✅من طرفدار آقای #قالیباف هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای جلیلی اجماع کنند حتما به آقای جلیلی رای خواهم داد.
✅من طرفدار آقای #جلیلی هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای قالیباف اجماع کنند حتما به آقای قالیباف رای خواهم داد.
👌این باید شعار تک تک بچه های انقلابی باشه، اون رو اعلام عمومی کنند تا کشور و انقلاب رو از #دولت_سوم_روحانی و اون دوره سیاه نجات بدن.
کاری کنید تا #به_عقب_برنگردیم.
#میثاق_با_ابراهیم
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
۵ واقعیت درباره جلیلی، قالیباف و پزشکیان
▪️اجماع یا رقابت؟
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری هم مثل برخی از انتخابات گذشته با ابهامهای مهمی روبروست؛ بویژه این بار به نظر میرسد نزاعی درباره نظرسنجیها برپاست و نظرسنجیهای واقعی و جعلی، توامان تحتتاثیر نگاهها و فضاهای سیاسی هستند. به همین دلیل است که این بار نظرسنجیهای مراکز معتبری مانند صداوسیما، ایسپا و دانشگاه تهران به این راحتی در اختیار دیگران قرار نمیگیرد و یا حتی نسخههای جعلی بسیاری از آنها منتشر میشود. موضوعی که تحلیلها را برای برخی دشوار کرده است.
🔹پرسش مهمی که برخی از اصولگرایان این روزها با آن مواجهند این است که یکی از آقایان جلیلی و قالیباف باید به سود دیگری کنار برود یا خیر؟ این امر آنگاه پیچیدهتر می شود که ملقمهای از نظرسنجیهای فیک و واقعی، هر یک، یکی از این دو را بر صدر مینشاند! گویی که در هرکدام از نظرسنجیها در کشورهای مختلفی انجام میشود.
🔹در هرکدام از این نظرسنجیهای واقعی و البته فیک هم، آقای پزشکیان جایگاه متفاوتی دارد؛ در برخی اول است، بعضی دوم و بعضی دیگر هم سوّم! یعنی خیلی جای تعجب ندارد که شما همزمان چندنظرسنجی از یک مرکز را به صورتهای دستکاری شده دریافت کنید که در اولی آقای قالیباف اول باشد، در دومی آقای جلیلی و در سومی پزشکیان!
🔹نزاع بر سر آنچه تاکنون انجام شده قاعدتاً بیفایده است و نه تنها به تصمیمی منجر نمیشود، بلکه اختلافات غیرقابل حلی را پیش میکشد. اما به صورت کلی و بدون اینکه منافع یکی از نامزدها در نظر گرفته شود میتوان چند مسئله مشخصی که وجود دارد را در ۵ بند فهرست کرد؛ حال اینکه نهایتاً این نامزدها و ستادهایشان چه تصمیمی میگیرند، به خودشان مربوط است!
🔹۱- نکتهی مسلّم این است که در حال حاضر و با عنایت به همه نظرسنجیها، احتمال دور دومی شدن انتخابات ریاستجمهوری «تا اینجا»، بسیار بالاست. البته ممکن است در این هفته پایانی اتفاقاتی مثل بعضی انتخابات دیگر رخ دهد، اما به هر حال تا اینجای کار، دور دومی شدن، بسیار محتمل است.
🔹۲- برای عدهای از اصولگرایان و بویژه ستادهای انتخاباتی، همچون سال ۹۲ یک ذهنیت کاملاً قابل تردیدی وجود دارد که میگوید آقایان جلیلی و قالیباف به دور دوّم خواهند رفت و آنجا برای اصولگرایان احدیالحسنیین خواهد شد! یعنی دیگر در دوم چه آقای جلیلی رئیسجمهور شود و چه آقای قالیباف، تفاوتی نخواهد کرد. بنابراین اساساً وضعیت به نحوی نیست که به امکانهای دیگر و احتمالاتی مثل رای آوری آقای پزشکیان بیندیشیم. این ذهنیت با توجه به نظرسنجیها دقیق نیست؛ هیچ چیز را نمیشود پیش بینی کرد، اما اینکه احتمال رفتن پزشکیان به دور دوم را ناچیز بشمارند، نسبتی با تحلیل واقعی ندارد.
🔹۳- اگر انتخابات به دور دوّم برود، روندها و تحلیلها و تجربههای انتخابات پیش نشان میدهد که ستاد و هواداران آقای پزشکیان امیدوارتر خواهند بود و احتمال رای آوری او را جدیتر خواهند شمرد؛ البته این احتمال در نسبت به اینکه کدام یک از آقایان جلیلی یا قالیباف با آقای پزشکیان به دور دوم بروند تفاوت میکند؛ اما یک نکته ثابت است و آن اینکه شانس آقای پزشکیان افزایش خواهد یافت. همچنانکه آقای احمدینژاد هم در رقابت با آقای هاشمی در دور اول انتخابات ۸۴ رتبه دوم را کسب کرد و به دور دوم رفت؛ اما در دور دوم، آقای هاشمی را پشت سر گذاشت و راهی پاستور شد.
🔹۴- روندها و خیلی از نظرسنجیها نشان میدهد که اگر اصولگرایان بتوانند ظرفیتهای خود را بر یک کاندیدا در دور اوّل متمرکز کنند، احتمال پیروزیشان در همین دور اول هم بالاست. هیچ چیز را قطعی نمیتوان گفت، اما به هرحال عدد و رقمهای تقریباً قاطبه نظرسنجیها چنین احتمالی را تقویت میکند.
🔹۵- راهکار رسیدن به یک روند مقبول بین نامزدهای اصولگرا پیچیده نیست؛ علم نظرسنجی در ایران قدرتمند است و موسساتی که نام برده شد همگی موسسات معتبر و آزمودهشدهای هستند. روش علمی هم در این زمینه پاسخگوست و میتواند اختلافات را حل کند. لذا نامزدهای این جریان میتوانند با توافق بر سر یک روش صحیح نیل به تصمیم نهایی، مسیر نزدیکترین را به حالت برندهشدن پیش بگیرند.
🔹قاعدتاً در این مسئله دو آیتم باید مورد توجه قرار بگیرد؛ نخست میزان رای هر یک از نامزدهاست و دوم اینکه در صورت انصراف هر نامزد، رای او به سمت کدام نامزد دیگر خواهد رفت.
🔹اما نکته تقریباً قطعی این است که دور دوم بیشتر به نفع پزشکیان خواهد بود و در دور اول احتمال پیروزی یک نامزد اجماعی اصولگرایان وجود دارد. لذا همهچیز بستگی به این دارد که به روندها توجه کنند و یا کار بیشتر به شانس و اقبال واگذار شود.
📝 متن کامل را اینجا https://tn.ai/3108920 بخوانید
@TasnimNews
قالیباف: جنوب اتوبان کرج خودرویی تولید میشود گرانتر، بیکیفیتتر، ناامنتر و پرمصرفتر از تراز جهانی؛ اما شمال اتوبان موشکی میسازد که از گنبد آهنین و پدافند ششلایهٔ ناتو میگذرد | این تفاوت مدیریت است.
🔖 محمدباقر قالیباف، در جمع مردم قزوین
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی: پزشکیان برای ریاستجمهوری مناسب نیست
نامزد انتخابات ریاستجمهوری در نشست خبری تسنیم:
🔹حتما در دولتم از امثال آقای پزشکیان که در حرفه خودشان متخصص هستند استفاده میکنم ولی آقای پزشکیان برای ریاست جمهوری مناسب نیست.
🔹آقای ظریف دیپلمات خوبی است ولی نمیتواند راهبرد سیاست خارجی را داشته باشد. بازیکن خوبی است.
🔹 ظریفهای زیادی در کشور داریم در اصولگرایان و اصلاحطلبان و باید از آنها استفاده کنیم.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی: غفلتهای تاریخی نباید تکرار شود
🔹نامزد انتخابات ریاستجمهوری در جمع مردم تبریز: امروز در نقطهای هستیم که غفلتهای تاریخی نباید تکرار شود، چرا که استعمارگران به مدد ابزار و قدرتی که داشتند در عرصهٔ جهانی، اگر موفقیتهایی شکل میگرفت ملت آن منطقه را عقب نگه میداشتند.
tn.ai/3109594
@TasnimNews
هدایت شده از محمدباقر قالیباف
📌 دیدار محمدباقر قالیباف با آیتالله العظمی جوادی آملی، در سفر امروز به شهر مقدس قم
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
هدایت شده از محمدباقر قالیباف
📌 دیدار محمدباقر قالیباف با آیتالله العظمی نوری همدانی، در سفر امروز به شهر مقدس قم
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در وعده صادق تا مرز جنگ تمامعیار پیش رفتیم
«قالیباف» در دیدار با علما و بزرگان اهل تسنن:
🔹امروز امت اسلامی در فلسطین چندین ماه است مظلومانه از سزمینشان دفاع میکنند.
🔹حماس برادر سنی ما هستند. ما نظام جمهوری اسلامی برای دفاع از اسلام و مظلومیت در عملیات وعده صادق تا مرز جنگ تمام عیار به پیش رفتیم.
🔹شهید سلیمانی ما در سوریه، لبنان در داخل و خارج از کشور از همه مذاهب و زبان های منطقه دفاع کرد.
🔹در حوادثی که در عراق اتفاق افتاد آیتالله سیستانی این بیان را فرمودند. برادران اهل سنت ما جان ما هستند.
🔹آنجا شیعیان جان دادند برای دفاع از برادران ما. ما اینگونه در کنار هم هستیم و باید باشیم.
🔹بدون شک چنین وحدت و چنین حرکتی در نظام مقدس جمهوری اسلامی که تکلیف روشن ما است که این الگو را در تمام ابعاد سیاسی، اقتصادی، امنیتی و... بکپارچه به این سمت حرکت کنیم و برویم و این ظرفیتهای بزرگ را به کار بگیریم.
@TasnimNews
1_1115931951.mp3
4.44M
🌺 #عید_غدیر
💐عشق به حیدر چه بی نظیره
💐خدا این عشق و ازم نگیره
🎙 #حسن_کاتب_کربلائی
.
دولت بدهکار غرب، نتوانست و نمی تواند
رئیس جمهور تراز
رئیس جمهور نا تراز
🔹مخالف خوانی، برای اداره دولت کفایت نمی کند. باید دید کدام یک از نامزد ها، فارغ از تخطئه وضع موجود و خطابه های انتقادی، واقعا می تواند سکان ریاست جمهوری و اداره دولت چهاردهم را با همه سنگینی اش به دست بگیرد.
♦️باید دید چه کسی شانه هایش، قادر است زیر بار سنگینی قرار بگیرد که تا همین یک ماه پیش، بر شانه های شهید رئیسی عزیز (ره) بود.
🔹مهارت، درایت، استقلال رای، بینش عمیق به نحوی که سر نامزد کلاه نگذارند، و بردباری و مدیریت هیجان هاست که فرد را رئیس جمهور تراز می کند و بدون این ویژگی ها، با فرد ناترازی رو به رو می شویم که نه تنها قادر به حل مشکلات نیست، بلکه خودش و اطرافیانش تبدیل به معضل می شوند.
♦️انتخابات ریاست جمهوری، شوخی و تفنن و هیجان محض، یا جای تخلیه عقده ها و هیجان ها -شبیه کاری که آقای ظریف این روزها می کند- نیست؛ تعیین سرنوشت چهار سال آینده، بلکه شکل دهی به دهه آینده، متناسب با تهدید های دشمنان و فرصت های بزرگ پیشرفت است.
🔹فارغ از این که به چه کسی رای می دهیم، انتخابات را جدی بگیریم، ولو این که شاید برخی نامزدها هنوز برای روز بعد از پیروزی و مسئولیت پذیری و افتادن انبوه مشکلات در آغوش آنها، کمتر فکر کرده اند.
♦️وعده التماس دوباره از دشمن عهد شکن و حل همه مشکلات از این طریق -بدون ارائه برنامه مصداقی برای حل مشکلاتی که هر کدام راه حل کارشناسی خود را دارند- رویکرد خطرناکی است که از ساده انگاری محض، و یا واگذار و بدهکار کردن پیشاپیش دولت، توسط دلال های سیاسی حکایت می کند.
🔹دولت و رئیس دولتِ پیشاپیش بدهکار شده به دشمن، هرگز نمی تواند نه از امنیت ملی دفاع کند و نه توان مذاکره و چانه زنی خواهد داشت. این خسارتی است که روحانی و ظریف و مدعیان اصلاحات، یک بار در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند و اکنون، خطای تجربه شده را در قالب خیانتی آشکار تکرار می کنند.
♦️خود تحقیری و احاله کلید همه مشکلات به دست دشمن، هیچ قفلی را نمی گشاید اما تهدید تولید می کند. این تعبیر وبسایت رادیو فرانسه در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۲، دردناک و عبرت آموز است که نوشت:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده #بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند. بر پایه این جمع بندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد".
محمد ایمانی
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
چرا باید رأی بدهیم؟!
🔰 ۷ دلیل برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری
🔷 برگرفته از کتاب #انتخابات_تکرار_یا_تغییر اثر پژوهشی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به #سخنان_غیر_واقعی ظریف درباره واکسن
محمد جواد ظریف: مدعی شد، ایران به دلیل آنکه میخواست واکسن ایرانی تولید کند اجازه ورود واکسن خارجی را نداد،
اما واقعیت چه بود؟
پیشنهاد میشود حتما حتما این ۵دقیقه را با دقت ببینید
🔺صفر تا صد چرایی #تاخیر_واکسیناسیون در ایران
⁉️ آیا واکسن ایرانی مانع از واردات شد؟
بازنشر سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، نویسنده کتاب کرونا، چالش نظام سلامت
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir