هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
لزوم تربیت حکیم مهندس
زمان لازم برای مطالعه: ۲ دقیقه
رحمت خدا بر حکیم فرزانه مرحوم آیت الله حائری شیرازی؛ پاییز ۹۵ که در نگارستان اشراق، حکمت هنر میگفتند چنین میفرمودند: "محتوای فاخر جز در فرم فاخر تجلی نمیکند، محتوا هر چه سنگینتر باشد وادار میکند که بستهبندی سنگینتر شود؛ همانطور که کادو متناسب با محتوای آن است، محتوای فاخر باید ظرفی فاخر داشته باشد".
چرا در شهرهای معاصر ما محتواهای فاخر و معنوی کمتر دیده میشود؟ آیا میان این کمبود مظروف و محتواهای فاخر از یک سو، و کمبود معماری فاخر به عنوان ظرف زندگی از سوی دیگر، رابطه معناداری برقرار نیست؟ اگر بله، چرا این روزها مهندسان و معماران ما کمتر میتوانند ظرف و فرم فاخر بیافرینند؟ یکی از تفاوتهای ماهوی نظام علم در نگاههای سنتی و مدرن، تفاوت در نحوه کسب معرفت است. در نظام سنتی، معرفت وجوه مختلفی دارد که علم رایج صرفاً بخش کوچکی از آن است: "وَمَا أُوتِيتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلَّا قَلِيلا" (اسرا/۸۵). در چنین نظامی، حکمت و معارفی که از بالا به پایین نازل میشود سهم بسیار پررنگی دارد. حکمت دادنی است و علم گرفتنی و از آنجایی که دادنیها از جنس رزق هستند، روش بَردار نیستند (به معنای روشهای رایج و مرسوم علمی).
بارها پیش آمده که مجلات علمی که غالبا پارادایم آنها در نظام علمی مدرن تعریف شده است، مقالههای حِکمی را فاقد صلاحیت برای انتشار میدانند چون متوجه نیستند که حکمت اساساً در چارچوب و پارادایم دیگری تعریف میشود و با متدولوژیهای رایج علمی قابل داوری نیست. بعد از سالها کار پژوهشی، اجرایی و حرفهای در زمینه معماری و شهرسازی، چالش بزرگ امروزمان را ضعف نظام علمی مدرن در تربیت حکیم مهندس و حکیم معمار میدانم.
طرح چنان مهندسانی، مملو از رموزی است که میتواند حلقهای باشد برای پیوند دادن نظام تکوین و نظام تشریع در سلسله مراتبی طولی و به تبعش تحقق بلد طیب و آرمانشهر اسلامی. برخلاف طرح مهندسانی که محصول نظام علمی مدرن هستند و چون غالباً از حکمت بیبهرهاند، آنچه ارائه میکنند صرفاً در عرض عالم تکوین است و بر عمق و طول معرفت مخاطب نمیافزاید و بدیهی است که محصول چنین مهندس بیبهره از حکمتی نمیتواند منتج به فرم و ظرف فاخر برای محتوا و مظروف سبک زندگی اسلامی ایرانی شود. پس شرط مهم اصلاح وضعیت فعلی شهرهایمان، بازنگری در نهاد علم کشور در راستای تربیت حکیم مهندس است.
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَاب: حکمت را به هر کس بخواهد میدهد، و آنکه به او حکمت داده شود، بی تردید او را خیر فراوانی دادهاند، و جز صاحبان خرد، کسی متذکّر نمیشود (بقره/۲۶۹).
@baladetayyeb
حیا ، فقط یک امر زنانه نیست ، گرچه برای او ضرورت بیشتری دارد ، اما روزگاری حیا و عفت یک عنصر جامعه ساز بوده ، هم در پوشش ، هم در روابط اجتماعی ، هم سبک زندگی و معماری ...
وقتی انگلیسی ها لباسشان را تن مردان ما کردند ، احساس خطر نکردیم !
وقتی شهرهایمان را عریان کردند با خیابان های وسیع و چرخاندن روی خانه از درون به بیرون همینطور ...
ما با ورزش های ضد اخلاق و حیا مانند پرورش اندام برای مردان هم مشکلی نداریم که تن فروشی در خیابان ها را راه می اندازند و بدنمند شدن جامعه را ترویج میکنند و البته از انها تقدیر هم میکنیم و به عنوان الگو معرفی میکنیم .
با چهل سال حیازدایی در سینما با بیت المال مسلمین هم مشکلی نداشتیم و در جشنواره های مختلف ، از ملیجکان مدرن تقدیر کردیم ، بماند که حاشیه امن هم ساختیم !
حالا که بخشی از زنان جامعه دارند به طور شاید طبیعی در این ظرف حیازدا ، به سمت غایت ان یعنی عریانی حرکت میکنند ، داریم احساس خطر میکنیم ، گرچه به این احساس خطر آخری هم شک دارم ، سنسورهایمان ، خیلی وقت است دیگر حساسیت ندارد !
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آزادسازی و جهانیسازی اقتصاد ما بلای تکراری تاریخ توسط آدمهای تکراری...
نقش مسعود نیلی! مرد همیشه در صحنه!🧐
⛔ببینید چه اقتصاددان هایی همیشه در میدان بوده اند!
#بچه_های_شیکاگو
#نئولیبرالیسم
#بحران_نیلی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️مقایسه سرعت و هزینه پروژه در دو شیوه ساخت نهضت ملی مسکن؛
🔸سرعت بیشتر و هزینه کمتر، مزیت ساختِ خانههای ویلایی یک طبقه نسبت به آپارتمان
▫️تا همین چندماه گذشته تصور این بود که آپارتمان از خانه ویلایی بصرفهتر بوده و زمین هم به قدر کافی وجود ندارد!
▫️اما حالا با تلاشهای روشنگرانه و مطالبههایی که همچنان ادامه دارد، این پیشفرضهای غلط یکی پس از دیگری درحال شکستن است...
▫️مهمتر آنکه این 2مزیت صرفا به جنبه فنی و عمرانیِ الگوی مسکن ایرانی - اسلامی مربوط میشود و نسبت به کاهش هزینههای بلندمدت مدیریت شهری و مزایای فراوان این الگوی ساخت در ابعاد اجتماعی، فرهنگی و سلامت، تنها بخش کوچکی محسوب میشود.
مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
#مطالبه_عمومی
#خانه_حیاط_دار
#شکستن_احتکار_زمین
#آپارتمان_مسکن_نیست
🔗 @MahdiAsgari133
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از کشاورزی به سبک نیاکان🇯🇴🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیخ زکزاکی باز هم گل کاشت
ببینید شیخ ابراهیم زاکزاکی در آفریقا چه غوغائی بر پا کرده.
#سلام_فرمانده
آقا فرمود: ما تنها نیستیم.
قلبهای پاک زیادی با ماست.
#اللهم عجل لولیک الفرج
همه ما در جهان یک الله داریم ویک امام زمان عج
@keshavarzi_313
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
👤مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی هاشمی
📆دهه شصت و هفتاد
🔸 سلطه کفار بر مسلمین همیشه از طریق غارت اموال و تصرف اراضی نبوده است؛ زیرا این حربه شناخته شده و راه مقابله با آن نیز تجربه شده است. آنچه باید به ظرافت دریافت، حمله فرهنگی کفار است که از طریق معادلات کارشناسی، تکنیکی و در شکل ابزار صورت میپذیرد. نظام اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، روابط اجتماعی و حتی نظام خانوادگی وقتی تحت سیطره فرمولها، روشها، تکنیکها و ابزار وارداتی کفار قرار گیرد، چیزی جز هجوم کفر بر توحید نیست؛ به عبارت دیگر، اگر مدیریت مسلمین در بخش علوم انسانی همانند اداره کفار باشد، مدیریت مسلمین تحت فرمولهای علمی محض نبوده، بلکه تحت مدیریت کفار خواهد بود؛ به عنوان مثال وقتی واحد پول مسلمین تحت تسلط کفار درآید، سنگینی مالی آن پشتوانهای برای کفار خواهد بود. در این صورت نظام بانکداری در جهت تحکیم تمرکز، به جمعآوری پول مردم مبادرت میورزد و تولید ناخالص ملی نیز به شکلی است که پول مسلمین همچون قمری دور پول کفار به گردش درآمده و روابط ارزی به نفع تمرکز ثروت جهانی تمام میشود.
🔸حمله کفار اکنون، نه فقط در زمینههای اقتصادی که در همه ابعاد در کلیه رشتههای علوم صورت میگیرد. در چنین وضعی صلاحیت دینداری افراد در اداره امور مسلمین، تأثیری در حاصل و نتیجه کارشناسی نخواهد داشت مانند این که تدبیر مدیر کارخانه شرابسازی با فرض ثبوت خط تولید، تأثیری در آثار وضعی شراب به وجود نمیآورد؛ زیرا وقتی فرمول تبدیل انگور به شراب اساس این فعالیت کارخانه باشد، تدین مدیر قادر به خنثیکردن سکرآوری شراب نخواهد بود.
#استعمار_فرهنگی
#نظام_کارشناسی
#تهاجم_فرهنگی
#عدالت_فرهنگی
#قدرت_فرهنگی
#نرم_افزار_دولت_اسلامی_مهمتر_از_تربیت_کارگزاران_مسلمان
@Asre_jadid_57
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
علت قاچاق، ارزانی نامعقول اجناس در ایران نیست، گرانی نامعقول ارز در ایران است.
@syjebraily
رویای امت
علت قاچاق، ارزانی نامعقول اجناس در ایران نیست، گرانی نامعقول ارز در ایران است. @syjebraily
تفاوت ارزش پول های کشور های مختلف با شرایط پول اعتباری امری اجتناب ناپذیر است.
و به نظر میرسد همین امر باعث ارزانی یک کالای واحد در یک کشور نسبت به یک کشور دیگر میشود ،
از قاچاق کالا هم که بگذریم حتی تجارت قانونی کالا با این تفاوت ارز ها خودش ظلم به انسان هاست.
برای مثال قیمت گوشت در ایران یک کیلو سیصد هزار تومان است و در المان ده یورو ( معادل پانصد هزار تومان)
در اینجا قیمت گوشت برای مردم هزینه بر است چرا که مزد یک روز کارگر ساده که با ریال حقوق میگیرد ، به یک کیلو گوشت نمیرسد اما در المان با یک یا دو ساعت کار میشود خرید ، یا در آمریکا که بسیار ارزانتر ، خوب این مزیت صادراتی دارد ، در عین حال که ایرانی ها به ان نیاز دارند و برای کشور هدف بسیار هم ارزان است ، همین مسئله در فولاد هم وجود دارد که در قیمت خودرو چنین وضعیتی را به وجود می اورد و بسیاری مسائل از این دست .
این ارزش های اسمی که پول های اعتباری دارند ، ذاتا بی عدالتی را گسترش میدهند ، خصوصاً در سطح جهانی .
شاید کلمه یارانه پنهان اینجا معنا پیدا کند که یک ملتی به ملت دیگری یارانه پنهان میدهد.
پ ن : البته سوءتفاهم نشود که زندگی در المان ارزان است ،
انها در مسائل دیگر هزینه های سرسام اور دارند مانند اجاره ، مالیات ، سوخت و ...یا به عبارتی کالا ها و مواد غذایی ارزان ، اما خدمات و انرژی گران است ، چرا که مواد اولیه کالا ها عمدتاً وارداتیست و به پشتوانه تفاوت پول ارزان تمام میشود.
✍️ مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
💠 ورود پیکان و پراید به کیش ممنوع!/ «چادرها و کمپهای نوروزی به چهره کیش خدشه وارد کرده است»
🔻رئیس هیات مدیره جامعه هتلداران کیش:
🔹در نوروز ۱۴۰۲ به مدت ۲۰ روز ورود خودروهای مستعمل بالاخص پراید و پیکان به کیش ممنوع خواهد بود.
🔹متاسفانه سفر زمینی و اقامت در چادر در کیش رواج یافته است و مسئولان منطقه آزاد سعی در ساماندهی چادرها و کمپهای نوروزی کردهاند تا کمتر به چهره کیش خدشه وارد شود و هم آرامش مسافران دیگر بهم نخورد.
🔹وقتی یک خانواده با خودرو به جزیره کیش سفر میکند و صندوق عقب خودرو آنها پر از مایحتاج ،گاز و پیکنیگ است و در چادر اقامت میکنند؛ و برای تامین هزینه بنزین و ادامه سفر به مسافرکشی در جزیره اقدام میکنند،نه تنها از سفر آنها کیش به منفعت نرسیده بلکه متضرر هم شده.
پی نوشت:
ادبیات فوق را خوب بخوانید. گویا از کشوری دیگر سخن گفته شده! کشور کیش. که ویزای ورود را فقط به پولدارهای جامعه ایرانی می دهد. چون اولا آنجا پول خرج می کنند. ثانیا چهره آنجا را خراب نمی کنند.
اساسا همیشه فقرا گناهکارند! در رساله عملیه سرمایه داری.
تا وقتی چنین نگاهی در کشور، ابتکار عمل دارد، هنوز در انقلاب اسلامی آنچه را امام مستضعفان خواسته انجام نداده ایم.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم/ صحبتهای صریح این شیر پاک خورده از اعضای شورای شهر تهران را ببینید (مربوط به صحن علنی شورا مورخ سه شنبه هفته جاری ۲۳ اسفندماه)؛ چقدر به حضور چنین افرادی در شوراها نیازمندیم.
@baladetayyeb
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
مراقب کانال های انقلابی اما لیبرال در ایتا باشید!
متاسفانه در ماههای اخیر، برخی کانالها و خبرگزاریهای موثر انقلابی و ارزشمند ایتا که اقدامات خوبی در عرصه روشنگری سیاسی دارند، متاسفانه در عرصه اقتصاد از منتشرکنندگان افراطیترین نظریات غربگرای نئولیبرالی هستند و در زمین انقلاب اسلامی بازی نمیکنند.
کانال هایی مثل بیسیمچیمدیا، صابریننیوز، افسرانجنگنرم، شیخ فرهاد فتحی، حسین دارابی و گاها خبرگزاریهایی مثل فارس و تسنیم و ... از جمله این موارد هستند که عمده مطالب اقتصادی آنها هیچ تفاوتی با رسانههای معلوم الحال لیبرال اقتصادی مثل دنیایاقتصاد، اقتصادآنلاین، اکوایران و تجارت فردا نداشته و علاوه بر آنکه هیچ مرزبندی با آنها نداشتهاند؛ بصورت مکرر سکوی انتشار این بنگاههای خبرپراکنی و تروریسم رسانهای-اقتصادی کشور در فضای انقلابی ایتا گشتهاند.
به همین سبب از دلسوزان انقلابی و مدیران محترم این کانالها خواهشمندم توان خود را در تقویت گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی به کار گرفته و این تذکر دلسوزانه این کمترین را به فال نیک گرفته و طراحی جدیدی برای تغییر ریل محتوایی خود در عرصه اقتصاد را پیش گیرند.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
افزایش تنها 20 درصدی حداقل دستمزد کارگران یعنی له کردن بخش عمده ای از جمعیت کشور زیر بار تورم بالای 50 درصد!
متاسفانه برخی از دولت مردان به اشتباه تصور می کنند سرکوب رشد طبیعی نرخ دستمزد با فاصله زیاد از تورم، کمک به تولید و بنگاه های اقتصادی است، این در حالی است که هم از منظر اقتصادی و هم از منظر حکمرانی تبعات چنین اقدامی در سال 1402 بسیار وحشتناک خواهد بود!
با این دست فرمان سال آینده با تورم بالا، رکود گسترده، فقر فزاینده اقشار کارگر و کاهش قدرت خرید عمده مردم جامعه باید شاهد اعتراضات گسترده و مشکلات عدیده بسیاری برای کشور باشیم!
منطقا حداقل دستمزد کارگران برای سال 1402 باید دست کم 70 درصد رشد کند.
🗒 اگر فکر می کنید این مطالب در آگاهی مردم و رسیدن آن به گوش مسئولان مفید است به کانال هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید و مطالب را بازنشر کنید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
ترویج سکولاریسم و دینداری پستمدرن توسط روزنامه فرهیختگان‼️
✍ نویسنده: اُمید رامز
💡کانال تحلیلی محمدجوادخواجهوند
@mj_khajevand | لینک جامع
اگر از ابر چالش سر راه جامعه اسلامی بخواهیم بحث کنیم و بشناسیم به زعم من مسئله عدم فهم صحیح و ضعف یک جامعه از « توحید» است که به هر میزان رفع ان باعث سعادت انسان و جامعه انسانی میشود .
وحدانیت الله با همه اسماءش ...
چه در دولت قبل که روز و شبمان با زهر برجام میگذشت ، چه در دولت انقلابی ، که یک روز نه به who گفتیم ، یک روز نه به حذف ارز ترجیحی ، یک روز نه به نئولیبرالیسم ، یک روز نه به شهرسازی لوکوربوزیه در طرح ملی مسکن ، تا تورم و ... ، همه اش به همین مفهوم محوری اسلام برمیگردد ، توحید !
این انتقادات که بر شمردیم و انتقاداتی که در آینده خواهد شد همه لایه رویین و از عوارض عدم فهم عمیق و پایبندی به این مسئله است.
چقدر نسبت به هدایت خداوند نفاق داریم ، چقدر کفر ، چقدر شرک و چقدر ایمان .
اصلاً خداوند را صرفاً خالق قدیم میدانیم یا صانع عصر هم؟
ایا جایی برای پروردگاریش هم قائلیم ؟
ایا او را هادی در زندگی میدانیم ؟
ایا باور داریم زندگی چیزی جز تجربه کلمةالله نیست ؟
در این روزها که بحث بر سر افزایش حداقل دستمزد سال آینده داغ است اقاییون برای پیشگیری از دشمن فرضی اقتصاد (نقدینگی) خساست به خرج میدهند ایا میدانند سراسر کلام خداوند سفارش به ضعفا ، فقرا ، یتیمان و ... است اما در تئوری های اقاییون مومن به فریدمن اینکار توجیه اقتصادی ندارد !
خب حکما خداوند اقتصاد نمیدانسته و ان زمان که اینها را گفته هنوز جناب فریدمن و اسمیت را نیافریده بود تا از انها بیاموزد !!!
وقتی حرف از توحید میزنیم به این معنا باور داریم که عالم اثر انگشت خداست و باید در سایه هدایت او حرکت کنیم و او مدام در ارتباط با ماست ، او فقط خالق نبوده و حالا در یک گوشه نشسته باشد !
ایا او خدای لب تاقچه است یا هادی ، حامی و ناظر ؟
زندگی شخصی و اجتماعی ما چقدر با هدایت او گره خورده ؟
ایا برای هدایتش شریک قائلیم که تئوری های متناقض با کلامش را علم میدانیم و الگو های مدرن را متناسب برای ساخت جامعه ؟
چرا حب گوساله سامری را از دل بیرون نمیکنیم ؟
چرا فرعون را پس میزنیم ولی خدایش را نه ؟
چه هارون هایی که خانه نشینند و سامری هایی که بازارشان گرم و موسی چقدر دیر کرده؟
ای قوم آنکه دریا شکافت و انکه به شن های طبس فرمان داد ، این گوساله نبود ... .
✍️ مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از منبثات ✍
پسرکی با چشمهای آبییخی
به سمت وانت برای گرفتن عدسی میآید
قابلمه به دست ندارد
به همراهم میگویم
ظرف یکبار مصرف بده
میگوید تمام شده
عدسی به ته دیگ رسیده
دیگران در حال گرفتن عدسی هستند
پسرک با نگرانی نگاهم میکند
با نگرانی به او میگویم سریع از خانه قابلمه بیاور
با آخرین سرعت دور میشود
خدایا قبل از برگشتنش تمام نشود
چند دقیقه بعد با قابلمهای کوچک نفس زنان برمیگردد
عدسی تمام شده
شرمندهی او شدم
به او میگویم تمام شد اما نان مانده
فقط با چشمان آبییخیاش نگاهم میکند
نان را میگیرد و برمیگردد
و من با خودم فکر میکنم در شهر مشهد که برجهایش سال به سال روحخراشتر میشوند
چرا سرمایهندارها و این حاشیهنشینها که چسبیده به خانهقوطیهایشان دریایی از #زمین_سخاوتمند بلااستفاده منتظر مانده سهمی از بازار دور حرم امام رضا نـدارند ..
@monbathat92
هدایت شده از مفشوی یک انسان چندمنظوره
🔰 ترک صِلِۀ رَحِم، قطع کردن رشتۀ رحمت خداست!
🔶 استاد معظم، سیدمحمدمهدی میرباقری:
«محبتهايی كه انسان از ديگران میبيند، محبتهای خداست. اگر مادری به فرزندِ خودش محبت میكند، درواقع، محبتِ خداست كه در وجودِ مادر است.
مادر چه كار میتواند بکند؟ پدر با ما چه كار دارد؟ قبلاً كه با ما كاری نداشتند! بعد هم جايی ما را رها میكنند؛ «يَوْمَ يَفِرُّ المَْرْءُ مِنْ أَخِيهِ * وَ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ * وَ صَاحِبَتِهِ وَ بَنِيهِ».
اين وسط اگر توجهی به ما میكنند، محبت خداست؛ چه رحمت عام يا خاص.
اگر معلمی معارف الهيه را تعليم میكند، او با ديگران چه كار دارد؟! اين محبتِ خاصِ خداست؛ حوالهٔ خداست.
اگر مادری محبت میكند حوالهٔ خداست.
اين كه در دستورات فقهی داريم که صِلهٔ َرحِم واجب است يا قطع رَحِم حرام است و گناه كبيره شمرده شده است، ريشه در همين مطلب دارد.
لذا فرمود چون رحم، رشتهای از رحمت حضرت حق است که بين انسان و اقوامش قرار گرفته، لذا قطع آن هم قطع با خداست.»
@Masihane
هدایت شده از کشاورزی به سبک نیاکان🇯🇴🇮🇷
50.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به یاری الله مهندس معماری جناب سعید قاسمی ده روزه خانه میسازه وتحویل میده اما مافیا مسکن به دلیل اینکه راهها دور زدن قانون یاد گرفتن نمیذارن ایشان این طرح مسکن ارزان که زودتر از ساختمانها قبلی درست میشه رو اجرا کنه
میطلبه که مردم بیان پا کار واین خانه ها ویلایی مطالبه گری کنن
این ساختمان چون از بتن هست ضد زلزله ومحکم ونسوز هست
این فیلم نشر بدیدکه تبدیل به مطالبه گری بشه دست مافیا از این مسکن هم کوتاه بشه ودولت وارد فاز ارزان سازی رایگان بشه ان شاءالله
#سال_کاهش_تورم_افزایش_تولید
https://eitaa.com/joinchat/2337603897C593ee0b704
@keshavarzi_313
هدفمند
ماه رمضان بر شما مبارک
یه نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که انسان برای مقاوم شدن در برابر وسوسه های شیطان ، گناه و همچنین تقویت بر انجام اعمال ، نیاز به روزه و خود تحریمی داره
شاید تحریم های اقتصادی ایران برای مقاوم شدن ماست ، اقتصاد مقاومتی که ما خود اگاه و خود خواسته به ان تن ندادیم اما برای ما نیاز بوده و حکمت و رحمت خداوند انرا رقم زده .
مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین
شهید سلیمانی : میزان فرصتی که در تحدید ها هست در خود فرصت ها نیست .
چه فرصت ها و رحمت هایی که در بلا و ابتلا برای ما قرار داده شده و ما از سر ضعف و نا اگاهی جزع و فزع میکنیم .
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
اقتصاد فرهنگی - دکتر مقصودی.mp3
49.48M
📌اقتصاد فرهنگی
✅دکتر حمیدرضا مقصودی
مدتی است دکتر حمید رضای مقصودی(@hamidrezamaghsoodi)
هم به مساله #اقتصاد_نابازارِ برآمده از روابط #محبت خونی(خانوادگی) و ایمانی علاقه مند شده است.
همان نکته ای که بنده نیز چند سالی است ذیل #نظریه_اجتماعی_امت، یا نظریه طبیعت و صناعت خواجه، یا ذیل خیط ولایت و اخوت مرحوم آیت الله شاه آبادی در شذرات و یا در نظریه یاریگری ایرانیِ مرتضی فرهادی و یا نظریه اجتماعی فرهنگستان و... از آن یاد میکنم و بخاطر دلبستگی به آن و اعتقاد به اینکه ما ایرانی ها سرمایه عظیمی از تجربه زیسته و دانش در این سبک از اقتصاد داریم، نام کانالم را #ساخت_ایران گذاشتم!
مقصودی نام این اقتصاد در ایران اسلامی را #اقتصاد_فرهنگی گذاشته و مدتی است که با دوستانش در #اندیشکده_قصد و با زبان اقتصادی در حال معرفی و توضیح آن است.
در این جلسه او با زبانی پر مثال، #تصویری از این نوع اقتصاد را در ذهن شما خلق میکند. اقتصادی که بیش از 80 درصد از هزینه های زندگی یک خانواده مثلا چهار نفره ایرانی که درامد ماهیانه حدود 15 میلیونی داشته باشد، در یک فضای نامتعارف اقتصادی یا همان و نابازارها (که خصوصیت جامعه ایران و زندگی مومنانه است) تامین میشود و در اصل این خانواده ایرانی اگر بخواهد همه مصارفش را از بازار خرید کند، حدود 100 تا 150 میلیون قیمت اقتصادی مصارف زندگی اوست! پس او چگونه و با 20درصد توان پولی، این زندگی را میگرداند؟!
گوش دادن این فایل صوتی، بخصوص از دقیقه 20 به بعد را به همه مخاطبین مباحث این کانال درباره نظریه اجتماعی توصیه میکنم.
#بسته_مطالعاتی_تعطیلات
پیشنهاد دوم
@social_theory