سالگی خود از بین نرفته بلکه امروز نسلهای چهارم و پنجم فلسطین وارد مدار مقاومت علیه صهیونیستها شدهاند.
👈 واکنش همه گروههای فلسطینی و دیگر گروههای مسلمان سایر ملل اسلامی نشان میدهد، برخلاف عدول برخی سیاستمداران عرب از آرمان فلسطین، شاهد یک موج هویت خواهی دینی در میان ملت فلسطین و سایر ملل هستیم و این مقاومت در سرزمین غزه باقی نخواهد ماند و به دیگر مناطق هم خواهد کشید.
👈 این حرکت ناشیانه صهیونیستها در سالگرد نبرد سیفالقدس در 2021 - که صهیونیستها عاجزانه و ملتمسانه به دنبال آتشبس بودند - نشان داد که نفتالی بنت در مسیر نتانیاهو قدم گذاشته است که جز شکست، نتیجهای برای او نخواهد داشت.
👈 سخنرانی فرمانده نیروی قدس و واکنش وزارت خارجه کشورمان نشان میدهد که برخلاف دیگر سیاستمداران و دولتمردان خودفروخته، جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی گروههای مقاومت بوده و خواهد بود.
#ثامن
جواب حاج میثم مطیعی به اظهارات فائزه هاشمی.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
#برای_حل_مشکلات_اقتصادی_سابقا_چهار_سال_کافی_نبود_الان_هشت_ماه_آخرین_مهلته!!!
💢بسیار از کسانی که امروز رییسی را بخاطر صفر نشدن #مشکلات_اقتصادی بیرحمانه مینوازند، در سال ۱۳۹۶ دوباره به روحانی رای دادند و در جواب به مشکلات اقتصادی #چهار_سال_اول او میگفتند برای تحقق وعدهها و اثر دهی سیاستهایش به #یک_چهار_سال دیگر زمان نیاز است .
✍️ احمد دستاران
🔻🔸🔻🔸🔻🔸🔻
#کاهش_تورم_از_پنجاه_به_چهل_یعنی_گوجه_چهل_درصد_گرون_میشه!!!
💢علمای عظام توییتری منتقد #رئیسی!
وقتی تورم از ۵۰٪ به ۴۰٪ کاهش پیدا میکنه، به این معنی نیست که گوجه فرنگی ۱۰٪ ارزون میشه، به این معنیه که به جای اینکه ۵۰٪ گرون بشه، ۴۰٪ گرون میشه...
شما که این مفاهیم ساده رو نمیفهمید، دقیقا به چی میخواهید انتقاد کنید؟ سواد نداشتهتون؟
✍️ توحید عزیزی
🔻🔸🔻🔸🔻🔸🔻
#صد_هیچ_از_دوران_روحانی_جلوتریم!!!
🔸به دولت رئیسی نقد بکنید، حتی تند و تیز؛ بخاطر #اصلاحات_فوریای که کشور نیازمندِ آن است...
امّا هر وقت خواستید توی دل مردم را خالی کنید و وضعیت را در حال فروپاشی نشان دهید یادتان باشد در دوران روحانی رسماً در حالت #بیدولتی بودیم. امروز هر چه بد باشد، ۱۰۰ هیچ از دوران روحانی جلوتریم.
✍️محمدجواد محمدزاده
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
هدایت شده از ولایتمداران ۱۲۰
راه و رسم عاشقی. استاد وکیلی.mp3
19.63M
🎙(بشنوید) راه و رسم عاشقی در بیان استاد وکیلی
🔸شیرینترین چیزی که خداوند به بندگانش نصیب فرموده، چیست؟
🔸کلید موفقیت در راه خدا و رسیدن به لقاءالهی کدامست؟
🔹آداب و رسوم عاشق شدن
1. گره خوردن عاشقی با خلوت و تمرکز
2. داد و ستد متقابل محبت و طاعت
3. محو شدن در برابر محبوب
#حجت_الاسلام_وکیلی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
❇️بدون برجام؛ بدون FATF(یادداشت روز)
هفته گذشته سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اصحاب رسانه روایتی دیگر از ناامیدی در دولت تدبیر و امید ارائه داد و گفت: «در مرداد ماه که دولت تغییر کرده بود ولی وزرا هنوز رای اعتماد نگرفته بودند، کابینه آقای روحانی میگفتند که توان پرداخت حقوق مرداد را نداریم.» روایت آقای رئیسجمهور اگرچه تازه بود اما هرگز رویدادی جدید محسوب نمیشد. کابینه «نمیشود، نمیتوانیم» در دولتهای یازدهم و دوازدهم از این موارد بسیار داشت.
28 خرداد 1398، تقریبا یک سال پس از آنکه «دونالد ترامپ» برخلاف محاسبات «محمدجواد ظریف» با یک «چرخش قلم» از برجام خارج شد، «بیژن زنگنه» وزیر وقت نفت طی سخنانی گفت: «هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم.» دولتمردان تدبیر و امید(!) اساساً فروش و صادرات نفت را بدون برجام امری «نشدنی» تلقی میکردند. «حسن روحانی» رئیسجمهور وقت، 16 فروردین 1395 در دیدار مسئولان وزارت ارتباطات گفت: «اگر برجام نبود، قدم به قدم حتی یک بشکه نفت را هم نمیتوانستیم صادر کنیم.» سخنی که تقریبا سه ماه بعد توسط «محمدباقر نوبخت» معاون رئیسجمهور و رئیسسازمان برنامه و بودجه نیز تکرار شد و او در 25 تیر 1395 گفت: «اگر برجام نبود، باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم.» البته چیزی نگذشت که آقای نوبخت مجبور به اصلاح سخنان خود شد و 13 شهریور 1399 در حالی که برجام همچنان بود و توسط دولت وقت اجرا میشد، او در نشست اعضای شورای توسعه و برنامهریزی همدان گفت: «این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد.» اما همانطور که تمامی حقوق و دستمزدها نه فقط در مرداد ماه 1400 که تا پایان سال 1400 در نبود برجام توسط دولت سیزدهم بدون تأخیر و استقراض پرداخت شد؛ نفت ایران نیز بدون برجام رکوردهای فروش و تولید تازهای به ثبت رساند.
وقتی 23 دی 1400 حجتالاسلام رئیسی از افزایش 40 درصدی صادرات نفت ایران خبر داد و گفت: «صادرات نفت در دولت سیزدهم ۴۰درصد افزایش یافته و پول حاصل از صادرات نیز در حال بازگشت به کشور است.» طبیعی بود که برخی دولتمردان سابق باور نکنند و این اتفاق را ناشی از افزایش قیمت نفت تلقی کنند؛ شبههای که مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به آن پاسخ داد و با تأیید سخنان رئیسجمهور گفت: «میزان فروش نفت خام و میعانات گازی در مقایسه با چند ماه گذشته یا در مقایسه با قبل از دولت سیزدهم افزایش قابلتوجهی داشته و تمام مطالبات حاصل از فروش نفت و میعانات گازی را هم دریافت میکنیم... ظرف همین مدت فروش ما بالاتر از ۴۰ درصد رشد داشته است... این ۴۰ درصد از نظر کمی بوده، اما الحمدلله قیمت نفت هم بالا رفته، حتی اگر قیمت نفت ثابت هم میبود، ما مقدار را ۴۰ درصد بالا بردهایم.»
اما فقط فروش نفت نبود که دولتمردان سابق آن را بدون برجام غیرممکن میدانستند. 12دی 1395 «حسن روحانی» فراتر از فروش نفت مدعی شد: «اگر برجام نبود قراردادهایی که با کشورهای دیگر بستیم و میبندیم تعطیل میشد.» ادعایی که با گذشت زمان باز هم غیرواقعی بودن آن مشخص شد. 7 آذر 1400 برجامی در کار نبود اما ایران قرارداد سوآپ گازی با آذربایجان و ترکمنستان را به امضا رساند. تنها در 7 ماه ابتدایی دولت سیزدهم و تنها در حوزه نفت و انرژی بیش از 55 قرارداد و تفاهمنامه به ارزش 16.5 میلیارد دلار از جمله با شرکتهای بزرگ خارجی به امضا رسید. قرارداد احداث و تکمیل راهآهن شلمچه-بصره با دولت عراق در دیماه 1400 و امضای توافقنامه با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان، آذربایجان، قرقیزستان، ارمنستان، پاکستان و هند برای افزایش سهم ترانزیت ایران همگی در روزهای بدون برجام انجام شد.
دولتمردان سابق دنیا را تنها از روزنه تنگ برجام میدیدند.
4 شهریور 1399 «محمود واعظی»، رئیسدفتر رئیسجمهور وقت به روزنامه ایران گفت: «اگر برجام نبود، آمریکا به راحتی میتوانست در مراحل مختلف
هر کاری که میخواهد انجام دهد، همان طور که در گذشته انجام داد.» تاریخ البته نشان داد برجامی در کار نبود اما ایران توانست به اعتراف «نیکی هیلی»(سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل) با «ناوگان اشباح نفتکشها» نفت خود را صادر کند و به تعبیر «والاستریتژورنال» با «سیستم بانکی و مالی بسیار مخفی به مدیریت تجارت دهها میلیارد دلاری خود بپردازد» و ارز حاصل از صادرات را به کشور بازگرداند تا «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ۲۵ ژانویه ۲۰۲۲ (۵بهمن ۱۴۰۰) اینگونه اعتراف کند: «فشار حداکثری [علیه ایران] یک شکست فاحش بود.» منابعی که البته بخش قابل توجهی از آن صرف تسویه بدهی نزدیک به 54 هزار میلیارد تومانی دولت سابق و پرداخت بدون تأخیر حقوق و دستمزدها شد، کاری که دولتمردان تدبیر و امید حتی برای یک ماه توان انجامش را نداشتند. «بدون بر
جام» ايران اورانيوم ٦٠ درصد غني شده خود را به شكل غيرقابل بازيابي تغيير فرم داد؛ ماهوارهبر «سیمرغ» در
9 دی 1400 سه محموله تحقیقاتی را با موفقیت به فضا پرتاب کرد؛ «ماهواره نور 2» در 18 اسفند 1400 به مدار 500 کیلومتری زمین رسید؛ حمله به تأسیسات هستهای «دیمونا» با موشکهای نقطهزن شبیهسازی شد و در نهایت پایگاه تروریستی اسرائیل در اربیل که تحت پوشش آمریکا فعالیت میکرد مورد هدف قرار گرفت. تاریخ یک بار دیگر نشان داد که برخلاف نظر رئیسدفتر حسن روحانی «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.»
دولت تدبير و اميد ٨ سال ظرفيت كشور را معطل انعقاد برجام، اجراي آن و در نهايت احياي برجام كرد. آنها ناكاميهاي اقتصادي پسابرجام را ديدند اما بهجاي آنكه در ديدگاه خود نسبت به كارآمدي برجام بازنگري كنند، اين ناكاميها را به عدم پذيرش دستورالعملهاي FATF نسبت دادند. از نظر آنها رونق اقتصاد ايران نه تنها بدون برجام كه حتي بدون FATF هم ميسر نبود. فروردين ١٤٠٠ «محمدجواد ظریف» گفت: «مهمترین نیاز برای اجرای سند ایران و چین، اجرای برجام، رفع تحریمها و FATF است و بدون حل اینها این سند هم به جایی نمیرسد.» 24 دی 1400 اما نه برجامي در كار بود و نه لوايح FATF به تصويب رسيده بود. با اين حال «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه پس از دیدار و گفتوگو با «وانگ یی» همتای چینیاش در جمع خبرنگاران گفت: «در این سفر توافق کردیم دو طرف اجرایی شدن و شروع عملیاتی شدن توافق همکاریهای راهبردی و جامع ۲۵ ساله دو کشور را اعلام کنیم.»
يك ماه قبل از آنكه آقاي ظريف اجراي سند راهبردي ايران و چين را به پذيرشFATF گره بزند حسن روحانی در 13 اسفند 1399 كل اقتصاد كشور را بهFATF گره زده بود: «تمام کشورهایی که دوست ما هستند نیز توصیه میکنند که اگر به FATF ملحق نشوید ارتباط بانکیشان با ایران قطع میشود، آیا میخواهیم به قرن پیش برگردیم؟» برخلاف نظر رئيس جمهور سابق ما به FATF ملحق نشديم اما آبان 1400 نزدیک به سه میلیارد و پانصد میلیون دلار از داراییهای بلوکهشده ایران آزاد شد و در دسترس قرار گرفت. انگلیس بدهی 530 میلیون دلاری(390 میلیون پوند) خود را پس از حدود 60 سال به ایران پرداخت کرد. طرح فاینانس 5 میلیارد دلاری روسیه برای نیروگاه سیریک و تقویت دو نیروگاه رامین و گتوند اجرایی شد. FATF نبود و ايران آن طور كه آقاي روحاني هشدار ميداد نه تنها به قرن پيش بازنگشت بلكه در اسفند ١٤٠٠ تجارت خارجي ما طي ٧ ماه در دولت سيزدهم با افزايش ٤٠ درصدي
به ٩٠ ميليارد دلار رسيد. اگرچه «علیربیعی» بهعنوان سخنگوی دولت تدبیر و امید نیز «تضمین کرده بود» که بدون FATF چرخ اقتصاد کشور نخواهد چرخید: «ضمانت میدهم [با نپیوستن به FATF] صادرات و آوردن ارز به چرخه اقتصاد با مشکل روبهرو خواهد شد، دوستان و همسایگان هم تمایل کار با ایران را از دست خواهند داد.» اما 23 فروردین 1401 باز هم خبری از تصویب FATF نبود و رئیسکل گمرک ایران درخصوص تجارت با 15 کشور همسایه گفت: «تجارت کشورمان با همسایگان در سال ۱۴۰۰ با رشد ۲۳ درصدی در وزن و ۴۳ درصدی در ارزش به بیش از ۱۰۰ میلیون تن کالا و به ارزش ۵۱.۹ میلیارد دلار رسید.» نه تنها تجارت با همسایگان بدون FATF افزایش یافته بود بلکه تا اسفند 1400 بیش از 70 درصد ارز صادرات غیرنفتی نیز به کشور بازگشته بود. برخلاف اظهارات آقایان روحانی و ربیعی دوستان ایران نیز مشکلی برای ادامه همکاری با کشورمان بدون FATF نداشتند تا جایی که رئیسجمهور آمریکا یک بار در تماس تلفنی(نوامبر 2021) و یک بار با اعزام قائممقام وزارت خارجه آمریکا به پکن(جولای 2021) از دولت چین خواست تا همکاری خود با ایران را کاهش دهد اما با پاسخ منفی مقامات پکن مواجه شد.
فارغ از تمام این موارد اما تلخترين شوخي دولت تدبير و اميد با مردم زماني بود كه واردات واكسن كرونا را نيز مشروط به پذيرش طرح اقدام FATF کردند. علی ربیعی سخنگوی دولت وقت 2 دی 1399 در پاسخ به سؤالی درباره برخی اظهارات مطرح شده درباره «مشکلات عدم پیوستن به FATF برای خرید واکسن و نقلوانتقال پول» گفت: «در مورد واکسن قبلاً همکاران من در وزارت بهداشت توضیحات مفصلی ارائه دادند اما در مورد انتقال پول بنابر قوانین تحریم و قواعد FATF چندین مرحله امکان انتقال پول با مشکل مواجه شد و با موانعی روبهرو بودیم. به طور کلی نپیوستن به FATF و در لیست سیاه قرار گرفتن آثار خود را بر تراکنشهای مالی و تامین مالی نشان داده است و حتی در مواقعی هم که تحریم مانع نمیشود متاسفانه FATF این بهانه را ایجاد میکند.» اين كار بازي با جان ملتي بود كه به علت عدم برنامهریزی مناسب برای تأمین واکسن مورد نیاز کشور جهت واکسیناسیون عمومی، در آخرین روزهای کابینه تدبیر و امید جان باختگان كرونايياش به بیش از ٧٠٠ نفر در روز رسيد. حالا اما نه از آمار مرگ و میر چند صد نفری کرونا در یک شبانهروز خبری