eitaa logo
ام أبیها فاطِمَةُ الزَّهراء (س)
2.1هزار دنبال‌کننده
7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
55 فایل
✨﷽✨ 🔷بہ ڪاناݪ اختصاصۍ «..اُمِ اَبیهـــا..» خوش آمدید🌷 🌸🍃 یا فاطمہ اݪزهرا منـ از کوچہ‌هاۍ تنگ کہ مۍ‌گذرم دݪم خیلۍ برایت تنگ مۍ‌شود!😔💔 🔅تأسیس ڪاناݪ«1397/1/17» 🔮تمامۍ مطاݪب داراۍ منبع معتبر هستند
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 پيامبر خـدا صلى‌الله‌عليه‌و‌آله مَن صَلّى عَلَيَّ في كتابٍ لَم تَزَلِ الملائكَةُ تَستَغفِرُ لَهُ ما دَامَ اسمِي في ذلكَ الكتابِ. هر كس در نوشته‌اى بر من صلوات فرستد، تا زمانى كه نام من در آن نوشته موجود باشد، فرشتگان پيوسته براى او آمرزش طلبند. "اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم" 🌸 📚 كنز العمّال، حدیث ٢٢۴٣
🔴واقعا این چه روزهای عجیبی است که ما سپری می‌کنیم؟ زن لبنانی در بیت رهبر انقلاب با شل حجابی لایو می‌گیرد و کسی آخ نمی‌گوید و حتی یک تذکر نمی‌دهد. زن لبنانی با شل حجابی می‌شود میهمان تلویزیون اسلامی ما و کسی چیزی نمی‌گوید. واقعا چرا حجاب اینگونه دربین مومنین به حاشیه رفته است ؟ ✍عالیه سادات 🌹 حوزه انقلابی ╭┅───────────┅╮ 🕌 @howzehenghelabi ╰┅───────────┅╯
❤️ امیرالمؤمنین (ع): 🌹 ای فرزند آدم! اندوه روز نيامده را بر امروزت ميفزا، زيرا اگر روزی که نرسيده، (جزئی) از عمر تو باشد،‌ خداوند رزق تو را خواهد رساند. 🌺 (نهج البلاغه، حکمت 267)
🌴پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هيچ زنى نيست كه جرعه اى آب به شوهرش بنوشاند، مگر آن كه اين عمل او برايش بهتر از يك سال است كه روزهايش را روزه بگيرد و شب هايش را به عبادت بگذرانَد 📗ارشادالقلوب: 175.
[فرستاده شده از مطالبه گری مردمی ] آقایان وزارت کشور! چرا سکوت کردید در حالیکه آمار واقعی مشارکت در این انتخابات ۴۹ درصد است و نه ۴۱ درصد!! 🖌 از : دکتر لعلی سرابی ،قاضی مستشار دادگاه تجدیدنظر استان. ابهامی درباره نرخ مشارکت در انتخابات مطرح شده که نیاز به توضیح و روشنگری دارد. طبق سرشماری بر اساس کدهای ملی صادره در ثبت احوال، حدود ۶۱ میلیون ایرانی در قید حیات بالای ۱۸ سال داریم. نظر به برخی آمارها، حدود ۱۱ میلیون ایرانی دارای کد ملی، خارج از کشور زندگی می‌کنند که امکان مشارکت آن‌ها تنها در انتخابات ریاست جمهوری ممکن است و حدود ۸۰ درصد آن‌ها بالای ۱۸ سال هستند.( به طور مثال تمام اعضای منافقین، مسیح علینژاد، رضا پهلوی و... در داخل کشور کد ملی برایشان ثبت است) این یعنی از آمار واجدین باید عدد تقریبی ۸ میلیون را کم کرد و واجدین شرایط حدوداً به عدد ۵۳ میلیون نفر می‌رسد. پس با این احتساب نرخ مشارکت در انتخابات اخیر مجلس ناظر به واجدین شرایط داخل کشور، عدد تقریبی ۴۹ درصد رو نشون می‌ده و نه ۴۱ درصد اعلامی! طبیعتاً مطالبه مردم، توضیح این ابهام از جانب وزارت کشور است.
✔️ خباثت رسانه‌ای ...!! ⭕️ پس از اعلام نتایج انتخابات، عناصر ضدانقلاب، بخشهایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب مربوط به سال‌های گذشته را در فضای مجازی منتشر کردند که در آن ایشان پیرامون مشارکت ۴٠ درصدی در کشورهای غربی و اینکه این حد از مشارکت لکهٔ ننگی برای آنهاست سخن گفته‌اند. درواقع خواستند با استناد به این سخنان، میزان مشارکت در انتخابات اخیر را لکهٔ ننگی برای نظام معرفی کنند. !!پاسخ اینستکه؛ 🔻 کشورهای مدعی دموکراسی درحالی مشارکت ۴٠درصدی و کمتر از آن را تجریه می‌کنند که حتی یک روز هم گرفتار تحریم اقتصادی، تحریم‌ های فلج‌کننده و فشار اقتصادی، آنهم طی بیش از ۴۵ سال متوالی نبودند! 🔻 آنها هرگز با بمباران بی‌سابقه غول‌های رسانه‌ای دنیا و فضای مجازی در اختیار دشمن، علیه افکارعمومی خود مواجه نبودند! 🌺اما ایران اسلامی با وجود همهٔ این شرایط و آنهم بعد از بحران امنیتی تمام عیار سال گذشته و در وضعیت سخت معیشتی، درحالی مشارکت بیش از ۴٠ درصدی را تجربه کرد که در این انتخابات علیرغم حضور همهٔ سلایق و جناحها (به اعتراف روزنامهٔ اصلاح طلب اعتماد ملی، در ١۶۵ حوزه از ٢٠٧ حوزه امکان رقابت داشتند) حتی دوقطبی مهمی که موجب افزایش مشارکت شود، وجود نداشت و بخشی از افراد صرفا بخاطر فرمایش رهبری پای صندوق رای آمدند. 🔸 ضمن اینکه به دلیل اشتباه وزارت کشور، آمار ایرانیان خارج از کشور هم جزء واجدین شرایط اعلام شده بود؛ در حالی‌که با توجه به‌ عدم امکان شرکت آنها در انتخابات، بایستی جمعیت آنان از جمع کل آمار حذف میشد و در این صورت، میزان مشارکت حدود ۵٠ درصد می‌شد. 🟢 فلذا؛ این میزان مشارکت برای جمهوری اسلامی مقتدر و مظلوم با این همه سیاه‌نمایی و فشار روانی و اقتصادی بیسابقه، افتخاری بزرگ و برای کشورهای مدعی دموکراسی، لکهٔ ننگی غیرقابل قبول است.