•°🌱
•مولا علی
.
سجده بر خاکِ "علی"
قسمت مردان خداست
سجده بر "فاطمه" شد
قسمت ایوانِ نجف...
یکشنبه علوی و فاطمی
#زیارت_حضرت_زهرا (س )در روز یکشنبه
🌹السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَوَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَوَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🌹سلام بر تو ای آزموده شده، آنکهy تو را آفرید آزمودت، پس تو را به آنچه آزمود شکیبا یافت، من از صمیم قلب به تو ایمان دارم و بر آنچه پدر بزرگوارت و جانشینش (درود خدا بر آن دو باد) آوردند بردبارم و از تو میخواهم ازآنجاکه مؤمن به تو هستم مرا به گروندگان آن دو ملحق سازی تا دلشاد گردم، پس گواه باش که همانا من تنها به ولایت تو و ولایت اهلبیتت (که درود خدا بر همه آنان باد) پیروز شدم.
☘️💛☘️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
🍃💔🍃بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.
🌹کانال ام ابیها، مادر گلها...💚
🍃برای نقل فضائل و مصائب حضرت زهرا سلام الله علیها...
┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
@omeabiha1
┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رییسی:
راهبردمقاومت جواب داد
👈 آقای رئیسی ازشما میخواهیم با ادامه این راهبردمقاومت درقوه مجریه،کشور رو به نقطه مطلوب برسانید ان شاءالله
🍃 امیرالمؤمنین(ع) در توصیف #آخرالزمان:
🌹 زمانى مى رسد كه هيچ كس در آن زمان نجات نمى يابد، مگر #مؤمن حق پرستِ بى نام و نشان كه اگر حضور داشته باشد، كسى او را نمى شناسد و اگر غايب باشد، كسى به جستجويش نمى آيد. اين افراد چراغهاى هدايت و نشانه هاى روشن در راه تاریکند.
📚نهج البلاغه: خطبه 103🍃
🔺#نقش_هنجارهای_جامعه
✴️آیا #پوشش و #ظاهر افراد، امری #شخصی است؟
🔷 دوستی داشتم که تحصیل کرده آمریکا بود.
🔷 برایم تعریف کرد که وقتی در #آمریکا مشغول تحصیل بودم، #پدرم برای دیدنم به آنجا آمد.
🔷 او که دیده بود بعضیها نیمه برهنه به خیابان میآیند؛ یک روز با #پیژامه از منزل خارج شد تا از سوپرمارکت آنطرف خیابان چیزی بخرد.
🔷 اما در بین راه، #پلیس او را دستگیر کرد.
🔷 پدرم پرسیده بود: "چرا من را میگیرید؟"
🔷 گفتند: "چون با پیژامه در خیابان ظاهر شدهای!"
🔷 پدرم گفته بود: "خوب چرا نمیروید اینهایی که هیچی به پا ندارند! را بگیرید، من که اقلاً پیژامه به پا دارم"
🔷 پلیس جواب داد: "آنها طبق #هنجارهای_اجتماعی ما بیرون میآیند. اما بیرون آمدن با پیژامه، با هنجارهای جامعه ما در تضاد است و بنابراین جرم است".
✍️ #دکتر_سیدعلی_مرعشی
📌 آیا نوع پوشش و رفتارهایی که بعضاً در #خیابان ها و #فضای_مجازی ما، دیده میشود، مطابق با #هنجارهای_جامعه_ایران است که با آن کنار آمدهایم؟!؟
👈 کوچه و خیابان #حریم_خصوصی نیست.