eitaa logo
حرف حساب✌️
200 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
7.5هزار ویدیو
25 فایل
حضرت علی(ع): سخن زیبا نشانه فراوانی عقل است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
شرائط لازم: در برابر توهین و تخریب! ✍🏻محسن انبیائی
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پس از اشاره رهبری به رئیس قوه قضائیه هم نطق کردند.. اژه‌ای: به سهم خودمان نسبت به ناهنجاری‌های این روزها بیشتر توجه کنیم. - کسانی که صاحب قلم، تریبون و کلام هستند و ابزار تبلیغاتی دارند وارد شوند. - دستگاه‌های اطلاعاتی، انتظامی، قضایی و دادستان‌ها برای حل ناهنجاری‌ها قدمی برداریم؛ بدون تردید همه وظیفه داریم و مسئول هستیم. - برخی افراد برخلاف قانون حرکت می‌کنند و مرتکب جرم مشهود می‌شوند، ضابطین وظیفه خاص دارند، دادستان‌ها هم در این مورد وظایفی دارند. آحاد مردم به عنوان امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دارند. - دادستان کل کشور با فراجا جلسه بگذارد و از آن‌ها بخواهد با ناهنجاری‌ها برخورد کنند. دستگاه‌های اطلاعاتی برای شناسایی کسانی که آگاهانه یا ناآگاهانه به صورت تشکیلاتی اقدام می‌کنند، ورود داشته باشند.
46.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«طعم ناکامی» تربیت فرزند مجتبی تمسّکی
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها هوش مصنوعی نیستند با واقعیات هم آشناشون کنید اینا باید ساخته بشه برای زندگی، نه بازندگی
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این خطاب نسل جوان ایران به زورگویان جهانی است
امشب از یوسف پیامبر یادگرفتم به اونی که پسندم نیست بگم؛ اگر معبود حقیقی را می‌شناختی به بنده‌ی حقیری چون من اعتنا نمی‌کردی..!😆😆
صداوسیما شبکۀ عبری‌زبان تاسیس می‌کند 🟣شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تأسیس شبکۀ بین‌المللی تلویزیونی به زبان عبری را به صداوسیما ابلاغ کرد. 🔹این تصمیم در قالب مصوبۀ «سیاست‌ها و اقدامات ملی فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌ای، علمی و فناوری ناظر به وضعیت کشور در شرایط ویژه» به ریاست پزشکیان تصویب و ابلاغ شده است. 🔹براساس این مصوبه، صداوسیما مأمور شده برای پاسخ‌گویی به تبلیغات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته، شبکۀ تلویزیونی عبری‌زبان راه‌اندازی کند.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 حکمت اختلافات و دعواها در زندگی مشترک از نظر قرآن! آفرین احسنت
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش رهبری به اهانت فرخ نژاد جانم فدای آقاجانم سیدعلی😭❤️